• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
به نظرم اصلآ بازی خوبی نبود!
ماکارونه 30 سالش هست! تو هیچکدوم از استارت هاش نتونستن بگیرنش! اصلآ در کلاس آ نیست اما تک تک مدافعان ما ازش دریبل خوردن!
دفاع بسیار ضعیفی داریم! بسیار ...

پیرلو تو روز خوبش بود! به خاطر همین میلان نسبتآ تو حمله موفق بود. آباته بازیکن امیدوارکننده ای هست. این تیم اگر یک نیم جام هم بگیره انصافآ کار بزرگی کرده :دی

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام سیامک جان. کم پیدایی؟
من قبول ندارم اوضاع اینتر خوب نیست. دست کم گرفتن تیم های کوچک مشکلی ئه که تازگی ها گریبان گیر تیم تون شده ولی به موقع در بازی های مهم بازی ای که باید ارائه بدید رو ارائه میدید.
//
این ژکو انقدر این علاقه اش رو به میلان و اینکه فقط میخواد بره میلان ابراز کرده که من مطمئنم جای دیگه ای نمیره و تابستون پیش خودمونه! کلا خیلی ازش خوشم اومده. چند وقتی بود یک بازیکن انقدر رو علاقه اش به میلان تاکید نکرده بود! امیدوارم مسئولین میلان در یابن.
مخلصم ریدیو هد جان. والا چی بگم, مشکلات زندگی. البته اکثرا لاگین هم که نکنم لااقل یه سر به تاپیک میلان میزنم!
خودمم نمیدونم جریان چیه, توی هر فرومی میری اینتریها قبل دربی ترس برشون داشته! امیدوارم این به بازیکنها منتقل نشه و اینکه دژان به بازی برسه و اشنایدر هم روزش باشه!
راستی خیلی مشکوک میزنی این اواخر که پست با محتوای نا امیدی میزنی:دی یا اینکه "از اینتر یه مساوی هم بگیریم خیلی خوبه"! یاد اون مربی ها یا مسئولین (آنتی-اینتر) سری آ خصوصا مسئولین یووه میفتم که فصل های پیش از اول فصل میگفتن اینتر با این بازیکنها حتما قهرمانه که فشار روحی به تیم وارد کنن!! یا تیم خودشون نتیجه بگیره مهمتر و بزرگتر جلوه کنه!!

به نظرم اصلآ بازی خوبی نبود!
ماکارونه 30 سالش هست! تو هیچکدوم از استارت هاش نتونستن بگیرنش! اصلآ در کلاس آ نیست اما تک تک مدافعان ما ازش دریبل خوردن!
دفاع بسیار ضعیفی داریم! بسیار ...

پیرلو تو روز خوبش بود! به خاطر همین میلان نسبتآ تو حمله موفق بود. آباته بازیکن امیدوارکننده ای هست. این تیم اگر یک نیم جام هم بگیره انصافآ کار بزرگی کرده :دی

سلام
live جان حرص نخور;) این ماکارونه اینقدرها هم که تاکید میکنی بازیکن بدی نیست! یادمه اینتر رو هم خیلی اذیت کرد! هرکاری دلش میخواست میکرد!
اینم به افتخارت:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
هر بازیکنی رو میخواید برسونید برسونید منهای دژان! لامصب همیشه جلوی میلان سوپر استثنایی میشه!

راستی خیلی مشکوک میزنی این اواخر که پست با محتوای نا امیدی میزنی:دی یا اینکه "از اینتر یه مساوی هم بگیریم خیلی خوبه"! یاد اون مربی ها یا مسئولین (آنتی-اینتر) سری آ خصوصا مسئولین یووه میفتم که فصل های پیش از اول فصل میگفتن اینتر با این بازیکنها حتما قهرمانه که فشار روحی به تیم وارد کنن!! یا تیم خودشون نتیجه بگیره مهمتر و بزرگتر جلوه کنه!!
خب ما هوادار های میلان (البته منهای بعضی انرژی مثبت ها!) عادت کردیم همیشه دست پایین رو بگیریم! و گرنه هدف خاصی از این پست ها ندارم. مسئولین یووه اگه از این کارها میکردن صداشون به گوش اینتری ها میرسید. صدا من که به گوش کسی نمیرسه!

راستی ماکارونه هم تایید میشه. چند سالیه تو نخش رفتم بازیکن خوبیه. حداقل سطحش از سیه نا بالاتره! مثلا میتونست در جنوا یا لاتزیو باشه.
بعد هم دلیل نداره مدافع های ما همونقدر که اینتر و مهاجم هاش رو جدی میگیرن سیه نا و ماکارونه اش رو جدی بگیرن. مطمئنا جلوی اینتر با حداکثر توان بازی میکنن!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مسئولین یووه اگه از این کارها میکردن صداشون به گوش اینتری ها میرسید. صدا من که به گوش کسی نمیرسه!

خوب عزیز دل برادر اگه میدونی صدات به گوش مورینیو نمیرسه بیخیال شو دیگه :D فقط داری خودمون رو دلسرد

میکنی ... چون تا جایی که میدونم مورینیو زیاد به فروم سر نمیزنه تا نوشته هات رو بخونه

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
o_O

مگه من گفتم میرسه؟ میگم این نظر و احساس شخصی من هست و اتفاقا قصد خاصی ندارم از گفتنشون. دقیقا جوابی که به سیامک دادم رو برعکس کردی فرستادی برای خودم؟ لول

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
o_O

مگه من گفتم میرسه؟ میگم این نظر و احساس شخصی من هست و اتفاقا قصد خاصی ندارم از گفتنشون. دقیقا جوابی که به سیامک دادم رو برعکس کردی فرستادی برای خودم؟ لول

کلا هدف اول من اینه تورو مثبت کنم ... کلا میام تو فروم تا روزی بشه که ببینم زده

Radiohead:

به نظر من ما امسال قهرمانیم و اینتر و بارسا رو میبریم و بهترین بازیهارو میکنیم :D

-------------------------

این آرزومه جان تو :) مثبت شو بشر :happy:

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
حالا منم یک چیزی میگم نخندینا:D امشب که قرار بود بازی عقب افتاده میلان-فیورنتینا باشه بخاطر بازی جام حذفی فیورنتینا-لاتزیو برگزار نشد.رفتم ببینم برنامه ما تو جام حذفی چطوریه چیز جالبی بود

Fiorentina 3 - 2 Lazio
Tuesday 26 January Roma 23 : 30 Catania
Wednesday 27 January Milan 23 : 30 Udinese
Thursday 28 January Internazionale 23 : 15 Juventus

یعنی اینکه همین هفته که لیگ برگزار میشه اینتر و یووه در جام حذفی با هم بازی دارن.خودشم میدونین که تک حذفی هست.امیدوارم اینتر همه توانش رو برای بازی با یووه نگه داره.لیگ رو میخواد چیکار:D:D:D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
کلا هدف اول من اینه تورو مثبت کنم ... کلا میام تو فروم تا روزی بشه که ببینم زده

Radiohead:

به نظر من ما امسال قهرمانیم و اینتر و بارسا رو میبریم و بهترین بازیهارو میکنیم :D

-------------------------

این آرزومه جان تو :) مثبت شو بشر :happy:
خب فعلا که میبینم 30 روز بن شدی رفتی! شاید تا برگشتنت به خاطر تو هم که شده مثبت شده باشم ;)

یعنی اینکه همین هفته که لیگ برگزار میشه اینتر و یووه در جام حذفی با هم بازی دارن.خودشم میدونین که تک حذفی هست.امیدوارم اینتر همه توانش رو برای بازی با یووه نگه داره.لیگ رو میخواد چیکار:D:D:D
متاسفانه اینتر نیاز نداره زیاد توانی برای شکست دادن این یووه نگه داره! مطمئنا بازی با میلان براشون مهم تره چون لیگ بالاتر از جام حذفی هست و اگه نبرن صدر نشینی شون به خطر میفته. ولی امیدوارم از لحاط ذهنی حداقل کمی حواس شون پرت شه امشب!

خب چند ساعت مونده به بازی. من معمولا پیش بینی نمیکنم ولی حالا که Ronan نیست اینورا یه پیش بینی بکنم:

اینتر 2-1 میلان
263cylj.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حالا من میگم نه 2-1 به نفع میلان، نه به نفع اینتر ! 2-2 مساوی کنید به نفع رم تموم شه بره !
f_1cndpbktbbdm_b5d0a8a.gif

جدا این مسیحی که تتو کرده رو کمرش فوق العاده زیباست !

بریم ما هم بزنیم :دی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
باور کن من فکر میکنم دقیقا برعکس این نتیجه بدست میاد! استانکوویچ نیست! بیچاره شدیم رفت!!
ما هم نستا رو ظاهرا نداریم! میلیتو امشب شب خوبی جلوی فاوالی/کالادزه خواهد داشت!

به نقل از anita2377 :

اه اه! چطور یه نفر میتونه انقدر گند بزنه به بدنش!
انگلیسی خز!

خالکوبی یعنی اینی که روی بازوی خداست:

11gn0np.jpg

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بابا این مدل که خزتره :دی

یاکوزاهای ژاپن میزنن :دی

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
استانکوویچ هم از این خالکوبیهای دور بازو داره, کلا خیلی باحاله! یکی دو سالی میشه تو فکرشم بذارم اما ازین میترسم یه مدت بعدش پشیمون بشم و پشیمونی هم دیگه فایده نداره!!

ترکیب احتمالی دوتیم از گاتزتا رو هم بذارم که آف تاپیک نباشه:

اینتر:
سزار
مونتاری (!!!) ساموئل لوسیو مایکن
موتا کامبیاسو زانتی
اشنایدر
میلیتو پاندف

میلان:
دیدا
آنتونینی سیلوا فاوالی آباته
آمبروزینی گتوزو پیرلو
رونی بوریه لو بکام

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
وای وای... خط دفاع مون (منهای سیلوا) اتوبانه! امیدوارم این ترکیب واقعی از آب در نیاد!

امشب جلوی مایکون، معلوم میشه عیار آنتونینی چقدر هست!

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
باختیم. راستش بازیم ندیدم یعنی همین که دیدم نستا تو زمین نیومد خیال خودمو راحت کردم تلوزیون رو خاموش کردم:p
گرفتم خوابیدم حالام دوستان برای عرض تبریک بیدارم کردن.
ولی به خودم اجازه میدم ندیده یه نقد به بازی داشته باشم اونم همینه که میلان نباید جایگزینش برا بهترین مهاجمش یه هافبک 33 ساله و جایگزین بهترین مدافعش یه دفاع 36 ساله باشه. همین!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
همونطور که ردیو هد گفته بود

به سادگی جلو اینتر باختیم. با وجود 10 نفره شدن حریف هم باز گل خوردیم.

اینتر قهرمان اسکودتو هست.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تک به تک سناریو هایی که تصور میکردم به واقعیت پیوست!
بعد میگه مثبت باش! میگه بگو ما میبریم! :دی کجایی Ronan؟ :دی یعنی باید 30 روز برای جوابت صبر کنم!؟ ای دل غافل!

به هر حال باختیم. اگه کمی خوش شانس بودیم و دو تا بازیکن واقعا مهم مون (پاتو نستا) رو از دست نمیدادیم و البته اگه کمی توی زمین شانسی داشتیم، مثل دو سه تا توپی که جا داشت برن تو دروازه ولی یا میلیمتری رفتن بیرون و یا با عکس العمل های عجیب غریب این سزار لعنتی (واقعا بهترین دروازه بان حال حاضر دنیاست) گل نشدن، شاید میتونستیم مساوی کنیم!

من همیشه نا امید و منفی باف اینو از ته دل میگم. ما برخلاف اینتر depth نداریم. نیمکت پر از بازیکن های خوب نداریم. ولی وقتی همه ی 11 نفرمون رو آماده داشته باشیم میتونیم حرفی برای گفتن داشته باشیم. ولی خب نشد دیگه...

پاتو مصدومیت مرموز میفته به جونش 5-6 هفته از دست میده. نستا یک نیم فصل با صلابت بازی میکنه و درست بازی قبل از دربی مصدوم میشه! و سیدورفی که وقتی با کارلتو بودیم آرزو میکردم یه کوچولو مصدوم شه و حداقل یک بازی بشینه بیرون (مگه مصدوم میشد این جونور!؟) چند بازی از دست میده و اینجوری زورکی و بدون آمادگی فرستاده میشه تو میدون.

نه، نمیخوام چیزی از ارزش های اینتر کم کنم، تیمی که خوب یاد گرفته ما رو ببره، ولی ما هم بد شانسی آوردیم! به هر حال اگه بازی عقب افتاده مون رو ببریم میرسیم به 6 امتیازی شون در حالیکه یه نیم فصل منهای 2 بازی باقی مونده. اینتر نشون داده تیم های کوچیک رو جدی نمیگره و من امیدم همیشه به امتیاز از دست دادن هاشون در اون تیپ بازی هاست نه دربی ای که همه بازیکن ها از جونشون مایه میذارن براش.

باید به اسکودتو امیدوارم بود لااقلش اینه که دوم میشیم. اگه از حالا بخوایم نا امید شیم یهو از top 4 سقوط میکنیم بیرون!

چقدر حرف زدم! بگذریم... تبریک به سیامک عزیز! (دیدی گفتم میبرید؟)

پی نوشت: ایکاش این اینتر در اروپا هم همینجوری مقتدر بود... ایکاش!
دیگه محبور نبودیم نگران سهمیه ی چهارم در خطر افتاده مون باشیم.

بالا