a5 بگیرم احتمالاً.
اسمالینگ خوب بود انصافاً،این مسئله رو هم دیده بودم، یهویی میان جلو تا پشت محوطه، خوب هم میان!عمو فیل (دیگه سنش بالا رفته احترامش واجبه ) هم نیمه دوم خوب بازی کرد انصافاً، چندجا قشنگ خورد مهاجم روبروشو!
امیدوار شدم با اجازه دوستان به این تیم
فقط این دی ماریا رو بدن پی اس چی وراتی رو جاش بگیرن سر به سر و دخیا رو نگه دارن من راضیم کین هم نمیخوایم رونی هست، ویلسون باشه نیمکت نشینش بسه دیگه
پاسخ فن خال به خبرنگاران درباره استعفاء:
هر وقت درخشان روش کم شد و از پرسپولیس رفت منم استعفاء میدم:general707::general711::general304::general705:
پیروزیمون رو هم به همه منچستری ها تبریک میگم
خیلیم خوبه، از موتورولا بهتره، تاپیکو منحرف نکن پیشنهاد بهتر داری پخ بدها5 بگیری منظورت کاغذ ا۵ه یا گلکسی ا۵؟؟؟؟
اگه گوشی میخوای بگیری نسبت به قیمتش مفت نمی ارزه
خیلیم خوبه، از موتورولا بهتره، تاپیکو منحرف نکن پیشنهاد بهتر داری پخ بده
من و فن خالم میگیمدرخشان بره؟؟؟
پاسخ درخشان به خبرنگاران در مورد استعفا:
اگر سیاسی را در دست راست و نژاد فلاح را در دست چشم قرار دهند بخدا قسم استعفا نمیدهم
این موجود ده ها ساله دندون تیز کرده واسه پرسپولیس هفت تیر بذار زو شقیقش استعفا نمیده
کسی نمیدونه چی گفته؟؟؟Manchester United captain Wayne Rooney inspired his team-mates with an inspirational speech at a squad meeting before they beat Tottenham 3-0 on Sunday, manager Louis van Gaal has confirmed.
Van Gaal told reporters of the meeting: “I was aware but I was not involved. It was the captain who was involved
یا خیلی ساده ترکسی نمیدونه چی گفته؟؟؟
مثلا: بجه ها نگاه کنید این بازیهای آخر هستش و میخوایم تو لیگ قهرمانان سال دیگه بازی کنیم و قدرتمون رو شون بدیم و ...
سوباسا داره صحبت میکنه، واکی میپره وسط میگه که ایشیزاگی رو چکار کنیم؟؟؟ 6 جلسه محروم شده؟؟؟ بخاطر اینکه ...
میگم دوستان ماتا خبرش رو دنبال کنید واسه بازی بعدی مصدوم نشده باشه!!!!!!
:general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601:یا خیلی ساده تر
ببینید بی مصرفا تا الان هر غلطی کردید تموم شده از این به بعد گند بزنید فکتونو میارم پایین
:general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601:
از دیدن قیافه بن شدش خسته شده بودم!!!!میلاد حیا کن تغییر مداوم عکس اواتارو رها کن
دخیا بازیکن رقیب رئال بوده بعیده انقدر راحت بخواد بره به اون تیم. اگر مشکلش حقوقشه که فکر نکنم هیچ تیمی تو دنیا اندازه یونایتد بهش پول بده!آخرین اخبار میگه که رئال قید دخیارو زده و برخلاف اون همه شایعه که درست کرده بودن رسانه ها، با آگوستو باتایا دروازه بان 27 ریورپلاته به توافق رسیده...
میگن که زامپارینی(مدیر پالرمو) گفته که پیشنهاد 42 میلیون یورویی از یک تیم که اسمش رو نگفته برای دیبالا دریافت کرده و داره کارهای این انتقال رو انجام میده، همچنین گفته که یونایتد و آرسنال و یوونتوس خواهان این مهاجم هستن،خوب فکر میکنم که میتونید حدس بزنید که از بین آرسنال و منچستر یکیشون این پیشنهاد رو دادن، یووه همچین پولی نداره(فعلا تا پوگبارو بخوان بفروشن)...
تو چند روز گذشته هم شایعات انتقال رونالدو به منچستر زیاد شده(دیشب هم رفتارش نشون میداد که از وضعیتش تو رئال راضی نیست)، بیل هم که تو بازی دیشب با هو شدنش نشون داد که واقعا رئالی ها نمیخوانش دیگه و میخواد به PL برگرده(مفتش گرونه)...
دیپای رو هم دیگه همه در جریانش هستن، دبروین موندم که دیگه کسی اخبارش رو دنبال نمیکنه...(ظاهرا وولفسبورگ قصد فروشش رو نداره و قیمتش خیلی بالاست)
دوستان اون آیمریک لاپورته چی شد؟؟؟
خبری از دراگوویچ هم که دیگه نیست...
اون غول بی شاخ و دم هم که معین جان عکسی ازش گذاشته بود کنار رئیس هم خبری ازش نیست؟؟؟
به تیم اضافه میشه یا نه؟؟؟