• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
درست میگی اصلان جان، یک بازی با شفیلد گند زدیم که به نظرم دست کم گرفتیمشون ولی من منتظر واکنش تیم فردا شب هستم ما اون جلو واقعا بازیکن سرعتی قابلیت کراس داشته باشه نیاز داریم و این تیم میتونه هنوزم بهتر بشه خیلی منتظر دیالو هم هستم امیدوارم زودتر بهش بازی برسه تو تیم اصلی
قشنگ حرفتو شنیدن حسین جان :)))
تیم کاملا تو فاز تعرض قرار داره اصن کرک و پرم ریخته از این بازی :)))

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
هاها عجب واکنشی داشتن گفتم منتظرواکنشم نه دیگه بزنی بی سیرت کنید تیم حریف رو آخه ۹ تا؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بعله بعله
تبریک به همه دوستان :D
تفاضلمون شد +۱۹
با ۴۶ گل شدیم بیشترین گل زده لیگ :D
شاو ۲ تا پاس گل داد
۹ تا گل رو ۹ تا بازیکن مختلف زدن
برونو فرنداندز با ۱۲ گل دومه تو جدول بهترین گلزنا و با ۹ تا پاس گل سوم یکم سیتی هم شل کنه لیگ جذاب میشه :D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
هاها عجب واکنشی داشتن گفتم منتظرواکنشم نه دیگه بزنی بی سیرت کنید تیم حریف رو آخه ۹ تا؟
آخریییین باری کا ساوثهمپتون تو یه بازی ۹ تاااا گل خورده بود...
پارسال بود البته ولی خب کماکان رکورد ما همون ۹ تا گل بود ک تکرار شد دوباره

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
چهار تا بازی آینده رو باید ببریم اگر میخوایم تو کورس بمونیم از جمله بازی امشب جلوی اورتون که تیم بدی هم نیست

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چهار تا بازی آینده رو باید ببریم اگر میخوایم تو کورس بمونیم از جمله بازی امشب جلوی اورتون که تیم بدی هم نیست
دیشب انقد عصبی بودم گفتم چیزی ننویسم بهتره
واقعا دفاعمون فاجعس
یاد لیورپول افتادم قبل از خزید فن دایک، اون فضل تو حمله فوق العاده بودن ولی به خاطر دفاعشون نتونستن قهرمان شن و فصل بعدش تیمشون تکمیل شد
نسبت به تیم خودمون هم همین حس رو دارم، وسط زمین و خط حملمون واقعا ترسناک شده و هم روون و قشنگ بازی میکنیم و هم خیلی خوب گل می‌زنیم، فول بکامون هم واقعا عالی بودن این فصل
و این همه پیشرفت قشنگ محسوسه
این فصل که بعیده، ولی با همین روند ادامه بدیم و چند تا خرید هوشمندانه دیگه داشته باشه اوله فصل بعد میتونیم مدعی اصلی جام باشیم به نظرم

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
دقیقا همینه دفاع فاجعه است منم خیلی عصبی شدم ضمن اینکه دخیا واقعا افت کرده یک سیو خوب نداشت سه تا توپ اومد هر سه تا رفت تو گل ولی چه گلی زد برونو حیف شد که نبردیم با این دفاع به هیچ جامی بعیده برسیم که البته این فصل از ابتدا توقع به گرفتن جام نبود خط حمله هم هنوز میتونه با اضافه شدن یک راست خوب تقویت بشه یک دفاع وسط خوب یک راست خوب و یک دفاع وسط درست و حسابی با سرعت بالا که بتونه سرعت کم مگوایر رو کاور کنه اضافه بشن میتونیم مدعی بشیم ما اول از همه باید این ضعف رو حل کنیم که چرا هر ضربه ایستگاهی و کرنری که میاد احتمال زیاد گل میخوریم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوران دخه آ دیگه تمام شده در این تیم. من بودم فصل بعد ردش میکردم. دروازه بانی که بعد از این همه فصل هنوزم رو خروج هاش مشکل داره اونم تو فوتبال انگلیس که کلی سانتر میشه

هر توپی که میاد رو دروازه دل هوادار میلرزه که الان گل نشه
به نظرم باید به هندرسون اطمینان کنیم. هر چی باشه رو خروج هاش خیلی بهتر از دخه آ است. دخه آ هم بره رئال یا هر تیمی که دوست داره.
هفته ای 375 هزار تا میگیره که بیاد تو موقعیت های حساس برینه به روحیه تیم

دفاع هم یک دفاع 6 دانگ میخوام که مگوایر رو زوجش کنیم که بتونه ضعف های مگوایر رو پوشش بده. یه دفاع مثل راموس (البته نه صرفا خود راموس) که باهوش باشه و نترس

یه زوج مثل ویدیچ و فردیناند
مگوایر هم به نظر من بازوبند کاپیتانی براش گشاده. دیشب سر گل سوم افتضاح افساید پر کردنش رو ببینید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اقای سرمربی ما یواش یواش داره تو بزنگاه های حساس عیار خودشو نشون میده.

میدونید فرق تیم ما با تیمی مثل سیتی یا بایرن چیه ؟
چرا اونها اینطور موفق هستند در حالیکه ما نیستیم.

شاید 100 درصد قضیه برمیگرده به مدیریت تیم
اینکه سیتی و بایرن یه ساختار نوین دارن درحالیکه ما با همون ساختار قدیمی داریم کار میکنیم
اینکه سیتی و بایرن مدیریت ورزشی دارن که استراتژی جذب بازیکن داره و ما نداریم. شما ببین بایرن با وجود 6 گانه اوپامکانو رو میخره. سیتی که فصل قبل داغون بود دفاعش رو چطور ترمیم کرده. بعد ما باید با مگوایر و لیندلوفی سر کنیم که لیندولوف اشغال از زمان مورینیو ملعون خریداری شده و کماکان داره سوتی میده. مگوایر هم که گرانترین مدافع جهان هست اینه وضعش.

فاجعه اینجاست که بایرن اوپامکانو رو فکر کنم 40 50 تا خریده و ما چند فصل قبل برای اشغالی مثل لیندلوف 50 تا پول دادیم فکر کنم.

فاجعه ما اینه که یه بازیکن میخوایم بخریم 2 سال کش و قوس میدیم و اخرش هم هیچ غلطی نمیکنیم.
بعد بایرن تو 1 هفته اوپامکانو رو رسمی میکنه و سیتی تو یه روز 3 تا خرید میزنه.

فاجعه اینه که کادر فنی مذخرفمون هنوز نتونسته تو مغز کوچیک رشفورد جا بندازه که فوتبال گروهی باید بازی کرد نه اینکه مثل گاو سرتو بندازی پایین بری جلو

فاجعه اینه که تو بازی که نیاز مبرم به گل داریم تن لشی مثل مارسیال باید کود بده به زمین. بعد گرینوود بازی کنه. من مخالف بازی به جوونا نیستم. اما تو بازیهایی 19 ساله میارن داخل که تیم 3 تا زده و میخواد به اصل کاریا استراحت بده تا جوونها تجربه کسب کنند

فاجعه در تیم ما زیاده. با این روند به نظرم احتمال عدم کسب سهمیه در پایان لیگ پایینه. هر چند بریم بالا دوباره مثل امسال گند بزنیم هیچ فایده ای نداره.

در کل باز هم میگم. مشکل ما اول مالکیت و بعد مدیریت تیمه. گلیزرها باید برن.
نمیگم وودوارد باید بره. بمونه در کار اقتصادی که موفقه کارشو بکنه. تیم ما ساختار مدیری ورزشی میخواد.
با ابزار کهنه نمیشه به جنگ سیستم های نوین و مدرن رفت.

اقایون مالک منچستر امیدوارم یا یه روزی این حقیقت رو بفهمید. یا گورتون رو کم کنید وکسی بیاد که به نوآوری اعتقاد داشته باشه.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اونقدر هم فاجعه نیست اوضاع.
هفته به هفته بازی ها رو دیدیم و سیر پیشرفت کاملا مشخص بوده تو تمام زمینه ها
فقط باید صبور بود، مسیر درستی رو داریم میریم با اوله، قرار نیست یه شبه معجزه شه :)

Rogfan

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان.
منی که هنوز توی سال ۹۹ میلادی و اون فینال با بایرن گیر کردم اینجا جایی دارم یا فسیل حساب میشم؟!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
سلام داداش حسین. میبینم که پرچم تاپیک رو هنوز بالا نگه داشتی. درود به شرفت
اوه اوه ببین کی اینجاست سلام برادر، چه خبر؟ نیستی اصلا، یادش بخیر واقعا چه دورانی بود، بوی دهه ۹۰ میاد قشنگ

Rogfan

Registered User
لایک‌ها
40
فوتبال بدون تماشاگر دیگه اون حس و حال رو نداره. اللخصوص لیگ برتر انگلیس که جو ورزشگاه کلا دست تماشاگر هست. نصف لذت فوتبال دیدن به تماشاگراش بود که حیف...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
سلام دوستان.
منی که هنوز توی سال ۹۹ میلادی و اون فینال با بایرن گیر کردم اینجا جایی دارم یا فسیل حساب میشم؟!
شما تاج سری، قدمت رو چشم ماس
من اون موقع انقده بچه بودم ۶،۷ سالم بود و قشنگ یادمه با یک دو های دوایت یورک و اندی کول اصن فوتبال رو شناختم :)

Rogfan

Registered User
لایک‌ها
40
شما تاج سری، قدمت رو چشم ماس
من اون موقع انقده بچه بودم ۶،۷ سالم بود و قشنگ یادمه با یک دو های دوایت یورک و اندی کول اصن فوتبال رو شناختم :)
من کوچیک شمام. اقایی!
واقعا در اون زمان که منچستر قهرمان شد فن های باشگاههایی مثل رئال کهکشانی و... تازه با قدرت فرگوسن و تیمی که ساخته بود اشنا شدن و فهمیدن همیشه گرونترین بازیکن ها رو داشتن به منزله قهرمان شدن نیست!
یادمه توی پلی وان انگلیس رو جلوی منتخب جهان انتخاب میکردم که با اسکولز شوت راه دور بزنم.یادش بخیر

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
شاید من تعریف نکرده باشم چجوری منچستری شدم خاطرم نیست که گفتم یا نه، دبستانی بودم دیگه اینکه تنها میرفتم آرایشگاه برام خیلی تجربه خاصی بود، آرایشگره یک تلویزیون ۱۴ اینچ که یک قاب زرد رنگی هم داشت رو گذاشته بود رو میز دقیق یادم نیست کدوم شبکه یا برنامه بود اون موقع فکر کنم اصلا شبکه سه هنوز نبود بازی منچستر و نیوکاسل ر‌و داشت یک تیکه هایش رو پخش میکرد و کانتونا ستاره یونایتد بود و اشمایکل، یادم میاد نیوکاسل رو ترکونده بودن تو اون بازی منم که عاشق بازی تو پست دروازبانی بودم استایل اشمایکل رو که دیدم دیگه نشد از این تیم دل بکنم

بالا