سلام دوستان
جواد جان خجالت زدم نکن :blush: داداش من این حرف ها چیه می زنی :blush:
ساسان جان کاملا باهات موافقم همیشه یه جای تیم می لنگه:دی
خوب خدارو شکر الکس که روی گلی که زد ( البته به اشتباه قبول نشد ) احساس ناراحتی می کرد مصدوم نشده من که بعد از اون صحنه واقعا ترسیدم گفتم اگه الکس مصدوم بشه امسال کلا تیم از هم می پاشه که بازم جای شکرش باقیه که مصدوم نشد:happy:
اینم چند تا خبر از باشگاه والبته الکس دوست داشتنی:
بقیه خبر ها هم که نوید جان گذاشتن:happy:
---------------
اله و 18 سال زندگی در کنار یووه
ستاره شدن در دنیای فوتبال هر چند چندان اسان نیست اما بیش از ستاره شدن ستاره ماندن و تبدیل به اسطوره و پرچم دار یک باشگاه بزرگ و مشهور شدن دشوار است. فوتبالیست ها برای رسیدن به خواسته های فراوان خود سخت تمرین می کنند اما تمرین، گلزنی و حتی درخشیدن به تنهایی انان را نزد علاقه مندان فوتبال محبوب و دوست داشتنی نمی کند. در کنار نمایش های دیدنی، فانتزی، رساندن تیم به جایگاهی ارزشمند و خوشحالی هواداران خصیصه دیگری نیز وجود دارد که برخی از ستاره های دنیای توپ گرد را ماندنی و نزد کلیه دوست داران فوتبال قابل احترام و ارزشمند نشان می دهد.
خصوصیات اخلاقی و شخصی یک بازیکن در داخل و خارج از میدان و رفتارهایی که از این بازیکن در شرایط مختلف سر می زند در کنار وفاداری به باشگاه و طرفداران، این گروه از بازیکنان را از ستاره شدن به اسطوره شدن سوق می دهد و در نهایت این بازیکنان نه تنها نزد تیفوسی های خود بلکه کلیه علاقه مندان فوتبال دوست داشتنی و محترم می شوند و لقب تک پرچم دار و اسطوره را یدک می کشند و برای همیشه در تاریخ باشگاه شان ماندگار.
الساندرو دل پیرو با 18 سال زندگی در یووه از معدود فوتبالیست های حال حاضر است که وفاداری خود را در شرایط مختلف، در بهترین و ناخوشایندترین زمان به تیفوسی های بانوی پیر ثابت کرده تا برای انان الگوی مثال زدنی ای شود و انان با قدرت فریاد زنند " مانند تو هرگز هیچکس نیست "
کاپیتان اله در گفتگویی از زندگی در کنار بیانکونری، رویدادهای تلخ و شیرین و تمایلش به ادامه دوران بازیگری گفت.
تیمی کاملا متفاوت و قابل احترام نسبت به فصل و سال گذشته هستیم. برای من نیز پیشگویی در خصوص اینکه بگویم انتی میلان هستیم یا خیر دشوار است زیرا دو مسئله متفاوت وجود دارد، نخست اینکه هیجان زیادی نسبت به نیم فصل دوم احساس میشود و نکته دوم اینکه سختی های زیادی نیز وجود دارند اما انچه که بیش از هر چیز به ما کمک خواهد کرد نیم فصل دوم و دیدارهای اتی ست که پیش روی ماست.
الکس اینگونه لحظات حساس کنونی تیمش را توصیف می کند و در ادامه به داستان بیانکونری بودن، جام جهانی، کالچوپولی و ناکامی هایی در کنار یووه در اخرین لحظات می پردازد.
" با موفقیت بزرگ و پرسر و صدایی همراه لیپی از المان به ایتالیا برگشتیم، مسائل کالچوپولی مطرح شد. یک سال با انچلوتی تنها با یک امتیاز فاصله پس از کسب دو قهرمانی متوالی در سال های قبل قهرمانی را از دست دادیم، یک مرتبه نیز با تساوی 2 بر 2 برابر رم در خانه این تیم اسکودتو را از دست دادیم که بیشتر شبیه یک خودکشی بود، و البته تنها افسوس برای لیگ قهرمانان و فینالی که درسال 2003 از دست رفت و قهرمان نشدیم. "
" اما سری ب و تابستان 2006؛ در سال 2006 زمانی که در باری باید جشن قهرمانی و فتح اسکودتو را برپا می کردیم فضای خیالی و غیرواقعی ای حکم فرما بود. حال و هوایی ناگوار که بیشتر شبیه فرورفتن بود و نمی توانستیم پنهان کنیم. شخصیت و قدرت ما در زمین کاملا روشن بود و همه قدرت و توان بازیکنان تیم ما می شناختند. به هر حال ما تاوان زیادی دادیم و حالا برایم دوباره مرور کردن ان جذاب نیست، من دو اسکودتوی خودمان را اینجا احساس می کنم درست مانند سالی که در سری ب بودیم. "
"مطمئنا 18 سال حضور در کنار بانوی پیر و زندگی همراه یوونتوس معنای ویژه ای خواهد داشت و الکس این دوران را اینگونه توصیف می کند. داستان فانتزی و زیبایی ست، حکایتی بزرگ و غرور افرین و یکتا که برایم ارزشمند است. داستان یک خانواده، خانواده انیلی که بیست سال ان را روایت می کنند و شبیه ان در دنیا نیست، به ویژه پیروزی هایی که به دست امده و تیمی همیشه برنده در فوتبال ایتالیا با ستاره های همچون پلاتینی، سیووری، بونیپرتی که نشان میدهد یوونتوس همیشه پیروز همه داستان ها و حکایت هاست. "
" در یووه به زودی بازیکنان مصدوم به ترکیب ازخواهند گشت درست مانند امتیازاتی که پیشروی مان است بازیکنانی که به تیم می ایند و مدیرانی که در کنارمان هستند فرم و روش پیروزی را می شناسند. برای من یوونتوس تیمی ست که رویایش را دارم و در رویایم می پروراندم و از کودکی به دنبالش بودم، پسربچه ای بودم که هوادار پلاتینی بودم و پوستر او را به اتاقم می زدم. "
" 18 ساله که اینجا هستم و هر روز در ان زندگی می کنم، بیشترین زمان زندگی من در اینجا رقم می خورد و گذشته ای که در این تیم دارم. برای اینده نیز مطمئنا پیش از ماه ژوئن تصمیم خواهیم گرفت، نمی توانم تا پایان منتظر بمانم و یا حالا تصمیم بگیریم، من با استرس زندگی نمی کنم خوب هستم و دوست دارم همچنان بازی کنم. "
اگر مصدومیت اجازه دهد به زودی باز خواهد گشت