دو جمله قبل رو تصحیح میکنم حالا کدوما تو تمرین قبل بازی مصدوم نمیشن بعدا معلوم میشه!
چه والدز میومد یا نه یونایتد بخاطر بی کفایتی وودوارد و شرکا مجبوره به دخیا باج بده.اینکه هموطن یه بازیکن رو با اون سابقه بیاری فقط نشون میدی که فضا رو داری براش تنگ میکنی! دخیا الان تو اوجشه به تلنگر نیازی نداشت! قبول کن جوونه و با اومدن والدز ممکنه از لحاظ ذهنی بهم بریزه.بحث بدون تیم موندن نیست!
رونی هم پیشنهاد خوب زیاد داشت، ولی چون جانشین نداشتیم براش حسابی سرکیسه کرد تیمو!
حرف من رو بد فهمیدی، مطمئن باش اولویت باشگاه نگه داشتن داویده، ولی اینجوری حداقل باشگاه هم یه کارت داره واسه بازی کردن، این که دخیا فکر کنه باشگاه شدیداً Desperate شده واسه نگه داشتنش باعث میشه هم خودشو لوس کنه، هم اینکه قاعدتاً رئال واسش بهتره!
نمیدونم تا چه حد منظورمو رسوندم!
درباره والدز هم افشین همچین مصدومیتی خیلی وقتا کلاً کریِر یه بازیکنو تموم میکنه، والدز هم احتمالش هست که هیچ وقت نتونه به لول قبلش برسه، واسه همین، همچین بازیکنی، بعد همچین مصدومیتی هیچ وقت نمیتونه به عنوان انتخاب اصلی روش حساب کرد، اونم تو پست مهمی مثل دروازه بان!
مو بزاره میشی کپی انریکهویکتور والدز و خودرویی که پس از عقد قرارداد با یونایتد از شرکت شورلت رایگان دریافت کرد
اینو تا اسمشو می شنوم با پیراهن بارسلونا تصورش می کنم دلم می خواد برای کنجکاوی هم شده اولین بار تو زمین با لباس منچستر ببینمش چه جوریه بهش میاد یا باز بهش میاد!
مشاهده پیوست 738186
مشکل دخیا نیست کامران جان، مشکل یه مربی ابله و لجباز و مدیرای احمق تر هستن...کامنت دوستان رو میخوندم دیدم که خیلی دل پری از فنخال دارید
دیگه این مویس نیست بشه به راحتی کوبیدش و اخراجش کرد پس باید کم کم ۲ فصل به قهرمانی فکر نکنیم
این دخیا هم هروز دار یه داستان در میاره تمدید نمیکنه نرخ رو ببره بالا
مشاهده پیوست 738268
اگه تیم مثل بردهای قبلیش تو فکر شانس اوردن یا دخیا باشه که سر کار هستیم...بریم سراغ این هفته
بازی خودمون که خیلی سخته! بازی رفت رو شانسی بردیم ولی خب الان برتریمون رو برگشتن بازیکنا و البته جو الدترافورد میتونه تضمین کنه
در مورد رقبا هم چلسی تو لندن با نیوکاسلی بازی داره که الن پاردو ازش رفته + هفته قبل بدجور جلو تاتنهام تحقیر شدن پس 99% نیوکاسل رو شکست میدن
سیتی هم با اورتون تو گودیسون پارک بازی داره
میشه امیدوار بود که امتیاز از دست بدن ولی از طرفی اگوئرو و ژکو برگشتن !
اصلان جون اگه مربی و مدیرای تیم رو ما قبول داشتیم، اون وقت میشد گفت که باید بهشون احترام بزاریم، قبل از اینکه بیاد همین وضعیت و حس رو داشتیم نسبت بهشون، مدیرای تیم رو کمتر از احمق هم خطاب نمیکردیم...دوستان،
خواهش میکنم ادب رو رعایت کنید.
انتقاد هیچ اشکالی نداره، ولی این که به مربی تیممون الفاظی مثل احمق و ابله و ... نسبت بدیم بسیار زشت و دور از شأن هواداریه.
به هر حال تیم مشکلاتی داره و ما هوادارا هم نگرانی هایی، ولی خیلی زشته اینکه میبینم دوستان قدیمی و با سابقه اینجا خیلی راحت به سرمربی تیممون توهین میکنن.
رعایت کنید لطفاً.
میلاد جان اول از همه درباره جو ورزشگاه؛اصلان جون اگه مربی و مدیرای تیم رو ما قبول داشتیم، اون وقت میشد گفت که باید بهشون احترام بزاریم، قبل از اینکه بیاد همین وضعیت و حس رو داشتیم نسبت بهشون، مدیرای تیم رو کمتر از احمق هم خطاب نمیکردیم...
تو ورزشگاه هم چند سالی هست که تمام طرفدارای تیم شالهایی به رنگ لباس قدیمی منچستر رو میندازن گردنشون و هر جوری که میتونن به گلیزرها و وودوارد شکایت میکنن(که فحش دادن تو ورزشگاه که عادی هستش) و اگه تیم همچین وضعیتی داره الان 90 درصد برمیگرده به مدیران باشگاه که 7-6 سال هیچ خریدی واسه تیم یا حداقل یک خرید درست حسابی نداشتن و الان انتظار دارن با خرج تو یه فصل مشکلات تیم رو حل کنن که اون هم بخاطر طرفدارها نبوده، بخاطر ضرری که دیدن دارن میکنن...
حالا اینکه میگی نباید مربی رو اینجوری در موردش صحبت کرد، برای من قابل قبول نیست!!!!!!! چون تا حالا با 80-70 درصد کارهایی که انجام داده مخالف بودم و هستم!!!!!!! ترکیب 2-5-3 و خرید دیماریا و والدز و الان هم داره دخیا دست به سر میکنه و نگرفتن یک مدافع و هافبک درست حسابی که همه اینها به عرضه مربی برمیگرده...حالا بگذریم از ترکیبهای فوق العاده مسخره ای که میفرسته تو زمین که بازی دادنش به اوانز زجرم میده...
عملکرد فنخال یا ون گال هم تو تیم جای تعریف نداره، هیچ اتفاق خاصی واسش نیوفتاده که بخوام بخاطرش حتی یک ذره ازش طرفداری کنیم، نمیخواد بگیم که تو جدول سوم هستیم که حقیقت رو بگیم که لیورپول اونقدر ضعیف شده نسبت به فصل پیش و همینطور اورتون و آرسنال که باعث شده با این همه خرج فقط بالاتر از این تیمها بایستیم تو جدول...
مویس هم مطمئنم که خیلی بهتر از ونگال کار میکرده اگه تا الان تو تیم بود...
سوزه جدید هم یوونتوس به یانوزای پیله کرده این دفعه...
با تمام حرفات موافق جز دو تا بحث که گفتی اکثریت هوادارها پشت مویس و مربی فعلی هستن و همچنین نباید اعتراضمون رو به هر نحوه ای اعلام کنیم...میلاد جان اول از همه درباره جو ورزشگاه؛
این بحثی که میگی بوده و هست، ولی باید قبول کنی شامل یه درصد کمی از هوادارا میشهف اکثریت الدترافرد هنوز پشت مربی و تیمشون وایسادن، چه تو دوران مویس و چه تو دوران ون حال تیمو، بازیکناشونو، مربیشونو حمایت کردن.
درباره خریدها، بد بازی کردن تیم، ترکیم مسخره 352 و .... من هم باهات موافقم، ولی دلیل نمیشه توهین کنیم اینجا، مشکلی که هوادارای یونایتد با گلیزرها داشتن ربطی به ون حال نداره، من هنوزم معتقدم تو این برهه زمانی بهترین گزینه واسه نیمکت یونایتده،
درباره سوم بودنمون،
آخرین فصلی که رئیس بود همه میدونن تیم واقعاً بد بود! با این حال با کلی اختلاف اول شدیم، چرا؟! چون نه سیتی نه چلسی تیمی نبودن که بخوان واسه قهرمانی بجنگن، مطمئن باش اگه چلسی این تیمو داشت ما اون سال هم قهرمان نمیشدیم.
درباره مویس: برگرد پست های دوران مویس رو بخون، تنها کسی که حمایت کرد تا آخرش از مویس امیر بود، حتی من که شدیداً خونسرد بودم و تا جایی که میشد پشتش وایسادم اون اواخر موافق رفتنش بودم! اون مویس به هیچ وجه، تأکید میکنم، به هیچ وجه نمیتونست وضع بهتری از الان برامون بسازه، 80 تا سانتر تو یه بازی که یادت نرفته؟!
با همه این حرف ها، پای حرفم هستم من، هرچقدر تیم بد باشه، هرچقدر با افکار مربی مدیرا مخالف باشیم،
به عنوان هوادار حق داریم نقد کنیم، تحلیل کنیم، نارضایتی و نگرانییمونو بیان کنیم، ولی هرگز موافق توهین کردن نیستم، این جور حرف زدنا مناسب شخصیت باشگاهی مثل یونایتد و فن هاش که بیشترین هستن تو دنیا نیست.
درسته...کاملا درسته حرفات...میلاد آروم تر داداش یکم داری تند میری!
بدون کلماتی زننده و اهانت آمیز هم میشه تاکتیک و تفکرات فن خال رو زیر سوال برد یا ازش انتقاد کرد
منم زیاد فن خال رو قبولش ندارم ولی یه حقیقتی هست که خارج از خواست و سلیقه ی ماست اونم اینکه چه قبول کنیم چه قبول نکنیم فن خال فعلا سرمربی منچستر هست اهانت به فن خال اهانت به مقام و درجه ی سرمربیگری باشگاه منچستر هست
هنوز تازه در اواسط فصل هستیم بزار حداقل یه فصلی بگذره بعد در موردش حکم صادر کنیم! کسی آینده رو نه دیده و نه ازش خبر داره
فعلا باید بزاریم گیگزی یکم بغل دست فن خال تجربه کسب کنه تا بعد از فن خال به فکر جایگزینیش باشیم
یه حقیقتی رو هم بپذیرید که رئیس رفته و دیگه دوران عظمت و شکوه اون منچستر به پایان رسیده گزینه ی عالی و بدون ریسک هم برای جایگزینیش در دم و دست وجود نداره
اون کلوپ رو بخاطر چند فصل نتیجه گیری پیش خودمون بزرگش کرده بودیم و می گفتیم یکی از گزینه های خوب برای منچستره ببینید تیمش به چه روزی افتاده یا مویس رو زمانی که تو منچستر نتیجه نمی گرفت به فحش می بستیم ولی بعد از رفتنش می گیم اگه تو منچستر می موند بهتر بود!
اکثر حرفهایی که می زنیم لحظه ای و بر پایه ی احساساته ممکنه فصل بعد بخاطر حرفهایی که الان در مورد فن خال می زنیم پشیمون بشیم
فعلا و به نظر من هیچ گزینه ی مناسبی که بتونه خلاء وجود فرگوسن رو تو منچستر پر کنه وجود نداره حالا هر چقدر هزینه کنیم و بازیکن جدید بخریم نهایتش میشیم یه تیمی در حد رئال و سیتی که حداقلش من هیچ گونه جذبه ای توی این جنس تیمها نمی بینم