رونی فالکائو از ابتدا شروع کردن بعد تازه دقیقه 65 گل زدن!
با این طرف به هیچ جا نمیرسیم!
با این طرف به هیچ جا نمیرسیم!
این بشر کی از مصدومیت برگشتدیماریا گل زد؟؟؟
دوباره؟؟؟LvG : "We have injuries again. Both Shaw and Rafael are injured."
خوب شد این فرمانده جنگ نشد وگرنه تو همون مانورای نظامی سربازای بدبخت به ** میرفتن!
دزدین پوگبا رو اسمشو میذاری خرید!؟این یووه هم ول کن نیست، انگار فکر میکنن که اون دوتا خرید مفتی که داشتن رو میتونن تکرار کنن...
هر روز به یکی از بازیکنامون لینک میشه این یووه...
الان هم میگن فالکائو رو میخواد اگه منچستر نخوادش، حاضر که 48 میلیون پرداخت کنه واسش، بعید میدونم...
مویس فوتبال رو دوست نداره اون دیوونه فوتباله دایم در حال سفره که بره و جاهای مختلف فوتبال ببینه ولی مویس لباس یونایتد به تنش بزرگ بود چون همه چیز فقط دانش فوتبال نیست اون توانایی کنترل تیم رو نداشت و کار از دستش در رفته بود توی مقاطعی از فصل کامل مشخص بود که رختکن بر علیه اش بلند شده و بعد فصل هم همین تا حدودی مشخص شد اما واقعا نمیدونم چه میشه کرد یعنی ونگال میتونه تیم و بسازه کسی چه میدونه تا اینجا که نه عالی بوده نه فاجعه حالا باید منتظر نشست و دید چی پیش میاداستاد مویس بارسلونا رو شکست داد هی گفتیم یه فصل دیگه فرصت بدید بهش دوستان نذاشتن
خوب نظرم رو عوض میکنم و میگم که ونگال از این مصدومیتها بعنوان بهونه ای برای بازی با ترکیب 2-5-3 داره استفاده میکنه، تیم وضعیت فلاکت باری داشت تا بازی با آرسنال رو بردیم(فقط بردیم) که بعد از بازی ونگال گفت که حالا من میخندم که ترکیب 2-5-3 جواب داده، بازی ییوویووویل هم فلچر و هررا رو گذاشته تو زمین و تیم رو ناقص فرستاده تو زمین که اصلا نتوستن مهاجمهارو تغذیه کنن، بعد با خوشحالی(مشکوکه) گفته که مصدومیتها باعث شد به ترکیب 2-5-3 برگردیم و نتیجه گرفتیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من یکی دیگه مطمئن شدم که ونگال این مصدومیتهارو داره بهونه میکنه و نتایج ضعیفش رو با مصدومیتها قایم میکنه...
یه لینک غیر یوتیوب بذار!خوب نظرم رو عوض میکنم و میگم که ونگال از این مصدومیتها بعنوان بهونه ای برای بازی با ترکیب 2-5-3 داره استفاده میکنه، تیم وضعیت فلاکت باری داشت تا بازی با آرسنال رو بردیم(فقط بردیم) که بعد از بازی ونگال گفت که حالا من میخندم که ترکیب 2-5-3 جواب داده، بازی ییوویووویل هم فلچر و هررا رو گذاشته تو زمین و تیم رو ناقص فرستاده تو زمین که اصلا نتوستن مهاجمهارو تغذیه کنن، بعد با خوشحالی(مشکوکه) گفته که مصدومیتها باعث شد به ترکیب 2-5-3 برگردیم و نتیجه گرفتیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این بشر میخواد فقط بگه که خودش درست میگه و باید ترکیب 2-5-3 باشه...
بهههههه
تازه گل هررا رو دیدم!!!!!! عجب گلی زد این هررا...:general611::general611::general611::general611:
متاسفانه فقط یوتیوب پیدا کردم که کیفیتها افتضاح بود، ولی این یکی بهترین کیفیت رو داشت نسبت به بقیه که تو مدیافایر آپ کردم:یه لینک غیر یوتیوب بذار!
این سوسیداد هم 4تا برد داشته که 3تا تیم بالای جدول جزوش بودن، حالا نمیدونم که کدوماشون رو مویس برده، ولی بازی دیشب که مشخصا بارسا بارسا نبود، ولی باز هم سوسیداد مثل تیمهای عربی داشت بازی میکرد، 11 نفر دفاع و ضد فوتبال...استاد مویس بارسلونا رو شکست داد هی گفتیم یه فصل دیگه فرصت بدید بهش دوستان نذاشتن