اخبار یووه را نمیزاری.!! بچه هارو منتظر میزاری .....
خب فعلا جواد جان سرشون شلوغه.من خبرا رو میزارم.البته با اجازه ی جواد ها::blush:
ندود:این یووه را دوست دارم
سالیان نه چندان دور با پیراهن یووه در میادین حاضر می شد و می درخشید و حالا در مقام یک مدیر به فکر بزرگی و اوج گیری مجدد بانوی پیر است. پاول ندود از شرایط کنونی تیم بسیار خرسند و راضی ست و به اینده این تیم امیدوار.
این یووه را دوست دارم، چنین فضا و شرایطی برایم جذاب و خوشایند است. قدرتمند و خوب پیش می رویم و انگیزه و توان بسیار بالایی داریم.
کراسیچ یک خرید فوق العاده برای تیم بود، او توان و شایستگی های کامل برای موفقیت در بانوی پیر دارد.
پاول به احساسات و استقبال تیفوسی ها در خصوص بازگشتش نیز اشاره می کند و می گوید: زمانی که از این تیم جدا شدم نیز احساسات و صمیمیت میان مان وجود داشت، با بازگشت حس همیشگی خود را یافتم و حالا بسیار خوشحالم که در کنار مجموعه ای بزرگ با تیفوسی های بزرگ هستم.
من از شرایط کنونی یووه بسیار خرسندم هیچ پشیمانی ای برای خداحافظی احساس نمی شود و مطمئن هستم که این یووه دیگر نیازی به حضور من در میدان ندارد.
اگر اندره ا بخواهد برای همیشه بیانکونری می مانم
هافبک برزیلی که با تولد جدید یووه او نیز یک بار دیگر در یوونتوس متولد شد این روزها در فرم ایده ال روحی و فیزیکی قرار دارد تاکید می کند می خواهم با این پیراهن جامی را بالای سر ببرم و قهرمانی را تجربه کنم، اگل اندره ا بخواهد برای همیشه بیانکونری می مانم.
فیلیپه ملو در پاسخ به این سوال سال گذشته 25 میلیون ارزش داشتید و حالا 35 میلیون می گوید علاقه ای به سوالات قدیمی ندارم ! دوست دارم با این پیراهن جامی را فتح کنم و در صورتی که اندره ا بخواهد برای همیشه بیانکونری خواهم ماند. همه چیز خوب است و خودم هم خوب هستم.
فیلیپه ملو میلان را پیش روی دارید ؟
هیچ ترسی ندارم زیرا می دانیم که می توانیم میلان را کنار بزنیم.
باشگاه قرارداد جدید با کیه لینی منعقد کرد نظرت در خصوص برخی بندهای قرارداد چیست ؟
خوب من اشنایی کامل نسبت به قرارداد جدید ندارم. در خصوص سایت های نظیر تویتر و سایرین از قبل با یووه قرارداد این چنینی داشتم و برای من مسئله ای تغییر نکرده است.
در این سایت ها برای شما هواداران میل و نوشته هایی می نویسند .
بله ، بسیار نزدیک و صمیمی هستند و رابطه بسیار خوبی برقرار است.
تصور می کردی با نمایش سال گذشته، امسال به خوبی از این ازمون خارج شوی ؟
ایجا هستم زیرا یووه را دوست دارم. تیفوسی ها به استادیوم می ایند و از نزدیک ما را تشویق می کنند، بازی در یووه برای من ارزشمند است.
ارزش قرارداد به 35 میلیون یورو افزایش بیابد ؟
با لبخند می گوید نه به هر حال مسائلی ارزشمند و ویژه برای من تغییر کرده اند.
چه مسائل ویژه ای تغییر کرده اند ؟
من، من عوض شدم. زمانی که وارد میدان می شوم و زمانی که اشتباهات را تکرار نمی کنم . می خواهم رشد کنم و پیشرفت.
کراسیچ، کیه لینی، ملو و آکوییلانی در مقابل جیلاردینو
سینیسا میهایلویچ مربی تیم فیورنتینا در آستانه بازی با یوونتوس این تیم را یکی از مدعیان کسب عنوان قهرمانی سری آ دانست ولی با این وجود اعلام کرد که فقط برای پیروزی به تورین سفر خواهند کرد.
"اولین چیزی که از سفر به تورین به ذهن من می رسد پیروزی فصل گذشته به همراه کاتانیا در برابر یوونتوس می باشد. این بار نیز به همراه فیورنتینا فقط برای کسب پیروزی به میدان خواهیم رفت و به همه اطمینان می دهم که هرگز برای تساوی بازی نخواهیم کرد."
"یوونتوس نیز مانند سایر تیم های تحت هدایت جیجی دل نری تیمی منسجم و بسیار سازماندهی شده می باشد. آنها بهترین فوتبال تهاجمی را به نمایش می گذارند و در حال حاضر نیز بسیار سرحال و آماده هستند. به خوبی می دانیم که آنها می توانند ما را تحت فشار زیادی قرار دهند ولی ما هم در مقابل می توانیم به آنها ضربه بزنیم."
جیلاردینو در یوونتوس؟ "پیشنهاد خوبی است ولی آنها در مقابل باید میلوس کراسیچ، جورجو کیه لینی، فلیپه ملو و آلبرتو آکوییلانی را به ما واگذار کنند."
چگونگی متوقف کردن کراسیچ؟ "به نظر من کراسیچ در حال حاضر بهترین بازیکن لیگ در پست خود می باشد و او ارزش های خود را به خوبی نشان داده است. ما تمام تلاش خود را برای توقف او بکار خواهیم بست و برنامه هایی نیز داریم ولی نمی توانم بیش از این توضیح بدهم. من مطمئن هستم که تیم من کراسیچ را در این بازی از کار خواهد انداخت."
پست جدید ماروتا در فدراسیون فوتبال ایتالیا
جوزپه ماروتا مدیر ارشد نقل و انتقالات باشگاه یوونتوس که در فصل جاری عملکرد موفقی در بازار نقل و انتقالات تابستانی داشته امروز به صورت رسمی به عنوان نائب رئیس فدارسیون فوتبال ایتالیا برگزیده شد.
فدراسیون فوتبال ایتالیا امروز به صورت رسمی آ جوزپه ماروتا را بعنوان نائب رئیس بخش فنی این فدراسیون برگزید، ماروتا در کنار انریکو دیمارکی و اسوالدو کاربوناری به فعالیت خواهد پرداخت .
ماروتا در تابستان فصل جاری از تیم سمپدوریا به تیم فوتبال یوونتوس نقل مکان کرد.
کاتانیا حریف یوونتوس در جام حذفی
در مرحله ی یک هشتم نهایی جام حذفی ایتالیا موسوم به کوپا ایتالیا تیم کاتانیا موفق شد در یک دیدار پر گل با نتیجه ی 5 -1 تیم برشا را با شکست بدرقه کند و در مرحله ی بعدی بازی ها حریف یوونتوس شود.
یوونتوس که در کوپا ایتالیا با 9 قهرمانی پر افتخار ترین تیم محسوب می شود در مرحله ی یک چهارم نهایی جام حذفی با تیم کاتانیا مصاف خواهد کرد.
گفتنی است تیم کاتانیا در مرحله ی قبل کوپا ایتالیا موفق شد تیم وارسه را شکست دهد و راهی مرحله ی بعد شود.
توان قتح اسکودتو را داریم
یوونتوس توان و شایستگی کسب اسکودتو را دارد، این نظر و خواسته مجموعه بیانکونری ست که این هفته ها برای پایانی خوش برنامه مشخصی دارند، فابیو کوالیارلا که با حضورش در یووه گلزنی های خود را ادامه داد می گوید فتح اسکودتو برای یووه امکان پذیر است.
مهاجم بیانکونری در گفتگو با شبکه اسکای می گوید خیلی خوشحالم در فضای باشگاه بسیار خرسندم، یووه با نتایج اخیر شرایط خود را در جدول رده بندی حفظ کرده و به زودی پیش خواهیم رفت. ما می توانیم اسکودتو را فتح کنیم. این خواسته ماست.
می دانیم که قهرمانی سخت و دشوار است اما ما توان زیادی داریم و باید بهتر و قدرتمندتر ظاهر شویم، در حال پیشرفت هستیم و تیم هماهنگی و نظم خوبی به خود گرفته، خوشحالیم که برخی مهره های مصدوم و محروم نیز به تیم بازگشتند و سایرین نیز در وضعیت مناسبی برای بازگشت به سر می برند.
در رده بندی نیز اوضاع خوبی داریم و می توانیم بهتر شویم و رده های بعدی را از ان خود کنیم تا هواداران مان رضایت بیشتری داشته باشند. همگی می دانیم که برای قهرمانی باید بهتر کار کنیم و نتایج بهتری به دست بیاوریم، به دقت و تمرکز نیاز داریم.
امادگی همراهی یووه را دارم
هافبکی که با بیانکونری شدن یک بار دیگر توانایی های خود را ثابت کرد پس از مصدومیت جزیی در دیدار گذشته به شرایط بازگشت به ترکیب نزدیک شده و در تمرینات نیز حضوری مثبت داشت تا دل نری به حضورش در دیدار فردا شب امیدوار شود.
البرتو اکوئیلانی می گوید تصور نمی کنم که اسیب دیدگی ام برابر جنوا شدید بود، به این دلیل که در حال حاضر اماده هستم و از نظر فیزیکی نیز خود را در شرایط خوب می بینم. من در ان دیدار درخواست تعویض کردم تا از مصدومیت شدید جلوگیری کنم.
وی تاکید دارد که اوضاع در یووه خوب است و با شروعی که در ابتدای فصل داشتند کمتر کسی به اوضاع کنونی اعتقاد داشت اما یوونتوس تیمی بزرگ و مقتدر است که بارها بازگشت خود را با قدرت زیاد ثابت کرده، برنامه هایی که داریم در بهتر شدن اوضاع تاثیر گذار بود و در حال حاضر نمایش خوبی ارائه می دهیم و نتایج مثبتی کسب می کنیم که می تواند در شرایط جدول نیز تاثیرگذار باشد.
از او در خصوص حضورش در ترکیب برابر فیورنتینا سوال می کنند، مطمئنا امادگی همراهی یووه را دارم اما اینکه در ترکیب قرار گیرم یا خیر نظر مربی خواهد بود. رقابت سختی ست، فیورنتینا تیمی بزرگ و هماهنگ است که بسیار خوب کار می کند و ما می دانیم که دیدار اسانی نخواهد بود.
در انتظار بازگشت به ترکیب
هافبک جوان و اتیه دار بیانکونری که در دیدار یوونتوس برابر میلان در سن سیرو اسیب دید امادگی خود را برای بازگشت به میادین طی روزهای اخیر کسب کرده و امیدوار است در ابتدای سال اتی میلادی یووه را همراهی کند.
هر چند که برای دیدار شنبه شب او از غایبین یووه محسوب می شود اما دچلیه تاکید دارد برای بازگشت لحظه شماری می کنم می دانم که یووه مملو از بازیکنان برتر و قدرتمند است و نبود من تاثیری بر نمایش تیمی نمی گذارد اما همه می خواهیم برای بیانکونری تمام قدرت و انگیزه خود را ارائه دهیم.
فردا با دوستان و هواداران مان برای پیروزی یووه به تماشای دیدار خواهیم پرداخت و در کنار انان خوشحال و خرسند می شویم. گفتنی ست پائولو دچلیه فردا عصر راس ساعت 17 به وقت ایتالیا با دوستداران خود در صفحه خود در فیس بوک ارتباط برقرار خواهد کرد و به سوالات طرفداران پاسخ خواهد داد.
به دنبال ثبت تاریخ و دوران جدیدی در بیانکونری
یک رقابت حساس و دیدنی در انتظار دوست داران بیانکونری و حریف مشهورش فیورنتیناست، در این میان شرایط جدول و اوضاع هفته های اخیر یووه نیز نوید یک نمایش تماشایی و زیبا را به هوادارانش می دهد. این شرایط در کنار بازگشت برخی مصدومین و بهبودی اوضاع اسیب دیدگان تیم می تواند راه پیش روی را هموارتر نماید.
جیجی دل نری نیز در ابتدای کنفرانس خبری به این موضوع اشاره می کند و می گوید در حال بازگشت و بهبودی مصدومین مان هستیم اما همچنان برای در اختیار داشتم کلیه بازیکنان بیش از یک ماه زمان نیاز داریم. دچلیه و مارتینز در ماه ژانویه به کنارمان باز می گردند اما شرایط اکوئیلانی مناسب است. او خیلی اوضاع خوبی دارد و فردا در ترکیب خواهد بود، او بازیکن یوونتوس است و یک بازیکن مهم و تاثیر گذار به شمار می اید. اگر مجموعه خواهان ادامه حضور او باشد البرتو در یووه خواهد ماند.
اسیب دیدگی بسیاری از بازیکنان موجب شد تا برخی مهره های فشار زیادی تحمل کنند و در دیدارهای پرفشار و متوالی را پشت سر گذارند به همین جهت باید مراقب حفظ قدرت انان باشیم. همه مهره های یووه زیر نظر هستند و باید همیشه بهترین نمایش را ارائه دهند، بازیکنی که پیراهن یووه را بر تن می کند می داند که باید همیشه انرژی و توان بالایی داشته باشد.
اما دیدار برابر فیورنتینا، رقابت انان را برابر میلان دیده ام، یک بازی بسیار عالی ارائه دادند، در این تیم بازیکنان بزرگی مانند مارکیونی، داگوستینو بازی می کنند و یک تیم جوان که نشاط و انگیزه خوبی دارد و خوب ظاهر شده، از ابتدای فصل تاکنون می توانم بگویم که دیدار برابر میلان بهترین نمایش انان بود، به دنبال گذر از این تیم هستیم.
دل نری از امادگی مدافعین و خط دفاع خود نیز بسیار راضی ست، این تیم و این بازیکنان خوشایند من هستند، بیش از هر خط دیگر از مدافعین راضی ام. بسیار شایسته هستند و واکنش خوبی دارند. البته ما در خط حمله به هیچ عنوان مشکل نداشتیم و نداریم، به خوبی گل می زنیم.
از مربی یووه در خصوص شرایط اینتر سوال می کنند که این تیم از رده های بالای جدول دور شده و جیجی دل نری پاسخ میدهد، اگر اینتر کند کار می کند در مقابل میلانی ها پرواز می کنند میلانی که ما امتیاز دیدار رودررو از انان گرفتیم. به هر حال هر یکشنبه نتیجه ای به دست می اید و هیچ تیمی نباید فراموش کند که پیروزی اسان به دست نمی اید.
هدف من این است که می خواهم تاریخ جدیدی برای بانوی پیر ثبت کنیم، یک دوره بزرگ و باشکوه مانند انچه که در گذشته از ان یووه بوده، می خواهیم یوونتوس پیروزی را در تاریخ فوتبال ایتالیا داشته باشیم.
اما امائوری، او با اسیب دیدگی ای که گریبان گیرش شد دچار بدشانسی زیادی شد، در حال گذراندن دوره نقاهت و بهبودی ست، ایکاش او را در ابتدای ژانویه در اختیار داشته باشم و از این بابت خوشحال خواهم شد زیرا او بازیکن مهمی برای تیم محسوب میشود.
دل نری در پایان به مدیریت و درایت اندره ا انیلی اشاره می کند، احساس غرور می کنم زمانی که می گویم مدیر انیلی، من با این امتیاز به این باشگاه امدم، او احساس و رفتار بسیار بزرگ و خاصی دارد، من خودم را در مجموعه یووه بسیار خوب یافتم و اگر خوب کار می کنم و خوب نتیجه می گیرم به دلیل تلاش بازیکنان، مربیان، مدیران و مجموعه یوونتوس است.
:blush::blush: