10 نخ مارلبورو بلند رو تو دو دقیقه آخر تا الان کشیدم از بس اعصابم خورده، حداقل چیزی نگفتم که بن شم!الانم اعصاب ندارم درگیر سیگارم و با یه دست با گوشی تایپ میکنم بابت قلط املایی معذرت من برم یه خورده اعصابو راحت کنم
فو.ل مچ هم میذاره ببین چه بلایی سرمون اومد
بهترین پستی بود که تا الان خوندم، موافقم با شما. خوبه روحیمون رو حفظ کنیم، وی آر یونایتد فور فاکس سیکس!من موندم کمی اروم شم دوستان یادتون باشه ریال امسال دو باخت داده ها ...ما تول فصل هستیم هیچ اتفاقی هنوز نیفتاده حتی باز شانس قهرمانی هستیم من ارزوم اینه تیم تر بشیم قبل بازی یکی از بچه ها گفت 6تا میزنیم نمیخواستم چیزی بگم که روحیه رو بهم بریزم...تیم هنوز هماهنگ نیست و این کمکم شکل میگیره ما یونایتد هستیم اینو یادتون باشه ما با فرگی شده 13امتیاز از ارسنال عقب بودیمو نیمه دوم فصل با 9امتیاز اختلاف هم قهرمان شدیم بابا اوله فصله صبرداشته باشید بازیکنامون عالین خط اتشمون فوق العادست این درس بزرگی میشه برای بازیکنای فوق العادمون که مغرور نشن
یکم صبر کن نوربالا هم هایلایت اچ دی و هم فول مچو میذارهآقا کسی میتونه یه هایلایت خیلی تر تمیز پیدا کنه، و بزاره؟
منتظریم...:general503:
یاسین جان من اعصاب ندارم وقتی میگم داور مقصر بود یعنی مقصر بوديه گروه ميگن داور مقصر بود
يه گروه ميگن دروازه بان و دفاع
يه گروه مربي رو مقصر ميدونن
يه گروه ... !!!
هيچي ديگه ، منم ترجيح ميدم خودم رو مقصر بدونم كه صبر و تحملم اينقدر اومده پايين!
بازي قبلي همه خدا بودن و اين بازي ...
البته به هيچ وجه هم نميخوام انتقادي روي اظهار نظر دوستان داشته باشم
چون روزايي رو به ياد ميارم كه خودم بدتر بودم بعد بازي هايي كه بد ميباختيم!
ولي ميدونم اين تيم و اين مربي موفق ميشن ... شك ندارم
انتقاد خودم از اول فصل رو دفاع بود ولي خب ، وقتي پيشنهاد ميدن و بازيكن يا تيمش پيشنهاد رو رد ميكنه بايد صبر كرد ... مسلما اونا هم بهتر از ما ميدونن دفاع بايد ترميم بشه ...
به اميد روزهاي خوب ...
يادمون نره خاص ترين و بهترين هواداراي دنيا هستيم ...
زنده باد منچستر كبير
بیکاز فن خالدوستان لطفا فول مچ یا هایلایت بازی رو ببینید تا متوجه بشین چرا ما میگیم داور هم در این باخت نقش داشت، البته من نمیخوام منکر بازی بد تیم در خط دفاعی مخصوصا بعد از گل دوم بشم ولی واقعا داور در این نتیجه نقش داشت.
گل اول لستر مشکوک به اوت رفتن توپ قبل از سانتر بود که تو صحنه آهسته هم مشخص نشد که توپ به اوت رفته یا نه، گل دوم تیم لستر 100% هدیه داور بود، چون قبل از پنالتی خطای واضح روی رافائل رو داور نگرفت. گل سوم و چهارمشون درست بود و گل پنجم هم بنظر بلاکت رو شارژ کردن. به هر حال اگه گل اول و پنجم رو هم درست بدونیم، گل دوم رو کلاتنبرگ بهشون هدیه داد و دقیقا بعد از همون گل بود که شیرازه تیم از هم پاشید.
به هر حال بازی تموم شده و باید امید داشت که با برگشتن مصدومها و هماهنگی بیشتر بازیکنها بازیهای آینده رو با پیروزی پشت سر بذاریم.
فقط من موندم چرا بعد از گل سوممون و نتیجه 3-1 اینقدر تهاجمی بازی کردیم؟! اگه سعی میکردیم بازی رو اداره کنیم و چشم به ضد حمله ها بدوزیم بهتر نبود؟!