• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

narunima

Registered User
لایک‌ها
289
الانم اعصاب ندارم درگیر سیگارم و با یه دست با گوشی تایپ میکنم بابت قلط املایی معذرت من برم یه خورده اعصابو راحت کنم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
الانم اعصاب ندارم درگیر سیگارم و با یه دست با گوشی تایپ میکنم بابت قلط املایی معذرت من برم یه خورده اعصابو راحت کنم
10 نخ مارلبورو بلند رو تو دو دقیقه آخر تا الان کشیدم از بس اعصابم خورده، حداقل چیزی نگفتم که بن شم!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
باید امیدوارم باشیم چلسی بزنه بره بالا بزار قهرمان بشه ما حداقل سهمیه رو از دست ندیم
فعلا هم چیز زیادی رو از دست ندادیم هم تاتنهام باخت هم لیورپول
به امید باخت سیتی

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
من موندم کمی اروم شم دوستان یادتون باشه ریال امسال دو باخت داده ها ...ما تول فصل هستیم هیچ اتفاقی هنوز نیفتاده حتی باز شانس قهرمانی هستیم من ارزوم اینه تیم تر بشیم قبل بازی یکی از بچه ها گفت 6تا میزنیم نمیخواستم چیزی بگم که روحیه رو بهم بریزم...تیم هنوز هماهنگ نیست و این کمکم شکل میگیره ما یونایتد هستیم اینو یادتون باشه ما با فرگی شده 13امتیاز از ارسنال عقب بودیمو نیمه دوم فصل با 9امتیاز اختلاف هم قهرمان شدیم بابا اوله فصله صبرداشته باشید بازیکنامون عالین خط اتشمون فوق العادست این درس بزرگی میشه برای بازیکنای فوق العادمون که مغرور نشن

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من موندم کمی اروم شم دوستان یادتون باشه ریال امسال دو باخت داده ها ...ما تول فصل هستیم هیچ اتفاقی هنوز نیفتاده حتی باز شانس قهرمانی هستیم من ارزوم اینه تیم تر بشیم قبل بازی یکی از بچه ها گفت 6تا میزنیم نمیخواستم چیزی بگم که روحیه رو بهم بریزم...تیم هنوز هماهنگ نیست و این کمکم شکل میگیره ما یونایتد هستیم اینو یادتون باشه ما با فرگی شده 13امتیاز از ارسنال عقب بودیمو نیمه دوم فصل با 9امتیاز اختلاف هم قهرمان شدیم بابا اوله فصله صبرداشته باشید بازیکنامون عالین خط اتشمون فوق العادست این درس بزرگی میشه برای بازیکنای فوق العادمون که مغرور نشن
بهترین پستی بود که تا الان خوندم، موافقم با شما. خوبه روحیمون رو حفظ کنیم، وی آر یونایتد فور فاکس سیکس!

آقا کسی میتونه یه هایلایت خیلی تر تمیز پیدا کنه، و بزاره؟
منتظریم...:general503:
یکم صبر کن نوربالا هم هایلایت اچ دی و هم فول مچو میذاره

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
يه گروه ميگن داور مقصر بود
يه گروه ميگن دروازه بان و دفاع
يه گروه مربي رو مقصر ميدونن
يه گروه ... !!!

هيچي ديگه ، منم ترجيح ميدم خودم رو مقصر بدونم كه صبر و تحملم اينقدر اومده پايين!
بازي قبلي همه خدا بودن و اين بازي ...
البته به هيچ وجه هم نميخوام انتقادي روي اظهار نظر دوستان داشته باشم
چون روزايي رو به ياد ميارم كه خودم بدتر بودم بعد بازي هايي كه بد ميباختيم!
ولي ميدونم اين تيم و اين مربي موفق ميشن ... شك ندارم
انتقاد خودم از اول فصل رو دفاع بود ولي خب ، وقتي پيشنهاد ميدن و بازيكن يا تيمش پيشنهاد رو رد ميكنه بايد صبر كرد ... مسلما اونا هم بهتر از ما ميدونن دفاع بايد ترميم بشه ...

به اميد روزهاي خوب ...
يادمون نره خاص ترين و بهترين هواداراي دنيا هستيم ...
زنده باد منچستر كبير

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
يه گروه ميگن داور مقصر بود
يه گروه ميگن دروازه بان و دفاع
يه گروه مربي رو مقصر ميدونن
يه گروه ... !!!

هيچي ديگه ، منم ترجيح ميدم خودم رو مقصر بدونم كه صبر و تحملم اينقدر اومده پايين!
بازي قبلي همه خدا بودن و اين بازي ...
البته به هيچ وجه هم نميخوام انتقادي روي اظهار نظر دوستان داشته باشم
چون روزايي رو به ياد ميارم كه خودم بدتر بودم بعد بازي هايي كه بد ميباختيم!
ولي ميدونم اين تيم و اين مربي موفق ميشن ... شك ندارم
انتقاد خودم از اول فصل رو دفاع بود ولي خب ، وقتي پيشنهاد ميدن و بازيكن يا تيمش پيشنهاد رو رد ميكنه بايد صبر كرد ... مسلما اونا هم بهتر از ما ميدونن دفاع بايد ترميم بشه ...

به اميد روزهاي خوب ...
يادمون نره خاص ترين و بهترين هواداراي دنيا هستيم ...
زنده باد منچستر كبير
یاسین جان من اعصاب ندارم وقتی میگم داور مقصر بود یعنی مقصر بود :D
هر کی بازی رو دیده هم میدونه اینو!
با باقی حرفات هم موافقم :)

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
keep-calm-and-trust-van-gaal.png

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان لطفا فول مچ یا هایلایت بازی رو ببینید تا متوجه بشین چرا ما میگیم داور هم در این باخت نقش داشت، البته من نمیخوام منکر بازی بد تیم در خط دفاعی مخصوصا بعد از گل دوم بشم ولی واقعا داور در این نتیجه نقش داشت.
گل اول لستر مشکوک به اوت رفتن توپ قبل از سانتر بود که تو صحنه آهسته هم مشخص نشد که توپ به اوت رفته یا نه، گل دوم تیم لستر 100% هدیه داور بود، چون قبل از پنالتی خطای واضح روی رافائل رو داور نگرفت. گل سوم و چهارمشون درست بود و گل پنجم هم بنظر بلاکت رو شارژ کردن. به هر حال اگه گل اول و پنجم رو هم درست بدونیم، گل دوم رو کلاتنبرگ بهشون هدیه داد و دقیقا بعد از همون گل بود که شیرازه تیم از هم پاشید.
به هر حال بازی تموم شده و باید امید داشت که با برگشتن مصدومها و هماهنگی بیشتر بازیکنها بازیهای آینده رو با پیروزی پشت سر بذاریم.
فقط من موندم چرا بعد از گل سوممون و نتیجه 3-1 اینقدر تهاجمی بازی کردیم؟! اگه سعی میکردیم بازی رو اداره کنیم و چشم به ضد حمله ها بدوزیم بهتر نبود؟!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ورزش 3 خلاضه بازی رو گذاشته(چه جالب قشنگ توجه کردم هر جایی که بخواد بحث داوری باشه رو زده) ولی روی گلها که توجه کردم اینها به ذهنم رسید:
گل اول که 100 درصد مقصر اوانز بود که فقط عین علف سر خرمن تماشا کرد، همچنین خطای بسیار جالب رو رافائل رو داور حال داد به لستر...(بدختا داورهای ایرانی که اینقدر ازشون بد میگن)
و اما میرسیم به شاهکاری به نام بلکت!!!!!!!
گلهای سوم که دقیقا مثل اوانز عمل کرد و مانند بقیه بازیکنایی که تو محوطه بودن فقط تماشا کرد(خدا 6 تا بازیکن تو محوطه بود از منچشتر ولی هیچکدوم هیچ کاری نکرد!!!!!!) گل چهارم رو که نگو، واقعا بقول بچه ها تو لیگ محلات هم یه فوتبالیست(نه یک دفاع) همچین کاری نمیکنه که هم آفساید رو پر کنه و هم بازیکن حریف همزمان آزاد بزاره، طوری ویدیو رو ادیت کرده بودن که دقیقا از زمان زمین خوردن ماتا بوده و چیزی نمیشد از نظر داوری تشخیص داد، و گل پنجم خیلی جالب بود که یک شاهکار دیگه از این بشر بود، وقتی زاویه بسته هستش اومد یک تکل از پشت زد احمق، نابغست این بشر!!!!
فکر میکنم به تنهایی تونسته جای کلورلی و یانگ و اندرسون رو پر کنه این بشر...

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
دوستان لطفا فول مچ یا هایلایت بازی رو ببینید تا متوجه بشین چرا ما میگیم داور هم در این باخت نقش داشت، البته من نمیخوام منکر بازی بد تیم در خط دفاعی مخصوصا بعد از گل دوم بشم ولی واقعا داور در این نتیجه نقش داشت.
گل اول لستر مشکوک به اوت رفتن توپ قبل از سانتر بود که تو صحنه آهسته هم مشخص نشد که توپ به اوت رفته یا نه، گل دوم تیم لستر 100% هدیه داور بود، چون قبل از پنالتی خطای واضح روی رافائل رو داور نگرفت. گل سوم و چهارمشون درست بود و گل پنجم هم بنظر بلاکت رو شارژ کردن. به هر حال اگه گل اول و پنجم رو هم درست بدونیم، گل دوم رو کلاتنبرگ بهشون هدیه داد و دقیقا بعد از همون گل بود که شیرازه تیم از هم پاشید.
به هر حال بازی تموم شده و باید امید داشت که با برگشتن مصدومها و هماهنگی بیشتر بازیکنها بازیهای آینده رو با پیروزی پشت سر بذاریم.
فقط من موندم چرا بعد از گل سوممون و نتیجه 3-1 اینقدر تهاجمی بازی کردیم؟! اگه سعی میکردیم بازی رو اداره کنیم و چشم به ضد حمله ها بدوزیم بهتر نبود؟!
بیکاز فن خال
فن خال بارسا هم که بود همین آش بود و همین داستان. بعد از تجربه هلند گفتم شاید بیشتر رعایت دفاع رو بکنه ولی انگار همون داستان قدیم در حال تکراره.
منچستر برای احیا نیاز به یه مربی داشت که اول ساختار دفاعی رو درست کنه. فن خال ولی اول رفته سراغ حمله.
این تیم اگر دفاعش و سازمان دفاعیش در ژانویه تقویت بشه رقیب ترسناکی میتونه بشه واسه هرتیمی

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقا این تیم خیلی هنوز تو قسمت دفاعیش مشکل داره، واقعا وقتی هایلایت رو دیدم موقع گل چهارم بعداز از دست رفتن توپ از استارت با غیرت رونی برای برگشتن به کمک دفاع خیلی لذت بردم...
کاری که رونی به تنهایی میخواست برای تیم انجام بده...
تو هایلایتها هم چیزی از بلیند ندیدم، عملا بیکاره بوده ظاهرا تو دفاع تیم، و اینجاست که کار یک هافبک جنگنده خودش رو نشون میده...
تیم تو حمله فوق العاده بوده ولی وقتی جلو افتاد و خواست حفظ نتیجه بکنه اصلا موفق نبود و گلهای 4 و 5 رو تو ضد حمله خورد...

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
منم های لایتو دیدم
تا دقیقه 60 همه چی خوب. دیماریا عجب چیپی زد!
فاکایو هم عالی!
ولی بعدش یه تنه بلک کت و رافایل نابودمون کردند!
برای جوونگرایی امیدوارم مثل استراتژی چند سال قبل ارسنال نشیم که انگار شدیم
هرجوون میاریم چند بازی گند می زنه بهمون بعدش که خوب مطمئن میشیم و ضرر های زیادی دادیم بیرونش می کنیم!
و میریم سراغ تست جوون دیگر!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
خب اورتون هم باخت
تاتنهام هم باخت
سیتی هم مساوی کرد با چلسی
لیورپول هم دیروز باخت
فقط این هفته آرسنال قسر در رفت!
با این اوصاف میتونستیم چند رتبه بیایم بالا و و بالاتر از لیورپول و سیتی قرار بگیریم ولی الانم خیلی بد نشد چون فاصلمون بیشتر نشد حداقل!

بالا