• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آدم که نمیتونه همیشه همه چیز رو بگه
مطمئنا دلایل دیگه ای هم وجود داشته مثل مسائل مالی . همین رفتن و برگشتن کلی محبوبیت قطبی رو افزایش داده ، ضمن اینکه اگه نمیرفت این قیمت رو نمتونست بگیره .
البته همیشه مسائل پشت پرده رو باید در نظر گرفت . اینکه شاید عواملی باعث رفتن (یا بهتر بگم فعلا دور بودن) قطبی شدن و همون عوامل اونرو به تیم برگردوندن این جمله ها رو دقت کنید
قطبی : در جشن قهرمانی پرسپولیس شرکت میکنم .
قطبی : به زودی به ایران بازخواهم گشت .
سعید لو : در این چند روز خبرهای بسیار خوشی درباره پرسپولیس خواهید شنید . (الان اون خبر مشخصه دیگه)
یا عدم تشکیل جلسات جهت تعیین سرمربی گری استیلی . عدم ساپورت مالی توسط سازمان در زمان کاشانی و در حال حاضر ......
و .........
توی این دو تا تیم همه چی به همین سادگی نیست . مطمئن باشید یکسری چیزهائی وجود داره که هیچوقت فاش نمیشه . وقتی علی آبادی شدیدا به دنبال قطبی هست و همه جور شرایطی رو قبول میکنه ! به نظر من اینها مانورهای تبلیغاتی بیشتر نیست .
.
اما بهر حال هر چی که هست الان برای ما بد نشد . حذف تقریبا 90 درصد تیم سال قبل + نفرات جدید خوب و البته احمدرضا که یه دنیا میارزه

کاملا تایید میشه. خیلی چیزا هست که ماها ازش بیخبریم .

###########

نیکی مجددا گند زد به آبی ها:lol: :

نيكبخت: مطمئن باشيد كه هرگز به استقلال نمي‌رفتم

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از صميم قلب خوشحالم كه دوباره در خدمت تيم هستم چون هرگز به استقلال نمي‌رفتم.

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: خوشحالم كه قراردادم را با تيم پرطرفدار پرسپوليس تمديد كردم. مي‌توانم يك سال رويايي ديگر در اين تيم داشته باشم.

وي ادامه داد: به تمام دوستدارانم قول مي‌دهم براي پرسپوليس از تمام جانم مايه بگذارم تا در ليگ قهرمانان آسيا و جام‌هاي داخلي دوباره قهرماني را رقم بزند.

نيكبخت واحدي عنوان كرد: خوشحالم كه دوباره پيراهن قرمز را مي‌پوشم. مانند صحبت‌هاي روزهاي اوليه‌ام، باز هم تاكيد كنم هرگز به استقلال نمي‌روم چون پرسپوليس را تيم رويايي براي خودم مي‌دانم.
وي درباره شرايط مربيگري افشين قطبي در پرسپوليس گفت: برايم فرقي ندارد چه كسي سرمربي شود. من فصل

پيش هم با قطبي مشكلي نداشتم. اميدوارم هر فردي كه در راس فني قرار گيرد، با اين تيم موفق باشد.

نيكبخت درباره گروه بندي تيم ملي فوتبال در مرحله دوم جام جهاني خاطر نشان ساخت: با 10 تيم برتر آسيا طرف هستيم. هيچ تيمي زنگ تفريح نخواهم بود. اميدوارم با تدابيري كه فدراسيون و كادر فني در نظر گرفته‌، بتوانيم بار ديگر خوشحالي را به مردم ايران هديه كنيم و حضور در جام جهاني را تجربه كنيم.

وي افزود: من هم اگر در خدمت تيم ملي بودم، از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
نیکی هم شنبه ثبت خواهد کرد

نيكبخت: مطمئن باشيد كه هرگز به استقلال نمي‌رفتم / يك فصل ديگر در پرسپوليس مي مانم

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گويي، اظهار داشت: خوشحالم كه قراردادم را با تيم پرطرفدار پرسپوليس تمديد كردم. مي‌توانم يك سال رويايي ديگر در اين تيم داشته باشم.

وي ادامه داد: به تمام دوستدارانم قول مي‌دهم براي پرسپوليس از تمام جانم مايه بگذارم تا در ليگ قهرمانان آسيا و جام‌هاي داخلي دوباره قهرماني را رقم بزند. نيكبخت واحدي عنوان كرد: خوشحالم كه دوباره پيراهن قرمز را مي‌پوشم. مانند صحبت‌هاي روزهاي اوليه‌ام، باز هم تاكيد كنم هرگز به استقلال نمي‌روم چون پرسپوليس را تيم رويايي براي خودم مي‌دانم.

وي درباره شرايط مربيگري افشين قطبي در پرسپوليس گفت: برايم فرقي ندارد چه كسي سرمربي شود. من فصل پيش هم با قطبي مشكلي نداشتم. اميدوارم هر فردي كه در راس فني قرار گيرد، با اين تيم موفق باشد.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
بد جوری به این سکوت استقلالی مشکوکم بعد از خرید ابراهیم توره

من احتمال می دم اینها یا عباس آقایی یا محمدنصرتی یا عماد رضا رو می خوان بگیرن .

بدجوری مشکوکن

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بد جوری به این سکوت استقلالی مشکوکم بعد از خرید ابراهیم توره

من احتمال می دم اینها یا عباس آقایی یا محمدنصرتی یا عماد رضا رو می خوان بگیرن .

بدجوری مشکوکن

هيچ كدومشون به هيچ وجه نميرن مخصوصا عماد رضا كه شخصا گفته عاشق پرسپوليس و هواداراشه ;)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام به بروبچ پرسپولیسی عزیز :)

آقا تبریک ... امسال تیم توپی بستید افشین قطبی هم که برگشت همه اینها نوید یک سال خوب رو واستون میده ، البته همراه اس اس ما ! :p

یه پیشگوئی اول فصلی بکنم ! امسال مطمئنم سال تداوم موفقیت اس اس و پرسپولیس و تیم ملی خواهد بود :)

میگید نه ؟! .... ببینید .. :happy:

بازم البته ! :

انشاالله

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام فرزاد جان

البته امیدوارم که 3 یا چهار تیم ایرانی در جام باشگاهها به مراحل بالا و قهرمانی برسند. چه پرسپولیس چه اس اس یا سپاهان

مهم قهرمانی هست.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
اقا امپراطورتون برگشت؟

چه خبره ازش؟

ممنون

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اقا امپراطورتون برگشت؟

چه خبره ازش؟

ممنون

شک نکن که امپراطور برگشت :D

خبری هم نیست. فردا قرارداد رو به امید خدا امضا میکنه، بعد 10 روز میره دبی که کاراش رو ردیف کنه و دیگه بعدش کامل میاد سره کار ! . یه دستیار برزیلی هم با خودش آورده

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بله امروز ساعت 2:30 افشين امپراطور وارد فرودگاه شد و صبح هم تمرينات پرسپوليسو نظاره گر بوده

امروز قرار دادشو امضا ميكنه و كار تمومه ... شخصا خود علي آبادي هم چندين بار باهاش تماس گرفته

و شديدا دنبال برگردوندنش بوده و قول هاي خيلي زيادي مبني بر اينكه امكانات عالي به باشگاه ميده رو به افشين

داده ... امسال پرسپوليس از اون تيمايي ميشه كه هر كسي بايد تلاش زياد كنه تا بتونه ثابت بازي كنه

از خليلي و نيكي گرفته تا ابي توره و عماد رضا ... پس امسال ميشه اس اس رو 6 تايي كرد :D

راستي عماد رضا هم امروز يا فردا مياد تهران و قرار دادشو 3 ساله ميبنده با پرسپوليس :) به به به به

چه شود ... اس اس امسال ميخوايم نتيجه تاريخي براتون رقم بزنيم :D

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
قطبی قول قهرمانی آسیا رو داد
chase.gif

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
عضو هيات رييسه باشگاه پيروزي تهران گفت : احتمال حضور علي كريمي و چند بازيكن سرشناس داخلي و خارجي در تيم فوتبال پيروزي تهران وجود دارد .
مجيد فرخزادي روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت : پيش از اين نيز عنوان كرده بوديم كه بيش از ۵۰ بازيكن داخلي و خارجي درخواست خود را براي حضور در تيم فوتبال پيروزي تهران ارائه كرده اند.
وي گفت : در روزهاي آينده خبرهاي خوشي از عضويت بازيكنان سرشناس در تيم پيروزي تهران به اطلاع طرفداران اين تيم خواهد رسيد.
فرخزادي گفت : با صراحت مي‌گويم كه تيم پيروزي تهران قويترين و خطرناكترين خط حمله را در فصل اينده ليگ برتر در اختيار خواهد داشت .
وي گفت : علاوه بر علي كريمي ، رحمان رضايي نيز به عنوان يكي از گزينه ها پيروزي مطرح است كه بزودي و به صورت رسمي اسامي بازيكناني كه با تيم پيروزي قرارداد مي‌بنندند را به اطلاع خواهيم رساند.
عضو هيات رييسه باشگاه پيروزي گفت : البته تعداد زيادي از بازيكنان باشگاه‌هاي ديگر با حضور در اين باشگاه مي‌خواهندسطح دستمزدهاي خود را بالا ببرند .
فرخزادي گفت : تعدادي بازيكن خارجي نيز جزء گزينه‌ها هستند كه ظرف چند روز آينده اين بازيكنان نيز مشخص و كار تمرين خود را آغاز خواهند كرد .
وي گفت : هدف ما حضور قدرتمند در جام باشگاه‌هاي آسيا است و تمامي دست اندركاران اين باشگاه تلاش دارند با انتخاب بهترين‌هاي افتخاري به افتخارات اين باشگاه بيفزاييم .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
قطبی که برگشته ایران و احتمال زیاد سرمربی فصل بعد هست!

اما تمدید قرارداد نیکبخت ، خلیلی و قرارداد با عماد رضا و علی کریمی و رحمان رضایی بیشتر یه مانور هست

نمیدونم چرا اینقدر به این هیت مدیره بد بینم (البته میدونم به خاطر سابقه اون هست)

اما اگر واقعآ اینیکه میگن بشه! عجب تیمی میشه سال بعد پرسپولیس
اون وقت تنها مشکلش اینکه باید مسئولین قبول کنن اسم تیم پرسپولیس هست

با توجه به اینکه اولین قدم و برداشتن و قطبی رو برگردوندن یکم بد بینیم کم! شده ...
دوست دارم ببینم بقیه چیزهایی که قولش رو دادن هم عملی میشه یا نه

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
ولی باز من میگم یه جورایی مشکوکم ..

نگاه کنین عمادرضا دوباره گفته که برگشتم ایران باید شرایط سپاهان و السد قطر رو بررسی کنم . تازه استقلالی ها هم بهش پیشنهاد دادن

نیکبخت هم فعلا تو هیئت فوتبال ثبت نکرده پس نمی تونیم اون رو 100درصد پرسپولیسی بدونیم

از محمدنصرتی و عباس آقایی و حسین بادامکی و رودباریان هم خبری فعلا در دسترس نیست .

رحمان رضایی هم گفته با تیم های پرسپولیس و استقلال صحبت کردم

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظر من که آقایی و نصرتی تمدید می کنند . یعنی مصطفوی نمی ذاره اینها برن و باهاشون توافق می کنه مگر اینکه مورد نظر قطبی نباشن ! بادامکی احتمالش هست که طی اقدام تلافی جویانه فتح ا... به استقلال بره . با توجه به نزدیک شدن ایوان پتروویچ به تیممون رفتن بادامکی اهمیتی نداره . ضمن اینکه محمد منصوری هم پست بادامکی هست و به نظر من بهتر از اونهم هست .

نیکی به طور قطع با یه عذرخواهی و دست گل و شیرینی با قطبی آشتی می کنه . میگی نه ؟ ببین !
عماد رضا رو خیلی هم لازمش نداریم . یعنی زیادی بزرگ و گرونه . یادمون باشه توی یک تیم نباید بیش از حد بازیکن بزرگ برای یه پست انتخاب کرد . فرضا خلیلی و توره فیکس باشن . تکلیف نیکی و عمادرضا چی می شه ؟ یا اون دوتای دیگه باشن این دو تا چی میشن ؟ نمیشه هیچ کدومشون رو هم برای مدت زیادی روی نیمکت نشوند . منطقی هم نیست 450 میلیون بدی عماد رضا ، 500 میلیون بدی توره ، 350 میلیون بدی خلیلی و 320 میلیون هم بدی نیکی اونوقت نصف این تعداد رو بنشونی رو نیمکت . به نظر من حالا که توره رو گرفتن باید به جای عماد رضا دنبال محمد پروین و یکی دو تای دیگه باشن .

تنها نگرانی شدید من از بابت کادر فنی هست . نمیدونم چرا اینقدر نگران رابطه قطبی و پیروانی و عابدزاده هستم . عابدزاده در آخرین اظهار نظرش اعلام کرده که با همه وجود در خدمت قطبی و پرسپولیس هست . اما این دستیار برزیلی قطبی قبلا توی تیم ملی کره جنوبی به عنوان مربی دروازه بان ها و بدنساز تواماً کار می کرده . خب اگه اینطوری باشه تکلیف عابدزاده و کماسی چی می شه ؟ افشین هم که با رد کردن پیشنهاد سرمربیگری برق شیراز به پرسپولیس اومد حالا اگه با قطبی کنار نیاد احتمالا باید منتظر صحبت های آنچنانیش باشیم . من نگران این مساله ام .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
احتمال حضور علي كريمي و چند بازيكن سرشناس ديگر در تيم پرسپوليس

عضو هيات رييسه باشگاه پيروزي تهران گفت : احتمال حضور علي كريمي و چند بازيكن سرشناس داخلي و خارجي در تيم فوتبال پيروزي تهران وجود دارد .

مجيد فرخزادي روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت : پيش از اين نيز عنوان كرده بوديم كه بيش از ‪ ۵۰‬بازيكن داخلي و خارجي درخواست خود را براي حضور در تيم فوتبال پيروزي تهران ارائه كرده اند.

وي گفت : در روزهاي آينده خبرهاي خوشي از عضويت بازيكنان سرشناس در تيم پيروزي تهران به اطلاع طرفداران اين تيم خواهد رسيد.

فرخزادي گفت : با صراحت مي‌گويم كه تيم پيروزي تهران قويترين و خطرناكترين خط حمله را در فصل اينده ليگ برتر در اختيار خواهد داشت .

وي گفت : علاوه بر علي كريمي ، رحمان رضايي نيز به عنوان يكي از گزينه ها پيروزي مطرح است كه بزودي و به صورت رسمي اسامي بازيكناني كه با تيم پيروزي قرارداد مي‌بنندند را به اطلاع خواهيم رساند.

عضو هيات رييسه باشگاه پيروزي گفت : البته تعداد زيادي از بازيكنان باشگاه‌هاي ديگر با حضور در اين باشگاه مي‌خواهندسطح دستمزدهاي خود را بالا ببرند .

فرخزادي گفت : تعدادي بازيكن خارجي نيز جزء گزينه‌ها هستند كه ظرف چند روز آينده اين بازيكنان نيز مشخص و كار تمرين خود را آغاز خواهند كرد .

وي گفت : هدف ما حضور قدرتمند در جام باشگاه‌هاي آسيا است و تمامي دست اندركاران اين باشگاه تلاش دارند با انتخاب بهترين‌هاي افتخاري به افتخارات اين باشگاه بيفزاييم .

5557ggf(2).jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
از حضور دوباره در پرسپوليس شوكه‌ شدم
قطبي پس از ورود به تهران: براي قهرماني در آسيا آمده‌ام از تجربيات كاشاني كمك مي‌گيرم

Multimedia%5Cpics%5C1387%5C4%5Csport%5C260.jpg

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خودم هم از حضور دوباره در پرسپوليس شوكه شدم اما آمده‌ام كه اين تيم را قهرمان آسيا كنم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي سرمربي فصل پيش و آتي تيم فوتبال پرسپوليس كه بامداد شنبه (امروز) وارد تهران شد، در جمع خبرنگاران اظهار كرد: از حضور دوباره در تيم پرسپوليس شوكه شدم؛ البته خوشحالم دوباره به وطنم و به تيمي برگشتم كه سال گذشته نشان داد دل شير دارد و توانست به شايستگي قهرمان ليگ برتر شود.

وي افزود: من كارهاي زيادي در پرسپوليس دارم و آمده‌ام كه تمام تلاش و وجدانم را براي موفقيت دوباره پرسپوليس بگذارم. مي‌خواهم اين تيم را با كمك همكاران و تلاش بازيكنان قهرمان آسيا كنم.

قطبي در پاسخ به اين سوال كه وقتي معتقد بوده پرسپوليس ابزار كافي براي قهرماني در آسيا ندارد، پس چرا دوباره به اين تيم بازگشت، گفت: جلسات زيادي با مسوولان باشگاه پرسپوليس داشتم؛ همچنين علي‌آبادي در تماس تلفني به من گفت سازمان تربيت بدني تمام امكانات و ابزار لازم را براي موفقيت پرسپوليس فراهم مي‌كند، ضمن اينكه افرادي در كنار تيم اضافه شدند كه تمام تلاش خود را براي قهرمان تيم در آسيا و همچنين ليگ برتر به كار بستند.

وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه تصور مي‌كند مديريت كاشاني (مديرعامل سابق پرسپوليس) و مصطفوي (مديرعامل فعلي) چه تفاوتي با هم داشته باشد، تصريح كرد: كاشاني، برادر و دوست بسيار صميمي من است؛ او اولين فرد در ايران بود كه من را درك كرد. خيلي‌ها علت جدايي‌ام از پرسپوليس را مشكلات با كاشاني مي‌دانستند كه اين دروغ است. او را بسيار دوست دارم و حتي پيش از حضور در ايران با او صحبت كردم. هر دو از ملاقات دوباره خوشحال هستيم و بدون شك براي ادامه كار در پرسپوليس از او كمك زيادي مي‌گيرم.

وي افزود: البته فكر مي‌كنم مصطفوي هم يكي از پرتجربه‌ترين‌هاي فوتبال ايران باشد. اميدوارم با كار كردن در كنار او، نكات زيادي ياد بگيرم.
Multimedia%5Cpics%5C1387%5C4%5Csport%5C264.jpg

قطبي هيچ صحبتي درباره وضعيت بازيكنان فعلي و آينده پرسپوليس نكرد و در اين باره تنها گفت: فعلا درباره وضعيت بازيكنان هيچ صحبتي نمي‌كنم تا در آينده اين مساله را بررسي كنم.

سرمربي پرسپوليس همچنين درباره دستيار اول برزيلي‌اش، خاطرنشان كرد: مربي برزيلي كه قرار است به پرسپوليس بيايد، از دوستان خوب و قديمي‌ام است. ما تاكنون همكاري زيادي با هم داشتيم و اميدوارم با كمك او، پيرواني و ديگر مربيان كادر فني، پرسپوليس به موفقيت‌هاي بزرگي دست يابد.

Multimedia%5Cpics%5C1387%5C4%5Csport%5C263.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز در حضور افشين قطبي برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرين پرسپوليس پس از دو روز تعطيلي از ساعت 9 و 30 دقيقه امروز در آكادمي المپيك مجموعه‌ي انقلاب با حضور افشين قطبي برگزار شد.

قطبي پس از حضور در محل تمرين تيم دقايقي را با افشين پيرواني و احمدرضا عابدزاده به گفت‌وگو پرداخت. او سپس با تك تك بازيكنان به خصوص بازيكنان فصل پيش اين تيم صحبت كرد.

پيرواني از روند تمريني فعلي پرسپوليس گزارشي را به افشين قطبي ارائه داد و عابدزاده نيز صحبت‌هايي را پيرامون برنامه‌هايش براي دروازه‌بانان تيم انجام داد.

بازيكنان تيم پرسپوليس در تمرين امروز با دويدن به دور زمين بدن‌هاي خود را گرم كردند كه اين دويدن‌ها در تايم‌هاي مختلف انواع متفاوتي داشت. پرويز كماسي در تمام مدت بازيكنان را تمرين مي‌داد. عبور از موانع، حركات زيگزاگي، نرمش‌ها و حركات كششي و هم‌چنين تمرين‌هاي خاص تدبير شده از سوي "كماسي" برنامه‌هاي امروز سرخ‌پوشان بود.

ناصر ابراهيمي، مربي پيشين تيم پرسپوليس و تيم ملي ايران از دور نظاره‌گر تمرينات امروز پرسپوليس بود.

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس در نوبت دوم، عصر امروز از ساعت 17 در ورزشگاه كارگران برگزار خواهد شد.

در تمرين امروز مجتبي شيري شركت داشت و واحدي نيكبخت، واعظي، توره و خليلي نيز حضور نداشتند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
Multimedia%5Cpics%5C1387%5C4%5Csport%5C263.jpg

اون تصویر خانومی که در عکس سومی مشخصه تصویر مادر قطبی هست ؟ درسته؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
به نظر من که آقایی و نصرتی تمدید می کنند . یعنی مصطفوی نمی ذاره اینها برن و باهاشون توافق می کنه مگر اینکه مورد نظر قطبی نباشن ! بادامکی احتمالش هست که طی اقدام تلافی جویانه فتح ا... به استقلال بره . با توجه به نزدیک شدن ایوان پتروویچ به تیممون رفتن بادامکی اهمیتی نداره . ضمن اینکه محمد منصوری هم پست بادامکی هست و به نظر من بهتر از اونهم هست .

نیکی به طور قطع با یه عذرخواهی و دست گل و شیرینی با قطبی آشتی می کنه . میگی نه ؟ ببین !
عماد رضا رو خیلی هم لازمش نداریم . یعنی زیادی بزرگ و گرونه . یادمون باشه توی یک تیم نباید بیش از حد بازیکن بزرگ برای یه پست انتخاب کرد . فرضا خلیلی و توره فیکس باشن . تکلیف نیکی و عمادرضا چی می شه ؟ یا اون دوتای دیگه باشن این دو تا چی میشن ؟ نمیشه هیچ کدومشون رو هم برای مدت زیادی روی نیمکت نشوند . منطقی هم نیست 450 میلیون بدی عماد رضا ، 500 میلیون بدی توره ، 350 میلیون بدی خلیلی و 320 میلیون هم بدی نیکی اونوقت نصف این تعداد رو بنشونی رو نیمکت . به نظر من حالا که توره رو گرفتن باید به جای عماد رضا دنبال محمد پروین و یکی دو تای دیگه باشن .

تنها نگرانی شدید من از بابت کادر فنی هست . نمیدونم چرا اینقدر نگران رابطه قطبی و پیروانی و عابدزاده هستم . عابدزاده در آخرین اظهار نظرش اعلام کرده که با همه وجود در خدمت قطبی و پرسپولیس هست . اما این دستیار برزیلی قطبی قبلا توی تیم ملی کره جنوبی به عنوان مربی دروازه بان ها و بدنساز تواماً کار می کرده . خب اگه اینطوری باشه تکلیف عابدزاده و کماسی چی می شه ؟ افشین هم که با رد کردن پیشنهاد سرمربیگری برق شیراز به پرسپولیس اومد حالا اگه با قطبی کنار نیاد احتمالا باید منتظر صحبت های آنچنانیش باشیم . من نگران این مساله ام .

پتروویچ و محمد پروین میتونن بهترین انتخاب برای خرید باشن تو این فصل
حالا اگر اینها + علی کریمی و رحمان رضایی و عمد رضا و نیکبخت و ... بخوان بگیرن
100% معدن طلایی چیزی پیدا کردن
کلآ این همه اسم بزرگ خیلی بعید به نظر میرسه
همون دوتای اولی میتونه بهترین خرید ها باشه

در مورد کادر فنی هم من فکر نمکنم مشکلی بین قطبی و پیروانی پیش بیاد
حداقل صحبتهای آنچنانی!!! از شخصیت هر دو اونها بسیار دور هست این موضوع
در مورد عابدزاده هم باز فکر نمیکنم اسطوره ای مثل اون رو به راحتی کنار بذارن!
محبوبیت نیمکت پرسپولیس با وجود اون و قطبی خیلی زیاد میشه! (البته این به سود مدیریت نیست)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پس امسال ميشه اس اس رو 6 تايي كرد :D

راستي عماد رضا هم امروز يا فردا مياد تهران و قرار دادشو 3 ساله ميبنده با پرسپوليس :) به به به به

چه شود ... اس اس امسال ميخوايم نتيجه تاريخي براتون رقم بزنيم :D

:D

بابا 4 تا بازیکن خریدین دیگه جو زده نشین ! :D:p;)

بالا