سلام دوستان
خب همچنان خبر بزرگی نشده ولی شایعات بزرگ زیاد داریم.
اول هفته بود که خبر از عزم جزم یووه برای صیدهای بزرگ داشتیم و هنوز چیزی قطعی به نظر نمیاد. البته در مورد صبتهای رضا من قبول دارم ولی خب گفتم باید صبور باشیم. یعنی در واقع غیر از این کاری هم از دستمون نمیاد ولی خب چیزی که میشه بهش امیدوار بود اینه که اینبار داستان فرق داره و باشگاه قصد حرکت بزرگ رو کرده ولی خب چون اون افزایش بودجه همونطور که قبلا گفتم یک وام هست شاید قدری هم دارند به بازپرداختش فکر میکنند. و البته نباید فراموش کرد که بازی تو خانه جدید خودش برای خیلی ها وسوسه انگیز و شاید در مقابل برای بعضی احتیاط زا باشه. بریم یه گشتی بزنیم تو صفحات وب و خبرها رو یه مرور بکنیم.
مطابق چند مرتبه اخیر با آگرو شروع می کنیم. و تقریبا همه نکات تو این خبر هست. میشه گفت اکثر خبرگزاری ها همچین خبری رو به عنوان آخرین وضعیت اعلام کردند: حرفهای وکلای اگرو و باشگاه.
چلسی / اینتر/ بارسا نیز خواهان او بودند اما حالا فقط رئال وجود دارد و یووه که یووه را می توان تنها خواهان نیز دانست.
آنها میتوانند از پس مبلغ در خواستی بر بیایند و ما به این موضوع خوشبین هستیم. 45000000 یورو.
یووه در حال حرکت جدیدی در تیم است. یه جوانگرایی با تجربه و ایده آل و اگرو 23 ساله گزینه بی نهایت خوبیست.
بعید است که او به رئال برود. در واقع من ترجیح میدهم او به لیورپول یا سویا برود ولی به رئال نرود. تیم همشهری! رئال نشان داده توان خرید هر ستاره ای را دارد اما ما میل نداریم برای اگرو چنین شود.
یووه فعلا تنها گزینه است و البته هر اتفاقی که بیافتد هواداران او را درک خواهند کرد و خواهند بخشید. او یک بازیکن بزرگ است و جهان فوتبال مسائل خود را دارد.
تکمیلی:
اینها هم گمانه زنی هایی در این مورد.
یووه میخواهد بجای 45 میلیون سی پنج میلیون بدهد و در مقابل دستمزد سالیانه او را به 7 و نیم میلیون افزایش دهد. و این در حالی است که اگر رئال قصد صد در صدی برای این خرید داشته باشه 45 میلیون را میپردازد. همچنان اگرو منتظر پیشنهاد بهتری از چلسی نیز میباشد.
نمیدونم اینو قبلا خبرش رو گذاشتیم یا نه ولی فکر کنم جا مونده.
مایکل پانزینزا. بازیکن ناپولی هم به یووه پیوست. البته یک هفته ای میگذره.
این بازیکن به عنوان بازیکن آزاد و طی قرارداد سه ساله به تیم پیوسته و کلی هم مصاحبه کرده که چلش جدیده و میخوام خودم نشون بدم و... /// 28 ساله هست و ایتالیایی. قبل ناپل در فیورنتینا هم بازی کرده .
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
در مورد استادیوم بازسازی شده دل آلپی هم بگم که:
- زمین بازی مورد توجه هست و سیستمهای مختلف در حال پیاده سازی. برای زه کشی. برای آبیاری. برای درجه حرارت نگهداری خاک. همچنین به طور مجزا تخمگذاری چمن زمین (همون بذر خودمون :دی) با شن و ماسه /سیلت و رس . در حال انجام هست. برای این مرحله پایان ژوئیه زمین حاضر خواهد بود.
- چیدمان صندلی در سه سطح و یا فاز هست که اول تمام شده و سطح دوم و سطح سوم (متمرکز) در حال اتمام است.
- پارکینگ استادیوم نیز به همین ترتیب در فاز اول تمام است و 2 و 3 در مراحل پایانی است.
- مبلمان داخلی استادیوم ( توضیح اینکه تو استادیوم جدید در سالنهای ورودی مراکز خرید قرار داره و لابی هایی برای استراحت و خیلی چیزهای دیگه از کافی شاپ بگیر تا فروشگاههای ورزشی و ... ) نصب شده . اتاق پانسمان در حال تکمیل است و همینطور بخش مربوط به رسانه ها و ...
- و نهایتا اینکه کار نهایی برای نصب نماد های باشگاه با عنوان 50 افسانه در حال انجام است و این پروژه ادامه دارد.
اینم چند تا عکس جالب:
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
استفان لیخشتاینر هم در ازای همون دوازده میلیون یورو لازیو رو به مقصد یووه ترک کرد / آزمایشات پزشکی رو هم پشت سر گذاشت و دیگه تموم دیگه.
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
خبر دیگه اینکه باشگاه قصد داره برای کم کردن هزینه دستمزد ها و همچنین تامین اعتبار برای خرید ها دیگه چند تا مهره رو بفروشه. در این بین اونهایی که در صدر لیست هستن دقیقا کسانی هستند که مبلغ هاشون بالاتره و البته در بازی تیم چندان موفقیتی نداشتند. یاکوینتا/ امائوری/ سیسوکو/ ملو
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
احنمال گرفتن جوزپه روسی هم همچنان در دست بررسی و مذاکره هست هر چند که یووه خیلی پا قرص نشون نمیده. ظاهرا این گزینه در صورتی جدی میشه که اگرو کنسل بشه. که خب ظاهرا باید به اگرو خیلی امید داشت.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
اما خبر خیلی مهمی در باره ملو که به خبر قبلی هم مربوطه از توتو اسپورت.
ممکنه که فردا خبری داشته باشیم از رفتن ملو به ویارئال. ویارئال در اندیشه پر کردن جایگزین مارکوس سنا هست و این گزینه جایگزین میتونه ملو باشه. اینم در نظر بگیرید که ممکنه این انتقال با پرداخت مبلغی مقدمه ای برای حضور جوزپه روسی باشه.
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
آرتور ویدال
این بازیکن هم ستاره تیم ملی شیلی هست که در پست هافبک وسط بازی میکنه و الان تو لورکوزن آلمان هست. بایرن این بازیکن رو میخواد و از طرفی هم خود لورکوزان قصد تمدیدش رو داره در حالی که یووه هم به وکیلش پیشنهادی داده. باید دید این بازیکن در کل کارش به کجا میرسه. اگرچه بازیکن خوبیه ولی من فکر میکنم ما باید خیلی بهتر از اینو بگیریم. شاید همون دیارا خوب باشه با توجه به اینکه مورینیو به سیسوکو چراغ سبز داده بود و از طرفی دیارا رو برای رفتن بی مانع رها کرده بود.
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
مارکا اسپانیا این فرضیه بالا رو تایید میکنه:
دیارا
دیارا در صدر خروجی های رئال هست و این ممکنه با خرید یووه انجام شود. رئال به عنوان صاحب این بازیکن 23 میلیون میخواهد و البته یووه باید مراقب فنرباغچه و منچستر باشد به عنوان رقبای خود در این خرید.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
خب حرف از منچستر شد این خبر رو هم بگم:
نانی
خبر به نقل از کالچو 24 هست . با ورود اشدی یانگ به منچستر و حضور پارک/ والنسیا/ گیگز. ظاهرا جا برای نانی کم خواهد بود. هر چند که شنیده میشود که فرگوسن قصد دارد او را حفظ کند اما دپورتیو برای او پیشنهادی ارائه داده. در کنار این اتفاق. دیلی استار از این موضوع اینگونه استقبال کرده. یووه پیشتر او را میخواست و حالا وقت فروشش است. دیلی استار حتی پا رو فرا تر گذاشته و یه قیمت پرت هم داده : 30 میلیون .!!!!
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
خب این برای امروز فکر کنم کافی باشه . البته شایعات بسیار زیاد هست و از هر بازیکن مطرحی حرفی به میان میاد ولی خب واقعا نمیشه تکیه کرد و شاید هم در عین ناباوری خبری که خیلی کم احتمال به نظر میاد یکباره واقعیت بشه. بهر حال باید صبر کنیم ببینیم چی میشه.
موفق باشید.