• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یورگن گده که خودش یه زمانی سرمربی بود !!! حالا چطور اومده مربی شده ؟!؟!؟

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
خيلی عجيب گرفتن اين جور مربی ها ، اين همه مربی يه دفعه سراغ چه کسانی ميرن !!!
اصلاً امثال اين يورگن گده به درد فوتبال ما ميخوره ؟
يادمه وقتی مربی پرسپوليس بود استقلالی ها يه شعار براش داشتن : يورگن گده افغانيه دروغ ميگه آلمانيه :D

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
"هوار ملامحمد" بالاخره به استقلال مي‌پيوندد
فتح‌الله‌زاده: او پس از جام ملت‌ها به تهران مي‌آيد

"هوار ملامحمد" پس از رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا به تيم فوتبال استقلال مي‌پيوندد.

علي فتح‌الله‌زاده با اعلام اين خبر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: ما قرارداد محكمي را با هوار ملامحمد، بازيكن تيم ملي عراق بستيم، اما طي هفته‌هاي گذشته متاسفانه عده‌اي اطلاعات غلطي از حضور در استقلال به اين بازيكن داده بودند كه او را دچار ترديد كرده بود.

وي افزود: طبق آخرين تماسي كه علي نظري جويباري (قائم مقام باشگاه) با هوار داشته، اين بازيكن به تهران مي‌آيد و به تعهداتش عمل خوهد كرد. او پس از جام ملت‌هاي آسيا براي استقلال بازي خواهد كرد.

سرپرست باشگاه استقلال در پاسخ به اين سوال كه با قطعي شدن حضور اين بازيكن در تركيب استقلال، بازيكن جديدي را جايگزين نفرات كنوني نخواهيد كرد، گفت: با حضور هوار ليست بازيكنان تيم ما پر مي‌شود و كادر فني از نفرات كنوني هم رضايت دارند. اگر استقلال بتواند به مراحل بعدي ليگ قهرمانان آسيا راه يابد، آن وقت شايد براي تقويت تيم فرصتي ايجاد شود تا بازيكن جديد بگيريم.

vorojax

Registered User
لایک‌ها
48
این ملا محمد هم خودش رو مسخره کرده هم مارو

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
مگه مظلومي چش بود ؟ تازه وقتي 2 نفر بشن يا شور ميشه يا بي نمك !‌!!!‌

يه كارايي ميكنن خدا وكيلي ... پولتونو رو نگه ميداشتين نميزاشتين حيدري و جانواريو برن !‌

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بخونید فقط خونسردیتون رو حفظ کنید ! من فقط خودم رو خوردمممممممممممم :hmm: لعنت به تو واعظ ! :(
-------------------------------
فتح‌الله‌زاده با مديرعامل سابق استقلال مناظره كرد

خبرگزاري فارس: مديرعامل سابق و سرپرست باشگاه استقلال در مناظره‌اي به برخي شبهات پاسخ دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، ساعت 20:30 جمعه شب استوديو پخش شبكه راديويي جوان در خيابان جام‌جم ميزبان سرپرست باشگاه استقلال بود كه براي روشن شدن پاره‌اي ابهامات و پاسخگويي به برخي ادعاها به آنجا رفت.

در ابتداي برنامه خانم كرمي مجري برنامه گفت: برنامه اين هفته حال و هواي ديگري دارد. فتح‌الله‌زاده مدير حال حاضر باشگاه استقلال و واعظ آشتياني ميهمان اين برنامه هستند.
پيام يونسي پور خبرنگار ورزشي نيز در اجراي اين برنامه حاضر بود و در طول برنامه به كرمي كمك مي كرد. پس از سلام و احوالپرسي مناظره با موضوع سوژه پرونده آلفا باز شد.
فتح‌الله‌زاده از ابتدا تاكيد كرد كليه مباحث با سند و مدرك انجام پذيرد. وي با اشاره به موضوع قرارداد با شركت آلفا گفت: وقتي مديري مسئوليت مي‌پذيرد، مدير بعدي مسئول پيگيري كارهاي مدير قبلي است. به فرض آشتياني قراردادي بسته و ما بر اساس قراردادهايي كه با بازيكنان بسته 2 ميليارد و 700 ميليون تومان بدهكاريم و مسئولم آن را بپردازم. اختلاف با شركت آلفا در انتهاي روزهاي جدايي من از استقلال پيش آمد و چون اين موضوع در دست بررسي است، درست نيست به آن وارد شوم. ايراد و گله من اين بود كه ما نبايد كد بدهيم؛ ولي برخي دوستان در سايت منتسب به آقاي آشتياني گفتند ما محكوم شده‌ايم. دوستان مصاحبه كردند كه ما غرامت را از مسبب اصلي مي‌گيريم و آن سايت نوشت يك ميليون دلار محكوم شده‌ايم.
وي در اين مرحله نامه دادگاه CAS را نشان داد كه بايد 3 فوريه براي دادرسي برويم و اين يعني اولين دادرسي آن در حال شكل‌گيري است. چگونه است كه قبل از دادرسي (از سوي سايت روشن نيوز) محكوم شده ايم؟

مجري در اين لحظه تاكيد كرد كه وي و همكارش به عنوان نماينده شنوندگان صحت اسناد را بررسي خواهند كرد و سند دعوتنامه دادگاه CAS را تاييد كرد. در ادامه واعظ آشتياني به بدهي 2 ميليارد و 700 ميليون توماني اشاره كرد و دليل استعفاي خود و هيات مديره را عدم پرداخت اين پول از سوي سازمان عنوان كرد. آشتياني در عين حال تصريح كرد كه اين مبلغ را به عنوان بدهي دوران مسئوليتش در باشگاه استقلال نمي‌داند!
فتح‌الله‌زاده تصريح كرد: اما من بالاخره اين بدهي را بايد بدهم.

مجري برنامه از آشتياني پرسيد: شما كه گفته بوديد زماني كه از استقلال مي رويد، ديگر درباره اين باشگاه حرف نخواهيد زد؛ اما هر روز شاهد حرف‌هاي شما در رسانه‌ها عليه استقلال هستيم.
واعظ اما با رد اين موضوع گفت: راجع به خوب يا بد بازي كردن تيم و بازيكناني كه آمده اند يا رفته اند چيزي نمي گويم.
واعظ سپس سعي كرد خود را از مطالب حاوي توهين، افترا و دروغ در يك سايت مبرا كند. او گفت: آيا من بايد جواب مطالب يك سايت را بدهم؟ اين همه سايت ها حرف دروغ و راست مي زنند. چرا من بايد جواب مطالب آنها را بدهم؟ وقتي بعضي خبرگزاري ها و رسانه ها با استقلال رابطه خوبي دارند و چيزي مي نويسند، استقلال بايد پاسخگو باشد؟ كلا يك بار در مورد دادگاه CAS مصاحبه كرده ام. با آقاي فتح الله زاده هم جلسه گذاشتيم و صحبت كرديم.
پس از اين سرپرست باشگاه استقلال به مصاحبه هاي چندباره آشتياني اشاره كرد كه در آن گفته بود ما از مسببان غرامت مي گيريم.
در اين هنگام واعظ سعي كرد هرگونه ارتباط خود با روشن نيوز را رد كند. او ابتدا گفت: هر كسي مي تواند يك دامنه را به نام فرد ديگري ثبت كند. :eek:

اينجا مجري پرسيد: يعني شما تكذيب مي كنيد؟ واعظ: من نه تائيد مي كنم، نه تكذيب (!!)
آشتياني سپس سعي كرد بحث را عوض كند: در مقابل هرچه بگويم پاسخگو هستم. توضيح مختصر دادم كه اين قرارداد در زمان مديريت قبلي منعقد شده و گفتم به كميته انضباطي فيفا رفته و اقدامات خود را انجام داده ايم. حتي من هفته گذشته هم گفتم صورت جلسه هست.
در اينجاي كار فتح الله زاده تاكيد كرد كه بايد يك به يك موارد را بررسي كنيم.
وي در مورد سايت گفت: هيچ كس نمي تواند از سايتي كه متعلق به فرد ديگري است، استفاده كند.
سپس وي مصاحبه آشتياني با روزنامه گل مورخ 11 اسفند 88 را نشان داد كه در آن واعظ گفته است: غرامت را نمي دهيم؛ مگر از جيب مسببش.
كه واعظ در اينجا گفت: اين موضوع مال سال 88 است. در مورد سال 89 هرچه بگوئيد قبول دارم!
فتح الله زاده تصريح كرد: آن زمان گفتم اگر دوستان موضوع را پيگري نمي كنند، بگويند من پيگيري كنم. اين مال زماني است كه به آئين دادرسي فوت زمان نخورد. الان هم دارم مي گويم. ما را تازه دعوت كرده اند. چرا ما را در ايران محكوم مي كنيد؟ آن سايت اين موارد را نوشته است.
واعظ سعي داشت مالكيت سايت را رد كند. وي گفت: فتوكپي شناسنامه من خيلي جاها هست. به فرض هم كه سايت مال من است. كس ديگري آن را راه انداخته است. من چرا بايد جواب بدهم.
مجري با اشاره به زمان ثبت سايت به نام واعظ كه مربوط به يك سال پيش بود، به وي گفت: چرا شما تا به حال شكايت نكرده ايد كه آشتياني از پاسخ در اين باره طفره رفت.
در اين هنگام فتح الله زاده مدركي رو كرد كه بر اساس آن سايت روشن نيوز متعلق به شخص اميررضا واعظ آشتياني است.

در اين هنگام يونسي پور تاكيد داشت، مدير مسئول در قبال مطالب يك رسانه مسئوليت ندارد؛ اما فتح الله زاده تصريح كرد مدير مسئول، مسئول مطالب منتشره از سوي يك رسانه است.
سند مالكيت سايت كه در سايت WWW.NIC.IR قابل دسترسي هم هست، مورد تائيد مجريان قرار گرفت.

موضوع انتقاد از عدم تمديد قرارداد بازيكنان استقلال موضوع بعدي بود.
فتح الله زاده گفت: شما وقتي مسئوليت مي پذيريد، مسئول تدبير هستيد. شما مي فهميد قرارداد تمام مي شود. يا بايد مذاكره با آنها را آغاز كنيد يا مذاكره با نفرات جديد را انجام دهيد چون ليگ فقط اجازه جذب 6 بازيكن را به شما مي دهد. آرش، فرهاد و ... ما شرايط سختي داشتيم. ميداودي، مبعلي و آشوبي را همه مي خواستند. آشوبي با ذوب تمام كرده بود. اگر اينها را نمي‌گرفتم، دچار مشكل مي‌شديم.

موضوع بدهي‌هاي انباشته بخش ادامه حرف ها بود و فتح‌الله‌زاده ثابت كرد بدهي به بازيكنان سخت‌ترين بدهي باشگاه است. وي با قبول بدهي 2 ميليارد و 700 ميليون توماني كه مربوط به بازيكنان است، ريسك بزرگي را پذيرفته است.
وي ادامه داد: تمايلي به فاش اسناد نداشتم؛ اما چون آقاي واعظ گفت بدهي ندارم، ما هم سند را روي سايت گذاشتيم.
واعظ سپس سعي كرد با توسل به آمار و ارقام خود را تبرئه كند و ريز مبالغي را كه پرداخته خواند، با اين حال او در پايان خود گفت: من مدير بوده‌ام و وظيفه‌ام بود اين مبالغ را بپردازم. واعظ از اينكه فتح‌الله‌زاده مي‌تواند 5 ميليارد ريال درآمدزايي كند، ابراز خوشحالي كرد.
اما تاكيد كرد فتح‌الله‌زاده بايد 2 ميليارد و 700 ميليون تومان را از سازمان تربيت‌بدني بگيرد.
او از بازيكناني كه در زمان او جذب شده‌اند ياد كرد و گفت: ما با محمد محمدي، سيد صالحي، امير حسين صادقي، پژمان منتظري، ايمان صادقي، دسوزا ، شيرزاد و ... قرارداد دو ساله بستيم. اينها امسال در اختيار استقلال بودند.

زماني كه نوبت به فتح‌الله‌زاده رسيد، وي به مصدوميت نفرات اشاره كرد و اسنادي رو كرد كه بر اساس آن واعظ آشتياني تنها نام شيرزاد و دسوزا را روي برگه قرارداد نوشته و امضاي اين بازيكنان را نداشته است!
سرپرست استقلال گفت: اگر اينطور است، منم نام مسي را روي 4 برگ قرارداد فدراسيوني بنويسم و بگويم با مسي قرارداد بسته‌ام.
واعظ سپس اعتراف كرد و گفت اكبرپور و حسين كاظمي در ليست مازاد ما بودند.
وي تاكيد داشت در رفتن خسرو حيدري به سپاهان نقشي نداشته؛ اما يك تماس تلفني از مخاطبان پخش شد كه فرد پشت خط مي‌گفت در زمان مذاكره سپاهان با حيدري مشاور جوان واعظ همراه خسرو بوده است.
واعظ در مورد دريافت حقوق يكصد ميليون توماني و مزايا در طول تصدي‌اش در سمت مديرعامل استقلال گفت: من حقوق و مزايا نمي‌گرفتم و تنها حق‌الزحمه دريافت مي‌كردم. وي سپس عليرضا اسدي مدير حسابداري باشگاه استقلال را به اشتباه مدير مالي اداري معرفي كرد، در حالي كه مدير مالي استقلال سال‌هاست (حتي در زمان خود واعظ) آقاي "گل نصيب " است.

مبحثي كه بيشترين وقت را در طول مناظره به خود اختصاص داد، تاكيد واعظ بر اين بود كه هيات مديره وقت از عقد قرارداد آلفا بي‌اطلاع بوده و هيات مديره پارسال در اين باره ابراز تاسف كرده است. اسناد فتح‌الله‌زاده نشان مي‌داد هيات مديره در مورد امضاي قرارداد با آلفا به فتح‌الله‌زاده اختيار تام داده و اميدوار رضايي و دانشجو هم هرگز با موضوع "ابراز تاسف " موافق نبوده‌اند.

مبحث مهم پاياني نيز تاكيد واعظ بر اين بود كه بخشي از مبالغي كه علي انصاري به عنوان پاداش تيم در اختيار وي قرار مي داده، مربوط به باشگاه نيست و مستقيما به آشتياني داده مي شده است. فتح‌اله‌زاده با استناد به قانون تصريح كرد، هر مال و پولي كه به نام باشگاه داده مي‌شود، بايد وارد سيستم مالي باشگاه استقلال شود و عدم ثبت اين پول‌ها تخلف واعظ آشتياني در دوران مديريتش بوده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مشروح مناظره واعظ آشتياني و فتح الله زاده

Multimedia%5Cpics%5C1389%5C10%5CSport%5C251.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کلا مدیریت تو کشور خر تو خره. اینم یه نمونش

همه تقصیرها رو میندازن گردن دیگری.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
بگو بی وجدان حالا توبودی یا مشاورت یا هرکی دیگه چرا گذاشتی حیدری بره؟ چرا تواین مملکت مدیرا زیر بار خرابکاری هاشون نمیرن؟

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
کلا تو این بیست و چند سالی که طرفدار استقلال هستم هیچ مدیری به اندازه واعظ به استقلال خیانت نکرده.
واقعا این فصل ثابت کرد که کیه- فصل تموم شد کلی از بازیکنا رو فراری داد و هیچکس رو هم نگرفت بعد وسط نقل و انتقالات استعفا داد.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
کلا تو این بیست و چند سالی که طرفدار استقلال هستم هیچ مدیری به اندازه واعظ به استقلال خیانت نکرده.
واقعا این فصل ثابت کرد که کیه- فصل تموم شد کلی از بازیکنا رو فراری داد و هیچکس رو هم نگرفت بعد وسط نقل و انتقالات استعفا داد.

واعظ نامرد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
واعظ یکی از منفورترین کسانی یه که من میشناسم ، فصل قبل هم بارها ناکارآمدی و ضربه های جبران ناپذیری که به اس اس زده بود رو عنوالن کرده بودم این هم پستی که دقیقا بعد از رفتنش زدم :

ای @#$% به تو ! آقای وایتکس !

سرمربی تیم قهرمان رو ازش دور کردی .. تو فصلی که استقلال با مهره ای شکوفا شده و یک سرمربی کاربلد میتونست به خیلی از افتخارات دست پیدا کنه رو با متوسط ترین شکل به پایان رسوندی .. باعث هجرت تمام ستاره ها و ارکان استقلال تو فصل جاری شدی .. حالا هم به همین سادگی رفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

........%$#@%$# به تو ........

بگذریم .. :hmm:

ظاهرا امروز بعداز ظهر یورگن گده مربی جدید استقلال به اردوی اس اس ملحق شده ، اینم چند خبر دیگه :

اخبار كوتاه از اردوي استقلال در تركيه
پورحيدري: محل اردوي استقلال ايده‌آل است
مظلومي در گفت‌وگو با فارس: آنهايي كه حاشيه درست مي‌كنند جواب وجدانشان را بدهند
احتمال برگزاري بازي تداركاتي دوم استقلال با يك تيم غير تركي

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من که مگیم دروغ میگه بی شرف ...

نامه هوار ملا محمد به باشگاه استقلال:
من بازيكن شما هستم و بعد از جام ملت‌ها مي‌آيم

خبرگزاري فارس: هوار ملا محمد طي نامه‌اي به باشگاه استقلال اعلام كرد پس از پايان جام ملت‌هاي آسيا در تمرينات اين تيم شركت مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، مدير روابط‌عمومي باشگاه استقلال در خصوص وضعيت هوار ملا محمد اظهار داشت: نامه اين بازيكن به باشگاه رسيده و وي در اين نامه كه با امضاي اوست اعلام كرده كه بازيكن استقلال است و بعد از پايان جام ملت‌هاي آسيا به جمع بازيكنان استقلال ملحق مي‌شود.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

واعظ واقعا در حق استقلال نامردی کرد , هوار هم که احتمالا برای بازی های تیم ملیش داره این حرف ها رو می زنه بعد از بازی کردنش باید ببینیم راست گفته یا نه.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
سلام دوستان

واعظ واقعا در حق استقلال نامردی کرد , هوار هم که احتمالا برای بازی های تیم ملیش داره این حرف ها رو می زنه بعد از بازی کردنش باید ببینیم راست گفته یا نه.

یعنی اینقدر خر تو خره که حوارمحمد به این راحتی میتونه بگه مییام و نیاد؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
امروز خبرورزشی از قول هوار نوشته که شاید به استقلال بیام

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ناصرخانم فهمین من چی میگم :دی

حجازي هم از طالب‌لو شاكي است / شايد وحيد فصل بعد دروازه‌بان استقلال نباشد!

رفتار طالب‌لو طي روزهاي اخير به شدت كادر فني اين تيم را ناراحت كرده است. هر چند كه ديگر مسوولان به خصوص منصور پورحيدري سعي كردند اين ماجرا را مخفي نگه دارند اما روابط ميان مظلومي و طالب‌لو بسيار تيره و تار شده است و اين چيزي نيست كه بتوان آن را از نظرها محو كرد. پس از اينكه مظلومي در تمرين استقلال وحيد را بازخواست كرد اين ماجرا به گوش حجازي رسيد و به شدت او را ناراحت كرد. حجازي پس از اينكه از رفتار طالب‌لو مطلع شد اينگونه واكنش نشان داد: «بعضي‌ها قدر پولي كه بابت تفريح كردن مي‌گيرند رانمي‌دانند.حقوق آنها 10 برابر آدم‌هاي تحصيلكرده و نخبه است آن وقت از زير بار تمرين هم فرار مي‌كنند.»

حجازي كه از اين ماجرا خيلي ناراحت بود در تمرين روز بعد استقلال اصلا طالب‌لو را تحويل نگرفت! حتي در عكس‌هايي كه از تمرين استقلال منتشر شد ديده شد كه آقاي اسطوره با محمدي در حال خوش و بش كردن است و توجهي به طالب‌لو ندارد اما ماجرا به اينجا ختم نخواهد شد. يكي از كساني كه پايان فصل درباره بازيكنان نظر خواهد داد ناصر حجازي است. قطعا اگر مظلومي پايان فصل طالب‌لو را از ليست خود بيرون بگذارد با نظر مثبت حجازي كه يكي از اعضاي تاثيرگذار كميته فني است روبرو خواهد شد.

حتي گفته مي‌شود حجازي به يكي از دوستان رسانه‌اي‌اش گفته: «اين جور بازيكن‌ها را بايد از باشگاه كنار گذاشت تا قدر پيراهن استقلال را بدانند.» در همين اثنا زمزمه‌هايي هم مبني بر مذاكره باشگاه استقلال با چند دروازه‌بان مطرح ليگ شنيده مي‌شود كه اين موضوع از چشم طالب‌لو هم پنهان نمانده و او را براي جدايي از استقلال در پايان فصل ترغيب خواهد كرد. شايعات حتي تا اينجا پيش رفته كه گفته مي‌شود واسطه‌هاي باشگاه استقلال با حسين آشنا و شهاب گردان براي پيوستن به تيم‌شان گفت‌وگو كرده‌اند. اين شايعات نشان مي‌دهد استقلال فصل بعد در چارچوب دروازه تغييرات فراواني خواهد داشت.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
يورگن گده: براي حضور در استقلال فرصت نشد با روته مولر صحبت كنم

A0979341.jpg

يورگن گده مربي جديد تيم فوتبال استقلال در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص توافق نهايي با اين باشگاه و حضور در تركيه صحبت‌هاي را انجام داده كه در زير مي‌خوانيم.

فارس: چطور شد كه به عنوان مربي به كادر استقلال اضافه شديد؟
در ابتدا بايد بگويم خيلي خوشحال هستم كه به فوتبال ايران بازگشتم. قبلا تجربه كار در كشور شما را داشتم و خاطرات خوبي از اينجا برايم باقي مانده است كه مهمترين آن قهرماني با تيم ملي در كنار آقاي پورحيدري در بازي هاي آسيايي 1998 تايلند بود.

فارس: چطور شد كه به استقلال آمديد؟
به 2 دليل اصلي كه اولي آن سابقه همكاري با منصور پورحيدري بود و دوم اينكه از فوتبال ايران شناخت لازم را داشتم و چون قبلا در پرسپوليس كار كرد بودم خيلي راحت مي‌توانستم با اين شرايط كنار بيايم. ضمن آنكه استقلال تيم بزرگي است و در ليگ قهرمانان آسيا حضور دارد.

فارس: براي پيوستن به جمع آبي پوشان با روته مولر كه فصل گذشته كه در اين تيم حضور داشت مشورت نكرديد؟
با ايشان رابطه بسيار خوبي دارم و آقاي مولر از دوستان صميمي من هستند اما زماني كه استقلالي‌ها به من پيشنهاد دادند در تعطيلات ژانويه به سر مي‌برديم و شرايط مهيا نبود كه با ايشان مشورت كنم البته چون قبلا سابقه مربيگري در ايران داشتم به همين خاطر قبول كردم اما شايد اگر تيم ديگري پيشنهاد مي‌داد نمي‌پذيرفتم.

فارس: خيلي‌ها نمي دانند شما پس از ترك ايران به كدام تيم‌ها رفتيد و چه فعاليت‌هاي انجام داديد؟
پس از ترك ايران مربي تيم ملي ازبكستان شدم. سپس به نفتچي باكو رفتم و آخرين جايي كه حضور داشتم در كشور ليبي بود كه خودم در آنجا نماندم و به همكاري‌ام با يكي از تيم‌هاي اين كشور پايان دادم.

فارس: ظاهرا شب گذشته با مظلومي جلسه داشتيد اين جلسه در چه موردي بود؟
قبل از قرار دادم متوجه شدم كادر فني استقلال شامل 5 نفر هستند به اتفاق آقاي مظلومي برنامه ريزي انجام داديم و در چارچوب كادر فني عمل خواهيم كرد. ضمن آنكه آقاي مظلومي سرمربي هستند و قطعا تصميم نهايي را ايشان خواهند كرد.

فارس: و به عنوان آخرين سؤال قرارداد شما با استقلال چند ماه است؟
من تا آخر ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر با استقلال قرارداد دارم و در صورت توافق براي فصل آينده نيز در خدمت اين تيم خواهم بود.

مظلومي: با گده مشورت مي‌كنم اما نظر نهايي را خودم مي‌دهم

A0971250.jpg

پرويز مظلومي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال اظهار داشت: خوشبختانه اين روزها در 2 نوبت صبح و عصر تمرينات‌مان را برگزار مي‌كنيم و از روندي كه در پيش داريم راضي هستم.
وي با اشاره به حضور بازيكنان به صورت تمام و كمال در استقلال گفت: غيراز جباري كه تمريناتش با تيم را آغاز نكرده است بقيه بازيكنان در خدمت ما هستند و خوشبختانه با جديدت تمرينات پر فشاري را انجام مي‌دهيم.
سرمربي تيم استقلال در خصوص حضور يورگن گده در اين تيم از امروز گفت: ايشان تجربه خوبي در ايران دارند. پس از آنكه كارنامه چند مربي را بررسي كرديم در نهايت با آقاي گده به توافق رسيديم و با توجه به اينكه ايشان از لحاظ اخلاقي و روحي رواني با بازيكنان ايراني آشنا هستند از اين پس در خدمت ما خواهند بود.
وي در خصوص نقش اين مربي آلماني در استقلال گفت: كادر فني تيم استقلال همگي با هم مشورت مي‌كنيم اما نظر نهايي را شخصا خودم خواهم داد. با اين وجود آقاي گده نقش خود را در تمرينات به عنوان مجري تمرينات پياده خواهند كرد و اگر در همين خصوص نظري بدهند روي آن فكر مي‌كنيم. البته قصد دارم بيشتر در برنامه ريزي ‌ها مديريت كنم و همه چيز را زير نظر داشته باشم اما با اين وجود در كادر فني استقلال هر فردي وظيفه خودش را ايفا خواهد كرد.
سرمربي تيم استقلال در خصوص ديدارهاي تداركاتي كه براي اين تيم در نظر گرفته شده و اينكه در اين اردو چه اهدافي را دنبال مي‌كنند گفت: قصد داريم 2 بازي تداركاتي را براي شناخت نقاط ضعف و قوت‌مان برگزار كنيم در اين چند روز تمرينات منظمي پشت سر گذاشته شده. 2 روز است كه كارهاي تاكتيكي را آغاز كرده‌ايم ضمن آنكه يك هفته در تهران تمرينات بدنسازي انجام داديم و در نوبت هاي بعد از ظهر تمريناتمان كاملا با توپ خواهد بود. اميدوارم در اين تعطيلات چند روزه بتوانيم به اهدافي كه در اين سفر داريم دست پيدا كنيم.

استقلال با تيم‌هاي تركي و اوكرايني بازي مي‌كند
معارفه مربي آلماني و تمرينات واليبال آبي پوشان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا