• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
این قطبی خودش میفهمه داره چی کر میکنه؟ پرسپولیس این فصل چهار تا مدافع خوب داره. حیدری و باقریها که زوجشون نیمه دوم فصل پیش یه دفاع میانی خوب رو واسه پرسپولیس درست کرده بود و آتسو و شیری هم که دو تا مدافع خوب لیگ ما بودن جذب کردن. به نظر من اشتباه از خود قطبی هست. هر بار دو تا دفاع میانی رو عوض می کنه و مشکل رو از بازیکنا میبینه. اصلا فکر نمی کنه مشکل ممکنه از تاکتیک دفاعی تیمش باشه. امروز هم که بازی رو با 5 تا مدافع شروع کرد و دیدیم چه اوضاع خرابی داشت. فولاد میتونست 3-4 تا موقعیت خیلی عالی دیگه هم داشت که از دست داد.
راستی من نمیدونم چرا پرتغالی ها ریکاردو رو میزارن تو دروازه ی تیمشون این دروازبان فولاد خیلی خوب کار کرد:دی
خدا رو شکر دیگه هیچ غمی نداریم از هفته بعد فیکس که توترکیب باشه همه رو میبریم
این رو خوب اومدی. این تعویض قطبی واقعا خنده رو روی لبهای من یکی زنده کرد.

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
قطبی دلش با تیم نیست اگر بود لااقل بعد از اون باخت برای حفظ آرامش هم شده نمیذاشت بره دبی
بنظرم بازم بره دبی بد نیست . لااقل تکلیف تیم با این کادر زودتر معلوم میشه
اینهمه ستاره دست " قلمراد " بود الان تیم صدر جدول بود :happy:
یادش بخیر دنیزلی ...

اینم نظر من در مورد قطبی چند ماه پیش

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1646882&postcount=3671

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
مصطفوی گفته بازیکنان مقصر هستند نه قطبی !
ولی من میگم بنا با این دلایل قطبی 100% مقصر هستش

1 - الان 4 بازی هستش که داریم از عمق دفاع ضربه میخوریم مخصوصاً از آفساید گیری اشتباه
بازی با مس کرمان شکست
بازی با استقلال مساوی
بازی با ابومسلم شکست
بازی با فولاد شکست
4 بازی و 360 دقیقه کامل از از ناحیه ضربه خوردیم مربی که بعد از 4 بازی هیچ فکری برای این دفاع از لحاظ کار دفاعی انجام نده بطبع مقصر اصلی هستش
2 - هیچ بازیکنی کار پرس توپ و تحت فشار قراردادن بازیکن حریف رو انجام نمیده
این کار باید با توجیه همه تیم توسط سرمربی انجام بشه وقتی انجام نمیشه مشخص هستش که گفته نشده چون کل تیم کار دفاع رو انجام نمی دهند نه فقط مدافعان
3 - هیچ برنامه ای برای نیمه دوم وجود نداشت !!!!!
4- تعویض بهادر عبدی !!!! کار فوق العاده اشتباهی بودش جنازه امثال منصوری به 100 عبدی میارزه
5- هیچیک از بازیکنان علاقه و انگیزه ای برای بردن ندارند شاید درصدی از قراردادشون رو جریمه بشوند و پولشون رو به موقع نگیرند خیلی به نفع باشگاه باشند

اگر یادتون باشه پارسال در بازی جام حذفی مقابل پاس همدان هم اشتباه دفاعی شیرازه تیم رو پاشید از مهاجمان و هافبک ها نباید ایراد گرفت هر چند همه بازیکنان و مربیان مقصر هستند مخصوصاً سرمربی و مدافعان تیم
ولی جای خوشحالی داره که باختیم !!! اگر مساوی میکردیم شاید تاثیر گذاری این باخت رو نداشت

نکته دیگه هم فردی مثل مارکو هستش ای کاش استیلی رو هنوز هم داشتیم درست نبود اقای قطبی یا مدیران بخاطر خودخواهی قطبی استیلی رو از تیم جدا کنه هرچند اگر استیلی هم اشتباهیاتی داشت ولی بودنش بهتر از نبودنش بود

امیدوارم با جدایی مارکو و عبدی و اضافه شدن یک مدافع و خلیلی و بادامکی باقری و نیکبخت واعظی و زارع شرایط بهتری داشته باشیم و حداقل قهرمانی لیگ ایران رو داشته باشیم

Last edited:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
این قطبی اگه شعور داشته باشه باید استغفا بده . به استیلی اگه بگن مفتی هم مربی گری میکنه و با پیروانی نتیجه خوب میگیره

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

1 - الان 4 بازی هستش که داریم از عمق دفاع ضربه میخوریم مخصوصاً از آفساید گیری اشتباه
بازی با مس کرمان شکست
بازی با استقلال مساوی
بازی با ابومسلم شکست
بازی با فولاد شکست
4 بازی و 360 دقیقه کامل از از ناحیه ضربه خوردیم مربی که بعد از 4 بازی هیچ فکری برای این دفاع از لحاظ کار دفاعی انجام نده بطبع مقصر اصلی هستش
این کار باید با توجیه همه تیم توسط سرمربی انجام بشه وقتی انجام نمیشه مشخص هستش که گفته نشده چون کل تیم کار دفاع رو انجام نمی دهند نه فقط مدافعان
4- تعویض بهادر عبدی !!!! کار فوق العاده اشتباهی بودش جنازه امثال منصوری به 100 عبدی میارزه
5- هیچیک از بازیکنان علاقه و انگیزه ای برای بردن ندارند شاید درصدی از قراردادشون رو جریمه بشوند و پولشون رو به موقع نگیرند خیلی به نفع باشگاه باشند

اگر یادتون باشه پارسال در بازی جام حذفی مقابل پاس همدان هم اشتباه دفاعی شیرازه تیم رو پاشید از مهاجمان و هافبک ها نباید ایراد گرفت هر چند همه بازیکنان و مربیان مقصر هستند مخصوصاً سرمربی و مدافعان تیم
ولی جای خوشحالی داره که باختیم !!! اگر مساوی میکردیم شاید تاثیر گذاری این باخت رو نداشت

نکته دیگه هم فردی مثل مارکو هستش ای کاش استیلی رو هنوز هم داشتیم درست نبود اقای قطبی یا مدیران بخاطر خودخواهی قطبی استیلی رو از تیم جدا کنه هرچند اگر استیلی هم اشتباهیاتی داشت ولی بودنش بهتر از نبودنش بود

Xpin جان که به اینحرفا گوش می ده عزیز جان
یکسری عاشق قطبی هستند و هرکاری می کنه می گن : آفرین . این کارت خیلی به تیم کمک کرد
الانم احتمالا می آیند و از تاکتیک بی رقیب امپراطور تعریف می کنند وتعویضهای طلاییش رو می ستایند و ...
آی دنیزلی کجایی که 4 تا از ابومسلمم که می خوردی تیمت درست بازی می کرد ...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

بازی با مس کرمان شکست
بازی با استقلال مساوی
بازی با ابومسلم شکست
بازی با فولاد شکست

امیدوارم با جدایی مارکو و عبدی و اضافه شدن یک مدافع و خلیلی و بادامکی باقری و نیکبخت واعظی و زارع شرایط بهتری داشته باشیم و حداقل قهرمانی لیگ ایران رو داشته باشیم
من با داریوش خان موافقم
چرا

نوروزی کیه ؟ این بهادر عبدی...
در حدی نیستند که اومدن

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
Xpin جان که به اینحرفا گوش می ده عزیز جان
یکسری عاشق قطبی هستند و هرکاری می کنه می گن : آفرین . این کارت خیلی به تیم کمک کرد
الانم احتمالا می آیند و از تاکتیک بی رقیب امپراطور تعریف می کنند وتعویضهای طلاییش رو می ستایند و ...
آی دنیزلی کجایی که 4 تا از ابومسلمم که می خوردی تیمت درست بازی می کرد ...
ایول !

تازه اون موقع پرسپولیس که بازیکن نداشت .. دفاع داشت ؟؟ کریم دفاع بازی میکرد مهاجم ؟ هافبک ؟ هیچی نداشت دنیزلی ولی بازی حال میداد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام دوستان
اكثر بچه ها گفتني ها رو گفتن و به نظرم xpin از همه جامعتر گفت . اضافه مي كنم كه تيم نزديك به 6 ميليارد ( يا كمتر يا بيشتر) خريد داشته بعد با تاكتيك علي اصغري نوين بازي ميكنه . خب علي پروين هم همينجوري مربيگري كرد كه با تمام افتخاراتش به منزلش الصاق شد. ظاهرا قطبي تمركزش رو كاملا از دست داده و نميتونه تاكتيك تيمو عوض كنه . ضمن اينكه پرسپوليس وقتي 3-1 عقب افتاد عين برق توي بازي ديروز بازي كرد انگار نتيجه 3-1 همون نتيجه اي بود كه دنبالش بودند. تيم افتضاح بود و دفاع افتضاح به توان n . اگر قطبي در بازيهاي بعدي هم بخواد دوباره تركيب دفاعي جديد بزاره وضع خرابتر هم ميشه . محض اطلاع دوستان كه گفته بودند پرسپوليس 5 دفاعه بازي كرد بايد عرض كنم كه شيري امروز نقش هافبك دفاعي رو داشت و تركيب 4-1-4-1 بازي كرد.
يك چيز ديگه اي هم كه ذهنم رو مشغول كرده احساسيه در خصوص اينكه فضاي بيرون از زمين براي باشگاه مساعد نيست و اختلافاتي بين كادر مربيان و مدير عامل و مديرعامل و اعضاي هيات مديره وجود داره . پارسال كاشاني با اينكه مدير ورزشي نبود و چنين پولي هم در اختيار نداشت به مراتب بهتر از مصطفوي تيمو مديريت كرد .
پ.ن: مطمئنيد بازي با برق در تهرانه؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

بازی با مس کرمان شکست
بازی با استقلال مساوی
بازی با ابومسلم شکست
بازی با فولاد شکست

حرفات درسته ! من با بیشترشون موافقم !
ولی فقط یک نکته ! 3 نا بازی قبل که باقری و نیکبخت و واعظی و زارع بودند ولی باز هم اینجوری بود !
نمی دونم شاید با اضافه شدن مدافع مشکل حل بشه !
یک نکته مهم هم اینکه پرسپولیس اصلا بدنسازی نکرده !! اگر هر بازی بخواد گل بخوره و تیم تا دقیقه ی 90 حمله کنه برای زدن گل مساوی واسه بازی های بعد مشکل پیدا میکنید !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من یه چیزی رو نمیفهمم !

همه شماها پارسال وقتی تیم قهرمان شد از قطبی تعریف کردید و براش هم تاپیک زدید. حالا فحش بین المللی نثارش میکنید ؟!

درسته قطبی اشتباه کرده و تیم هم باخته. ولی فراموش نکنید پارسال در بدترین شرایط ممکن و اواخر فصل 7 امتیاز عقب افتادیم و تنها کسی که به قهرمانی امید داشت همین آقای قطبی بود.

من مطمئنم تیم با یه برد دوباره خودش رو جمع و جور میکنه. یه بازی سنگین با استقلا و 2تا بازی پشت سره هم تو خارج از خونه و نبودن چند بازیکن خب مسلما تیم رو تضعیف میکنه.

من هنوزم این آقای قطبی (امپراطور) رو قبول دارم و مطمئنم کارش رو درست انجام میده...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
افشين قطبي:*قهرمان مي‌شويم
*پيروزي هميشه در اهواز مشكل داشته است
*مسووليت تمام شكست‌ها را برعهده مي‌گيرم

سرمربي تيم پيروزي تهران گفت: پس از اينكه نتيجه بازي سه بر يك شد و گل سوم را دريافت كرديم بازيكنانم تمركز خود را از دست دادند و رو به يك بازي احساسي آوردند.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، افشين قطبي پس از شكست تيمش مقابل فولاد خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار كرد: به تيم فولاد خوزستان به‌خاطر پيروزي خانگي، تبريك مي‌گويم. هر روزي كه تيم پيروزي شكستي متحمل شود روزي سخت براي من خواهد بود. ما امروز بازي را خوب و آن‌طوري كه مي‌خواستيم آغاز كرديم. فوتبال بازي لحظه‌هاست و وقتي كه يك پنالتي صد درصد را داور به نفع ما نگرفت اثر خيلي بدي روي تيم ما گذاشت و از طرفي وقتي از فاصله 35 متري گل مي‌خوريم و فرصت‌هاي صددرصد را به گل تبديل نمي‌كنيم آن وقت پيروزي براي ما ممكن نخواهد بود.

وي خاطرنشان كرد: علي كريمي و پائولو روبرتو موقعيت‌هاي صد درصد گل را از دست دادند و فوتبال همين است و ‌بايد جبران كنيم. البته بازيكنانم صد درصد جبران خواهند كرد. پرسپوليس هميشه در اهواز مشكل داشته است براي ما خيلي سخت است كه پنج بازيكن كليدي را نداشته باشيم و در خانه حريف بازي كنيم.

قطبي افزود: بازي در شهرستان‌ها براي پرسپوليس سخت است، چراكه تيم‌ها با انگيزه‌ بيشتري بازي مي‌كنند. در طول فصل بازي تيم‌هاي شهرستاني تنها چهار مرتبه پخش مستقيم خواهد شد آن هم در بازي روبه‌روي تيم‌هاي استقلال و پيروزي تهران است و همين مساله انگيزه بازي و پيروزي مقابل ما را افزايش مي‌دهد.

وي خاطرنشان كرد: مسووليت تمام شكست‌ها را برعهده مي‌گيرم. هنوز بازي‌هاي زيادي داريم. 24 بازي ديگر از اين فصل باقي مانده است و مطمئنم كه جبران خواهيم كرد و با كسب 70 امتياز قهرمان خواهيم شد. در يك فصل فوتبال، هر تيم 34 بازي پيش رو دارد و در مقطعي تيم‌هاي خيلي بزرگ نتيجه دلخواه را نمي‌توانند بگيرند و اين مساله فقط در ليگ ما اتفاق نمي‌افتد و در ليگ‌هاي بزرگ و مطرح دنيا نيز اين گونه است.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
درپي بازي پرانتقاد پرسپوليس مقابل فولاد خوزستان؛
بازيكنان اين تيم فردا به باشگاه پرسپوليس احضار شدند

درپي بازي پرانتقاد تيم فوتبال پرسپوليس در مقابل تيم فولاد خوزستان بازيكنان اين تيم فردا به باشگاه پرسپوليس احضار شدند.

به گزارش ايسنا، پس از شكست 3 بر 2 تيم فوتبال پرسپوليس در مقابل فولاد خوزستان، داريوس مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس، اعضاي اين تيم به جز كادرفني و سرپرستي به باشگاه احضار مي‌شوند.

بازيكنان پرسپوليس امشب به تهران بازمي‌گردند و صبح فردا در نشستي با مديرعامل شركت مي‌كنند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من یه چیزی رو نمیفهمم !

همه شماها پارسال وقتی تیم قهرمان شد از قطبی تعریف کردید و براش هم تاپیک زدید. حالا فحش بین المللی نثارش میکنید ؟!

درسته قطبی اشتباه کرده و تیم هم باخته. ولی فراموش نکنید پارسال در بدترین شرایط ممکن و اواخر فصل 7 امتیاز عقب افتادیم و تنها کسی که به قهرمانی امید داشت همین آقای قطبی بود.

من مطمئنم تیم با یه برد دوباره خودش رو جمع و جور میکنه. یه بازی سنگین با استقلا و 2تا بازی پشت سره هم تو خارج از خونه و نبودن چند بازیکن خب مسلما تیم رو تضعیف میکنه.

من هنوزم این آقای قطبی (امپراطور) رو قبول دارم و مطمئنم کارش رو درست انجام میده...

حسام جان من خودم يكي از كساني بودم كه با تمام شرايط پارسال و كسر 6 امتياز تا آخرين دقيقه بازي با سپاهان اميدم به تيم رو از دست ندادم . ولي الان بايد قبول كرد پرسپوليس خيلي سردر گم بازي ميكنه و خيلي سخته آدم بخواد از تاكتيك تيم دفاع كنه . عملكرد قطبي واقعا نسبت به پارسال افت كرده . تيم 3-1 عقبه و اونوقت زارعي رو ميكشه بيرون و عبدي رو مياره . تيم نشونه هاي خوبي از خودش بروز نمي ده و اين خطرناكه . اگر پرسپوليس بخواد اينطوري بازي كنه نهايتا هفته ديگه يك امتياز ميگيره . اميدوارم حرفاي تو درست از آب دربياد . اما من فكر مي كنم تيم نياز به يك شوك قوي داره .

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
من یه چیزی رو نمیفهمم !

هنوز هم من ((( فكر ميكنم باقي بچه ها هم همين طور باشن ))) ميگم افشين پارسال يه امپراطور بود , و تيم رو قهرمان كرد . اما اين دليل نميشه كه چون يك سال قهرمان شده تيم با افشين ديگه واسه هميشه عملكرد جناب قطبي رو قبول داشته باشيم , وقتي تو چند بازي پشت سرهم نميتونه ضعف تيم رو از بين ببره , در واقع (( بازم ميگم )) از اون سيستم مسخرش دست برداره , و مقصر اصلي نتيجه نگرفتن هست ما باز هم بگيم امپراطور ؟؟؟ اگه تيم خوب بازي ميكرد و مشكلي نداشت ولي به هر دليل نتيجه نميگرفت خوب آدم ايراد نميگرفت , اما الان واقعا قطبي مقصر 100 درصد اين نتايج بد هست و بايد پاسخگوي اين همه طرفدار باشه ,

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
حسام جان من خودم يكي از كساني بودم كه با تمام شرايط پارسال و كسر 6 امتياز تا آخرين دقيقه بازي با سپاهان اميدم به تيم رو از دست ندادم . ولي الان بايد قبول كرد پرسپوليس خيلي سردر گم بازي ميكنه و خيلي سخته آدم بخواد از تاكتيك تيم دفاع كنه . عملكرد قطبي واقعا نسبت به پارسال افت كرده . تيم 3-1 عقبه و اونوقت زارعي رو ميكشه بيرون و عبدي رو مياره . تيم نشونه هاي خوبي از خودش بروز نمي ده و اين خطرناكه . اگر پرسپوليس بخواد اينطوري بازي كنه نهايتا هفته ديگه يك امتياز ميگيره . اميدوارم حرفاي تو درست از آب دربياد . اما من فكر مي كنم تيم نياز به يك شوك قوي داره .
حرف حساب جواب نداره ولی به نظر این قطبی یه مشکلی که خودش داره و داره تو هم تکثیر میشه بی تعصب بودنه.
بازی حیدری رو نیگا کن اصلا هیچ اثری از تعصب و غیرت نداره اصلا واسش مهم نیست تیم گل می خوره !
قدم زنان دنبال مهاجم حریف که داره تک به تک میشه راه میره و صبر میکنه گل رو که خوردیم میره تو÷و از تو دروازه درمیاره!
قطبی که اول عشق و حال خودش بعدش تیم! اول بانو یوروم و امارات بعدش تیم!
نتیجه اش میشه این که مارکو رو ول میکنه بره 10 روز ولایت و توره هم که 1 هفته است غیبش زده!

Last edited:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
من یه چیزی رو نمیفهمم !

بله درسته اما قطبی فصل قبل با این قطبی فرق داره . همونطور که تیم فرق کرده
فصل قبل خبری از مسافرتها نبود ... گرچه من موافق این مسافرت ها بودم و فکر میکردم که کمک میکنه که ایشون کمی از کار فاصله بگیره و بهتر بتونه برگرده .. اما اصلا اینطوری نبوده. قطبی حواسش نیست .!!
تیم فصل قبل چندین نتیجه سنگین رو جبران کرد و واقعا روحیه تیم بالا بود .. حالا وقتی یه گل میخوره باید دست به دعا بشیم که بعدی ها رو نخوره . اینها همه مشکلات مربی هست حسام عزیز .
مدیریت که مشکل نداره . بازیکن هم که داره .. اما خدائی چه دلیلی برای تعویض عبدی میتونی بیاری . من میگم اگه نعیم سعداوی همین الان اونجا بازی کنه 100 درصد بهتر از اینه . این بازیکن اصلا وقتی میاد تو زمین روحیه منه تماشاچی به هم میریزه چه برسه به بازیکنا .
فکر میکنی برای چی قطبی ایرادات رو به گردن میگیره چون واقعا مقصره .. سال قبل همین ماها ایشون رو امپراطور کردیم و حالا هم حق داریم از امپراطور انتقاد کنیم . شیری و اتسو بهترین های تیمهای خودشون بودن همینطور مازیار زارع و ........ اما اینها تبدیل به پاشنه آشیل تیم شدن . چقدر توپ لو داد شیری ، چقدر سوتی داد آتسو ..
ای تیم از روز اول مشکل دفاعی داشت . و هفته هاست که همه دارن روی این مشکل انگشت میزارن . اما کادر فنی هیچ کاری نمیکنه . حتی سعی نمیکنیم با تعداد نفرات بیشتر از یه بازی خارج از خونه 1 امتیاز بگیریم .
خیلی مواقع سیاست به کار میاد . تیم ملی بدترین بازی رو میکنه اما میبره و چون میبره مربی تیم وقت پیدا میکنه که فکر کنه . اما این چون میبازه باید همش تو استرس باشه .

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حسام جان من خودم يكي از كساني بودم كه با تمام شرايط پارسال و كسر 6 امتياز تا آخرين دقيقه بازي با سپاهان اميدم به تيم رو از دست ندادم . ولي الان بايد قبول كرد پرسپوليس خيلي سردر گم بازي ميكنه و خيلي سخته آدم بخواد از تاكتيك تيم دفاع كنه . عملكرد قطبي واقعا نسبت به پارسال افت كرده . تيم 3-1 عقبه و اونوقت زارعي رو ميكشه بيرون و عبدي رو مياره . تيم نشونه هاي خوبي از خودش بروز نمي ده و اين خطرناكه . اگر پرسپوليس بخواد اينطوري بازي كنه نهايتا هفته ديگه يك امتياز ميگيره . اميدوارم حرفاي تو درست از آب دربياد . اما من فكر مي كنم تيم نياز به يك شوك قوي داره.

هنوز هم من ((( فكر ميكنم باقي بچه ها هم همين طور باشن ))) ميگم افشين پارسال يه امپراطور بود , و تيم رو قهرمان كرد . اما اين دليل نميشه كه چون يك سال قهرمان شده تيم با افشين ديگه واسه هميشه عملكرد جناب قطبي رو قبول داشته باشيم , وقتي تو چند بازي پشت سرهم نميتونه ضعف تيم رو از بين ببره , در واقع (( بازم ميگم )) از اون سيستم مسخرش دست برداره , و مقصر اصلي نتيجه نگرفتن هست ما باز هم بگيم امپراطور ؟؟؟ اگه تيم خوب بازي ميكرد و مشكلي نداشت ولي به هر دليل نتيجه نميگرفت خوب آدم ايراد نميگرفت , اما الان واقعا قطبي مقصر 100 درصد اين نتايج بد هست و بايد پاسخگوي اين همه طرفدار باشه ,

بله درسته اما قطبی فصل قبل با این قطبی فرق داره . همونطور که تیم فرق کرده
فصل قبل خبری از مسافرتها نبود ... گرچه من موافق این مسافرت ها بودم و فکر میکردم که کمک میکنه که ایشون کمی از کار فاصله بگیره و بهتر بتونه برگرده .. اما اصلا اینطوری نبوده. قطبی حواسش نیست .!!
تیم فصل قبل چندین نتیجه سنگین رو جبران کرد و واقعا روحیه تیم بالا بود .. حالا وقتی یه گل میخوره باید دست به دعا بشیم که بعدی ها رو نخوره . اینها همه مشکلات مربی هست حسام عزیز .
مدیریت که مشکل نداره . بازیکن هم که داره .. اما خدائی چه دلیلی برای تعویض عبدی میتونی بیاری . من میگم اگه نعیم سعداوی همین الان اونجا بازی کنه 100 درصد بهتر از اینه . این بازیکن اصلا وقتی میاد تو زمین روحیه منه تماشاچی به هم میریزه چه برسه به بازیکنا .
فکر میکنی برای چی قطبی ایرادات رو به گردن میگیره چون واقعا مقصره .. سال قبل همین ماها ایشون رو امپراطور کردیم و حالا هم حق داریم از امپراطور انتقاد کنیم . شیری و اتسو بهترین های تیمهای خودشون بودن همینطور مازیار زارع و ........ اما اینها تبدیل به پاشنه آشیل تیم شدن . چقدر توپ لو داد شیری ، چقدر سوتی داد آتسو ..
ای تیم از روز اول مشکل دفاعی داشت . و هفته هاست که همه دارن روی این مشکل انگشت میزارن . اما کادر فنی هیچ کاری نمیکنه . حتی سعی نمیکنیم با تعداد نفرات بیشتر از یه بازی خارج از خونه 1 امتیاز بگیریم .
خیلی مواقع سیاست به کار میاد . تیم ملی بدترین بازی رو میکنه اما میبره و چون میبره مربی تیم وقت پیدا میکنه که فکر کنه . اما این چون میبازه باید همش تو استرس باشه .

من قبول دارم که تیم الان اون تیم پارسال نیست. مسلما هم نمشیه با این نتایج اخیر از تاکتیک مربی دفاع کرد. من حرفم چیزه دیگه ای بود. من میگم تیم الان داره بد بازی میکنه. پارسال، نیم اوایل نیم فصل دوم هم بد بازی میکرد. از استقلال اهواز 4 تا خوردیم و چندتا باخت و مساوی پشت سره هم. ولی تیم برگشت. دوباره برد. قهرمان شدیم.

حالا اینکه بعد از دو تا شکست اون هم در شرایطی که بیشتر از 20 تا بازی مونده داریم کسی رو خراب میکنیم که پارسال هم تونست اوضاع رو جمع و جور کنه.

یکی از دوستان تو صفحه قبل گفت دنیزلی کجایی ! من میخوام بدونم وقتی آقای دنیزلی مربی تیم بود و تازه ساله قبلش هم مربی پاس بود و به فوتبال ایران آشنا بود برای پرسپولیس چکار کرد ؟ خیلی مقام تیممون بالا شد ؟

ولی همین آقای قطبی بود که از اولین روزی که اومد گفت ما قهرمانیم و آخر هم قهرمان شدیم. اینکه پارسال بهش افتخار میکردیم بعد الان یکی میاد میگه آنالیزور هم نیست، به نظر چندان قشنگ نیست. مطمئنا تیم این بحران رو رد میکنه و باز هم میاد بالا. من اطمینان دارم.

در ضمن من نگفتم حق انتقاد نداریم. خود من هم ناراحتم. قطبی کارش اشتباه بود. من خودم جنازه اون بازیکنا رو به عبدی ترجیح میدم، ولی میگم ما الان داریم اون آدم رو خورد میکنیم. آقا مهرداد همون کسی که به خول خودت خودمون کردیمش امپراطور. با نظرت موافقم، قطبی بزرگترین مشکلش نداشتن تمرکز هست. ولی مطئنم این رو میتونه حل کنه.

پارسال استقلال تا اینجای فصل تیمش نابود بود، ولی مگه اونا با ناصر حجازی اینکار رو که الان ما داریم میکنیم کردن ؟ تیمشون امسال رده 17 جدول بود، اون موقع قلعه نوعی رو خورد کردن مثل ما که الان داریم مربیمون رو خورد میکنیم ؟

همه ناراحتیم. چون محبوب ترین تیممون داره بد بازی میکنه، داره میبازه، بد هم میبازه. ولی این ها یه روزی تموم میشه. شاید 4 تا بازیه بعدی رو بردیم، اون موقع فحش بین المللی نثارش میکنید ؟

انتقاد با تحقیر کردن خیلی فرق داره. به نظرم این رو باید برای خودمون جابندازیم...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
من هیچوقت برای قطبی هورا نکشیدم چون هیچوقت از بازی تیمش راضی نبودم
تیمش پارسال بی اندازه خوش شانس بود ولی همون پارسال هم بازی پرطراوتی ارائه نمی کرد
دقیقه 93 استقلال اهواز رو می برد . دقیقه 94 سایپا رو می برد آخرشم دقیقه 96 قهرمان شد . همه اینا خیلی چسبید . اصلا برد دقیقه نودی می چسبه اما بازیها زیبا نبود
اما حالا یکبارم تیم رو قهرمان کرده دلیل نمیشه که تا ابد بشینیم پای اون یکبار
الان خودش بعد از بدترین باختها اونم وقتی تیمش هزار جور ایراد داره میذاره میره دبی
کسی که دلش با تیم باشه برای حفظ آرامش و دور کردن تیم از حاشیه هم شده فردای باخت نمیذاره بره دبی
9 هفته هست که مشکلات دفاعی داریم و هیچ تمهیدی در نظر گرفته نمیشه
در حالیکه به اعتراف کارشناسان پرمهره ترین تیم بعد از انقلاب پرسپولیس رو داریم بدون برنامه بازی می کنیم
در دربی 61 % مسابقه دست ما بود اما فقط یک فرصت گل بیشتر خلق کردیم و این یعنی بلد نبودیم از توپهایی که دستمون بوده استفاده کنیم
کل پول داده دستیار اورده ولی دستیارش رفته گل بچینه و ....
خلاصه بنظرم هرکسی تیم رو دوست داره متوجه می شه که اوضاع اصلا خوب نیست و اینا اصلا واسه تیم دل نمی سوزونن
ولی حساب اونایی که عاشق قطبی هستند جداس
پروینی ها سنگ پروینو به سینه می زدند
قطبیایی ها هم برای قطبی سینه چاک می دن
چیزی که براشون مهم نیست پرسپولیسه

من امیدوارم بازم بذاره بره دبی
اینجوری خیلی زود از مصیبتی که گرفتارش شدیم راحت می شیم

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
پارسال استقلال تا اینجای فصل تیمش نابود بود، ولی مگه اونا با ناصر حجازی اینکار رو که الان ما داریم میکنیم کردن ؟ تیمشون امسال رده 17 جدول بود، اون موقع قلعه نوعی رو خورد کردن مثل ما که الان داریم مربیمون رو خورد میکنیم ؟
...

اصلا دوست ندارم با آبی ها مقایسه بشیم
اما اولا استقلال نصف ما هم بازیکن نداره . ثانیا قلعه نوعی فردای باخت به پگاه نذاشت بره دبی !
ثالثا قلعه نوعی دستیاری برای تیم نیورد که دو ماه بره برزیل بست بشینه
رابعا قلعه نوعی تیمش روز به روز بهتر بازی کرد ولی تیم ما روز به روز بدتر داره بازی می کنه
خامسا قلعه نوعی بهادر عبدی نداره که وقت و بی وقت بازیش بده
و ...

خودمون کردمیش امپراطور ولی جواب خوبی بهمون نداد
پول قلمبه گرفته و نصف پولی هم که گرفته واسه تیم زحمت نمی کشه
لازم باشه خودمونم از امپراطوری ساقطش می کنیم
n میلیارد خرج تیم شده
هرچی خواسته بهش دادن
حالا اول فصل تیمو قال گذاشت و نیومد بالای سر تیم بماند
بعدشم تیمو برد دبی بماند ( الان معلوم میشه چرا تیمو برد دبی )
زمین تمرین راه آهن رو براش گرفتن و ...
دیگه باید خیلی بی معرفت باشه که بعد از باخت به ابومسلم بذاره بره دبی !
استعفا نده استعفاش میدن ( هوادارا رو می گم )

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

عزیز لطف کن از مثال های درست استفاده کن !
در مورد ناصر خان اول بگم خدمتتون که ایشون رو انداختن بیرون آقایون اگر قطبی هم بره یک فرق داره اینکه تیم ناصر خان بسیار زیبا فوتبال بازی میکرد ! اما توپاش تو گل نمی رفت و اصطلاحا شانس نداشت ! نه اینکه هر بازی 3-4 تا بخوره !
در مورد امیرخان هم کسی انتقاد نکرد !!! این زاییده ی ذهن یک سری مطبوعاتی ها هست که از این راه نون می خورن ! امیر خان کارش رو بلده اگر هر کاری بکنه همه قبولش دارن !!
لطف کن مثال های خوب استفاده کن ! از تیم خودتون در مثال ها استفاده کنید !

بالا