Dragon-Cave
Registered User
ی چی بگم اشک بریزیمو حسرت بخوریم:
"سر الکس فرگوسن" :android04::general111:
"سر الکس فرگوسن" :android04::general111:
آره واقعا هم اونقدی که ما میگیم راحت نیست.. خو این بره کی بیااااد؟؟؟ کاش میشد فرگوسن نه پیر بشه نه بره :// ولی واقعا کسی نیست بیاد باید با همین متیکه کنار بیایم..گفته میشه که مشکل سر جانشین برای ونگال هستش بر مبنای شایعات میگن فرگی و هییت مدیره با مورینیو موافق نیستن و گیگز هم قبول نکرده که به عنوان مربی موقت قرار بگیره و گفته تنها در صورتی قبول میکنه که کار رو بر عهده بگیره که بهش قرارداد دایمی بدند و گلیزرها و وودی با این امر موافق نیستند اون شیرین عقلی که این مقاله رو نوشته بود گفته بود دوراه پیش روی منچستر هست یا اسکولز به عنوان مربی موقت اضافه بشه و یا رونی کار رو به عنوان بازیکن مربی در دست بگیره که این خنده داره و رونی اصلاً نه سنش میخوره نه کاراکترش رو در حال حاضر داره که چنین کاری بکنه به هر شکل اینجور که به نظر میرسه موضوع سر رفتن یا نرفتن ونگال نیست موضوع سر نبودن جانشین مناسب برای ونگال هستش...
واقعا چرا باید تیمی که من بخاطر فرگوسن و رونالدو طرفدارش شدم (میدونم زمان زیادی نیست اما ببخشین دیگه ) مجبور باشه بین بد و بدتر انتخاب کنه؟؟؟ خدا تیمو نجات بدهپدی کرراند مفسر تلویزیون رسمی یونایتد در اقدام عجیبی داره به شدت از ونگال و حتی آکادمی یونایتد انتقاد میکنه پدی حتی میگه اینکه ونگال جوانها رو بازی میده یک شو برای جوانگرا جلوه دادن خودش بیشتر نیست همچین جرفهایی رو از تلویزیون خود یونایتد زدن دو حالت داره یا پدی زده به اعصابش و بعد از این پدی اخراج میشه...دی.....یا از اخراج ونگال اطمینان داره البته اون حتی از وودی هم انتقاد کرد بعد گفتش که گواردیولا احتمال زیاد به سیتی میره....اضافه کنم پدی تلویحا گفت ونگال استعفا نداده و آخرش هم گفت واقعاً الان اگر کسی از ونگال حمایت کنه خنده اش میگیره.....
من نمیدونم این چجوری میخواد بازی جمعه رو گزارش کنه بااین حرفهایی که زد...
پ.ن: متاسفانه شرایط داره جوری جلو میره که ما دو گذینه داریم سازش با ونگال یا انتخاب مورینیو...!
فکر کنم میلاد رادیاتور اطاقش هم چکه کنه، بگه تقصیر فنخاله. اصلا نمیدونم این پسر شبها چطوری خوابش میبره از بس داره حرص میخوره
بازی قبلی اصلا تو شهر نبودم و خوشبختانه بازی رو ندیدم. چه بهتر
در مورد نبوغ فنخال و قیاسش با سرالکس پرسیده بودی. خوب حتی اگر بپذیریم که فنخال نابغه بوده (حالا نیست) معنیش این نیست که با اشخاص برجسته و نوابغ دیگه مقایسه بشه. کلا هر کسی جایگاه خودش رو داره. لیپی، کرایف، رابسون، لوبانفسکی، کاپلو، میشل و سر الکس. اینها همه بزرگند.
جایگاه سرالکس ورای همهء اینهاست. نه به خاطر اینکه بزرگترین طراح بود که نبود، یا کاشف استعداد، یا تاکتیکیترین مربی، یا تمرین دهنده، یا بازیخوان. در هیچکدام حرف اول را نمیزد اما مجموعهای از همهاش بود. شاید یک "ترین" داشت، آنهم روانشناسترین بود. شاید.
اما کلا کاری که او کرد اونقدر منحصربفرده که قیاسش رو غیرممکن میکنه. از این جهت، میشه گفت بزرگترین شخصیتی بوده که جهان فوتبال به خودش دیده.
به خاطر روند کاری خاصی که داشته، تنها کسی که میتونه جایگاهی مشابه اون رو بنا کنه، آرسن ونگره. اما حالا اگر بخواهیم مقایسه کنیم، اصلا وحشتناک میشه. بیخیال. ونگر مربی بزرگیه، زشته که بخوایم بذاریمش کنار قلهای مثل سرالکس، با این کار کوچیکش کردیم و بهش توهین شده، سزاوارش نیست.
اصلا علت بدبختی فعلی ما همینه دیگه. ما وسط خورشید زندگی میکردیم, حالا باید با بخاریهای موجود که با بهترین تکنولوژی ساخته شدن، سر کنیم. اینی میشه که میبینید، تحملش سخته، اما چارهای هم نیست.
این مربی ستاره هارو داره واقعا فقط نابود میکنه.. خدا شرشو از سرمون کم کنه.. -___-
یادم نمیاد همچین چیزی اتفاق افتاده باشه، از این حضور تو بازی سیتی یه برداشت میکنم، اعتراض به یونایتد...مشاهده پیوست 903110
هررررری فن خال
مورینیو یک جورایی تربیت شده همین ونگال هستش توی دوران بارسلونا ونگال اولین نفری بود که به مورینیو اعتماد کرد و تیم رو برای بازی های غیر حساس مثل جام کاتالونیا داد دست مورینیو و اینکه حتی در تصمیمات مورینیو برای تیم های آینده اش هم ونگال دخیل بوده در بخشیش به گفته خود مورینیو خوب با این حساب کسانی که مدت طولانی با هم کار کردن اصلا عجیب نیست که شبیه هم باشند...یادم نمیاد همچین چیزی اتفاق افتاده باشه، از این حضور تو بازی سیتی یه برداشت میکنم، اعتراض به یونایتد...
داشتم نگاه میکردم به کارهای موو تو چند سال گذشته، نگاه کردم دیدم دقیقا کارایی که فن خال تو مربیگریش انجام داده رو موو انجام داده، لجبازی و یه دندگی به کنار، رد کردن ستاره هایی که واقعا عجیب بودن مثل شورله و اوزیل و ماتا و دبروینه و کوادرادو و ...
واقعا نشون میده که بازیکن شناس هم نیست...
واااای عاااالللللی بووود :general304::general404::general404::general504::general707::general601::general601::general601::general601:http://video.varzesh3.com/video/107703
چقد خوب بود این پسر [emoji7] [emoji7] [emoji7] .خیلی بامزه حرف میزد، اصن به سنش نمیخورد، لایک:general504::general707::general601::general601::general601::general601:http://video.varzesh3.com/video/107703
خیلی خوب بود دستت درد نکنه:general504::general707::general601::general601::general601::general601:http://video.varzesh3.com/video/107703