Mehdiwol
Registered User
ورزش 3 خلاصه بازی رو گذاشته بود گل هررا که فوق العاده زیباد بود پاس گل رونی به دی ماریا هم واقعا دقیق و قشنگ بودwow!
میلاد دستت درد نکنه! عجب گلی بوده!
http://video.varzesh3.com/video/یئوویل-0-2-منچستریونایتد/
ورزش 3 خلاصه بازی رو گذاشته بود گل هررا که فوق العاده زیباد بود پاس گل رونی به دی ماریا هم واقعا دقیق و قشنگ بودwow!
میلاد دستت درد نکنه! عجب گلی بوده!
آره از دسته ی چهارمخوب ظاهرا قرعه ما در FA Cup به کمبریج یونایتد خورد، ظاهرا هم ضعیفترین تیمی هستش که در مسابقات هنور حضور داره...
بهتر! این بازی های اسون رو مهمان باشیم و سختا رو تو خونه بازی کنن خیلی بهتره!آره از دسته ی چهارم
قبلی از دسته ی سوم بود بازم میهمان هستیم
فکر نمیکنم که مثل جام حذفی ایران باشه که اگه این بازی رو تو خونه حریف انجام دادیم، بازی بعدی تو خونه ما باشه، فکر میکنم برای همه بازی ها قرعه کشی میشه...بهتر! این بازی های اسون رو مهمان باشیم و سختا رو تو خونه بازی کنن خیلی بهتره!
لعنتی هر مرحله قرعه کشی میشه. معلوم نیست بعدا میزبان باشیم.بهتر! این بازی های اسون رو مهمان باشیم و سختا رو تو خونه بازی کنن خیلی بهتره!
لعنتی هر مرحله قرعه کشی میشه. معلوم نیست بعدا میزبان باشیم.
فکر نمیکنم که مثل جام حذفی ایران باشه که اگه این بازی رو تو خونه حریف انجام دادیم، بازی بعدی تو خونه ما باشه، فکر میکنم برای همه بازی ها قرعه کشی میشه...
هوملز اصلا فصل جالبی رو با دورتمند سپری نکرده. حتی اگر بیاد زیاد بهش خوش بین نیستم !
من یکی که فقط دعا میکنم اصلا این انتقال صورت نگیره...هوملز اصلا فصل جالبی رو با دورتمند سپری نکرده. حتی اگر بیاد زیاد بهش خوش بین نیستم !
نگاه کن جلو چه تیمی هم همچین پاس گلی داده!!!!!!!یه پاس خیلی معمولی از اسکولزی!
http://uplod.ir/le4rtdgd1iae/Paul_Scholes_0001.mp4.htm
دلیلش میتونه فروش لینگارد باشه...ظاهرا داریم والدز رو به خدمت می گیریم خبرش همه جا پیچیده
Omgرسمی: ویکتور والدز با قراردادی 18 ماهه به منچستر یونایتد پیوست
نه هنوز تمدید نکرده، ولی وودی گفته که دخیا فروشی نیست، البته خود دخیا تمام شایعات رو رد کرد و گفته از منچستر تکون نمیخوره!!!Omg
خبری از تمدید دخیا هس ؟
اینطوری که پیش میره نباید منتظر هیچ انتقالی تو ژانویه باشیم، هیچ خبر خاصی نیست و هیچ بازیکن خاصی هم به تیم لینک نشده...
اخبار تعطیل تعطیله...
کین هم انگار میخواد انتقالش به بارنلی رو دائمی کنه...