• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من که از حذف یووه ناراحت نیستم. قبلا هم گفته بودم اگر یووه از لیگ اروپا کنار بره شانس بیشتری برای رسیدن به قهرمانی سری آ خواهد داشت.
به قول شاغلام :D با بضاعت فعلیمون بهترین کار تمرکز بر روی تنها یک هدف هست.

شاد و پیروز باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
من که از حذف هیچی نفهمیدم / کلا غصه خودم خیلی بیشتر بود.

من قبلا فکر میکردم شاید اگر صعود میکردیم در آینده اوضاع تیم بهتر میشد و تو اون روزها میتونستیم نتایج اروپایی بهتری بگیریم. ولی الان حرف ساسان عزیز کاملا درسته.

به امید آینده و موفقیت در سری آ

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
حضور در دیدار خیریه به همراه محرومیت برابر کاتانیا
i538547_marchisio30novembre2010cover.jpg

رستوران ارکادیای شهر تورینو یک عصر زیبا و به یادماندنی را پشت سر گذاشت، رستورانی که میزبان تعدادی از یوونتوسی ها بود تا یک مهمانی خیریه برای کمک و یاری به اعضای سنتاانا برگزار شود. شعار همیشگی رشد و پیشرفت در کنار یکدیگر موجب شد تا یک بار دیگر یوونتوس از مراسم خیریه ای میزبانی کند و در این میان کلودیو مارکیزیو توانست 4 هزار یورو هدیه جمع اوری شده را به مسولین سنتاانا هدیه دهد.

خیلی خوشحالم که امروز عصر در این مکان حضور دارم و حس زیبایی را تجربه می کنم. این برنامه ها بار دیگر با بازگشت پاول ندود با قدرت از سر گرفته شده و حضور کودکان در این مجموعه مرا خوشحال می کند.

پس از برگزاری یک دیدار فوتبال دوستانه نیز کلودیو به دیدار فرداشب برابر پوزنان اشاره می کند و می گوید: در برابر فیورینتینا به نتیجه دلخواه نرسیدیم اما روحیه ما خیلی زود برگشت و با قدرت به میدان می رویم، از نظر فیزیکی بسیار اماده ایم می خواهیم در استادیوم پرشور و هیجان انگیزی به میدان رویم و خصوصیات خود که یوونتوس در سرما بسیار قدرتمند است را ثابت خواهیم کرد.

گفتنی ست کلودیو مارکیزیو دیدار برابر کاتانیا را به دلیل محرومیت از سوی فدراسیون فوتبال از دست داد تا به همراه بونوچی این دیدار را از دست بدهد.

i538548_buffon4.jpg

اکنون می توانم آینده را ترسیم کنم
جیجی بوفون سنگربان ملی پوش باشگاه یوونتوس که در روزهای گذشته در تمرینات یووه حضور پیدا کرده بود در مصاحبه با Euro Sport به تشریح اخرین وضعیت خود و باشگاه یوونتوس پرداخت:

بوفون در ابتدای گفتگوی خود از دوران مصدومیت می گوید :

"بازگشت به میدان آن هم پس از انجام جراحی و پرداختن به ریکاوری برای من بسیار زیبا خواهد بود ، چند سال پیش به دلیل مصدومیت به مدت 5 ماه از فوتبال دور ماندم اما همواره خواستار بازگشت در سریعترین زمان ممکن بودم چرا که نمی خواستم جام جهانی را از دست دهم."

"البته بازگشت موفقیت آمیزی داشتم اما من در حال حاضر این لحظات را زیباتر از گذشته سپری می کنم بدلیل اینکه فرصت لازم برای رهایی از لحظات دشواری که در زمان مصدومیت به سراغ من آمده بود را داشتم علاوه بر این ماندن در کنار خانواده اعتماد به نفس و اطمینان من را افزایش داد ، بسیاری از عوامل وجود دارد که باعث می شوند توانائی روبرو شدن با مصدومیت را داشته باشی و احساس خستگی در این مدت هرگز مفید نخواهد بود "

ماندن در یوونتوس و تمدید قرارداد :

" من در این مورد هیچ نگرانی نداشتم چرا که ماندن در یوونتوس همواره انتخاب من بوده است بدلیل اینکه من می خواهم در اینجا تنها به پیروزی برسم ، هنگامی که شما چنین انتخابی می کنید حتمآ باید نظر نزدیکان را نیز جویا شوید ، از ماروتا تشکر می کنم چرا که نظر وی برای من بسیار مهم بود و من از اینکه می توانم آینده ی خود را در یوونتوس ترسیم کنم بسیار خوشحال هستم بدلیل خواسته ای که دارم و آن هم کسب قهرمانی است "

بوفون نظر خود در مورد لوئیجی دلنری را نیز می گوید :

" دل نری در کار خود به موفق بوده است ، وی توانست مجموعه ای موفق که از بازیکنان بسیار خوب تشکیل شده است را تنها در چند هفته بوجود آورد علاوه بر این وی بازیکنان جوان را در کنار بازیکنان با تجربه به کار برد و باعث شد تا تیم دارای یک شخصیت واقعی شود ، به نظر من قهرمانی از آن میلان خواهد شد اما ما توانائی رقابت را داریم البته در صورتیکه بازی های خوبی را از خود نشان دهیم علاوه بر این باید مراقب اینتر نیز بود که با بازگشت مصدومان این تیم نیز خطرناک خواهد بود "

در پایان بوفون تاکید می کند که پس از خروج زود هنگام از جام جهانی اخیر ، آندریا آنیلی و جوزپه ماروتا نقش زیادی را در روحیه دادن به وی داشتند ، همچنین وی به برنامه های مدیریت جدید اعتماد و اطمینان دارد .

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
متاسفیم برای چنین پایانی
i538549_storari1.jpg

کسب تساوی و کنار رفتن از لیگ اروپایی برای بانوی پیر ناخوشایند است و به این ترتیب یکی از اهداف یوونتوسی ها در فصل جاری از کنار رفت تا بانوی پیر به مسابقات داخلی سری ا و کوپا متمرکز شود. با این حال بازیکنان تیم از اینده ای امیدوار کننده صحبت می کنند.

مارکو استوراری که روز گذشته از خارج از میدان نمایش هم تیمی هایش را دنبال می کرد می گوید: خیلی متاسفم برای چنین پایانی، دیداری بود که می توانستیم در ان به پیروزی برسیم، ما در شرایط عجیب و ناخوشایند اب و هوایی به میدان رفتیم و این مسئله شرایط معمولی بازی را تحت تاثیر قرار داده بود.

به هر حال حذف شدیم اما نمایش یوونتوس قابل تقدیر است، هماهنگی و تلاش بازیکنان ما هر دیدار بیشتر و بیشتر می شود. ما به دنبال ارائه نمایشی مثبت در هر بازی هستیم. به هر حال امتیازاتی را در ابتدای فصل از دست دادیم و همین مسئله مشکلاتی را به همراه دارد.

هر بازیکنی که در یوونتوس بازی می کند باید اماده و هماهنگ باشد و مطمئن باشید تا پایان راه مبارزه خواهیم کرد و از تلاش دست نخواهیم کشید.

یکشنبه برابر کاتانیا به میدان خواهیم رفت که فضای گرمی را در استادیوم خواهیم دید، این ورزشگاه و میدان را به خوبی می شناسم و می دانم که رقابت اسانی نیست، برابر یک تیم پایه ای و برنامه دار به میدان می رویم که مربی خوبی در اختیار دارند و هوادارانی که روح تیم هستند، باید نمایش بزرگی ارائه کنیم.

فورلان هرگز ! بنزما - مکسی شاید ...

i538550_forlan1.jpg

هر چه به روزهای نقل و انتقالات زمستانی نزدیک می شویم خبرهای خرید مهاجم جدید یوونتوس بیشتر به گوش می رسد و نام های زیادی برای پوشیدن پیراهن یووه مطرح شده اند.

بعد از مطرح شدن نام های زیادی چون متری - پاتزینی - کاسانو - جیلاردینو - بنزما - ژکو - فورلان - نیمار - پنیلا - مکسی و .... مدیران یووه اکنون در تلاش برای محدود کردن گزینه های خود هستند و بر همین اساس ماروتا مدیر نقل و انتقالات یووه از خط خوردن نام فورلان خبر داد:

"یوونتوس هیچ برنامه های برای خرید دیه گو فورلان ندارد و او در زمستان به یوونتوس منتقل نخواهد شد."

گفتنی است بر اساس اخرین اخبار رسانه های ایتالیا دو بازیکن به نام های مکسی لوپز و بنزما از شانس بسیار زیادی برای حضور در یووه بر خوردار هستند و به نظر می رسد به زودی خبر انتقال یکی از دو بازیکن فوق به یوونتوس به صورت رسمی اعلام شود.

با توجه به مشکلات شدید کاسانو با سران سمپدوریا او نیز از شانس زیادی برای انتقال به یووه برخوردار می باشد اما دل نری و ماروتا هیچ اظهار نظری در مورد وی نکرده اند.

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
یووه یکی از شانس های کسب اسکودتو
i538551_1291446941bonik1.jpg

یکی از ستاره های سابق بانوی پیر که در کنار این تیم خاطرات و پیروزی های زیبایی کسب کرد، بپه فورینو که از بازیکنان نامدار تاریخ یوونتوس به شمار می رود در گفتگویی در خصوص شرایط کنونی تیم و وضیعت اب و هوایی دیدار برابر پوزنان صحبت کرد. او یووه را یکی از شانس های کسب اسکودتو می داند.

بپه فورینو سال های زیادی افتخار پوشیدن پیراهن یووه و حضور در میادین مختلف را داشتی ایا تاکنون در شرایطی که یووه چهارشنبه شب در پوزنان به میدان رفت بازی کرده بودید؟
خیر. هیچ علاقه و تمایلی برای بازی کردن در چنین شرایطی نیست. این شرایط برای بازی کردن مناسب نبود. به هر حال شرایط برای هر دو تیم یکسان بود.

نمایش یووه چطور بود ؟
یوونتوس بازی خوب و عالی ای ارائه کرد. می توانستند پیروز میدان باشند اما یک گل باورنکردنی در یافت کردند در همان دقایق ابتدایی بازی .

نمایش بازیکنان خط حمله یووه چطور بود ؟
خوب. یوونتوس با دو مهاجم مصدوم و محروم به رقابت های اروپایی می رفت. در این بازی دیدیم که بازیکنان نهایت تلاش خود را کردند و توپ را به خوبی به گردش در می اوردند اما وارد دروازه نمی شد.

این یووه می تواند به کسب اسکودتو امیدوار باشد ؟
این مسابقات کمی گمراه کننده و عجیب است می دانید. همان طور که دل نری می گوید در ماه های اتی مشخص می شود اما در بهار ما شاهد نتایج زیبایی از یوونتوس خواهیم بود.

ژانویه منتظر ژکو نباشید

i538555_dzeko2.jpg

امش را بارها در لیست خرید یووه دیده ایم و اخبار زیادی از احتمال پیوستنش شنیده اما با جذب کراسیچ او از لیست بانوی پیر خارج شد و حالا با گذشت چند ماه بار دیگر اخبار متفاوتی از یوونتوسی شدن او مطرح می شود اما امروز مدیر ورزشی ولفسبورگ از عدم فروش ژکو در ماه ژانویه و خرید و فروش زمستانی خبر داد:

"در حال حاضر به نقل و انتقالات زمستانی فکر نمی کنیم و نمی خواهیم بازیکنان مان را در این زمان از دست بدهیم. این گفته مدیر ورزشی تیم المانی ست تا با بیان این جمله به مدیران یووه، بایرن، سیتی و رئال مشتری جدید ژکو نشان دهد که در ژانویه منتظر وی نباشند."

با این حال با توجه به قوانین حاکم در فوتبال ایتالیا احتمال خرید ژکو با وجود کراسیچ در ترکیب یووه بسیار پایین است.

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
تاکنون چنین شرایطی را تجربه نکرده بودم
i538557_melo1.jpg

فلیپه ملو هافبک برزیلی باشگاه یووه که در دیدار مقابل پوزنان در اواخر نیمه دوم به بازی امد همانند دیگر بازیکنان یووه از شرایط نا مطلوب ورزشگاه پوزنان و سرمای عجیب ان ورزشگاه شکایت می کند.

ملو که در این فصل بازی های خوبی را با پیراهن یووه به نمایش گذاشته است گفت: "بعد از بازی در درختکن ما احساس خوبی نداشتیم و قفسه ی سینه ی من به شدت درد می کرد. تاکنون در طول دوران بازیگری خود چنین شرایط سختی را تجربه نکرده بودم."

:به هر حال تلاش ما برای لیگ اروپا بی سرانجام باقی ماند و ما نتوانستیم راه خود را در این مسابقات ادامه دهیم و باید تلاش خود را برای موفقیت در سری آ انجام دهیم."

ابتدا گلزنی به یووه سپس انتقال به تورین
i538556_maxi1.jpg

مکسی لوپز ستاره ی ارژانتینی باشگاه کاتانیا که یکی از اهداف اصلی باشگاه یوونتوس برای نقل و انتقالات زمستانی می باشد اعلام کرد ابتدا گلزنی به یووه در بازی یک شنبه و سپس انتقال به یوونتوس."

مرد آرژانتینی کاتانیا در استانه ی دیدار مقابل یوونتوس گفت: " دیدار برابر یوونتوس برای من بسیار مهم می باشد. شما به جدول و تاریخچه ی فوق العاده ی یوونتوس نگاه کنید. من اگر بتوانم در دیدار مقابل انها گلزنی کنم بسیار خوشحال خواهم شد."

وی سپس به پیشنهاد یووه اشاره کرد و گفت: "بسیار خوشحال هستم. من احساس فوق العاده ای دارم زیرا یکی از بزرگ ترین باشگاه های ایتالیا و جهان خواهان من می باشد."

"من معتقد هستم می توانم در یکی از تیم های بزرگ بازی کنم و یوونتوس نیز یکی از ان تیم ها می باشد. من علاقه ی زیادی به ایتالیا دارم و می خواهم فوتبال خود را در ایتالیا ادامه دهم زیرا ویژگی های مشترک زیادی میان ایتالیا و ارژانتین موجود می باشد."

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
بهترین تیم ایتالیا را مجازات کردند
i538559_rampulla.jpg

رامپولا دروازه بان اسبق باشگاه یوونتوس که در گذشته یکی از سنگربانان موفق باشگاه تورینی بود در مورد داستان های کالچو پولی نطرات جالبی دارد که در ادامه با هم می خوانیم:

"من از مسائل دادگاه ناپل تعجب کرده نکرده ام زیرا در واقع یوونتوس به جای دیگران هم مجازات شد. اگر لاتزیو متهم می شد چه کسی به جز هواداران رم به این موضوع اهمیت می دادند؟ "

"ولی یووه اینگونه مجازات شد چون بهترین تیم ایتالیا بود و سال ها بی رقیب مانده بود. شما اگر کسی را در ایتالیا به قتل برسانید 10 سال طول می کشد تا دادگاه علیه شما حکم بدهد ولی در کل پروسه ی کالچوپولی یک ماه هم طول نکشید و این خودش گویای همه چیز است."

"اکنون می بینم که مکالمات جدیدی از بقیه ی تیم ها کشف شده که بسیار بد تر از مکالمات یوونتوس بوده است."

یووه به یک مهاجم جدید نیاز دارد
i538558_qua8.jpg

فابیو کوالیارلا مهاجم ملی پوش باشگاه یوونتوس بر این باور است که بانوی پیر نیاز به خرید یک مهاجم بزرگ دارد. فابیو که در این فصل یکی از خریدهای موفق یووه لقب گرفته در این باره گفت:

"بدون شک در شرایط فعلی یووه نیاز به یک مهاجم بزرگ دارد. من به شایعات اخیر عادت کرده ام و باشگاه پر افتخاری مانند یوونتوس همواره به دنبال ستارگان بزرگی خواهد بود."

"ما یک باشگاه بزرگ و قهرمان هستیم و باید هموراه بازیکنان بزرگی در اختیار داشته باشیم."

گفتنی است کوالیارلا که از همراهی یووه در لیگ اروپا محروم بود در پایان به حذف یووه اشاره کرد و گفت: "من نمی توانستم یوونتوس را در این رقابت ها همراهی کنم اما از حذف یووه بسیار ناراحت شدم و ما بدون شکست از گردونه ی رقابت ها حذف شدیم که این موضوع جالب به نظر نمی رسد."

"از امروز ما باید به دنبال هدف های بعدی خود باشیم و اجازه ندهیم انها نیز همانند لیگ اروپا از دسترس ما خارج شوند."

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امشب با کاتانیا بازی داریم شبکه سه هم خدارو شکر بازی رو پوشش می ده:دی
اینم چند تا خبر از دورو بر باشگاه
------------------------------------

طلسم یووه در سیسیل شکسته می شود ؟
catania-juve.jpg

بانوی پیر پس از حذف از لیگ اروپا و کنار رفتن از مسابقات اروپایی برای بازگشت به جاده ی پیروزی و ادامه ی روند موفقیت امیز خود در سری ا به مصاف کاتانیایی می رود که تا اینجای فصل در سیسیل نباخته و علاوه بر این در دو دیدار در برابر تیم های مدعی ( میلان و لاتزیو ) به تساوی رسیده است.

شاگردان مارکو جیامپائولو در سیسیل بازی فشرده ای را ارائه می دهند که در طی آن میانه ی میدان حریف را تحت فشار قرار می دهند و با استفاده از ضد حملات بسیار خطرناک ظاهر می شوند ، خطرناکترین بازیکنان کاتانیا : ایزکو ، بیاجیانی و لدسما در خط میانی و ماسکارا و لوپز در خط حمله می باشند.

در طرف مقابل یوونتوسی قرار دارد که جیجی دل نری می تواند از سه بازیکن خود به نام های کوالیارلا - اکوئیلانی و گروسو که در دیدار مقابل پوزنان همراه یوونتوس نبودند استفاده کند.

علاوه بر مصدومان زیاد یووه کلودیو مارکیزیو هافبک ملی پوش یووه دیگر بازیکن بانوی پیر می باشد که به دلیل محرومیت از همراهی یووه در این دیدار حساس باز مانده و به نظر می رسد په په جانشین وی در این دیدار شود.

در خط دفاعی بدون شک از ترکیب مرکزی کیه لینی - بونوچی استفاده خواهد شد و به نظر می رسد دل نری باز هم به سورنسن اعتماد کند و او را جاشنین موتا در سمت راست خط دفاعی یووه کند.

در خط میانی نیز کراسیچ ستاره ی اخیر یووه به همراه اکوئیلانی - ملو و سیمونه په په کمربند میانی یوونتوس را تشکیل خواهند داد که نقش تعیین کننده ای در هدایت و کنترل بازی خواهد داشت.

و سر انجام در خط حمله در غیاب امائوری مربی یووه دل نری بی تردید از زوج فابیو کوالیارلا و وینچنزو یاکوئنتا استفاده خواهد کرد و دل پیرو گزینه ی اول وی برای تعویض خواهد بود.

ورزشگاه آنجلو ماسیمینو شهر کاتانیا :
نام سابق این ورزشگاه " چیبالی " ست ، در سال 2002 این ورزشگاه به " انجلو ماسیمو " و به احترام رئیس سابق کاتانیا در سال های 1969 - 1996 تغییر نام داد ، در سال های 1991 و 1997 این ورزشگاه شاهد ترمیم بود و در آینده ای نزدیک نیز این ورزشگاه شاهد یک بازسازی گسترده و افزایش ظرفیت به اندازه ی 30.000 نفر خواهد بود ، این ورزشگاه تا کنون دو بار میزبان آتزوری بود ، 1998 در برابر اسلوواکی و 2002 در برابر آمریکا .

داور بازی :
انتونیو داماتو در فصل جاری 7 دیدار را قضاوت کرده است ، در فصل جاری از 2 کارت قرمز و 29 کارت زرد استفاده کرده است و بیش از این نیز بازی برشا و یوونتوس را نیز قضاوت کرده بود.

ترکیب احتمالی یوونتوس :
استوراری - گروسو - کیه لینی - بونوچی - سورنسن - کراسیچ - اکوئیلانی - ملو - په په - کوالیارلا - یاکوئنتا

غایبان یوونتوس :
بوفون - لگروتالیه - رینائودو - دچلیه - گریگرا - آماوری - مارتینز بدلیل مصدومیت و مارکیزیو بدلیل محرومیت

گفتنی است دیدار تیم های کاتانیا - یوونتوس یک شنبه 14 آذر ماه 1389 ساعت 23:15 به وقت تهران برگزار خواهد شد.

از ماه مارس درباره اسکودتو صحبت می کنیم
delneri7.jpg

او همچنان با دقت و حساسیت خاصی در مورد کسب اسکودتو و راه یابی به لیگ قهرمانان فصل اتی پاسخ می دهد. راه طولانی و دشواری پیش رویست و از هم اکنون نمی توان پیش بینی کرد اما مطمئنا با بازگشت مصدومین و رسیدن فصل بهار نتایج درخشان و امیدوار کننده تری از راه خواهند رسید.

دیدار برابر کاتانیا و کنفرانس خبری پیش از بازی در حال اغاز شد که جیجی دل نری در مقابل سوالات خبرنگاران در خصوص اسکودتو بار دیگر دقت خاصی به خرج داد و گفت: اسکودتو و لیگ قهرمانان در حال حاضر خیلی نزدیک نیستند، در ماه های مارس و اوریل با برنامه های خاص و زمانی که 7 الی 8 امتیاز از حریف پیش هستید می توانید در این خصوص صحبت کنید.

در حال حاضر یووه در شرایط مثبت و خوبی برای رسیدن به راه موفقیت و نزدیک شدن به شانس قهرمانی قرار گرفته و باید در حفظ ان دقت کافی داشته باشد. مطمئنا رسیدن به قهرمانی در دو جامی که پیشروی داریم امکان پذیر است. میلان و لاتزیو از رقبای مهم ما به شمار میروند که با مربیان موفق خود به خوبی کار می کنند اما ما نیز خصوصیات خوبی برای کسب پیروزی در پایان راه داریم.

امروز کاتانیا را پیشروی خود می بینیم و باید به کسب نتیجه برابر این تیم فکر کنیم ما یک بازی سخت خواهیم داشت و به خوبی از شرایط ورزشگاهی که در ان به میدان خواهیم رفت اگاهیم. ما چهار بازی ابتدای فصل را به سختی شروع کردیم و حالا در راه مثبتی قدم گذاشته ایم. در دیدارهای خانگی امتیازاتی را از دست دادیم و حالا در خانه حریف باید پیروز شویم.

از او در خصوص نقل و انتقالات زمستانی که به ان نزدیک نیز می شویم سوال می کنند و مربی بانوی پیر تاکید دارد که باید کامل تر و قدرتمندتر شویم. البته او به خرید مهره ای اشاره نمی کند و به این نکته اشاره دارد که با بازگشت مصدومین قدرت تیم و گروه بیشتر و کامل تر خواهد شد.

پنج بازی اخیر یووه مورد بررسی قرار می گیرد، بله ما در 5 بازی گذشته به سه تساوی و دو پیروزی دست یافتیم که در دو دیدار اخیر دو تساوی ما رقم خورده، به هر حال ما در رده سوم ایستاده ایم و باید برای رسیدن به لیگ قهرمانان مبارزه خود را ادامه دهیم. برخی تساوی ها در شرایطی رقم خورد که ما شایسته برتری در ان دیدارها بودیم مانند بازی برابر رم و فیورنتینا.

اما کاتانیا رقیب فرداشب بانوی پیر، کاتانیا تیمی با مربی بسیار خوب و شایسته است که خیلی سریع بازی می کند، جامپائولو مربی بزرگی ست که تیفوسی ها به او علاقه زیادی دارند، شرایط سختی بر بازی حاکم خواهد بود و ما می توانیم و باید بر فضا غلبه کنیم.

یوونتوس کنونی به یوونتوس پنج ماه پیش تغییر کرده، پنج ماه گذشت و با احترام به تیم هایی که ما را شکست دادند باید بگویم که ما در ان لحظات در شرایط شکننده و حساسی به سر می بردیم اما حالا یووه رشد کرده و پیش می رود. هدف ما رشد با بیشترین سرعت است و پسرانی که هر بار به میدان می روند با حداکثر قدرت و انگیزه در ترکیب قرار میگیرند، ممنونم از همه، تیفوسی ها و مدیران باشگاه. به همه انان در میدان نیاز داریم که به موفقیت کمک بیشتری کند.

یوونتوس فردا به احتمال فراوان با سیستم 2-4-4 به میدان خواهد رفت و غیبت مارکیزیو می تواند این امکان را به سیسوکو بدهد تا در پست او بازی کند، سیسوکو بازیکن متفاوتی ست و خصوصیات خاصی دارد.​

متاسفیم اما به هدف بزرگ مان می اندیشیم
alex1.jpg

جدول تا قبل از بازی امشب
16407692832907751906.jpg

image.php

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تبریک می گم دوستان برد خوبی بود :happy:

تیم عالی بود و نتیجه هم عالی تر البته باید یه چند تای دیگه هم می زدیم که نزدیم , تک به تک الکس با دربازه بان هم عالی بود من گفتم ای کاش بده کراسیچ بزنه که بعد از ضربه کراسیچ پشیمون شدم:دی
راستی بازم حق یووه رو تا داوری خوردن و گل 100% ما رو نگرفتن:wacko:
امیدوارم جواد جان هم زودتر برگرده.

---------------
سیسیل به تسخیر یووه در امد ( کاتانیا 1 - 3 یووه )
pepe-qua.jpg

هیچ خبری از یک زمین یخ زده با طوفان برف و سرمای 13 درجه زیر صفر پوزنان جایی که یوونتوس با لیگ اروپا خداحافظی کرد نیست، اما این دلیلی برای ادامه این ناکامی نیست بنابر این شاگردان دل نری با انگیزه و قدرت بالا به ورزشگاه ماسیمینوی شهر کاتانیا رفت تا با هنرنمایی مهاجمین قدرتمند و هافبک خوش تکنیکش با سه گل از سد میزبانی که نمایش بسیار سریعی ارائه کرد بگذرد و جایگاه سومی را حفظ نماید.

حالا سه امتیاز با ابی اسمانی های شهر رم و شش امتیاز با روسونری های میلانو فاصله دارند و با وجود اینکه هنوز صحبت از فتح اسکودتو بسیار زود است اما می توان با امید زیاد نسبت به هفته های گذشته از کسب موفقیت بانوی پیر در انتهای فصل گفت.

یوونتوس در ادامه ی روند موفقیت امیز خود در سری آ در این دیدار نیز بسیار منسجم و هماهنگ ظاهر شد و اگر بی دقتی بازیکنان یووه در این دیدار نبود شاگردان دل نری می توانستند تعداد گل های خود را به عدد 5 برسانند اما با این وجود همچنان بهترین خط حمله ی سری آ را در اختیار دارند و

در نیمه اول این دیدار بازی بسیار گره خورده بود و دو تیم سعی در تاکتیک ضد حمله داشتند به همین دلیل با احتیاط فراوان بازی می کردند و یووه موفق شد با استفاده از اشتباهات تیم کاتانیا سه بار دروازه ی تیم سخت کوش سیسیل را باز کنند که داور به اشتباه یکی از انها را اعلام نکرد.

در این نیمه کوالیارلا - په په و کراسیچ از برترین بازیکنان یووه بودند و تنها می توان از گروسو به عنوان ضعیف ترین نفر یووه در این نیمه نام برد که تبدیل به یکی از ضعیف ترین نقاط دفاعی بانوی پیر شده و دل نری باید فکری اساسی برای ترمیم ان منطقه از زمین انجام دهد تا در دراز مدت تبدیل به پاشنه ی اشیل یووه نشود.

در نیمه دوم یوونتوس با دستورات تاکتیکی دل نری بسیار موفق تر نشان داد و بعد از گلزنی کوالیارلا که با زرنگی وی به ثمر رسید کنترل کامل بازی را در اختیار گرفت و با دفاع منطقه ای سعی در ضد حملات داشت که در این زمینه نیز بسیار عالی عمل کرد و بی دقتی دل پیرو - کراسیچ و یاکوئنتا فرصت های مسلم گلزنی را از یووه سلب کرد تا بانوی پیر در نهایت با سه گل به یک پیروزی شیرین در زمین نحس کاتانیا دست پیدا کند.

در این دیدار هماهنگی فوق العاده ی خط میانی و خط دفاعی یووه از شاخص ترین نکات یووه به شمار می رفت که بر خلاف فصول گذشته این مورد در دیدارهای یوونتوس به خوبی مشاهده می شود و دل نری توانسته با بهره گیری از تمامی داشته های یووه هواداران بانوی پیر را راضی نگاه دارد.

گفتنی است کوالیارلا که در این دیدار دو گل به ثمر رساند اکنون با 8 گل زده در مکان چهارم برترین گلزنان سری آ قرار بگیرد.

image.php

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
منم تبریک میگم دوستان
برد شیرینی بود

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من هم تبریک میگم و امیدوارم دیگه یووه روی شکست رو در این فصل نبینه :)

شاد و پیروز باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
تبریک می گم دوستان برد خوبی بود :happy:

تیم عالی بود و نتیجه هم عالی تر البته باید یه چند تای دیگه هم می زدیم که نزدیم , تک به تک الکس با دربازه بان هم عالی بود من گفتم ای کاش بده کراسیچ بزنه که بعد از ضربه کراسیچ پشیمون شدم:دی
راستی بازم حق یووه رو تا داوری خوردن و گل 100% ما رو نگرفتن:wacko:
امیدوارم جواد جان هم زودتر برگرده.

---------------

سلام

جواد جان هستم ولی واقعا پنچرم داداش.
در مورد اون تک به تک یاد اون زمانی افتادم که اله چقدر گلهای صد در صد رو به بقیه میبخشید حالا هرکدوم به دلایل مختلف. یاد ترزگه افتادم.

بازی خوبی بود و برد خوبی / به امید روزهای بهتر برای یووه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ای روزگار/

سلام

همین مونده که تاپیک یووه بره صفحه دوم:f34r:

خب بازی با لازیو همون بازیه که من اونو به بازی در برابر همه بزرگان ترجیح میدم. کلا همیشه تیم غیرتی و باحالین/ کم حاشیه و واقعا خوب. هرچند که گاهی ازشون باختیم ، اونم باختهای بد اما این تیم رو دوست دارم. به امید پیروزی.

i6d0pv9k9k5w2n2gzxg.jpg

اخبار باشگاه:
یوونتوسی جدید به دنبال نمایش دیدنی
یک تیم جدید و باانگیزه برای ارائه نمایشی قدرتمند و تماشایی، گریگرا و ترائوره نیز می توانند در یوونتوس جدید که برابر لاتزیو به میدان می رود حضور یابند و با نمایش یک بازی زیبا یووه را برای رسیدن به نتیجه دلخواه همراهی نمایند. بانوی پیر که با گذشت هفته های نخست توانست هماهنگی و توان خود را به دست بیاورد این روزها در شرایط خوبی به سر میبرد و در نظرسنجی انجام شده نیز توان غلبه بر میلان و رسیدن به صدرجدول را از ان خود کرده باید برای رسیدن به خواسته خود ابتدا لاتزیو را در دیدار مستقیم شکست دهد تا به کمترین فاصله امتیازی با روسونری به راه خود ادامه دهد و در ادامه نیز از قرمز و سیاه های شهر میلانو پیشی گیرد.
به هر حال دیدار یکشنبه برای یوونتوسی ها اهمیت زیادی دارد و انی تیم امیدوار است با بازگشت امادگی گریگرا و ترائوره توان خط دفاعی خود را بالا برده و در کنار نفوذهای سریع و دقیق کراسیچ و دقت و قدرت بالای مهاجمین تیم از سد ابی و اسمانی های ایتالیا گذشته و خود در رده دوم جدول بیاستند.
اما در سوی دیگر میدان نیز بازیکنانی زهردار و سرعتی نظیر زاراته حضور خواهند داشت که می توانند هر لحظه دروازه بانوی پیر را به خطر بیاندازند و برای تیم مشکلاتی ایجاد، که خود موجب برگزاری یک دیدار سرعتی و دیدنی می شود.
در این دیدار اگر یوونتوسی ها فضا را برای نمایش راحت و بدون مشکل زاراته فراهم سازند با دردسرهای زیادی روبرو خواهند شد، از این رو مربیان بانوی پیر باید فکری برای توقف پیشروی وی نمایند تا خود به انچه که در نظر دارند دست یابند و نه حریف قدرتمندی که این فصل نمایش زیبا و خوبی ارائه کرده، به این ترتیب یکشنبه شب با توجه به شرایط دو تیم و بازیکنان یووه و لاتزیو منتظر برگزاری یک دیدار دیدنی و زیبا هستیم و امیدواریم نتیجه ان به سود سیاه و سفیدهای شهر تورینو رقم خورد.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
خانه ای که از اگوست 2011 پذیرای بانوی پیر است
اگوست 2011 زمانی ست که یوونتوس در خانه و استادیوم جدید خود به میدان می رود، به این ترتیب زمان زیادی به تولد خانه بانوی پیر که خانه ای مجهز و مدرن است باقی نیست، ژان کلود بلان که به خوبی مسائل مربوط به ساخت و تاسیس استادیوم یووه را دنبال می کند در برنامه ای به نام شوی فوتبال حاضر شد و از شرایط کنونی استادیوم در حال ساخت گفت.
ما برای نتایج بزرگ و مهم کار می کنیم، هر بازی بهتر می شویم و بازی به بازی رشد می کنیم. او به ناکامی تیم در لیگ اروپا اشاره می کند اما تاکید دارد که تیم های کشور ایتالیا در مسابقات مختلف اروپایی نتایج موفقی کسب نکرده اند. باید یک بازنگری داشته باشیم و به جوانان توجه بیشتری داشته باشیم، این گروه می تواند برای ایتالیا چه در سطح باشگاهی و چه در سطح ملی موثر باشند.
اما استادیوم جدید که از اگوست سال اینده میلادی میزبان بانوی پیر و رقبایش خواهد بود، پیش بینی می کنیم حدود 35 الی 45 میلیون یورو سود هر سال این ورزشگاه باشد. هزینه زیادی بابت خانه ای مدرن، مجهز و بزرگ و در خور یووه کرده ایم و انتظار داریم از این پس هواداران یووه همیشه در کنارمان باشند.
بلان با احترام به سایر تیم های ایتالیایی گفت: برای سایرین احترام زیادی قائلیم اما این ورزشگاه یک گام پیشرو و جلوتر از سایر ورزشگاه ها است، برای ایتالیا و نشان دادن شایستگی های این کشور باید تیم ها استادیوم های مجهز و بزرگی داشته باشند.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
و بازیکنان:

کاپتان محبوب (شماره ده واقعی):
سه امتیازی که به ان نیاز داریم
یوونتوس با برتری برابر کاتانیا و با توجه به لغو اعتصابات بازیکنان خود را اماده دیدار یکشنبه شب برابر لاتزیو می کنند، دیداری که با توجه به شرایط کنونی جدول رده بندی از حساسیت ویژه ای برخوردار است و سه امتیاز ان، ارزش خاصی به خود گرفته است.
الکس دل پیرو با ابراز خرسندی از برتری کسب شده برابر کاتانیا می گوید: در پایان دیدار یکشنبه مقابل کاتانیا زمانی که خوشحالی هواداران را در گوشه از ورزشگاه دیدیم بسیار خوشحال شدیم و این جشن شادمانی برای مان بسیار زیبا بود. همه برتری تنها سه امتیاز ارزش دارند اما برخی از این سه امتیازات ارزش بیشتری دارند و در ان لحظات تیم را در راه مثبتی قرار می دهند.
شماره ده بانوی پیر می افزاید زمانی که با تساوی از پوزنان به تورینو بازگشتیم باید نمایش بهتری را برابر کاتانیا ارائه می کردیم و با این نمایش که نیاز به پیروزی در ان داشتیم ثابت کردیم که می توانیم همچنان شایستگی های خود را ثابت کنیم.
یکشنبه شب در ورزشگاه المپیکو برابر لاتزوی رجا به میدان می رویم که می دانیم دیدار دشواری ست، حالا سه امتیاز مهم دیگری پیش رویست، این پیروزی ارزش زیادی برای قدرت یوونتوس دارد. خصوصیاتی که برای از دست ندادن هر دیدار ارائه می کنیم بسیار مهم است و حالا یکشنبه اینده برابر لاتزیو به این سه امتیاز می اندیشیم که در رده بندی پیش رویم.

بونوچی: اختلاف ما تنها 6 امتیاز است

سیسوکو دوست داشتنی من: برای او ترک یووه نزدیک است

کوالیارلا: عاشق گل های قشنگ هستم

دچلیه: یووه اینگونه پیش برو تا به ترکیب بازگردم

آکویلانی: دیدار مقابل لاتزیو برای من دربی نیست

و سیمونه په په: لحظات خوب برای من و یووه
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
آمار:

یوونتوس&لاتزیو
زمان: یک‌شنبه 21 آذر 1389 ساعت 23:15 به وقت تهران
مکان : ورزشگاه المپیکو تورینو
سری ا
رقابتی حساس و دیدنی که امسال با توجه به فاصله امتیاز دو تیم و شرایط کنونی جدول حساسیت بیشتری به خود گرفته، مصاف صد و پنجاه و پنج یوونتوس و لاتزیو. در 154 رقابت قبلی 73 پیروزی، 40 تساوی، 41 شکست، 264 گل زده و 183 گل خورده از ان یوونتوس است و از میان 154 بازی انجام شده 132 بازی در سری ا برگزار شده که بانوی پیر 66 پیروزی، 34تساوی، 32 شکست، 236 گل زده و 156 گل خورده را در این مسابقات به دست اورده است. در ده دیدار اخیر دو تیم 4 پیروزی، 4 تساوی، 2 شکست، 18 زده و 12 گل خورده به نام بانوی پیر ثبت شده، فصل گذشته یووه در دیدار رفت با دو گل از سد حریف گذشت و بازی برگشت به تساوی یک بر یک کشیده شد. در فصل 2008 یوونتوسی ها با نتیجه 5 بر 2 بر ابی و اسمانی های ایتالیا غلبه کردند تا یکی از پرگل ترین دیدارهای دو تیم رقم خورد. یوونتوس تاکنون 66 بازی را میزبانی کرده که 41 پیروزی ( اخرین برتری خانگی در تاریخ 31/5/2010 با نتیجه دو بر صفر )؛ 17 تساوی ( اخرین تساوی خانگی در تاریخ 31/1/2010 با نتیجه یک بر یک)؛ 8 شکست ( اخرین شکست خانگی در تاریخ 15/12/2002 با نتیجه دو بر یک )؛ 147 گل زده و 69 گل خورده را کسب کرده، در میان بازیکنان بونیپرتی با 13 بازی در صدر است و الکس با 12 بازی در رده دوم ایستاده، گولیلمو گابتو نیز با 7 گل زده در صدر بیتشترین گلزنان این بازی ایستاده و الکس دل پیرو نیز با 4 گل زده در رده های بعدی این جدول پس از هنسن و بورل به همراه بونیپرتی و ترزگه قرار گرفته است.

image.php

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

مصاحبه فابیو کوالیارلا
بونوچی تو لیست 2011 یوفا جا گرفته
احتمال ترک یووه از جانب سیسوکو (ممد دوست داشتنی من)
حرف از دیوایو (ستاره درجه یکی بود/ فکر کنم دیگه سنش بالا باشه و خرید خوبی نشه هرچند قرضیه)
و لیساندرو لوپز !!؟؟

1e5bsqmf50nf2gsxf5.jpeg

ما در فوتبال ایتالیا یک الگو هستیم
عملکرد فوق العاده ی فابیو کوالیارلا مهاجم ملی پوش باشگاه یوونتوس باعث شده تا به یکی از محبوب ترین بازیکنان فعلی یووه تبدیل شود. فابیو در مصاحبه با La Gazzetta به گفتگو پرداخت:

فابیو ، یوونتوس یا ناپولی ؟
" همواره یک هوادار برای تیم ناپولی خواهم ماند ، اما به اندازه ی کافی در این مورد توضیح داده ام ، من تنها کار خود را انجام می دهم و این نکته تنها به من مربوط است نه آنها "

آیا احساس می کنید که ارزشی برای شما قائل نشده اند ؟
" اگر اینگونه احساس کنم نیز مشکلی نخواهم داشت چرا که همواره بازیکنانی برتر از خود یافته ام ، اما در بعضی وقت ها نیز مربیان بیش از آنچه که باید برای من ارزش قائل می شدند "

یوونتوس در پی خرید یک مهاجم است ؟
" من مشکلی نخواهم داشت "

آیا این کوالیارلای واقعیست ؟
" من خواهم گفت بله ، بدون شک چنین است ، من اکنون در پست مورد علاقه ی خود و پشت مهاجم قرار می گیرم و در سمپدوریا نیز این را تجربه کرده بودم و پشت پازانی یا پونازولی بکار گرفته می شدم و با تمام توان بازی می کردم "

کوالیارلا و رکورد شکنی ؟
" با توجه به اینکه 13 گل به ثمر رسانده ام می توانم بگویم که در مسیر درستی گام بر می دارم ، من از اینکه سرمربی و هواداران به من اعتماد دارند بسیار خوشحال هستم ، بنابراین کار ساده ای پیشرو خواهم داشت "

آیا دلنری نیز نقش داشته است ؟
" دلنری نقش بسزائی دارد چرا که وی مربی بسیار بزرگی است ، ما به وی اعتماد کرده ایم چرا که هر چه در طول هفته و تمرینات به ما گوش زد می کند در بازی به آن می رسیم "

در ابتدا همه به موفقیت دلنری شک داشتند ؟
" پرداختن به کار به بهترین شکل باعث می شود که از چیزی نترسید "

آیا از شما می خواهد که به قهرمانی برسید ؟
" اندریا انیلی همواره از ما می خواهد که یوونتوس باشیم ، به همین دلیل در اینجا هیچکس فکر نمی کند که یوونتوس در حال تغییر و بازسازی است "

اتحاد ، تلاش و تواضع ، آیا این یوونتوس آماده ی قهرمانی است ؟
" تیم در هر بازی پیشرفت می کند و ما در مسیر درستی گام بر می داریم ، مهمترین چیز این است که دست از تلاش نکشیم چرا که نسبت به چند ماه پیش پیشرفت فراوانی یافتیم ، هنگامی که در مسیر درست گام برداریم بی شک آماده ی پیروزی خواهیم بود و این بارزترین نشانه ی این یوونتوس است و این تیم برای رسیدن به رده های بالا آماده است تا تمام توان خود را بکار گیرد چرا که غیر ممکن است تیمی در برابر ما تمام توان خود را بکار نگیرد "

کدام تیم ها مدعی قهرمانی هستند ؟
" میلان در رده ی نخست جدول که ابراهیموویچ فوق العاده را در اختیار دارد و علاوه بر این خط میانی با عملکردی عالی ، نستا و آبیاتی نیز درخشش فراوانی دارند ، اینتر در بحران بسر می برد اما در بهار حتمآ قدرت خود را بازخواهد یافت ، رم در ابتدای فصل عملکرد خوبی نداشتند اما اکنون خود را پیدا کرده اند ، لاتزیو نیز تیم قدرتمندی است "

برنامه های یوونتوس ؟
" بکار گرفتن بازیکنان جوان فوق العاده است چرا که به آنها این فرصت را می دهد تا پیشرفت کنند و من از اینکه بازیکن یوونتوس هستم افتخار می کنم بدلیل اینکه برنامه های باشگاه بطور جدی بر روی بازیکنان جوان و ایتالیایی تمرکز می کنند و ما اکنون مشاهده می کنیم که سورنسن و کامیلیری در تیم اصلی بکار گرفته می شوند ، یوونتوس بزرگترین تیم ایتالیاست و امروز تیم ما در فوتبال ایتالیا یک الگو محسوب می شود "

نظر شما در مورد بازیکن چند ملیتی حاضر در آتزوری چیست ؟
" من به آنها خوش آمد می گویم و بیشتر آنها اصالتآ ایتالیایی هستند ، من مشکلی در این نمی بینم چرا که بنظر من باید بازیکنانی که خواستار حضور در تیم ملی ایتالیا هستند و یا کسانی که اصالتآ ایتالیایی هستند باید به اردوی آتزوری دعوت شوند ، بسیاری از کودکان غیر ایتالیایی در ایتالیا کار خود را آغاز می کنند و بنظر من پراندلی تصمیم درستی گرفته است "

--------------------------------------------------------------------------
m27yr2fb1up7pb8o3c.jpg
خداحافظی سیسوکو در پایان فصل​

مدتی ست که اخباری در خصوص احتمال جدایی وی منتشر می شود و طی روزهای گذشته این خبر قوت بیشتری گرفت تا به امروز که مدیر برنامه هایش نیز از جستجو برای تیم اینده محمد سیسوکو خبر داد. هافبک اهل مالی بانوی پیر که نمایش های خوبی در طول حضورش برای یووه ارائه کرد در ترکیب دل نری جای ندارد و همین مسئله موجب شد تا وی خواهان جدایی از بیانکونری باشد.

امروز مدیر برنامه های سیسوکو در خصوص اینده این بازیکن گفت: در حال بررسی و یافتن باشگاه جدید برای شرایط اینده محمد هستیم. اما مطمئن هستیم که فصل را با پیراهن سیاه و سفید به اتمام می رساند و اینده سیسوکو می تواند به انگلیس، المان و یا اسپانیا ختم شود.

-------------------------------------------
------------------------------------------
تایید مذاکرات برای جذب لیساندرو لوپز

image.php

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

جواد جان خوشحالم برگشتی.
بازی با لاتزیو همیشه سخت بوده و هست و حالا در این شرایط که لاتزیو 3 امتیاز هم از ما بیشتر داره سخت تر هم می شه:دی
شبکه سه هم که بازی به این حساسی رو پوشش نمی ده , خدا TV8 Turkey رو از ما نگیره که فردا بازی میلان و رم و یووه رو پخش می کنه.

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
yes
yessssssssssss
ممنونم کراسیچ
خیلی چسبید.
دوستان تبریک میگم

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
پست 2000 ام فروم رو تبریک میگم.
یووه 2-لاتزیو 1
اینم تقدیم به تمام دوستان مخصوصا جواد:

i554280_JVD.jpg

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

جواد جان ممنون رفیق.

آقا رضا دم شما بسیار گرم. واقعا زیبا و راستش اولش یهو شوکه شدم. 2000 برای یووه عزیز. ایشا.. یه روز صفحه 2000 رو کنار هم باشیم البته با دوستان بیشتر.

شکست لازیو شیرین .
فکر میکنم بازی زیبا بود و حقمون برد بود. البته من از رادیو گوش میکردم. آنتن ما در یه حادثه عجیب که عواملش هنوز در دست بررسیه ناک اوت شده. سرعت اینترنت هم خیلی دیشب بد بود. نشد ببینم. ولی گل دقیقه نود و چهار یه صفای دیگه ای داشت. این فصل همه بازیهای مهم رو خوب بودیم و فقط جلو رم بدشانس بودیم. این موسلرا واقعا گلر خوبیه.
اون صحنه درگیری دلپیه رو و بازیکن لازیو چی بود؟ یکی تشریح کنه.

بالا