بایرن به ریتم خود ادامه می دهد
FCBayern.ir- یکشنبه وقت بازگشت به جامی هست که اکنون به اسم بایرن مونیخ ثبت شده است.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ باواریای ها اولین تیمی در تاریخ بوندسلیگا هستند که در وسط هفته با برد 3-1 در مقابل هرتابرلین توانستند قهرمانی خود را مسجل کنند اما این رکورد و عنوان باعث نخواهد شد که انها از تلاش خود در 7 بازی اینده تا پایان فصل 14-2013 دست بکشند.
"ما باید ادامه بدهیم"
گوردیولا جمعه در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی , با ابراز خوشحالی از اولین عنوان قهرمانیش در بوندسلیگا و با اشاره به اینکه برای ادامه به تلاش در بازی های باقی مانده به استرس هم نیاز دارند گفت : "من خوشحالم اما ما باید ادامه بدهیم" وی افزود : " من میدانم هوفنهایم در این فصل چه تعداد گل زده است. انها مهاجمان بسیار خطرناکی دارند و تیمشان بسیار خوب است و این که هر دو تیم برای پیروزی تلاش کنند برای هواداران بسیار خوشایند خواهد بود"
با این حال گوردیولا پذیرفت که انها نیم نگاهی هم به بازی روز سه شنبه جام باشگاه های اروپا در مقابل تیم لیگ برتری انگلستان منچستر یونایتد دارند. او گفت :"ما سه شنبه اولین فینال را بازی میکنیم" و در ادامه گفت : "مهمترین چیز برای باشگاه ما قهرمانی بوندسلیگا بود. ما به بوندسلیگا احترام میذاریم و باید به بهترین شکل ممکن بازی کنیم اما ما میخواهیم به اندازه کافی برای بازی مقابل منچستر اماده باشیم"
شروعی برای اشتارک
گوردیولا تایید کرد که تام اشتارک شانس برای قرار گرفتن در مقابل یاران گیسدول در روز یک شنبه را پیدا کرده است و دروازه بان اول بایرن مانوئل نویر روی نیمکت قرار خواهد گرفت. مانوئل نویر بارها در ترکیب اصل قرار داشته مانند فیلیپ لام , باستین شواین اشتایگر و آرین روبن. به نقل از گواردیولا :" اشتارک سزاوار بازی کردن است" و افزود: "او خوب تمرین میکند و پسر بسیار خوبی است و همیشه به تیم کمک کرده، او در بازی های آخر فصل بیشتر بازی خواهد کرد"
انتظار میرود گیسدول مربی هافنهایم مهاجم خود سون شیپلوک را دوباره در ترکیب خود قرار دهد او سه بازی گذشته را به دلیل مصدومیت از دست داده . نیکلاس سوله مدافعی که در بازی گذشته در ترکیب قرار نداشت به قلب دفاع باز خواهد گشت. ینس گراهی همچنان در دروازه قرار خواهد داشت و کوئن کاستلس روی نیمکت ذخیره او خواهد بود
مولر بهترین بازیکن بایرن
هوفنهایم با کمک روبرتو فیرمینو و کوین وولند و انتونی مودسته که بیش از نصفه گل های این تیم را زده اند توانسته 60 گل به ثمر برساند. همچنین برای هفنهایم داشتن ضعیف ترین خط دفاعی نگران کننده است.
گیسدول که معتقد است بایرن مجموعه ای از بهترین ها رو دارد که یک باشگاه میتواند داشته باشد , مولر را برای صفت های ویژه اش ستایش میکند او گفته است: "اگر یک بازیکن باشه که من Hرزو دارم در مقابل ما بازی نکند او مولر است او بهترین بازیکن بایرن است و منو دیوhنه میکند , او در بیشتر بازی ها غیر قابل مهار است"
کاپیتان هوفنهایم اندریاس بک گفت: " ما پیش به سوی بازی میرویم اگرچه میدانیم این بازی به شدت برای ما سخت خواهد بود"