علی خان 1 پست؟؟ فکر میکنم خیلی خیلی بیشتر از یه پست بود، حتی یه سری هم بحث اسم رئیس بود
راستش میلادجان من اصولا اهل فخرفروشی برای اثبات نظریاتم نیستم. برام هم خیلی مهم نیست که پیشبینیهام درست باشه یا غلط. آدمه دیگه، اشتباه میکنه. به همین راحتی.
اگر اشتباه کنم، میگم ببخشید. الانم تا جایی که یادمه، من دو تا (این رو دقیقا یادمه) لایک برای نوشتههای اون زدم و اگر چه هنوز فکر میکنم اون نوشتهها لایک داشت، اما وقتی اون ادبیات حیرتانگیز و مشمئزکننده رو دیدم، رفتم نوشتهها رو پیدا کردم و لایکم رو پاک کردم.
نه اینکه تایید یا تکذیب بنده اهمیت خاصی داشته باشه (کیم من؟)، بلکه دوست نداشتم با آدمی که اینجوری هتاکی میکنه، ارتباطی (در حد یک لایک) داشته باشم.
موضوع اسم سرالکس رو هم اصلا یادم نمیاد.
شما کلوب هواداران یا هر محیط مجازی رو با محل کار اشتباه گرفتی، اینجا هیچ کس بر دیگران هیچ گونه برتری نداره و همه یه به اندازه حق دارن
اگر اینطور میبود که حتما با ادبیات، لحن و منطق دیگهای مینوشتم. اینجا یک کلوب هواداریه. توصیهء من تمرین نکاتی بود. از قرار معلوم پیشنهادم خوشایند تو واقع نشد. باشه، حرفم رو پس میگیرم.
هیچ کس حقی نداره که به دیگران توهین کنه که کسی بخواد صبور باشه
من خودم هم در قبال توهین، صبور نبوده و هیچوقت نیستم (اصلا نقطهضعفم بیادبیه) و عکسالعمل نشون دادم. اشارهء من به صبوری، به خیلی قبل از اون موضوعات برمیگشت. منظور من دقیقا صبوری در قبال روند حرکتی تیم بود. حتما من بد نوشتم که تو رو به اشتباه انداخت که جوابی، خارج از موضوع پیشنهاد من دادی.
به هر حال همونطور که گفتم ببخشید و بیخیال اون صحبت.
پ.ن. Hater؟