رضا جان واقعا متاسفم و درک میکنم. دقیقا پارسال همین موقع ها بود (بعد جام جهانی) که برای خودم اون اتفاق رخ داد و دستم از کفت شکست و سه قسمت شد :دی .
بهر حال امیدوارم بی حوصله گی نکنی و بگذاری دستت خوب جوش بخوره. هواداران یووه برای برگشتت لحظه شماری میکنند . باور کن یه گروهی از تورین پیام دادند. اینم متن ترجمه شده اش:
سلام دوست همیشه همراه ما، رضا
دوست ایرانی ما، با خبر شدیم که در جریان فوتبال دوستانه ای دچار مصدومیت شدیدی از ناحیه دست شده ای. بسیار ناراحت کننده بود اما نگران نباش. ما اینجا در کنارت هستیم و برای برگشتن تو به کنار تیم وهمراهی با ما لحظه شماری میکنیم.
همقطاران یووه ای تو ، کانون هواداران یوونتوس تورین. دفتر مرکزی تورین.
و اما خبر ها رو شروع میکنیم. الان حس اینو دارم که کلی خبر بگذارم. امیدوارم زود خسته نشم :دی
بازگشت به یووه بعد از هفت سال
روز کونته
سر انجام کونته بعد از 20 سال بار دیگر به یووه آمد. 1992 به یووه آمد و تا سیزده سال در یووه ماند. افتخارات او با یووه تمام و کامل است. در تابستان 2004 از یووه رفت و پای در راه مربیان گذاشت. حالا او موفق بوده و برگشته تا بعد از هفت سال بار دیگر پرچم یووه را در دست بگیرد. کاپتان دیروز یووه سرمربی امروز باشگاه است و حالا او اینجاست.
همه شرایط خوب به نظر میرسد و کار آغاز خواهد شد. هواداران از عشق من به یووه میدانند و این همه مشکلات را برطرف میکند. من اعتقاد دارم که میتوانیم کارهای بزرگی بکنیم و اینکه باشگاه به من فکر کرده برای من انرژی بخش است و انگیزه ای بسیار. جایگاه واقعی یوونتوس بسیار بالاتر از این است که ما میبینیم و همه میدانیم که باید به جای خود برگردیم. با کمک مدیر انیلی ما میخواهیم برنده باشیم. من میدانم که عده ای لبخند میزنند و میگویند که او تجربه ای برای این کار ندارد اما هیچ چیز اهمیت ندارد و من به همه آنها میگویم که نگران نباشید. من در خطر نیستم و میدانم که موفق می شوم . من آمده ام بعد از هفت سال و این در زمانی اتفاق افتاده که برای ان قضاوت ها و فکر های مختلفی صورت میگیرد. اما من راضی هستم و خوشحال که باشگاه به من فکر کرده و این فرصت را دارم. اکنون من اینجا هستم و اعتقاد دارم که میتوانیم به کوه برسیم و زمان نجیب است و در پایان حق به حقدار خواهد رسید.
و یک مطلب دیگه از کونته:
کونته میخواهد ارمغانی جدید را داشته باشد. من به تهاجم فکر میکنم و نه سکون. ما باید همیشه صاحب توپ باشیم و برای بازی خود تصمیم بگیریم. روش من 4-2-4 است. ریاضیات را کنار بگذارید و با اعداد فکر خود را مشغول نکنید. 4 دفاع همیشه هستند و برگشت به عقب مطمعن تر از همیشه است. سیستم ما یک 4-4-2 پیشرفته خواهد بود . یک سیستم دو چهار چهار و شاید بهتر باشد بگوییم چهار دو چهار. برای این منظور پیرلو راداریم و مارکیزیو. کراسیچ در سمت راست و زیگلر مدافع خوبی است و در سمت چپ به باستوس فکر میکنم. نامهای زیادی هستند که به کار ما می ایند مثل درنته هلندی و یا نانی منچستر. ایلنر و سانچنز هم برای ما مفید خواهند بود. برای حمله رویای اگرو را داریم و ایگواین جایگزین خوبی برای اوست. جوزپه روسی بخش دیگری از این تغییر میتواند باشد. کواگلیارلا و ماتری را حفظ میکنیم و دلپیرو یک امتیاز برای شروع ماست. برای مدافعان اربلا و رونالدو پورتو و لیچستاینر در نظر هستند. چیه لینی را داریم و شاید ملو برود . همچنین امائوری و اکویلانی .
ما به سرعت با ماروتا برای خرید اقدام میکنیم. بوفون و دلپیرو برای من بسیار مهم هستند و یک گنج. یک راهنما برای تیم که کار مرا راحت تر میکنند. انها میدانند که چگونه روحیه یووه را در دیگران زنده کنند. خیلی ها میگویند که بازیکنهای زیاد برای ما مشکل درست میکند. اما من به انها میگویم بازیکنان بزرگ مثل دلپیرو و پیرلو و حتی مارکیزیو بلد هستن چگونه جای خود را درتیم پیدا کنند.
هدف من این است: بازگشت یوونتوس به تاریخ و شخصیت واقعی آن. برای این باید همه چیز برای او و در سطح او باشد.
و اما دست و پا شکسته که نه یه کم بهتر بخوانید مصاحبه جی جی عمو بوفون.
شروع دوباره و اینبار با کونته؟
رزومه کونته روشن است. او سالها در جاهای مختلف کار کرد موفقیت هایی را هم داشت. کونته کاریزماتیک است و مثبت. ما در حال حاضر به حمایت هواداران نیاز داریم.
رتبه هفتم و دوری از اروپا . از کجا شروع کنیم؟
بله. سال گذشته باشگاه به کمیت خریدها توجه داشت و نه به کیفیت. اما حالا نگاه برعکس شده و تعداد مهم نیست بلکه کیفیت را مد نظر داریم. باید در بازار قوی ظاهر شد.
در مورد شرایط تیم در فصل قبل و انیلی؟
ما همه به هم وابسته هستیم و تیم هستیم. ان چیزی که جامعه در مورد ما میگوید و انتظار دارد حق است. تنها میتوانم در مورد خودم بگویم که من خودم بودم.
ایا تا بحال به طور جدی به جدایی از باشگاه فکر کرده ای؟
نه هرگز. اما وقتی خارجی ها از ضعف من میگویند و من میشنوم برایم تضعیف اعتماد به نفس است. من از لحن استدلال برای من و باشگاه براشفته میشوم و تنها به فکر ترمیم خود و باشگاه هستم برای از بین بردن مشکلات.
حتی وقتی که پیام های مکرر دوستت توتی را از تلفن همراهت میگرفتی و میشنیدی؟
او میخواست وضعیت مرا درک کند. اگر هم ممکن بود که من از تورین دور باشم دوباره سر و افکار من در یوونتوس میبود.
در مورددلنری ، بوفون ناراحتی خود را پنهان نمیکند.
من برای دلنری متاسفم. اکسی که میداند که چگونه مربی باشد. اما او نهایتا بیست و دو بازیکن دارد که تغییرات داشته ونه به خواست خود. وقتی لیگ با رتبه هفتم به پایان میرسد نمیتوان فرصت گرفت برای برنامه ریزی و این زمانبر میشود. طبیعتا با کم تحملی ما ایتالیایی ها ممکن نیست.
بوفون اعتماد به نفس خود را بدست اورده؟
واقعیت این است که من فقط مصدوم شدم و طولانی شدن برگشتم فکر ها را منحرف کرد. من در پنج بازی بی اشتباه بودم و تنها یک اشتباه در برابر میلان.
و فصل شروع می شود شاید سخت ترین فصل برای شما.
من فکر میکنم که فصل ما خواهد بود و به چالش کشیدن حریفان. به یاد داشته باشید هفتاد درصد موفقیت تیم را بازیکن ها رقم میزنند.
نظر سنجی: انیلی و ماروتا در تلاشند برای جذب اگرو. ایا این خرید میتواند حق را برای احیای یوونتوس ادا کند؟
بله 2299 نفر (54 درصد) خیر 1937نفر (45 درصد) با توجه به قیمتش و کل مبلغی که باشگاه میخواد هزینه کنه من خودم هم به نه رای دادم :دی
خوان مانوئل وارگاس. مدافع پرویی فیورنتینا مورد توجه کونته هست.
اینم صفحه ویکی . البته اگر اسمی هم نمیشناسیدش قیافش رو ببینید یادتون میادکیه. بچه جنگنده ای هست.
http://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Manuel_Vargas
دو مهاجم آرژانتینی در دستور یووه هستند تا یکی جذب شود. به نظر میرسد که
گنزالو هیگواین به مراتب در دسترس تر از
اگرو باشد. اما تمام تلاش این است که یکی از این دو ارژانتینی از اسپانیا به تورین برود.
رونالدو پرتقالی البته مدافع تیم پورتو. همچنان در کش و قوس رسیدن به ایتالیاست. رم و یووه پا قرص برای این مدافع هستند و قیمت او 20 میلیون اعلام شده که مبلغ پانزده میلیون ظاهرا برای رضایتنامه وی در نظر گرفته شده.
میشل باستوس برای خروج از لیون و پیوست به یووه ظاهرا هیچکدام از مشکلات قیمتی و ... رو نداره. کونته او را میخواهد و او گفته قصد خروج از فرانسه را دارد. ظاهرا فصل نه چندان قوی باستوس بعد از جام جهانی یووه رو دو دل کرده و از طرف دیگه ظاهرا مشکلاتی برای گذرنامه داره.(اینو خیلی درست نفهمیدم)
'
Ale10friendsforjapan'
خب حتما در جریانش هستید. فروش تی شرت برای جمع کردن کمک برای زلزله زده های ژاپن از سوی کاپتان. اعلام شده که با فروش 16062 تی شرت مبلغی بالغ بر
400000 یورو جمع شده و آماده تحویل به صلیب سرخ برای ژاپن است. نکته جالب توجه اینکه در هفته اول فروش 5020 عدد فروخته شد که بدلیل درخواست های زیاد سایت رو به حال سقوط کشانده بوده.
ظاهرا
استوراری وقتی که مطمعن هست که گلر اول تیم بوفون هست تصمیم به ترک یووه داره که رم خواهان اوست. او تا اواسط ژوئن قرار داد داره و بعد در انتظار چراغ سبز یووه است تا جایی بازی کند که حضورش در زمین تداوم داشته باشد.
یه خبرهایی هست در مورد یه جور رسوایی و یا فساد و نمیدونم یه چیزی تو این مایه ها . کلا ازش به عنوان
شوک و .. یاد میشه. فقط فهمیدم که
16 نفر دستگیر شدند که یکیش
سینیوری معروف و گلزن بوده. عرض شود که فقط چون خبرهای یووه رو دنبال میکردم دیدم که کیه لینی و پیرلو در موردش حرف زدند و دیگر هیچ.
جریان به شرط بندی روی نتایج تیم ملی ایتالیا و بازیهای سری بی هست. جزو دستگیر شده ها بنگاههای شرط بندی هم هستند که ظاهرا در نتایج دخل و تصرف هم داشتند. کلا اوضایی هست و
ممکنه کار بازجویی به بازیکنهای ملی پوش هم برسه.
مورینیو چشم به مارکیزیو و کیه لینی داره. کیه لینی که تموم شد و قرارداد رو تمدید کرد و همینطور بعدش مارکیزیو هم قرارداد امضا کرد. بعد از اون یووه قصد داشت تا ملو رو بدهد و دیارا رو بگیره. دیارا گفته بود که خواهان حضور در لیگ قهرمانان است و بعد از اون حالا که
کونته آربلوآ رو میخواد یووه قصد داره تا ملو رو با آربلوآ عوض کنه. ببینیم موفق میشه؟ به نظرم ملو اصلا برای ما خوب نبود و بره بهتره.
مونتولیوو همچنان در کش و قوس هست. هیچی هنوز معلوم نیست و خیلی دلم شور میزنه برا این پسر. خیلی دوست دارم که بیاد یووه. در ضمن فیورنتینا گفته ما
یاکوینتا رو نمیخواهیم و اگه مونتولیوو رو میخواهید پول بدید.
یه خبر دیگه هم دیدم که جالب بود. ظاهرا یووه و رئال دارند بد میپیچند به هم :دی از بروبچ خودمون مطمعنم که کسی نمیره. چون هم خودمون بهشون نیاز داریم همه اخرت تعصب هستند. اما ظاهرا یووه پاشو تو یه کفش کرده که از بین
دیارا و گارای (قرضی تو راسینگ سانتاندر بازی میکنه ولی بازیکن رئاله) یکی رو بگیره. و از طرف دیگه زوم قوی ای کرده رو
بنزما و اگواین البته به شرطی که از اگرو منصرف بشه. ببینیم چی میشه.
Stephan Lichtsteiner
خبر و توضیحش بماند. فقط بگم که: به شدت مورد توجه یووه و کونته هست برای جذب.
http://en.wikipedia.org/wiki/Stephan_Lichtsteiner
در مورد
سانچز انگار چون قیمتش خیلی بالاست یووه داره بیخیال میشه و از طرف دیگه اینتر هم خیلی پا قرص واساده و این باعث میشه که قیمت پایین نیاد. در کل کم کم باید فراموشش کنیم.
قیمت فروش
همسیک برای هرتیمی که بخواهد دوازده میلیون یورو. ستاره خوب اسلواکیایی که شاید سر از میلان دراورد. ضمن اینکه شاید ناپولی
آمائوری رو بخواهد و اونوقت شرایط برای مبادله فراهم بشه. البته ناپولی به شرطی میاد سراغ آمائوری که ترزگه به ناپولی نره.
در مورد
آکویلانی هم باید بگم که جای خودش رو با ورود پیرلو و انتظار برای اینلر تنگ میبینه و ظاهرا چون دوست داره در ایتالیا بمونه یه جورایی دنبال تیم هست. ضمن اینکه مبلغ لیورپول همچنان بالاست و میتونیم تا حد بالایی اونو رفتنی بدونیم.
-------------------------
راستی این خبر ها رو من میذارم بخونید ها. جون خودم نگید کی حال داره و...
-------------------------