سلام دوستان
خوب بازی دیشب هم دو تا مصدوم به مصدومان تیم اضافه کرد , لگروتالیه - کراسیچ که به جمع بوفون - منینگر - کیه لینی - ترائوره - رینائودو - گریگرا - ده چلیه - لانتزفامه - مارتینز - یاکوئنتا اضافه شدن
خدا به دادمون برسه , اینم آخرین اخبار یووه:
----------------------------
چهارمین تساوی و خطر حذف از اروپا ( یووه 0 - 0 سالزبورگ )
چهارمین تساوی متوالی یووه در لیگ اروپا نیز به دست امد و بانوی پیر در حالی که به کسب 3 امتیاز در این دیدار نیازمند بود نتوانست در ورزشگاه المپیک تورین در برابر تیم سالزبورگ به نتیجه ای بهتر از تساوی 0 - 0 دست پیدا کند
دل نری در این دیدار تنها 9 بازیکن اصلی خود را در اختیار داشت و نیمکت ذخیره های یوونتوس به صورت کامل در اختیار بازیکنان تیم امید یووه قرار داد و دل نری تیم خود را با ترکیب استوراری - په په - بونوچی - لگروتالیه - موتا - مارکیزیو - سیسوکو - جیان دوناتو - دل پیرو و امائوری به میدان فرستاد.
نیمه اول این دیدار بسیار سرد و کسل کننده دنبال شد و یووه علی رغم مالکیت توپ و میدان نتوانست از برتری خود استفاده کند و تنها در یک صحنه دل پیرو دروازه ی تیم اتریشی را گشود که در ان صحنه نیز داور به درستی افساید اعلام کرد.
هافبک های میانی یوونتوس توانایی حفظ توپ و بازی سازی را نداشتند و این بزرگ ترین مشکل یووه در نیمه اول بود و تنها دل خوشی یووه به حرکات دل پیرو و کراسیچ بسنده می شد.
نیمه دوم نیز اوضاع یوونتوس تغییر چندانی نکرد و تیم دل نری همانند نیمه اول بدون برنامه و بسیار سردرگم به میدان امد و حتی تغییر پست بازیکنان کناری یووه نیز تاثیری در نمایش یووه نداشت و حتی دل نری مجبور شد در این نیمه از سه بازیکن جوان خود استفاده کند.
مصدومیت کراسیچ و لگروتالیه در حین بازی نیز بر مشکلات بسیار زیاد یووه اضافه کرد و حتی کراسیچ در نیمه راه از همراهی یووه باز ماند و جانشین وی نیز نتوانست نمایش خوبی از خود بر جای بگذارد.
در نهایت یووه در یک بازی بسیار ارام و بدون هیجان با نتیجه ی تساوی 0 - 0 در مقابل تیم سالزبورگ اتریش متوقف شد و با توجه به برتری تیم پوزنان در مقابل منچستر سیتی یووه با کسب چهار امتیاز در مکان سوم گروه و پایین تر از دو تیم 7 امتیازی قرار گرفت و با توجه به دو بازی اینده وضعیت یووه برای صعود به مرحله ی بعدی بازی ها در خطر قرار گرفت.
گفتنی است یووه در دیدار بعدی خود در لیگ اروپا به مصاف تیم پوزنان لهستان خواهد رفت.
برای صعود هنوز دارای شانس هستیم
یوونتوس ایتالیا با هدایت جیجی دل نری سرمربی با تجربه ی خود در چهارمین دیدار خود در لیگ اروپا نتوانست به برتری دست پیدا کند و همانند سه دیدار گذشته به تساوی دست پیدا کرد.
جیجی در پایان دیدار گفت: "من فکر می کنم ما هنوز شانس هایی برای صعود به مرحله ی بعد بازی ها داشته باشیم و نباید از هم اکنون خود را حذف شده حساب کنیم."
"همه شاهد بودند که من در این دیدار مصدومان زیادی در اختیار شدم و بسیاری از بازیکنان اصلی و حتی ذخیره ی خود را در اختیار نداشتم و حتی در این بازی از بازیکنان متولد سال های 1992 و 1993 استفاده کردم."
یوونتوس تنها یک مدافع دارد