- نوشتهها
- 3,856
- لایکها
- 184
خب برد این برد شیرین رو تبریک میگم. رسیدن به 4 امتیازی اینتر چیزی ئه که دو سه هفته پیش احتمالش خیـــلی کم به نظر میومد خداییش. فکر کنم فاصله از 10 امتیاز هم بیشتر بود..
خصوصا فرستادن رم به جایی که بهش تعلق داره، یعنی زیر ما
دی) و البته دو گل از هانتر و پاتو اونهم در دقایق آخر و وقت اضافه شیرینی همه چیز رو دو برابر میکنه!
این رونالدینو assist machine شده ها! دو پاس گل دیگه. فکر کنم اینجوری پیش بره بهترین پاس گل ده (؟) اروپا شه! خیلی خوشحالم این بازیکن داره روز به روز بیشتر خودش رو پیدا میکنه.
3 گل در 3 بازی اخیر لیگ برای بازیکنی که بعد از دو ماه و نیم مصدومیت برمیگرده آمار خوبیه.
خصوصا فرستادن رم به جایی که بهش تعلق داره، یعنی زیر ما
این رونالدینو assist machine شده ها! دو پاس گل دیگه. فکر کنم اینجوری پیش بره بهترین پاس گل ده (؟) اروپا شه! خیلی خوشحالم این بازیکن داره روز به روز بیشتر خودش رو پیدا میکنه.
با ذکر این نکته که لزوما به معنی نه برد و نه باخت میلان هست، موافقم با این حرف.بازی برگشت شک نکنید بازی فوق العاده ای رو خواهیم دید
آها :دیمشخصه دیگه!.. زانو زدن اینتر() در مقابل میلان! ..:happy:![]()
شاید... پاتو خیلی آماده نیست ولی حداقل داره گلزنی هاش رو میکنه.تبریک !
تا دقیقه 81 باخته بودیم ولی با گل دقیقه نود پاتو بردیم !
به شخصه فکر میکنم اگه پاتو بازی با اینتر بودنمیباختیم که هیچ راحت میبردیم .
3 گل در 3 بازی اخیر لیگ برای بازیکنی که بعد از دو ماه و نیم مصدومیت برمیگرده آمار خوبیه.
آقا اگه این فصل ما به قهرمانی ای رسیدیم من برای همیشه مثبت میشم! همینجا دارم قول میدم.انرژی منفیها هم مثبت شوند![]()
امیدوارم هونتلار نره یا اگه میره قرضی بره تا بعد از رفتن اینزاگی جانشینش بشه. فکر میکنم مسئولین میلان متوجه این موضوع باشن که poacher خوب این روز ها گیر نمیاد زیاد و باید به همین هونتلار بچسبن!تبریک. من یکی که هر کاری می کنم این هونتلار رو دوست نداشته باشم تا وقتی که آخر فصل رفتش زیاد ناراحت نشم این یه کاری می کنه نمی گذاره:lol: کاشکی یه هافبک نفوذی درست و درمون داشتیم.