• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب شاید من به این علت که حال نداشتم کل خبر رو ترجمه کنم باعث شدم شما این فکر رو بکنید که رییس خودش سرخود این حرف رو زده در همین سفر فرگی برای یوفا از رییس راجب مویس سوال کردن که اون جوابی رو که من نوشتم گفته و گفته که من نمیفهمم چرا بعضی از باشگاه مربیهاشون روسریع عوض میکنند مگر اونها قبل از جذب یک مربی فکر نمیکنند و بحثی انجام نمیدند خوب بعد از انتخاب مربی باید بهش اعتماد کرد و زمان داد
بنظر من همین جملات رییس خیلی تو روحیه مویس و تیم تاثیر میذاره و نتیجش رو بزودی خواهیم دید. کاش فرگی زودتر حمایت خودش رو اینجوری اعلام میکرد، البته فرگوسن هست و حتما صلاح تیم رو بهتر میدونه.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ماتا رو خریدن
قرار داد رونی رو میخوان تمدید کنن
صحبت از خرید ویدال یا تونی کروس یا رویس هست
برای لوک شاو میخوان پیشنهاد بدن
اندرسن از یونایتد رفت!(این یکی خیلی مهمه!:دی)
دانته و کونترائو رو هم ممکنه بخرن
رونی و ار وی پی به تمرینات برگشتن
در ضمن مایکل اوون گفته طرفدارای یونایتد منتظر خبرای خوشحال کننده دیگه ای باشن!

این مویس داره امیدوارمون میکنه! یه ماتا اومد ونگر و پلگرینی رنگشون پرید! چه برسه بقیه رو هم بتونن بخرن!
اقای مویس یعنی میتونی یه کاری بکنی که دوباره مثل قبل قبولت داشته باشم؟
در اخر اینم بگم که باید سعی کنی مویس اورتون رو برگردونی این خیلی مهمه!
وای افشین جان اون اندرسون خیلی خیلی مهم بود که اشاره کردی :D کی باشه خبر فروش یانگ رو بشنویم :D

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
بنظر من همین جملات رییس خیلی تو روحیه مویس و تیم تاثیر میذاره و نتیجش رو بزودی خواهیم دید. کاش فرگی زودتر حمایت خودش رو اینجوری اعلام میکرد، البته فرگوسن هست و حتما صلاح تیم رو بهتر میدونه.
مطمعا فرگوسن برای موفقیت خودش دست به کار میشه چون مویس انتخابشه به قول معروف گارانتی میکنه
خدمات پس از انتخاب دی

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
وای افشین جان اون اندرسون خیلی خیلی مهم بود که اشاره کردی :D کی باشه خبر فروش یانگ رو بشنویم :D
فروش اورا هم خوشحاا کنندس البته والنسیا باید در اولویت باشه

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
دوستانی که علاقه مند به فروش بازیکنها هستند باید بگم که ما فابیو رو داریم میفروشیم به کاردیف و زاها رو هم قرضی میدیم به اونها....حالا چرا داریم اوله رو حمایت میکنیم در این مقطع خدا داند!!!
و دیگه اینکه نانی هم انتقالش به یووه دوباره افتاده سر زبونها و بعضی ها میگند اون شاید بخشی از انتقال ویدال به یونایتد باشه و مبلغ هم 25 میلیون + نانی اعلام شده البته همه چیز فعلاً در حد شایعه است ولی فروش فابیو تقریباً قطعی شده....

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
فروش اورا هم خوشحاا کنندس البته والنسیا باید در اولویت باشه

اورا که تابستون قراردادش تموم میشه و اگه تمدید نشه که به احتمال خیلی زیاد تمدید نمیشه، از تیم جدا میشه. در رابطه با والنسیا، من قبولش دارم چون بازیکن بی حاشیه ای هستش و به نیمکت نشینی اعتراض نمیکنه، بازیکن چند پسته هست و تو پست مدافع راست هم میتونه بازی کنه، در خدمت تیم هستش و از سال قبل هم که شماره 7 رو پس داده بازیش بهتر شده، در کل میشه بهش امیدوار بود و مطمءنا دیگه نیمکت نشین خیلی خوبی هستش. یونایتد باید نیمکت خیلی خوبی هم داشته باشه. راجع به نحوه بازی تیم هم باید سیستم بازی تغییر کنه و از سانتر کردن دست برداریم که اینکار وظیفه مربی هستش که تغییر تاکتیک بده.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستانی که علاقه مند به فروش بازیکنها هستند باید بگم که ما فابیو رو داریم میفروشیم به کاردیف و زاها رو هم قرضی میدیم به اونها....حالا چرا داریم اوله رو حمایت میکنیم در این مقطع خدا داند!!!
و دیگه اینکه نانی هم انتقالش به یووه دوباره افتاده سر زبونها و بعضی ها میگند اون شاید بخشی از انتقال ویدال به یونایتد باشه و مبلغ هم 25 میلیون + نانی اعلام شده البته همه چیز فعلاً در حد شایعه است ولی فروش فابیو تقریباً قطعی شده....
حسین جان (البته اگه اسمتون رو اشتباه گفتم عذر میخوام) بالاخره این تیم نیاز به بازسازی و جاری شدن یک خون تازه توی رگهاش داره (چه فلسفی گفتم :D) واقعا بعضی بازیکنها باید از یونایتد جدا بشن نمونش اندرسون :D، ماکدا، به به و یانگ. نانی هم بازیش نسبت به گذشته افت کرده و فکر نمیکنم دیگه توی یونایتد بتونه به دوران اوجش برگرده. پس من از انتقالش خصوصا معاوضش با هافبکی مثل ویدال شدیدا استقبال میکنم.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کاش دوباره نگاهی بندازن به سمت وسلی اشنایدر... در مقطع اول فصل اگر میامد، خیلی به کارمون میخورد...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اورا که تابستون قراردادش تموم میشه و اگه تمدید نشه که به احتمال خیلی زیاد تمدید نمیشه، از تیم جدا میشه. در رابطه با والنسیا، من قبولش دارم چون بازیکن بی حاشیه ای هستش و به نیمکت نشینی اعتراض نمیکنه، بازیکن چند پسته هست و تو پست مدافع راست هم میتونه بازی کنه، در خدمت تیم هستش و از سال قبل هم که شماره 7 رو پس داده بازیش بهتر شده، در کل میشه بهش امیدوار بود و مطمءنا دیگه نیمکت نشین خیلی خوبی هستش. یونایتد باید نیمکت خیلی خوبی هم داشته باشه. راجع به نحوه بازی تیم هم باید سیستم بازی تغییر کنه و از سانتر کردن دست برداریم که اینکار وظیفه مربی هستش که تغییر تاکتیک بده.
100 درصد موافقم...
ما فقط نباید به تیم اول فکر کنیم، تو سال فوتبالی انگلیس که خیلی سنگین هستش، تیم ذخیره هم خیلی مهم هستش...
من که به شخصه از رفتن رافائل خیلی ناراحت شدم، تنها دفاع راست نفوذی منچستر بود، مگه اینکه به بازی دادن والنسیا در اون پست فکر کنن...
من با اورا هم مشکلی ندارم، درسته اشتباه کم نکرده، ولی یکی از موثر ترین بازیکنان منچستر توی 3-2 فصل گذشته بوده، فصل گذشته هم که موثرترین بازیکن لیگ در نیم فصل اول بود...

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
اینم ماتا در لباس یونایتد حالا باور کردین !!

فایل های ضمیمه

• uploadfromtaptalk1390665201424.jpg
    uploadfromtaptalk1390665201424.jpg
    41.6 KB · نمایش ها: 10

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
100 درصد موافقم...
ما فقط نباید به تیم اول فکر کنیم، تو سال فوتبالی انگلیس که خیلی سنگین هستش، تیم ذخیره هم خیلی مهم هستش...
من که به شخصه از رفتن رافائل خیلی ناراحت شدم، تنها دفاع راست نفوذی منچستر بود، مگه اینکه به بازی دادن والنسیا در اون پست فکر کنن...
من با اورا هم مشکلی ندارم، درسته اشتباه کم نکرده، ولی یکی از موثر ترین بازیکنان منچستر توی 3-2 فصل گذشته بوده، فصل گذشته هم که موثرترین بازیکن لیگ در نیم فصل اول بود...
دوست گلم قرار هست که فابیو رو به کاردیف بدیم. مگه دیوانه شدن که رافاءل رو رد کنن بره :D فابیو هم نشون داد که نمیتونه مثل برادرش پیشرفت کنه. پارسال هم که قرضی به QPR رفت حتی اونجا هم نیمکت نشین بود و نتونست جایگاه ثابتی واسه خودش پیدا کنه. بنظر من از اورا حتی میشه تو پست وینگر چپ استفاده کرد. اگه یک دفاع چپ خوب جذب کنیم اونوقت اورا میتونه یک پست جلوتر هم بازی کنه.

Last edited:

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
دوست گلم قرار هست که فابیو رو به کاردیف بدیم. مگه دیوانه شدن که رافاءل رو رد کنن بره :D فابیو هم نشون داد که نمیتونه مثل برادرش پیشرفت کنه. پارسال هم که قرضی به QPR رفت حتی اونجا هم نیمکت نشین بود و نتونست جایگاه ثابتی واسه خودش پیدا کنه. بنظر من از اورا حتی میشه تو مست وینگر چپ استفاده کرد. اگه یک دفاع چپ خوب جذب کنیم اونوقت اورا میتونه یک پست جلوتر هم بازی کنه.
کوینتراو چی شد ؟!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کاش دوباره نگاهی بندازن به سمت وسلی اشنایدر... در مقطع اول فصل اگر میامد، خیلی به کارمون میخورد...
علی آقا فکر نمیکنم گالا اشنایدر رو بهمون بده. مگه اینکه یک بازیکن بهشون بدیم. اونها هم به نانی و بوتنر تمایل نشون دادن.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
علی آقا فکر نمیکنم گالا اشنایدر رو بهمون بده. مگه اینکه یک بازیکن بهشون بدیم. اونها هم به نانی و بوتنر تمایل نشون دادن.
خوب بدن دیگه نانی همش مصدوم هست باری نداره برای تیم که

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کوینتراو چی شد ؟!

فعلا هیچ خبری ازش رو سایتها نیست. یعنی چند روزه که کلا قضیه کوءنتراءو مسکوت مونده! امروز که حرف از پیشنهاد 22/5 میلیون پوندی یونایتد برای لوک شاو بود که من از این پیشنهاد استقبال میکنم ;)

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
فعلا هیچ خبری ازش رو سایتها نیست. یعنی چند روزه که کلا قضیه کوءنتراءو مسکوت مونده! امروز که حرف از پیشنهاد 22/5 میلیون پوندی یونایتد برای لوک شاو بود که من از این پیشنهاد استقبال میکنم ;)
کوینترا به نظرم بهتره اما نخواستنش دیگه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب بدن دیگه نانی همش مصدوم هست باری نداره برای تیم که

نانی رو به احتمال خیلی خیلی زیاد میفروشیم و خوشبختاته همین چند وقت پیش قراردادش رو 5 سال تمدید کردیم و نگرانی از دست دادنش بصورت مجانی رو نداریم. من فکر میکنن با توجه به علاقه یووه به نانی، سران باشگاه بیشتر فروش نانی به یووه مدنظرشون هست اونهم بصورت معاوضه با بازیکن. یووه هم که کلی بازیکن تو خط هافبکش داره و احتمال فروش یکی از هافبکاش هست.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کوینترا به نظرم بهتره اما نخواستنش دیگه

راجع به بهتر بودنش نمیدونم والا. ولی من لوک شاو رو ترجیح میدم. در کل رءال هنوز جایگزین کوءنتراءو رو نگرفته و به قول دوستان نقل و انتقالات مثل دومینو هستش. باید یکی بیاد تا یکی بره. رءال دنبال مدافع چپ سویا یعنی آلبرتو مورنو هستش که جزو گزینه های یونایتد هم مطرح شده ولی هنوز که خبری نیست.

بالا