• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
مولر: زمان بازی مقابل دورتمند نامناسب است

624-muller-6.jpg

FCBayern.ir - توماس مولر هافبک ملی پوش بایرن مونیخ به انتقاد از زمان تعیین شده برای بازی فوق العاده حساس بایرن مونیخ و بوروسیا دورتمند که تنها سه روز بعد از بازی های ملی است پرداخت.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: توماس مولر در این رابطه به "Sport" می گوید: " این واقعاً خوب نیست که بلافاصله بعد از بازی های ملی باید ملی پوشان در لباس تیم های باشگاهیشان به مصاف یکدیگر بروند و باید در مورد این موضوع کمی بحث شود و واقعاً زمان کمی داریم تا بتوانیم خود را برای این بازی آماده کنیم ".

مولر اضافه کرد: " زمان آن رسیده است که بوروسیا را شکست دهیم.بردن در گذشته به معنای قدرتمند بودن نیست اما امتیاز بسیار خوبی است ولی ما به شدت به دنبال پیروزی در این بازی هستیم ".

هافبک 23 ساله بایرنی ها گفت: " انتظار یک بازی آسان را نداریم زیرا بازی مقابل آن ها همیشه سخت بوده است و آن ها تمام تلاش خود را برای جبران امتیازات بازمانده از ما خواهند کرد ".

تمجید زلاتان ابراهیموویچ از فرانک ریبری

624-ibrahimovic.jpg

FCBayern.ir - زلاتان ابراهیموویچ مهاجم بلند قامت سوئدی در برخی از سخنانش به تمجید از فرانک ریبری پرداخت و عنوان کرد که ریبری بازیکن بزرگی است و شایستگی کسب "توپ طلا" را دارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: ابراهیموویچ در یک کنفرانس مطبوعاتی با اشاره به نامزد های انتخابی برای کسب "توپ طلا" و علاقه او برای کسب این توسط فرانک ریبری گفت: " ریبری بازیکن بزرگی است. او شور و حرارت بسیار زیادی دارد و تا اینجای کار توانسته است تمام نگاه ها را به خود جلب کند. او نقش محوری تا به اینجای کار داشته است ".

زلاتان در بخش دیگری از سخنانش رقبای ریبری برای کسب "توپ طلا" را بسیار سخت توصیف نمود و معتقد است که او برای کسب این عنوان کار سختی در پیش دارد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
جراحی شواین اشتایگر با موفقیت پیش رفت

624-hoeness-3.jpg

FCBayern.ir - اولی هوینس در یک نشست خبری عنوان کرد که جراحی که اخیراً روی مچ پای شواین اشتایگر انجام شده است با موفقیت سپری شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: هوینس در حاشیه نشست سالانه باشگاه در رابطه با وضعیت شواین اشتایگر افزود: " عمل جراحی به خوبی پیش رفت و ما انتظار غیبت باستین در طولانی مدت را نداریم و فکر می کنیم در اولین فرصت می تواند بازگردد.این مصدومیت و روند بهبود آن خیلی بهتر از آن چیزی است که متصور شده بودیم ".

لازم به ذکر است شواین اشتایگر با این مصدومیت بازهای دوستانه تیم ملی آلمان مقابل ایتالیا و انگلستان و همچنین بازی حساس مقابل بوروسیا دورتمند در هفته سیزدهم بوندسلیگا را از دست خواهد داد.

می خواهم موقعیت خود را قبل از جام جهانی بدانم

624-lahm-2.jpg

FCBayern.ir - فلیپ لام کاپیتان ریز نقش ژرمن ها عنوان کرد که دوست دارد قبل از فرا رسیدن جام جهانی بداند که قرار است در چه پستی مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: فلیپ لام در یک مصاحبه قبل از دیدار مقابل ایتالیا ،در مورد عدم مشخص بودن موقعیتش در زمین گفت: " من فرض می کنم که تا آن زمان مشخص می شود که قرار است در چه پستی بازی کنم اما همه می دانند که در یک پست بازی کردن بهتر از دوتا است ".

کاپیتان ژرمن ها در ادامه افزود: " من قبلاً در تورنمت هایی در پست هافبک دفاعی بازی کرده ام اما مجدداً به دفاع منتقل شدم،باز هم تاکید می کنم که روی یک پست تمرکز باشد بهتر است.در هر حال ما قطعاً در این رابطه با سرمربی تیم صحبت خواهیم کرد ".

این در حالی است که در بازی های پیشین تیم ملی آلمان مشخص شده بود که یواخیم لوو نیز همانند پپ گواردیولا نظرهایی مبنی بر انتقال کاپیتان خود به پست شش را دارد. لازم به ذکر است که لوو چندی پیش تغییرات به وجود آمده در بایرن مونیخ توسط پپ گواردیولا را برای تیم ملی مثبت ارزیابی کرده بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ریبری: می خواهم مربی تیم جوانان شوم

624-ribery-2.jpg

FCBayern.ir - فرانک ریبری وینگر فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ تاکید کرد که دوست دارد بعد از پایان دوران بازیگریش به مربی تیم جوانان تبدیل شود.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: فرانک ریبری در برخی از سخنانش که به مصاحبه با روزنامه ورزشی "L'Equipe" پرداخته بود گفت: " می خواهم با صعود به جام جهانی فصلی رویایی را برای خود به ارمغان بیاورم و باشگاه بایرن مونیخ در این راه کمک زیادی به من کرده است.من در حال حاضر مصمم تر از همیشه برای ماندن در مونیخ هستم ".

او در ادامه در مورد مدت زمان حضور خود در بایرن مونیخ نیز افزود: " همه می گویند که سه چهار سال دیگر در اینجا هستم اما من اینجا را بسیار دوست دارم و نمی دانم تا چه زمانی در اینجا خواهم ماند ".

ریبری در انتها افزود: " جایی که من دوست دارم در آینده فعالیت کنم در عرصه مربیگری در رده جوانان است و این برای من معنی جدی دارد زیرا می خواهم تجربیات خود را در اختیار چنین بازیکنانی قرار دهم ".

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
حضور گواردیولا در نشست سالانه بایرن مونیخ

332605_heroa.jpg

نشست سالانه باشگاه بایرن مونیخ با حضور روسا و شرکای باشگاه برگزار شد

سایت گل- پپ گواردیولا سرمربی اسپانیایی بایرن مونیخ در نشست سالانه این باشگاه حضور یافت . در جریان این مراسم، باشگاه آلمانی از سرمایه 432 میلیون یورویی اش خبر داد و کارل هاینس رومنیگه مدیر داخلی باواریایی ها در زمان ورود پپ ،او را « مهمترین تازه واردباشگاه» خواند.

رومنیگه درلحظه ورود گواردیولا به سالن گفت:« لطفا همه برای تشویق رئیس جدید بلند شوید.» و اکثریت 3573 میهمان حاضر در جلسه به احترام پپ از جایشان بلند شدند و او ادامه داد:« من فکر می کنم که همه دیده اند که بایرن در زمان حضور فان خال و بعد هاینکس به چه ترتیب بود ولی پپ از هر نظر از همگان پیشی گرفت.»

Guardiola-aclamado-en-la-asamb_54393418485_54115221154_600_396.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هوینس: تا وقتی بمیرم، در خدمت بایرن هستم

307966_heroa.jpg

رئیس باشگاه باواریایی اعلام کرده که هیچ وقت به فکر ترک باشگاه نیفتاده است

سایت گل- اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرده که تا وقتی که جان در بدن داشته باشد، به همکاری با باشگاه بایرن ادامه خواهد داد.

این درحالی است که او در ماه های اخیرروزهای پرفراز و نشیبی را پشت سرگذاشته و بارها به خاطر اتهام مالیات پرداخت نشده، به دادگاه احضار شده و شایعاتی مبنی بر احتمال استعفای او به گوش می رسید. اما دراین میان هوینس اعلام کرده که می خواهد تا پایان عمرش درخدمت بایرن باشد و از اعضای بایرن خواسته تا به او رای اعتماد بدهند.

هوینس درنشست سالانه باشگاه بایرن گفت:« من تا زمانی که نفس در سینه دارم، به باشگاه خدمت می کنم. البته تنها به شرطی که از رای اعتماد شما بهره مند شوم. من هیچ وقت به استعفا و کناره گیری فکر نکرده ام.چون هیچ وقت از من چنین چیزی خواسته نشده .تنها چیز مهم برای من باشگاه است و نه اخباری که در روزنامه های اقتصادی منتشر می شود. البته من تسلیم اراده اعضای باشگاه هستم و از آنها می خواهم به من رای اعتماد بدهند تا به کارم ادامه دهم .»

دراین میان کارل هاینس رومنیگه هم به حمایت از هوینس پرداخت و گفت:« من دوست او هستم و یک دوستی واقعی وقتی به مشکل برمی خوری، خودش را نشان می دهم. وقتی من شما اعضای باشگاه را می بینیم که به اولی احترام می گذارید، به این باور می رسم که تمام اعضای خانواده بایرن دوست او هستند.»

در ادامه هوینس با تشکر از تشویق های اعضای باشگاه و صحبت های رومنیگه گفت:« من واقعا سرشار از احساساتم، نه فقط به خاطر صحبت های کارل هاینس بلکه به خاطر واکنش اعضای باشگاه.می خواهم برخی واقعیت ها را برزبان بیاورم.اصلا بحث این نیست که من صدها میلیون یورومالیات پرداخت نشده داشته باشم؛ چرا که من در طول چندین سال میلیون ها یورو مالیات داده ام. در 5سال اخیر بیش از 5 میلیون یورو پول به خیریه ها کمک کرده ام ؛ البته به نحوی که برای حضور درسخنرانی ها پولی دریافت نکرده ام و به علاوه برای شصتمین سال تولدم هم یک بازی خیریه ترتیب دادیم ولی من به دنبال توجیه کردن خودم نیستم و اشتباهاتم را نیز می پذیرم.»

سودی که اشک هوینس را در آورد/گریه مدیر بایرن پس از اعلام سود مالی هنگفت

340595_heroa.jpg

مدیرعامل باشگاه بایرن‌مونیخ از شوق موفقیت ورزشی و سود مالی هنگفت تیمش گریست.

سایت گل- روز گذشته در حاشیه اجلاس اعضای باشگاه آلمانی، پس از آنکه گزارشی از عملکرد ورزشی و مالی تیمش اعلام شد، اولی هوینس در پی تشویق طولانی حاضرین در محل برگزاری برای لحظاتی از فرط خوشحالی گریه کرد.

در این مراسم بعد از آنکه سخنگوی باشگاه در سالن دامه، گزارشی از سود مالی «باوارایی‌ها» را برای حاضرین خواند، نفر اول باشگاه مورد تشویق زیاد واقع شد که به همین خاطر نتوانست احساسات خود را نگه داشته و برای مدتی گریست.

مطابق گزارش اعلام شده بایرنی‌ها که فصل گذشته به لحاظ ورزشی صاحب سه جام قهرمانی اروپا، آلمان و جام حذفی شدند، در سال مالی 2013-2012 به رکورد گردش مالی 432.8 میلیون یورویی رسیدند. همین رقم باعث شد از 14 میلیون یورو تخفیف مالیاتی برخوردار شده و صاحب سود 135 میلیون یورویی شوند.

وقتی این اطلاعات در اختیار اعضای باشگاه در سالن قرار داده شد،‌ حاضرین در محل به نشانه تشویق هوینس، ‌برای وی مدتی دست زده و حتی شعار «اولی، ‌اولی تو بهترینی» سر دادند که باعث گریستن نفر اول مونیخی‌ها شدند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ریبری: همسرم جای توپ طلا را در خانه مشخص کرده

339810_heroa.jpg

ستاره فرانسوی درگفتگو با روزنامه اکیپ اعلام کرده که همه در بایرن مونیخ معتقدند که توپ طلای امسال به او می رسد

سایت گل- فرانک ریبری ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که توپ طلای امسال باید به او برسد و دراین باره یادآوری کرده که همسرش از الان جای مناسبی برای قراردادن توپ طلا در داخل خانه شان مشخص کرده و گفته:« می خواهیم توپ طلا را نزدیک شومینه در سالن پذیرایی بگذاریم. همسرم همه چیز را مهیا کرده. من تلاش می کنم که به این موضوع فکر نکنم ولی او خیلی باور دارد که توپ طلا به من می رسد. در بایرن مونیخ همه فکر می کنند که من باید برنده توپ طلا باشم.»

این ستاره 30 ساله فرانسوی در گفتگو با روزنامه اکیپ گفت:«دو انگشت دیگر تا گرفتن جایزه توپ طلا فاصله دارد.» این جایزه 13 ژانویه سال 2014 در سالن توپ طلای زوریخ اهدا می شود.

ریبری ادامه داد:« کارهای زیادی در زمین مسابقه انجام داده ام. من تلاش زیادی انجام داده ام تا به سطح خوبی بازگردم. حرفه ای گری روزمره و جوایزی که کسب کرده ام می تواند فاکتورهای خوبی برای کسب توپ طلا باشد.»

او چند ماه پیش جایزه بهترین بازیکن سال اروپا را مال خود کرد و حالا لیونل مسی و کریستیانو رونالدو را به عنوان رقبای اصلی اش برای کسب توپ طلا می بیند.

ریبری: فرانسوی ها دوست دارند مسی یا رونالدو برنده توپ طلا شود

340237_heroa.jpg

این هافبک باتجربه نقش مهمی در قهرمانی سه گانه بایرن مونیخ در فصل گذشته داشت و به همین دلیل یکی از کاندیداهای اصلی کسب توپ طلای سال 2013 است

سایت گل- فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، معتقد است که هموطنانش ترجیح می دهند لیونل مسی یا کریس رونالدو، به جای او، برنده توپ طلا شوند.

این هافبک باتجربه نقش مهمی در قهرمانی سه گانه بایرن مونیخ در فصل گذشته داشت و به همین دلیل یکی از کاندیداهای اصلی کسب توپ طلای سال 2013 است اما احساس می کند که هموطنانش رقبایش را ترجیح می دهند.

او به خبرنگاران گفت:" آیا من یکی از مدعیان کسب توپ طلا هستم؟ شاید با کمی حمایت بیشتر بتوانم به آن برسم.

من احساس می کنم که فرانسوی ها مسی و رونالدو را ترجیح می دهند و واقعا نمی دانم چرا.

ما در سال 2013 بسیار قدرتمندانه کار کردیم و من به جام های زیادی رسیدم. رسیدن به توپ طلا می تواند افتخار بزرگی برای من، خانواده و فرزندانم باشد."
فهرست 23 نفره نامزدهای توپ طلا به زودی به سه نفر کاهش خواهد یافت و برنده نهایی روز 13 ژانویه (23 دی) اعلام خواهد شد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
برنو: در زندان فقط گریه می کردم

275827_heroa.jpg

این مدافع 24 ساله سال گذشته به اتهام آتش زدن عمدی خانه اش در مونیخ در سال 2011، به سه سال و 9 ماه حبس محکوم شد.

سایت گل- برنو، مدافع سابق بایرن مونیخ، فاش کرد که در دوران حضورش در زندان استادلهیم، دائما در حال گریه کردن بود.

این مدافع 24 ساله سال گذشته به اتهام آتش زدن عمدی خانه اش در مونیخ در سال 2011، به سه سال و 9 ماه حبس محکوم شد.

بعد از 13 ماه تحمل حبس، او اجازه پیدا کرد تا روزها به عنوان مربی تیم زیر 23 سال بایرن کار کند و اکنون اعلام کرد که یک سال گذشته، سخت ترین روزهای زندگی اش بود.

او به گلوبو تی وی گفت:" اکنون شرایط بهتری دارم اما اما آن 13 ماه در زندان واقعا بد بود.

وقتی اولین نامه همسرم را در زندان دریافت کردم و عکس بچه هایم را دیدم، خیلی گریه کردم. به دستشویی رفتم تا هم سلولی هایم گریه کردنم را نبینند.

هرکاری بتوانم برای همسر و فرزندانم انجام خواهم داد."

برنو همچنین در مورد بدترین خاطره ای که از حضور در زندان دارد، صحبت کرد و گفت:" من آنجا بودم وقتی یکی از زندانی ها تلاش کرد خودش را بکشد. او به حبس ابد محکوم شده بود و می خواست به جای طی کردن این دوره، خودش را بکشد."

مولر: قهرمانی در بوندس لیگا بدون باخت، انگیزه بزرگی است

333823_heroa.jpg

بایرن که حالا 37 هفته است که طعم باخت در رقابت های بوندس لیگا را تجربه نکرده، به دنبال امتداد دادن این رکورد است

سایت گل- توماس مولر ستاره آلمانی باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرده که برای او و هم تیمی هایش این افتخار بزرگی است که بتوانند بدون باخت در دیداری، جام قهرمانی بوندس لیگا را مال خود کنند.

مولر در صحبت هایی گفته:« هدف بالای سر بردن جام قهرمانی بدون باخت، به ما انگیزه مضاعفی بعد از فتح قهرمانی سه گانه فصل گذشته می دهد.»

مولر ادامه داد:« آرسنال یک بار در لیگ انگلیس چنین کاری را انجام داد و در فصل گذشته هم ما تا یک قدمی آن پیش رفتیم و تنها مقابل بایرلورکوزن شکست خوردیم. ساده نیست ولی نباختن در طول یک فصل تمام، انگیزه فوق العاده ای خواهد بود.»

این روند شکست ناپذیری بایرن دربوندس لیگا از فصل گذشته شروع شد و حالا 37 هفته است که آنها در لیگ آلمان طعم باخت را نچشیده اند و این رکورد تازه ای برای این تیم محسوب می شود. بازی بعدی بایرن بعد از اتمام وقفه بازیهای ملی مقابل بوروسیادورتموند، حریف اصلی باواریایی ها در کورس قهرمانی در بوندس لیگا خواهد بود و شاگردان کلوپ این فصت را خواهند داشت تا به این روند شکست ناپذیری باواریایی ها دربوندس لیگا پایان دهند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
پپ :رای من یوپ هاینکس است

624-guardiola-2.jpg

FCBayern.ir - پپ گواردیولا در مراسم Sport-Bambi 2013که پنجشنبه در شهر برلین آلمان برگزار شد ودر طی ان جایزه ویژه ان به پوپ هاینکس تعلق یافت بار دیگر از مقام سر مربی سابق مونیخیها تقدیر به عمل آورد

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران:سرمربی باشگاه بایرن مونیخ که در این مراسم شرکت نموده بود در این رابطه به sprot 1 آلمان اعلام داشت اگر میتوانست در رای گیری اتخاب بهترین مربی سال فیفا شرکت کند رای او بدون درنگ پوپ هاینکس افسانه ای بود.

پپ گواردیولا در هنگام تحویل جایزه این مراسم به هاینکس به زبان کاتالانی خطاب به وی اعلام نمود : "تو بهترین و کامل ترین تیم تاریخ بایرن را ساختی و به من تحویل دادی از این بابت از تومتشکرم.عملکرد تو بسیار بزرگ بود و این کار تو را در آن بالا و در تاریخ مقدس باشگاه بایرن مونیخ به تبت نیز رسیده است .همه تو را می شناسند. تو برای من شخصا الگوی بسیار بزرگی هستی"

البته شرکت کنندگان از پپ خواستند این صحبتها را به زبان آلمانی نیز تکرار کند که سرمربی بایرن نیز این کار را انجام داد وبه شدت مورد تشویق حاضرین نیز قرار گرفت.هاینکس علاوه بر زبان آلمانی به زبانهای اسپانیایی و همچنین به گویش زبانهای باسکی و کاتالاتی نیز بسیار مسلط است ومی تواند به راحتی بدین زبانها صحبت نماید.

بازگشت شواین اشتایگر در ژانویه

624-schweinsteiger-7.jpg

FCBayern.ir - طبق گزارشات منتشر شده از باشگاه بایرن مونیخ بعد از عمل جراحی موفقیت آمیز مچ پای شواین اشتایگر احتمال داده می شود که وی در ماه ژانویه به تمرینات بازگردد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: با توجه به گزارشات منتشر شده در خبرگذاری ها و اطلاعات منتشر شده از باشگاه بایرن مونیخ ، پیش بینی شده است که با روندی بهبودی که مچ پای شواین اشتایگر در پیش گرفته است وی می تواند در اوایل ژانویه به تمرینات بازگردد.

این در حالی که شواین اشتایگر برای بر دوم است که مچ پای خود را زیر تیغ جراحی قرار می دهد.همچنین گفته می شود که وی می تواند به همراه تیم که در ششم ژانویه به قطر سفر میکند تیم را همراهی کند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
جایزه جایزه Bambi 2013 به هاینکس رسید

جایزه Bambi هر ساله از سوی رسانه های آلمانی به برگزیدگان بخش های مختلف، از جمله ورزش اهدا می گردد.

1133745-17854449-640-360.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گزارش تصویری: اهدای جایزه بامبی توسط پپ به هاینکس درحضور ویکتوریا بکام و رابی ویلیامز

340903_heroa.jpg

در مراسم سالانه بامبی، یوپ هاینکس جایزه بابی ورزشی را مال خود کرده واین جایزه را از دستان پپ گواردیولا تحویل گرفت
سایت گل- پپ گواردیولا سرمربی اسپانیایی و جدید بایرن مونیخ روز پنجشنبه جایزه بامبی ورزشی را به یوپ هاینکس، سرمربی آلمانی و پیشین تیم باواریایی اهدا کرد و در صحبت هایی به تمجید از فردی که حالا جانشینش شده پرداخت.
یوپ هاینکس که فصل گذشته تمام افتخارات ممکن را با بایرن مونیخ کسب کرده و این تیم را به قهرمانی سه گانه (قهرمانی در بوندس لیگا، لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی آلمان رساند) هم در واکنش به صحبت های پپ از او تشکر کرد. گواردیولا در ستایش هاینکس گفت:« تو الگوی بزرگی برای من هستی؛ چه به عنوان یک سرمربی و به ویژه به عنوان یک انسان.» و در ادامه هاینکس هم برای تشکر از او گفت:« من به شدت و واقعا تحت تاثیرقرار گرفته ام.»
گواردیولا که با زبانی آلمانی و روان تر از همیشه صحبت می کرد ادامه داد:« واقعا احساس غرور می کنم که هدایت بهترین تیم دنیا را در دست دارم و از مردی که این تیم را با این آمادگی به من سپرد تشکر می کنم: استاد فوق العاده ام: یوپ هاینکس.تو شایستگی دریافت این جایزه را داری، نه فقط در اینجا، بلکه در اسپانیا و در کاتالونیا هم حتی بچه ها هم تو را می شناسند. همیشه اینجا در خدمت تیمت آماده بودی؛ حتی وقتی که اوضاع خوب پیش نمی رفت هم بودی. این تیم را با ارزشهای خودت و با تجربیاتت بالا بردی وتیمی کامل و بی عیب و نقص را به من سپردی. من نمی توانم از موفقیت های تو پیشی بگیرم. کاری که تو انجام دادی در تاریخ دنیای فوتبال اتفاق مقدسی خواهد بود.»
بعد از این صحبت ها بود که هاینکس نیز میکروفن را در دست گرفت و گفت:« آنچه با بایرن به دست آوردیم (قهرمانی سه گانه) ، اتفاقی بود که گواردیولا قبل از آن با بارسلونا به آن رسیده بود. لحظاتی هستند که در آن خیلی چیزها تغییر می کنند.من توانستم از همراهی با تیمی مجلل و رویایی بهره ببرم و هدایت تیمی را در دست داشته باشم که هرروز صحبت تنها با فکر دیدار با این بازیکنان با هیجان از جایم برمی خاستم و از تصور این صحنه که بازیکنان وقتی هرروز صبح یکدیگر را می بینند، همدیگر را در آغوش می کشند، مملو از هیجان می شدم. این روزها خیلی درمورد سوپراستارها صحبت می شود. بازیکنان من ستاره نبودند، ولی انسان های فوق العاده ای بودند.»
هاینکس درادامه با تشکر از همسرش گفت:« همسرم ایریس نقش موثری در رسیدن من به این جایزه داد. او به من گفت، برو و پرواز کن .»
درجریان این مراسم رابی ویلیامز، خواننده سرشناس نیز حضور داشت ودر جشن موزیکال سالن بامبی که در برلین برگزار شده بود حضور یافت. بامبی جایزه ای مشابه با جایزه نوبل در آلمان است که در رشته های مختلف از جمله شاخه پزشکی هرساله به چهره های برگزیده این کشور اهدا می شود.پپ گواردیولا همراه با همسرش کریستینا دراین مراسم حضور داشت و در جریان آن با ویکتوریا بکام، همسر دیوید بکام و کارل لاگرفلد، یک طراح معروف دنیا نیز دقایقی گفتگو نمود.خانم بکام هم جایزه بامبی مد را مال خود کرد

Pep-Guardiola-felicita-a-Jupp-_54393463875_54115221154_600_396.jpg

Bayern-Munich-soccer-coach-Pep_54393463884_51356729138_352_256.jpg

Pep-Guardiola-entrego-el-Trofe_54394125284_51356729138_352_256.jpg

Bayern-Munich-soccer-coach-Pep_54393463987_51356729138_352_256.jpg

Bayern-Munich-s-Spanish-head-c_54393463849_51356729138_352_256.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بازیکنان بایرن و دورتموند مشکلی باهم ندارند

624-boateng-1.jpg

FCBayern.ir- ژروم بوآتنگ مدافع ملی پوش باشگاه بایرن مونیخ هرگونه مشکل با بازیکنان بوروسیا دورتموند را تکذیب کرد و گفت: " بانزدیک شدن بازی بزرگ بوندس لیگا میان بایرن و دورتموند، بازیکنان دو تیم هیچ مشکلی در اردوی ملی با همدیگر ندارند."

در حالی که فوتبال دوستان آلمانی مشتاقانه منتظر دیدار بزرگ نیم فصل در 23ام نوامبر و به نوعی دربی بوندس لیگا هستند بازی های ملی این دیدار را به تعویق انداخت اما حضور بازیکنان دو تیم که سهم بزرگی در ملی پوشان آلمانی دارند حواشی زیادی را در سانه های آلمانی ایجاد کرده است و به نوعی اردوی ملی به محلی برای کری خوانی ها بدل شده است.

بوآتنگ در گفتگویی با دی اف بی می گوید:" من به هیچ وجه نمی توانم این حرف ها را باور کنم از نظر من مارکو رویس با وجود اینکه بازیکن دورتموند است یکی از بازیکنان بزرگ آلمان است و حتی من پس از شنیدن مصدومیت شدید سوبوتیچ در صفحه فیسبوک برای او آرزوی سلامت کردم همه چیز پس از سوت پایان تمام می شود و رفاقت های بین بازیکنان ادامه می آید."

سامر: بایرن در بازار زمستانی شرکت نمی کند

624-sammer-6.jpg

FCBayern.ir- ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ در گفتگویی با مجله کیکر اعلام کرد که باشگاه مونیخی به ترکیبی که در اختیار دارد اعتماد کامل داشته و هی برنامه ای برای حضور در بازار نقل و انتقالات زمستانی نخواهد داشت.

سامر به کیکر گفت:" هیچ برنامه ای برای اضافه کردن بازیکن در ترکیب این فصل نداریم و برنامه های خود را همانگونه که طرح ریزی شده بود انجام می دهیم و در همان مسیر قرار می گیریم."

رومینیگه نیز با تایید صحبت های سامر گفت:" هیچ بازیکنی قصد ترک بایرن را ندارد." با این وجود سامر تنها احتمال کمی برای بازار زمستانی باقی می گذارد و می گوید:" تنها اگر در هفته های باقی مانده مصدومیت شدیدی را متحمل شویم ممکن است برای حفظ قدرت تیم وارد عمل شویم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بازگشت ستاره های بایرن و خشنودی پپ

624-lahm-pep.jpg

FCBayern.ir- با تصمیم یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان مسوت اوزیل بازیساز و ستاره خط میانی این تیم در دیدار مقابل انگلستان به میدان نخواهد رفت و به استراحت خواهد پرداخت.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ تیم ملی فوتبال آلمان سه شنبه شب در یک دیدار تدارکاتی در ورزشگاه ومبلی لندن میهمان انگلستان خواهد بود و یواخیم لو قصد دارد از یک ترکیب متفاوت در این مسابقه استفاده کند.

به جز اوزیل ظاهرا فیلیپ لام کاپیتان و مانوئل نویر سنگربان تیم ملی آلمان هم در این مسابقه به دستور لو استراحت خواهند کرد و بنابراین به احتمال فراوان شاهد نخستین بازی ملی رو من وایدنفیلر سنگربان تیم فوتبال دورتمند خواهیم بود. یواخیم لو معتقد است بازی با انگلستان آخرین فرصت تیمش برای تست کردن تاکتیک های جدید است.

این تصمیم لوو لام و نویر را راهی مونیخ کرد تا موجب خشنودی پپ گواردیولا در آستانه ی دربی حساس شنبه شب مقابل دورتموند شود این در حالی است که اتخاذ ترکیبی اکثرا دورتموندی در دیدار شنبه شب چندان به مذاق بوروسیایی ها خوش نیامد و موجی از یک جانبه انگاری های لوو به بایرن در رسانه های آلمانی راه افتاده است.

ریبری: بایرن میتواند بهتر از این باشد

624-ribery-man-uefa.jpg

FCBayern.ir- وینگر فرانسوی بایرن مونیخ معتقد است در صورتی که بازیکنان بایرن در فرم ایده آل خود باشند بایرن روز به روز بهتر خواهد شد و به روند صعودی خود ادامه می دهد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بایرن که فصل گذشته را طوفانی به پایان برد و توانست در بوندسلیگا، لیگ قهرمانان و همچنین جام حذفی آلمان قهرمان شود این فصل هم روند مناسبی دارد و در حال حاضر در صدر جدول بوندسلیگا و صدر جدول گروه خود در لیگ قهرمانان اروپا قرار دارد.

باواریایی ها در شرایطی فصل بدون شکست را سپری می کنند که در طول فصل با مصدومیت های متعدد ستارگان خود از جمله تیاگو آلکانتارا، خاوی مارتینز، باستین شواین اشتایگر و ژردان شکیری رو به رو بوده اند.

فرانک ریبری یکی از موثرترین مردان مونیخی در چند فصل گذشته به سایت فیفا می گوید:" اگر تمام نفرات آماده باشند و مصدومی هم نداشته باشیم قطعا از گذشته بهتر هم خواهیم بود، وقتی که شما لیست بالایی از بازیکنان آماده در اختیار دارید می توانید تغییرات زیادی را اعمال منید که این برای تیمی که به طور میانگین هر 3 یا 4 روز به میدان می رود بسیار مهم است."

بایرن مونیخ شنبه آینده در مهمترین بازی نیم فصل اول آلمان میهمان بوروسیا دورتمند است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
سامر:اشک هوینس "میا سن میا" را تعریف کرد

624-sammer-4.jpg

FCBayern.ir- ماتیاس سامر مدیر ورزشی بایرن، پس از نشست سالیانه ی مجمع عمومی باشگاه بایرن مونیخ، که به بیان سودآوری کم نظیر باشگاه مونیخی و رای مجدد اعضا به اولی هوینس منجر شد با شبکه اشپورت وان گفتگو کرد:

اشک های اولی هوینس..:" بایرن مونیخ انسجام و روحیه ای تیمی باورنکردنی را به نمایش گذاشته است که چنین احساساتی قابل روئیت است به خصوص توسط اولی هوینس. واکنش هواداران برای من قابل توجه بود و بار دیگر میا سن میا تعریف شد."

اهمیت اولی هوینس برای بایرن...:" به زبان ساده می توانم بگویم اولی هوینس برای باشگاه تنها یک رئیس نیست او فراتر از این عنوان برای بایرن فعالیت می کند و من در کنار وی می توانم از رومینیگه هم یاد کنم که فعالیت های این دو همواره نتایج فوق العاده ای را شامل می شود."

و اما بیانیه هوینس..." اینکه او بیان می کند که به مدت طولانی می خواهد در بایرن تنفس کند به دو نکته ی بسیار مهم اشاره می کند ثبات خانواده و ایمنی خانواده و باشگاه. این یک حس هویت است که از حرف های هوینس برداشت می شود باشگاه زندگی او است و اعضا جزئی از خانواده اش."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
دربی کلاسیک بوندس لیگا در برج میلاد تهران

bayern-dortmond-milad.jpg

FCBayern.ir- همانگونه که فوتبال دوستان آلمانی در جریان هستند شنبه شب دربی بزرگ بوندس لیگا بین بوروسیا دورتموند و بایرن مونیخ در سیگنال ایدونا پار برگزار خواهد شد. دیداری که می تواند یادآور فینال لیگ قهرمانان گذشته نیز باشد.

کانون رسمی هواداران بایرن مونیخ در ایران با همکاری BVB09.ir و مدیریت برج میلاد امکان تماشای دسته جمعی این دیدار بزرگ را در یکی از سالن های سینمای این مجموعه فراهم آورده است و از کلیه علاقه مندان به دو تیم برتر بوندس لیگا دعوت به عمل می آورد تا به تماشای دسته جمعی این دربی حساس بنشینند.

علاقه مندان می توانند از فردا (دوشنبه) با مراجعه به سایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران (ّFCBayern.ir) بلیط ورود به سالن را تهیه کنند تا شنبه شب دوم آذر ماه در محیطی شاد و خانوادگی به تماشای بازی زیبای دو تیم برتر بوندس لیگا بنشینیم.

قیمت بلیط 5 هزار تومان است و از روز دوشنبه در سایت اطلاع رسانی خواهد شد تا دوستان به صورت الکترونیکی آن را خریداری کرده و شنبه شب در برج میلاد به ما بپیوندند.

لازم به توضیح است ورود برای کلیه هواداران دو تیم آزاد است.

بلیط فروشی برای تماشای بازی در برج میلاد

bayern-tickets-milad.jpg

FCBayern.ir- همانگونه که روز گذشته اطلاع رسانی شد با هماهنگی های صورت گرفته با مدیریت محترم برج میلاد شنبه شب دوم آذر ماه شاهد محفلی آلمانی در سالن سینمای برج خواهیم بود و دیدار دو تیم برتر بوندس لیگا را در جمعی دوستانه و آلمانی تماشاخواهیم کرد.

برای حضور و تماشای دسته جمعی بازی به لینک زیر مراجعه کنید و بلیط ورودی را به مبلغ 5 هزار تومان تهیه کرده، از رسیدی که پس از خرید به شما ارائه می شود پرینت بگیرید و هنگام ورود به سالن، تحویل مسئول مربوطه دهید.

دریافت بلیط

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
در آستانه دیدار با دورتموند؛ تهدید اینترنتی گوتسه

624-gotze-1.jpg

FCBayern.ir- بدون شک ماریو گوتزه سوژه نخست بازی حساس وسرنوشت ساز بورسیا دورتمند وبایرن مونیخ در ورزشگاه اختصاصی بورسیا دورتمند "سیگنال ایدونا" پارک "خواهد بود.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ به گزارش رسانه های آلمانی با نزدیک تر شدن به زمان بازی بورسیا دورتمند و بایرن مونیخ تهدیدهای اینترنتی و فضای مجازی برای ماریو گوتزه ستاره جوان یایرن مونیخ که در ابتدای فصل با مبلغ 37 ملیون یورو از دورتمند جدا شد و بایرن مونیخ پیوست به شدت در حال افزایش می باشد.

در یکی از این پیامهای منتشر شده در فضای مجازی از سوی طرفداران افراطی باشگاه بورسیا دورتمند که از آن بسیاری دیدن هم شده خطاب به گوتزه عنوان گردیده :"خائن ! منتظر 90 دقیقه ی عذاب آور را داشته باش.روز شنبه را برای تو به جهنم تبدیل می کنیم"

اما ماریو گوتزه فارغ از این جنجالها در این رابطه به کیکر می گوید :"این بدترین لحظات عمر بازی من است. اما باید در پایان برای آن بجنگم زیرا من عاقبت آن تصمیم مهم را گرفتم"

بازی حساس و دربی بزرگ آلمان معروف به" فوسبال مدرنیته "ما بین بورسیا دورتمند و بارن مونیخ روز شنبه هفته آینده در ورزشگاه اختصاصی باشگاه زنبورها معروف به سیگنال ایدونا پارک برگزار خواهد شد.

دل بوسکه: رای من یوپ هاینکس است

delbosqe_624.jpg

FCBayern.ir- ویسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا که یکی از رای دهندگان برای انتخاب مربی سال فیفا است یوپ هاینکس را شایسته ی این عنوان می داند و از رای خود به سرمربی سابق بایرن خبر داد.

جمعه شب زمان ارسال رای ها به پایان رسید و مهمترین کاندیداهای کسب عنوان برترین های فیفا در سال 2013 دسامبر انتخاب می شوند و در اولین ماه سال جدید میلادی نتایج انتخاب اعلام و به برترین های سال فبفا جوایزی اهدا می شود.

دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا در این خصوص می گوید:" یوپ هاینکس پس از آنکه موفق شد تمامی جام های موجود را کسب کند بهترین مربی سال است این بهترین معیار است و من به شخصه برای کسب این عنوان به او رای دادم."

رای های دوم و سوم دل بوسکه برای بهترین مربی سال هموطن وی رافائل بنیتز سرمربی تیم ناپولی و فیلیپه اسکولاری سرمربی تیم ملی برزیل است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اولی هوينس و اعدام عمومي

624-hoeness-2.jpg

FCBayern.ir- برادران هوينس احتمالا بانفوذترين برادران بوندسليگا باشند. اولي ماههاست كه بطرز شديدي در مضان اتهام فرار مالياتي ميباشد. ديتر هوينس به کانل تلویزیونی اشپورت وان گفت "مراحل كار برادرش تحت كنترل ميباشد اما رسانه اي شدن اين موضوع باعث نگراني اولي شده است.

ديتر افزود اين موضوع يعني فرار مالياتي جرم است و بايد در محاكم قضايي ويژه مورد بررسي قرار گيرد. "

وي ادامه داد: "او سزاوار چنين ملامت عمومي نيست كه مانند افراد اعدامي درمورد وي صحبت ميشود. او فعاليت هاي عمومي و شغلي خود را بنحو احسن انجام داده است."

در يك گردهمايي ساليانه اشك در چشمان اولي جمع شده بود. ديتر گفت "انچه مرا مي آزارد اينست كه مردم فكر ميكنند اين اشكها نمايشي و ساختگي است و شك دارند كه واقعي باشد!!"

بالا