• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب برد این برد شیرین رو تبریک میگم. رسیدن به 4 امتیازی اینتر چیزی ئه که دو سه هفته پیش احتمالش خیـــلی کم به نظر میومد خداییش. فکر کنم فاصله از 10 امتیاز هم بیشتر بود..

خصوصا فرستادن رم به جایی که بهش تعلق داره، یعنی زیر ما :)دی) و البته دو گل از هانتر و پاتو اونهم در دقایق آخر و وقت اضافه شیرینی همه چیز رو دو برابر میکنه!

این رونالدینو assist machine شده ها! دو پاس گل دیگه. فکر کنم اینجوری پیش بره بهترین پاس گل ده (؟) اروپا شه! خیلی خوشحالم این بازیکن داره روز به روز بیشتر خودش رو پیدا میکنه.

بازی برگشت شک نکنید بازی فوق العاده ای رو خواهیم دید
با ذکر این نکته که لزوما به معنی نه برد و نه باخت میلان هست، موافقم با این حرف.

مشخصه دیگه!.. زانو زدن اینتر(
s050.gif
) در مقابل میلان! ..:happy:
آها :دی

تبریک !

تا دقیقه 81 باخته بودیم ولی با گل دقیقه نود پاتو بردیم !

به شخصه فکر میکنم اگه پاتو بازی با اینتر بودنمیباختیم که هیچ راحت میبردیم .
شاید... پاتو خیلی آماده نیست ولی حداقل داره گلزنی هاش رو میکنه.
3 گل در 3 بازی اخیر لیگ برای بازیکنی که بعد از دو ماه و نیم مصدومیت برمیگرده آمار خوبیه.

انرژی منفیها هم مثبت شوند :D
آقا اگه این فصل ما به قهرمانی ای رسیدیم من برای همیشه مثبت میشم! همینجا دارم قول میدم.

تبریک. من یکی که هر کاری می کنم این هونتلار رو دوست نداشته باشم تا وقتی که آخر فصل رفتش زیاد ناراحت نشم این یه کاری می کنه نمی گذاره:lol: کاشکی یه هافبک نفوذی درست و درمون داشتیم.
امیدوارم هونتلار نره یا اگه میره قرضی بره تا بعد از رفتن اینزاگی جانشینش بشه. فکر میکنم مسئولین میلان متوجه این موضوع باشن که poacher خوب این روز ها گیر نمیاد زیاد و باید به همین هونتلار بچسبن!

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
یه عکس افتضاح از کریس رونالدو بود که نشسته روی زمین جلوی رونی, از یه زاویه ای گرفته شده بود که انگار (به قول دایی خیلی عذر میخوام) مشغول BJ ئه!! گفتم شاید..

آقایون سلام.
من با اینکه خیلی فوتبالیم و شدیدا هم طرفدار فوتبال ایتالیا هستم زیاد پست نمیدم و بیشتر میخونم مطالب شما رو و استفاده میکنم.
ولی این پست رو اینجا میدم. واقعا کنجکاو شدم بدونم این bj چیه؟ :D میخوام بدونم منظور همون Blowjob ئه یا چیز دیگه؟
اگه عکسو بدین ما هم ببینیم که کنجکاویم کامل رفع میشه!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ادیت: من سر این مورد از بازی مون با Bari هم خیلی خندیدم! روش دفاع مدافع های باری رو مقابل پاتو داشته باشید:

امیدوارم منظورت از عکس همین عکس رونی|رونالدو بوده باشه:

فایل های ضمیمه

• rooney_og_ronaldo.jpg
    rooney_og_ronaldo.jpg
    35.8 KB · نمایش ها: 17
Last edited:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
آقایون سلام.
من با اینکه خیلی فوتبالیم و شدیدا هم طرفدار فوتبال ایتالیا هستم زیاد پست نمیدم و بیشتر میخونم مطالب شما رو و استفاده میکنم.
ولی این پست رو اینجا میدم. واقعا کنجکاو شدم بدونم این bj چیه؟ :D میخوام بدونم منظور همون Blowjob ئه یا چیز دیگه؟

سلام
آره منظورم همون بود ریدیوهد زحمتش رو کشید, البته میخواستم ننویسم این لغت رو :D

ادیت: الان دوباره عکس رو نگاه کردم خدایی خیلی ضایست.

Last edited:

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
آقا ممنون. این عکسو باید تو گالری عکسهای پی تی هم گذاشت. :D
عجب حسی هم گرفته رونی!!!!!!!!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ادیت: من سر این مورد از بازی مون با Bari هم خیلی خندیدم! روش دفاع مدافع های باری رو مقابل پاتو داشته باشید

کلا این فصل دفاع باری فوق العاده بوده این بازی از روزهای بدشون بود البته نمیدونم رانوکیا بود توی این بازی یا نه؟! امیدوارم هیچکدوم ازون سه تا خنگ نبوده باشه! آخه اینتر خریدتش میگن کلی آینده داره.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
توجه توجه.
کالاتزه مصاحبه کرده گفته چون بهم بازی نمی دن می خوام برم!!!!!!!!
مرد مومن همه طرفدارا می خوان بندازنون بیرون این رئیس روئسا نمی گذارن حالا خودت بهشون بگو شاید فرجی شد:p
ولی جدا از شوخی یه زمانی از بهترین بازیکنامون بود حتی یه وقتی لیورپول به شدت دنبال خریدنش بود ولی به نظرم دیگه باید ردش کنیم بره . شنیدم دو تا مشتری از روسیه داره.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
خبر داغ جدید.
یکی از ایجنتهای مشهور ایتالیا به اسم خوزه آلبرتی مصاحبه کرده گفته مثل اینکه چلسی خواسته با ژکو قرارداد ببنده کنه ولی فهمیدن که قرارداد بین میلان و ژکو قبلا بسته شده و فقط هنوز فاینالایز نشده و گفته ژکو فصل بعد 100% در میلان خواهد بود.
اینم خبرش از میلان نیوز ایتالیا
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=18933

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
توجه توجه.
کالاتزه مصاحبه کرده گفته چون بهم بازی نمی دن می خوام برم!!!!!!!!
مرد مومن همه طرفدارا می خوان بندازنون بیرون این رئیس روئسا نمی گذارن حالا خودت بهشون بگو شاید فرجی شد:p
ولی جدا از شوخی یه زمانی از بهترین بازیکنامون بود حتی یه وقتی لیورپول به شدت دنبال خریدنش بود ولی به نظرم دیگه باید ردش کنیم بره . شنیدم دو تا مشتری از روسیه داره.

بسیار خوشحالمون کردییییییییییییییییی کسی نیست بگیر آخه پیر پاتال تو همین که داری حقوق میگیری

باید کلاتو بندازی بالا

خبر داغ جدید.
یکی از ایجنتهای مشهور ایتالیا به اسم خوزه آلبرتی مصاحبه کرده گفته مثل اینکه چلسی خواسته با ژکو قرارداد ببنده کنه ولی فهمیدن که قرارداد بین میلان و ژکو قبلا بسته شده و فقط هنوز فاینالایز نشده و گفته ژکو فصل بعد 100% در میلان خواهد بود.
اینم خبرش از میلان نیوز ایتالیا
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=18933

بازی ژکو خوبه ؟

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
چند سالته؟ اگه از فوتبال زیاد نمیدونی برو wikipedia یه سرچی رو تاریخچه میلان بزن:D
یه بار دیگه نوشته هاتو بخون و حداقل برگرد و 5 صحفه قبلم کامل بخون. تا ببینی اینجا در مورد چه چیزایی بحث شده.
بازی ژکو خوبه ؟

ژکو پارسال فکر کنم آقای گل بوندسلیگا شد. کلا خوب گل میزنه و پاس گل میده و با وجود قد بلندش تکنیکش هم بد نیست یه جورایی فیزیکش و بعضی حرکاتاش منو یاد زلاتان می اندازه ولی البته در حد زلاتان نیست ولی خوب فیزیکشو تو بازی استفاده می کنه همون چیزی که به نظرم مهمترین نقطه ضعف هانتره تو این فصل هم برای ولفسبورگ تو 24 بازی 11 گل زده.

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب تا دقایق دیگه میزبان آتالانتا هستیم. اگه میخوایم فشار روی اینتر کم نشه از این به بعد هر بازی رو باید ببریم. این بازی هم must-win هست.
ترکیب لئو هم خوبه. 3-3-4 با یک هافبک دفاعی.

MILAN: Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho.

forza Milan

من نمیفهمم چرا میخواید برای میلان کری بخونید هی این موضوع رو یادآوری میکنید !!
:D

Last edited:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
تا حالاش که 2-0 با گلهای پاتو جلوییم. امیدوارم هانترم بیاره تو بازی راستی دومنیک ادیه چرا تو لیست نیست.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تبریک تبریک تبریک

بازی عالی بود ... پاتو فوق العادست ... تپ و تپ داره گل میزنه ... یه جورائی مصدومیت پاتو مثل مصدومیت

پیتر چک و دروگبا میمونه ... یعنی زمانی که پاتو مصدوم میشه اون ضرری رو میزنه که انگار پک و دروگبا هم زمان

برای چلسی مصدوم شدن ! امیدوارم دیگه مصدوم نشه در عوض فاوالی کالاتزه جاش مصدوم شن :D

راستی رونی هم یه پنالتی خراب کرد

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من نیمه اول رو دیدم. نیمه دوم رو نه.

داشتم برای اولین هت تریک پاتو لحظه شماری میکردم که یهو دیدم نوشتن f*ck, Pato down و ... . ته ضد حال بود خداییش.
خیلی بعیده به بازی با منچستر برسه.

بین دو مصدومیتش 5 بازی انجام داد و 5 گل زد. حیفه این بچه انقدر مصدوم میشه.

به هر حال به امید پیروزی مقابل رم و تمدید اقامت شون در زیر ما برای چند هفته دیگه :دی

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
تبریک .

رونی هم خوب پنالتی خراب میکنه

به نظرم پیرلو و بکام خیلی بهتر میتونن پنالتی بزنن

از وضعیت پاتو برای بازی منچستر اطلاعی در دست نیست ؟

رم مساوی کرد و اینتر 3-2 برد

raminchineseboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نخواستم واسه کسی کری بخونم اما اونقدر به من یو تعصب دارم که حال نمی کنم به بازیکناش توهین بشه.
از هوادارای رم هم عذر می خوام قصد توهین نداشتم.اما به ال پاچینو بگم برای تو زوده که از فوتبال حرف بزنی.
خلاصه برای میلان ارزوی موفقیت تو بازی برگشت تو اولترافورد(تئاتر رویا ها )رو دارم.
ایشالا بازی قشنگ باشه.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
امیدوارم مصدومیت پاتو جدی نباشه و به بازی های آینده برسه. گتوزو هم فکر کنم با کارتی که گرفت جلوی رم محرومه که امیدوارم لئو فلامینی رو جاش بذاره. اما خبر خیلی مهم اینه که لیپی هم فهرست تیم ملی رو اعلام کرد که از میلان هم پیرلو ،گتوزو، بونراو بریلو دعوت شدن. امیدوارم مارکو یکی از همین برگردوناش تو لباس ملی بزنه حال کنیم:happy:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

داشتم برای اولین هت تریک پاتو لحظه شماری میکردم که یهو دیدم نوشتن f*ck, Pato down و ... . ته ضد حال بود خداییش.

به هر حال به امید پیروزی مقابل رم و تمدید اقامت شون در زیر ما برای چند هفته دیگه :دی

مصدوم شددددددددددددددددددددددددددد ؟ نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه :(:(:(:(:(

واییییییییییییییییییییییییییییی یعنی بد حالمو گرفتیاااااااااا بدددددددددددددددددددددددددددددددددددد:(:(:(

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10

آخ آخ
الان صحنه ی مصدوم شدنش رو دیم, به نظر یکم خطرناک میرسید کسی هم باهاش برخورد نداشت خودش زمین خورد

بالا