Mehdiwol
Registered User
یعنی این تیم داره از میتیلند هم می بازه؟ میتیلند؟!
فعلا که نشستیم دست به دعا گل سوم رو نخوریم!!!!!!یعنی این تیم داره از میتیلند هم می بازه؟ میتیلند؟!
بیرون بردن هررا بخاطر زخمی شدن دهنش بود که نیمه اول اتفاق افتاد. وقتی میرفت بیرون از دهنش خون میومد. اما مهرهء تهاجمی نداشت رو نیمکت؟از ترس گل خوردن، تیم رو دفاعی تر کرد!!
تیم خیلی خوبی بود. اصلا کجای داستانه این تیم؟ اسمش رو هم نمیتونم بگم!! اما خیلی خوب بازی کردن و کاملا حقشون هم بود که ببرن.تازه من فکر میکنم با این سبکی که این تیمه داره بازی میکنه با این بازیکنهای سیاه پوست سرعتی که داره تو ضدحمله خیلی خطرناکتر هستش و احتمال بردنش تو منچستر هم بیشتره!!!!!
قیافه فن خال همه چیز رو داد میزنه!!!! فقط تا فردا میخوام خبر اخراجش رو بشنوم!!
علی جان این قیافه 3 ماه گذشته چرمنگش هستش و امروز تازه انگار یه کمی بهتر بود، انگار با اطمینان میدونست که قضیش تمام شده هستش...لبو؟؟
من اگر جای فنخال بودم، میزدم تو کار تمارض. یعنی قلبم رو میگرفتم و میفتادم کف خونه که ببرنم بیمارستان. از جام بلند هم نمیشدم.
باور کنید اصلا شوخی نمیکنم. دارم خیلی جدی این ایده رو میگم.
برای فنخال قشنگ نیست که اخراج بشه و برای منچستر هم زیبنده نیست که یک مربی دیگه رو اخراج کنه. اما اگر فنخال بخاطر سلامتیاش نتونه ادامه بده، بهتره که به شکلی محترمانه از دور خارج بشه و حالا که وضعیت اضطراری پیش اومده، برای ادامهء بازیها، گیگز تیم رو بگیره دستش.
اگر هم بشه، دو تا دستیار گردن کلفت براش جور کنن، چه بسا بتونه تا آخر فصل تیم رو سامون بده. بعد میشه برآورد کرد که همین ترکیب ادامه پیدا کنه یا مربی دیگهای بیاد جای گیگز.
نمیدونم گیگز حاضره فصل بعد هم کمک بمونه؟ به هر حال این ترکیبی که من پیشنهاد دادم، میتونه تیم رو جمع کنه. امروز تیم کاملا بازتاب دهندهء چهرهء فنخال بود. مستاصل، پریشان و بیروحیه.
تازه موفقیت نسبی گیگزی میتونه خطر حضور اون مرتیکه رو خنثی کنه. آمین
یعنی تا الان دلیلی هم داشته؟؟ یا حداقل در 1 سال گذشته دلیلی دیدی؟؟؟یه نکته افتضاح دیگه که لیگ دانمارک ۲ ماهه تعطیله به خاطر سرمای هوا و این تیم، که ۹ تا هم از ناپولی خورد، ۲ ماهم هیچ بازی نکرده و اومد....
دیگه اصن مسخرس موندن ون حال، خودش معلومه کم اورده، بازیکنا معلومه دیگه امیدی بهش ندارن، Hell even Old Ali has lost faith
یعنی جدا دیگه هیچ دلیلی نمیبینم این چرا باید بمونه!
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
خوب خوشبختانه خیلی هوادارها هم چشم و گوششون داره باز میشه و حتی تو لاین باشگاه هم دارن به وودی میپرن و عامل اصلی این وضعیت منچستر رو هیئت مدیرش میدونن که همچین انتخابهایی کرده و بخاطر اینکه تایید نکنه فضاحتهایی رو که به سر باشگاه اورده، حاضر به اخراج فن خال نیست...منچستر حتی بدون سرمربی بمونه بهتر از اینه که فن خال بالا سرش باشه حداقلش تفکرات اشتباه به تیم تزریق نمیشه
اخراج نکردن این یارو با هیچ عقل و منطقی جور درنمیاد
انتظار داشتم خبر اخراج یا استعفاش قبل از خبر اظهار فضلهاش روی سایتها بیاد ولی ظاهرا این بار هم خبری نیست ...یعنی تا الان دلیلی هم داشته؟؟ یا حداقل در 1 سال گذشته دلیلی دیدی؟؟؟
خوب خوشبختانه خیلی هوادارها هم چشم و گوششون داره باز میشه و حتی تو لاین باشگاه هم دارن به وودی میپرن و عامل اصلی این وضعیت منچستر رو هیئت مدیرش میدونن که همچین انتخابهایی کرده و بخاطر اینکه تایید نکنه فضاحتهایی رو که به سر باشگاه اورده، حاضر به اخراج فن خال نیست...
بزغاله هم که هیچ وقت کم نمیاره و هر هفته یه بهونه میاره، این هفته هم بهونش مصدوم ها بودن:
مشاهده پیوست 909115