آدم که نمیتونه همیشه همه چیز رو بگه
مطمئنا دلایل دیگه ای هم وجود داشته مثل مسائل مالی . همین رفتن و برگشتن کلی محبوبیت قطبی رو افزایش داده ، ضمن اینکه اگه نمیرفت این قیمت رو نمتونست بگیره .
البته همیشه مسائل پشت پرده رو باید در نظر گرفت . اینکه شاید عواملی باعث رفتن (یا بهتر بگم فعلا دور بودن) قطبی شدن و همون عوامل اونرو به تیم برگردوندن این جمله ها رو دقت کنید
قطبی : در جشن قهرمانی پرسپولیس شرکت میکنم .
قطبی : به زودی به ایران بازخواهم گشت .
سعید لو : در این چند روز خبرهای بسیار خوشی درباره پرسپولیس خواهید شنید . (الان اون خبر مشخصه دیگه)
یا عدم تشکیل جلسات جهت تعیین سرمربی گری استیلی . عدم ساپورت مالی توسط سازمان در زمان کاشانی و در حال حاضر ......
و .........
توی این دو تا تیم همه چی به همین سادگی نیست . مطمئن باشید یکسری چیزهائی وجود داره که هیچوقت فاش نمیشه . وقتی علی آبادی شدیدا به دنبال قطبی هست و همه جور شرایطی رو قبول میکنه ! به نظر من اینها مانورهای تبلیغاتی بیشتر نیست .
.
اما بهر حال هر چی که هست الان برای ما بد نشد . حذف تقریبا 90 درصد تیم سال قبل + نفرات جدید خوب و البته احمدرضا که یه دنیا میارزه
کاملا تایید میشه. خیلی چیزا هست که ماها ازش بیخبریم .
###########
نیکی مجددا گند زد به آبی ها:lol: :
نيكبخت: مطمئن باشيد كه هرگز به استقلال نميرفتم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از صميم قلب خوشحالم كه دوباره در خدمت تيم هستم چون هرگز به استقلال نميرفتم.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: خوشحالم كه قراردادم را با تيم پرطرفدار پرسپوليس تمديد كردم. ميتوانم يك سال رويايي ديگر در اين تيم داشته باشم.
وي ادامه داد: به تمام دوستدارانم قول ميدهم براي پرسپوليس از تمام جانم مايه بگذارم تا در ليگ قهرمانان آسيا و جامهاي داخلي دوباره قهرماني را رقم بزند.
نيكبخت واحدي عنوان كرد: خوشحالم كه دوباره پيراهن قرمز را ميپوشم. مانند صحبتهاي روزهاي اوليهام، باز هم تاكيد كنم هرگز به استقلال نميروم چون پرسپوليس را تيم رويايي براي خودم ميدانم.
وي درباره شرايط مربيگري افشين قطبي در پرسپوليس گفت: برايم فرقي ندارد چه كسي سرمربي شود. من فصل
پيش هم با قطبي مشكلي نداشتم. اميدوارم هر فردي كه در راس فني قرار گيرد، با اين تيم موفق باشد.
نيكبخت درباره گروه بندي تيم ملي فوتبال در مرحله دوم جام جهاني خاطر نشان ساخت: با 10 تيم برتر آسيا طرف هستيم. هيچ تيمي زنگ تفريح نخواهم بود. اميدوارم با تدابيري كه فدراسيون و كادر فني در نظر گرفته، بتوانيم بار ديگر خوشحالي را به مردم ايران هديه كنيم و حضور در جام جهاني را تجربه كنيم.
وي افزود: من هم اگر در خدمت تيم ملي بودم، از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد.