یکدفعه بگو داری در مورد یک باغوحش صحبت میکنی دیگه؟
باغ وحش کامل نیست، ولی خوب یه تیم فوتبال خوب به شیر تشبیه میکنن، افتضاح هاش هم میشن، بزغاله، گوسفند، گربه، خوک و ...
لااقل من چنین اتهاماتی رو هیچوقت نزدم و بخصوص در مورد شما دو نفر، چنین اعتقادی هم ندارم. یعنی نخواسته بودم شرایط ادب و احترام رو بجا بیارم. واقعا اینطور فکر نمیکردم.
البته علی خان، کسی که توهین کرد، جزو بچه های کلوب نبود و نیست، ولی به نوعی خود شما و خیلی از دوستان دیگه هم تاییدش کردین در خیلی از حرفاش، نه فقط یک بار و دو بار، خیلی بیش از اینها...
اما هنوز هم معتقدم روش برخورد و ورود شماها به مباحثی اینچنینی، عجولانه، احساسی و بنابراین غیرعقلانیه. البته میتونی الان بگی (چنانکه داری میگی) که دیدین حق با ما بود؟ اما این باز هم ناقض حرف من نیست. همیشه میشه یک پدیده رو زیر سوال برد. و شانس درست یا غلط بودنش هم 50/50 هست. حتی همین الان هم کم نیستند هوادارن فنخال که احتمالا از جانب شما، به حماقت متهمند.
علی خان، نکنه میگی که فصل دیگه هم مربی بمونه که فصل آخر قراردادش هم هستش؟؟
اونوقته که با اطمینان میگم شما Hater هستی و نه طرفدار منچستر...:general602: همین الان هم خیلی از طرفدارای منچستر هستن که فکر میکنن فن خال باید بمونه(اکثرا سنشون بالای 70 هستش!!!) چرا؟؟؟ چون تو خواب و خیالات هستن و دنبال معجزه، فکر میکنن که یه سر الکس فرگوسن دیگه در میاد از فن بزغاله، که من میگم که این طرفدارا توهم دارن و انگار تو این مدت 30 سال مربیگری فرگوسن از دنیای فوتبال هیچ خبری ندارن، فکر میکنم یکی از دلایل اصلی اینکه هیئت مدیره تا حالا فن بزغاله رو اخراج نکرده همین آدم ها هستن که به اسم طرفدار دارن باشگاه رو نابود میکنن، وقتی مدیر ببینه که تماشاچی از مربی حمایت میکنه(هرچند تعدادشون زیاد نباشه، ولی باز هم باعث میشه که بین طرفدارها دودستگی باشه) نمیتونه تصمیم درستی بگیره، البته در مورد مدیر درسته حسابی داشتیم که همچین مشکلی پیش نمیاد، اگه بایرن بود که خیلی راحت همین الان بحث برکنار کردن گورادیولا هستش و هیچ کدوم از تماشاچی های تیمشون حتی ناراحت هم نمیشن واسه این قضیه، چون به مدیریت تیمشون اطمینان دارن و میدونن که هر کاری که انجام بدن برای موفقیت باشگاه هستش و نه برای کسب درآمد و ترس از فروش لباس تیم و یا ضرری که باید بابت اخراج مربی پرداخت بشه بهش...
شماها چند تا دلیل و نشونه میگذاشتید روی میز و میگفتین به این دلیل، یارو بزغاله است. همون موقع من که هیچ (عددی نیستم) رئیسمون میگفت باید صبر کنیم و بهش وقت بدیم تا به نتیجه برسه
همین دلایلی که میاوردیم، از هزاران ادعای دیگه محکم تر بود، راستش فکر میکنم که رئیس آخرای فصل پیش بود که فقط یک بار گفت به فن خال وقت بدن و اول فصل(بعداز 6-5 بازی) هم گفت که فن خال برای منچستر میتونه EPL رو بگیره، ولی همه گفتیم حتی خود شما، که رئیس هم آدم هستش و اشتباه هم میکنه، مثل انتخاب مویس...
اما حتی هنوز هم نه تنها سر الکس، بلکه هیچ یک از بازیکنها، نه تنها حرفی بر علیه فنخال نمیزنند، بلکه مثلا رونی صراحتا ازش حمایت میکنه. فکر هم نمیکنم رونی از ترس این کار رو بکنه.
چه دلیلی داره که برعلیهش حرف بزنن؟؟ اون از روخو، والدز، دیماریا، هررا و ماتا و ولبک که مورد غضب قرار گرفتن و یا به هر نحوی نابودشون کرد فن بزغاله... بگذریم که برای خیلی های دیگه از تیم کنار گذاشته شدن و خیلی هاشون هم مثل دیماریا و چیچا چقدر وضعیت بهتر شد واسشون وقتی که از تیم رفتن...
البته باز هم هررا و ماتا هم کم مصاحبه نکردن که فلان و فلان، البته اعتراضشون مستقیم نبود هیچ وقت، رونی هم که این همه دوستان حرف نثارش کردن در طول فصل و همه میگفتن که باید بازنشسته بشه(البته فن خال سپر بلاش کرده بود و ازش حمایت میکرد، قضیه پشتم رو بخارون تا پشتت رو بخارونم، (Scratch my back and i scratch urs) ولی الان حرف رونی شده حرف مهم؟؟؟ جالب هستش...
الان هم مهمترین شایعه ها در مورد ماتا و هررا هستش که آخر فصل از تیم جدا میشن، بعلاوه دخیا، مشخصا موو رو هم که دارم میبینم داره میگرده دنبال بازیکن واسه منچستر از چند وقت پیش و بیکار ننشسته، ولی میترسم که باز هم به CL نرسیم که احتمالش خیلی زیاد هستش، که باید زودتر از دست این بی شرف خلاص بشیم، اگه میخوایم به CL برسیم...
راستی نیکی بات هم رئیس آکادمی باشگاه شد...
یه مقایسه هم بکنید دیپای رو با فیرمینو که اول فصل گفتم:
دیپای خرید خوبی هستش، ولی آیا نمیتونست بجاش کسی مثل کندی یا ناتان یا جرسون یا فرمینو رو بگیره؟؟؟(شاید در حدش نباشن، ولی عملکرد فصل نشون میده)
صفحات، 1778 و 1779 رو نگاه میکردم، واقعا حرفای دوستان زجر آور هستش، درصد دوستانی که موافق فن بزغاله و کارهاش هم بودن، چقدر زیاد بود، انگار که خیلی هاشون الان به حقیقتها پی برده باشن...
البته یه تعدادی از دوستان هم که کلا انگار طرفدار فن خال بودن و با نتایج ضعیفش، تیم رو هم فراموش کردن...