• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

climax

Registered User
لایک‌ها
3
برین ببینم تو بازی فردا چیکار می کنید :)
اگه یه 20 هزار نفر بشیم تو آزادی وای که چی می شه . . .

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
جای ما رو هم خالی کنین.حالا نتیجه هرچی میخواد باشه.برای ما همیشه دودودودودو تیراختور:D:D:D

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
بیست هزار تبریزی در راه تهران
خبرنگار گل از تبریز گزارش می دهد که شور و حال عجیبی در این شهر به وجود آمده و عده زیادی از هواداران این تیم در راه تهران هستند
سایت گل - خبرنگار گل از تبریز گزارش می دهد که حدود 20 هزار طرفدار تراکتورسازی برای تشویق تیم محبوبشان در بازی فردا مقابل پرسپولیس در ورزشگاه آزادی به تهران خواهند آمد.

آخرین حضور چند هزار نفری تبریزی ها در ورزشگاه آزادی به مسابقه نیمه نهایی لیگ در سال 1372 باز می گردد که در مسابقه پاس - تراکتورسازی، تبریزی ها جایگاه همیشگی پرسپولیسی ها را به طور کامل اشغال کردند.

آن تیم با مربیگری واسیلی بوجای رومانیایی قوی ترین تیم تراکتور تاریخ است که البته ناسزاوارانه از صعود به فینال بازماند. فراز کمالوند سرمربی تراکتورسازی به هواداران این تیم پیام داده است که تحت هیچ شرایطی از محدوده ادب خارج نشوند و فرهنگ بالای هواداری تماشاگر تبریز را به نمایش بگذارند. اگر مسابقه فردا با استقبال پرسپولیسی ها نیز مواجه شود، ممکن است رکورد تماشاچی در یک بازی وسط هفته در تهران شکسته شود.

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
من هم میام البته متاسفانه از طریق امواج صدا و سیما اون هم با زیرشلواری ، لم داده جلوی رسانه ملی
لطفا شما که حضورا تشریف دارین به جای من داد بزنین : تراختور حمله اله دوز باجاسین تاپپیسان

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
تراکتور عالی بازی کرد
باز هم میگم این تیم یه مهاجم خوب کم داره و کارو تموم کنه ولی متاسفانه دریغ از یک مهاجم خوب
من نمیدونم این پولادی که سابقه بازی تو لیگ برتر و آزادی رو داره چرا اینطور بازی کرد

کمالوند هم با این ترکیب چیدن و تعویض های آخر وفت حرص آدمو در میاره

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
تراکتور عالی بازی کرد
باز هم میگم این تیم یه مهاجم خوب کم داره و کارو تموم کنه ولی متاسفانه دریغ از یک مهاجم خوب
من نمیدونم این پولادی که سابقه بازی تو لیگ برتر و آزادی رو داره چرا اینطور بازی کرد

کمالوند هم با این ترکیب چیدن و تعویض های آخر وفت حرص آدمو در میاره

+ یه دروازبان خوب!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
متاسفانه فوتبال گاهی وقتا خیلی بی رحمه
امروز خیلی خوب بازی کردید . حتی نیمه دوم هم از ما بهتر بودید . نیمه اول که بماند ( داغون بودیم )
برخلاف ما که معلوم نیست بلاخره هدفمون از بازی چیه ! خیلی خوب پاسکاری کردید و کارهای ترکیبیتون انقدر تکرار شد که قانع بشیم واقعا تاکتیک مشخصی رو دنبال می کنید ، برعکس ما که همچنان به کارهای انفرادی و بخت و اقبال چسبیدیم .

تبریک می گم
امروز روز خوبی داشتید
من رو یاد زمان دنیزلی انداختید که ما هم خوب بازی می کردیم اما گاهی نتیجه نمی گرفتیم ...

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
گذاشتم بقیه حرفهاشون رو بزنن تا راحت تر جواب بدم

منم منکر قشنگ بازی کردنش نیستم!ولی قبول کنی یا نکنی اینقدر دویدن توی یه نیمه غیر حرفه ای ه!قصدم کل کل نیست کلی گفتم.

بهتره بگیم همون کم تجربه گی نه غیر حرفه ای.چیزی که باعث باختمون شد تجربه پرسپولیس بود + اشتباه رودباریان + نداشتن یک تموم کننده.سومی رو کلا" این فصل نداشتیم تا حالا پس نمیشه تقصیر اون بندازیم.دومی ممکنه در هر بازی اتفاق بیفته.اما اولی تنها با گذشت زمان درست میشه.

متاسفانه فوتبال گاهی وقتا خیلی بی رحمه
امروز خیلی خوب بازی کردید . حتی نیمه دوم هم از ما بهتر بودید . نیمه اول که بماند ( داغون بودیم )
برخلاف ما که معلوم نیست بلاخره هدفمون از بازی چیه ! خیلی خوب پاسکاری کردید و کارهای ترکیبیتون انقدر تکرار شد که قانع بشیم واقعا تاکتیک مشخصی رو دنبال می کنید ، برعکس ما که همچنان به کارهای انفرادی و بخت و اقبال چسبیدیم .
تبریک می گم
امروز روز خوبی داشتید
من رو یاد زمان دنیزلی انداختید که ما هم خوب بازی می کردیم اما گاهی نتیجه نمی گرفتیم ...
تنها پست درست و حسابی که از بین کل پستهای بازی با استقلال و پرسپولیس دیدم همینه:happy:
بقیه یا از روی تعصب بوده یا برای تحقیر تراکتور.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
انصافا خوب بازی کردید

یکی از بهترین تیمهای شهرستانی هستید.

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
انصافا خوب بازی کردید
یکی از بهترین تیمهای شهرستانی هستید.
من همه بازیهای تراکتور رو این فصل دیدم.غیر از بازی با سایپا در تبریز و نمیه دوم بازی سپاهان در اصفهان تا اینجا بقیه بازیها رو همینطوری بازی کردیم.چه برده باشیم چه مساوی کرده باشیم و چه باخته باشیم.
یک چیزی هم بگم از این دسته بندی بهترین تیم تهرانی و شهرستانی سردرنمیارم.بالاخره تیم مال هرجا باشه تیم هست.خوب باشه خوبه بدم باشه بده(مثل اینه که بگیم بهترین تیم اروپایی و غیر اروپایی چون بازیهای اروپا بیشتر تو چشم هست)

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
اینجا چه خبره ؟؟؟ ببین تیممون چیکار کرده که کاربرهای سایر تایپیکها اومدن از تیم دارن طرفداری میکنن . این واسه من ارزش داره ...
خدایا به ما صبر بده به بازیکنهای تیم هم تجربه بده
امروز یه لحظه فکر کردم دارم لیگ برتر انگلیس تماشا میکنم ، چقدر خوب پاسکاری میکردن ، حفظ توپ میکردن ، اعتماد به نفسشون چقدر خوب بود ، فقط نمیدونم چرا توپ راهی به دروازه پیدا نمیکنه ، توپها تو دروازه نمیره ، واقعا نمیدونم چرا ؟؟؟؟؟؟
و همچنان اولروم به جای گل زدن گل میکارد ....

a5403895

Registered User
لایک‌ها
0
تراکتور دیروز یه بازی فوق لیگ برتر رو به نمایش گذاشت کارهای ترکیبی و پاسهایی داده شد که حتی تیم ملی هم از انجام حتی یه نمونه از اون عاجزه توی چند سال اخیرپیروزی اینقدر تحت تاپیر بازی یه تیم قرار نگرفته بود اگر هم باخت داده بود بر اثر ضد فوتبال تیم حریف یااشتباهات بود . تراکتور تو جنگهای تن به تن ومخصوصادر نبردهای 1 به 1 اکثرا برنده بودالبته تماشاگرای تراختور هم سنگ تموم گذاشتن و اگه تراختور میبرد اینجا توتبریز یه جشن واقعی بپا می شد ما منتظر حضور پرسپولیس تو تبریز هستیم
یاشاسین آذربایجان

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بالاخره تراکتور یا تراختور

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
باخت همراه با حسرت!
پیروزی تهران 2 تراکتور سازی تبریز 1

در روزی که تراکتور سازی در ورزشگاه ازادی از حمایت بیش از 30 هزار هوادار پر شور خود برخوردار بود بازی را در شرایطی به حریف تهرانی خود واگذار کرد که تمام امار بازی به نفع این تیم بوده و تراکتور سازی بازی بسیار محکم و خوب و زیبایی از خود ارائه داد. برتری تراکتور سازی در نیمه اول بازی به حدی بود که تحسین همگان را برانگیخت و شاید هواداران پیروزی هرگز تصور نمیکردند که تیمشان در نیمه دوم صاحب دو گل شود. اما حضور دروازه بانی در تیم که بیشتر نقش توپ جمع کن را ایفا میکند به این امر کمک شایانی نمود. البته هنر مهاجمان بی تعصب و بی خاصیت تیم در هدر دادن موقعیت های متعدد و اصرار بر تکروی نیز مانع از ان شد که تراکتور سازی در همان نیمه اول با زدند چندین گل کار را یکسره نماید.

تعویض ها :

تعویض های سرمربی تیم نیز دیر هنگام و تا حدی اشتباه بود .جایی که کرار جاسم بسیار دیر وارد میدان شد و ان زمانی بود که بازی هجومی و منطقی تیم دچار افت شده بود و شاید اگر این بازیکن زودتر وارد بازی میشد میتوانست نتیجه را به نفع تیم تغییر دهد. ورود مهاجم بی تعصب و غیر فعال تیم یعنی خیر خواه به بازی نیز عملا تیم را ده نفره کرده و این بازیکن به مانند تمامی بازی های خود در این فصل صرفا در زمین راه رفته و نشانی از علاقه و انگیزه و جنگندگی برای گلزنی را نشان نداد. شاید اگر تنها گل تراکتور توسط این بازیکن به ثمر نمیرسید بهتر بود چرا که این بازیکن با عدم بروز خوشحالی خواست علاقه و عشق خود به تیم حریف را نشان داده و بر بی تعصبی خود نسبت به تراکتور مهر تایید زند.ورود دیر هنگام ابراهیم زاده به زمین بازی نیز نه دلیل تاکتیکی داشت و نه هیچ چیز دیگر.شاید تنها دلیل بازی دادن به یک بازیکن بومی و شراکت وی در شکست تیم و اجتناب از انتقاد ها نسبت به عدم بازی وی بوده است.

هواداران :

حضور انبوه هواداران تراکتور در ورزشگاه ازادی موجب شد برخلاف گفته و وعده حبیب کاشانی باشگاه تهرانی و مسولان ورزشگاه ازادی که انتظار چنین حضوری را نداشتندمیزبانی خوبی برای هواداران تراکتور انجام ندهند و جمع اوری پلاکارد ها و عدم اختصاصی ظرفیت بیشتر موجب ناراحتی برای هواداران پر شور تراکتور بوده است.حضور هواداران تراکتور نتنها موجب شگفتی مسولان و بازیکنان پیروزی گردید بلکه موجب تحسین همگان و مجریان صدا و سیما گردیده و این واقعیت را در قلب پایتخت نشان داد که تراکتور سازی پرهوادار ترین تیم ایران است.

كمالوند: نتيجه را واگذار كرديم اما بازي را نباختيم
سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي گفت: در ديدار مقابل پرسپوليس با وجود واگذار كردن نتيجه، بازي را نباختيم.

فراز كمالوند پس از شكست 2 بر يك تيمش مقابل پرسپوليس اظهار داشت: نوع بازي ما بهتر از حريف بود. فقط نتيجه را واگذار كرديم ولي بازي را نباختيم. در نيمه اول 69 درصد و در نيمه دوم 59 درصد زمان بازي را در اختيار داشتيم.
وي ادامه داد:‌ 6 تا 7 بازيكن ما براي اولين بار بود كه در ورزشگاه آزادي بازي مي‌كردند. موقعيت‌هاي زيادي را از دست داديم. معمارزاده نمايش خوبي داشت و موقعيت‌هاي گل زيادي را از بازيكنان ما گرفت، اما رودباريان روز خوبي نداشت و در 2 صحنه گل خورديم.
سرمربي تراكتورسازي عنوان كرد:‌ نيمه دوم انتظار دريافت گل را نداشتيم. ضربه بازيكن ما در نيمه اول به تير دروازه برخورد كرد و اگر گل مي‌شد نتيجه بهتري مي‌گرفتيم. قبول دارم مشكل بدني داريم. علت اين موضوع اين است كه فقط روي 15 بازيكن تمركز مي‌كنيم.
كمالوند درباره حضور تماشاگران تبريزي تصريح كرد:‌ تا به حال شاهد حضور چنين تماشاگري در ورزشگاه آزادي براي يك تيم شهرستاني نبودم. ما بايد قدر اين تماشاگران را بدانيم و از آنها تشكر كنيم.
وي درباره درگيري‌هاي اخير با كريمي گفت:‌ علي كريمي و كعبي به تبريز بيايند، مشكلي نيست. كريمي بازيكن با سابقه‌اي و من به او احترام مي‌گذارم. يك خبرنگار باعث بوجود آمدن اين اختلافات شده است و اميدوارم كه به زودي حل شود.
تيم فوتبال تراكتورسازي با شكست در اين مسابقه 17 امتيازي باقي ماند و در رده 11جدول رده‌بندي قرار گرفت.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
نظر يك هوادار قديمي/ نقد نقاط ضعف و عملكرد تيم

سلام مرا از هزاران کیلومتر دورتر و درست از آن طرف کره زمین بپذیرید،سالهای خیلی دور بود نوجوانی بودم که در تهران و در مقابل همه بچه محلها و همکلاسیهایم که همگی یا پرسپولیسی بودند و یا تاجی به تنهائی قد علم میکردم و با تعصب و غیرت از تیم محبوبم که فکر میکردم نوعی هویت برای ملیتم هست دفاع و هواداری میکردم و با اصرار هیچ ضعفی را به زبان نمی آوردم ، این تعصب به حدی زیاد بود که همان دوستان و همکلاسیها اسمم را تبریز گذاشته بودند و من به این لقب افتخار میکردم و با سینۀ سپر ایستادگی میکردم، و چه روزهائی که در باغشمال پیر زیر ساعت بزرگ ردیف هفتم که جایگاه اختصصاصیم بود می نشستم و تراکتور محبوبم را در جام تخت جمشید با جان ودل تشویق میکردم. حالا سالیان درازی از آن روزهای پر شور و شوق و ایام نوجوانی و جوانی می گذرد ولی همان عشق به تیمم و شور هنوز هم باقیست وسفیدی موهایم هیچ تاثیری منفی در آن شور و حال نگذاشته است.ولی وقتی حالا به جایگاهمان در جدول نگاه میکنم به آن غرورم خدشه وارد میشود زیرا در جایگاه خود نیستیم و صدر جدول را واگذاشته ایم به آنانی که آنجا را چون ارث پدری خود میدانند و حق مسلم خود میدانند! حالا به نظر شما چرا ما در میانه پائین جدول جا خوش کرده ایم و دلمان را به یک امتیازها و بردهای خفیف خوش ساخته ایم؟! سخن کوتاه، آنچه به نظر من هوادار پا به سن گذاشته میرسد را باید بیان کنم شاید با همین همفکریها و تعاملات گره از کار گشوده شود و شاهد عذر خواهیهای مکرر بازیکنان و مربیان ومسئولان نباشیم.

اول : این تیم نیاز به کار اضافی و اختصاصی با مهاجمان دارد ،در 14 هفته گذشته اگر ده درصد از موقعیتهای صد درصد گل را مهاجمان به گل تبدیل میکردند حتی چندین امتیاز از دست رفته توسط نا داوریها را هم بها نمیدادیم و با خیال راحت در جایگاه واقعی خودمان بودیم.

دوم :این تیم نیاز به یک روانشناس دارد روانشناسی که بتواند هم بار روحی مهاجمان را تقویت کند و هم در ضمن بازی تیم را از استرس و احساسی بودن خارج کند و آرامش را به تیم برگرداند، دوباره مرور کنید بازی قبل و بعد از گل تیم را در مقابل پرسپولیس که چطور آن همه انسجام و زیبائی از بین رفت.

سوم:بازیکن خارجی مترجم لازم دارد ، آخر یک مربی بدون مترجم چگونه میتواند با بازیکن ارتباط گرفته و برنامه تیمی را برای آن بازیکن توجیه کند؟؟!! از نوع بازی جاسم کرار در زمین کاملا مشهود است که این بازیکن اصلا درون تاکتیک تیم نیست و به تنهائی میخواهد تکنیکهای خودش را پیاده کند. تیم حداقل می تواند مترجمهای غیر حضوری استخدام کند که در مواقع لزوم بوسیله تلفن این کار را انجام دهد ، این نوع مترجمی در همه جای دنیا مرسوم است و گر نه با خود آموز و یا چند کلمه زبان بلد بودن کاری از پیش نمیرود.

چهارم: با تمام علاقه و احترامی که به مربی تیم قائل هستم این تیم نیاز به یک کمك مربی شش دانگ و کاربلد دارد تا تیم بتواند از پس مربیان با تجربه ای که سالیان سال در این کسوت و در این سطح مربیگری میکنند بر آید ، اگر توجه کرده باشید اکثر این مربیان در مصاحبه های روز قبل از بازی نقطه قوتشان را استوار می کنند درست بر نقطه ضعف ما که به زعم آنها و اعتراف خودمان بی تجربگی ماست .مطمئنا نظرشان فقط بازیکنان دسته اولی تیم نیست و باختن نیمه مربیان در اکثر بازیها کمی ما را به فکر فرو میبرد.با امید اینکه هم مسئولین و هم هوادارن دیگر نیز اگر مطلبی دارند به اين نوشته اضافه کنند و با آرزوی روزی که در سطح اول اسیا نام تراکتور بدرخشد که در آن روز خود ما هواداران با جان و دل کتف و بازوی بازیکنان و مربیان و مسئولین تیم را خواهیم بوسید.

نويسنده: جهانبخش

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
تراکتور اگه یه مربی بزرگ تر بیاره برای فصل بعد و عوض این همه بازیکن درجه 2 و 3 و برگشتی یکی دو تا مثل کریم باقری رو بیاره و باقی تیم رو هم از بازیکن های امید جوانان بیاره یه تنه میتونه سرنوشت دهه 90 فوتبال ایران رو رقم بزنه .

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
تراکتور اگه یه مربی بزرگ تر بیاره برای فصل بعد و عوض این همه بازیکن درجه 2 و 3 و برگشتی یکی دو تا مثل کریم باقری رو بیاره و باقی تیم رو هم از بازیکن های امید جوانان بیاره یه تنه میتونه سرنوشت دهه 90 فوتبال ایران رو رقم بزنه .

مربی که زیاد بد کار نکرده فقط کمی باید تو حرف زدنش تجدید نظر کنه:)
ولی فکر کنم کسی مثل دنیزلی یا حتی دایی بهتر بتونه تیمو اداره کنه, به نظر من جای خالی یک مهاجم و دروازبان و هافبک دفاعی ششدنگ شدیدآ احساس میشه...

climax

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
تراختور تو آزادی کلاس فوتبال گذاشته بود خدایی . . .
ولی همون طور که دوستان گفتند فقط یه مهاجم شش دانگ نیاز داریم تا از این 10 تا 15 تا موقعیت گل 2 تارا گل کنه !

ما فقط نتیجه رو باختیم ، بازی رو بردیم . . .
به قول تیتر یکی از روزنامه ها :
تراختور شخم کرد ، پیروزی درو کرد !

+ یک چیزی هم واقعا" باید بگم که از اظهار نظر پرسپولیسی ها هم خیلی خوشحالم که واقعیت رو گفتند . . .
تو پی سی ورلد بعضی اینقدر خوشحال شدند از باخت تراختور که نگو !

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
صبر کنید فقط صبر کنید
ممکنه هر تغییری نه تنها به منفعت بلکه به ضرر تیم باشه ، در هر بازی هماهنگی از بازی قبلی بیشتر میشه ، کار تیمی هر بازی بهتر و بهتر میشه ، تغییر مربی نه ، اما نیاز به یه مهاجم خوب تایید میکنم .نامش امضا میکنم برید از تدارک بگیرین :cool::lol:

بالا