• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به همه.
کلا من از اخبار دور بودم این مدت. طبق قول قبلی الان هستم
اولا باید همین تاپیک خودمون رو بخونم و بعدهم با اخبار برمیگردم.
رضا جان دم شما گرم و بابت اون پ ن هم چشم . الان سبزینه ای در کنارم روشن گردیده. :دی

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
روسی کیه بابا! ما رو کریم کار کردیم:دی
این گالاتاسرای هم کلا رو بازیکنای آرسنال علاقه مند هست! حالا کدومشو میگی؟

ملو.2سالی هست که میخواستش

سلام دوستان

فکر کنم رضا فلیپه ملو رو میگه , بازیکن بدی نبود با 12 تا اومد یووه با 1.5 تا از یووه رفت به این می گن ضرر

سلام جواد جونم.حاجی 25 ملیون اومد 14.5 رفت.11 تومن ضرر
1.5 الان 13 تاشم فصل بعد.
سلام به همه.
کلا من از اخبار دور بودم این مدت. طبق قول قبلی الان هستم
اولا باید همین تاپیک خودمون رو بخونم و بعدهم با اخبار برمیگردم.
رضا جان دم شما گرم و بابت اون پ ن هم چشم . الان سبزینه ای در کنارم روشن گردیده. :دی
چاکرم داداش.
خوشحالم دوباره جمع شدیم.گفته بودی یک شنبه اگه تا فردا نمیومدی با پی ام ابراز احساسات میکردم :p

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
روسی کیه بابا! ما رو کریم کار کردیم:دی
این گالاتاسرای هم کلا رو بازیکنای آرسنال علاقه مند هست! حالا کدومشو میگی؟

اینم پرید از رادارتون :lol:

روسي: تنها يووه را مي خواهم

انتقال جوزپه روسي به يووه يكي از اخبار مهم نقل و انتقالات هفته هاي اخير است. اينكه اين ايتاليايي جوان پس از سالها به دنبال بازگشت به كشورش است و يووه نيز شديدا به فكر جذب او. پس از مذاكره فدريكو پاستورلو، مدير برنامه هاي روسي و سران ويارئال كه تاكيد شد وي به دنبال جدايي ست نوبت به روسي رسيد تا خواسته خود را علني كند.

روسي در اظهار نظري گفت " من تنها يوونتوس را مي خواهم و مي خواهم با اين تيم بپيوندم. " اين ابراز تمايل در حالي منتشر مي شود كه بوفون و ماركيزيو نيز براي اين مهره ارزشمند پيام ارسال كردند تا او به يووه بپيوندد.

در اين ميان گفته مي شود سران ويارئال بيشتر تمايل دارند تا اين مهره را به آرسنال بفروشند اما روسي تمايلي به يوونتوسي شدن بيشتر است و او تاكيد كرده به جدايي از ويارئال فكر مي كند و تنها به پيوستن به يووه تاكيد دارد.

پ ن: کریم کیه بابا.روسی رو عشقه :D

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب/ مجددا درود بر دوستان گلم. منم مثل رضا خیلی خوشحالم که جمعمون جمع شده.

بعد از مدتها یه بار دیگه یه گشتی تو حواشی ایتالیایی بزنیم و ببینیم چه خبرها و گمانه زنی هایی وجود داره.

همونطور که دوستان گفتند این چند روزه با ویدال تموم کردیم و خب میشه گفت یه خرید نیمچه بزرگ داشتیم البته خیلی رویایی نیست و باید دید تو یووه چه خواهد کرد ولی در کل قابل قبول هست.
با قیمت بالایی که برای توز اعلام شد دیگه گمانه زنی هم براش خنده دار هست و واقعا این رقم بسیار بالاست.
اگرو هم که دیگه برای ما تموم شد. یه جورایی هم خیلی حیف شد. مهره خیلی خوبی بود و البته جوان.
حالا ما روسی رو تو سیبل میبینیم که شاید با ما تموم کنه و این محتمل به نظر میاد. از یه طرف بهتر از اگرو هست بدلیل ایتالیایی بودن و اینکه خیلی تو بورس نیست شاید برای ما بهتر باشه. سطح فنی اش هم که کاملا قابل قبوله. سرعتش عالیه و توپ حروم کن هم نیست. در کل با توجه به قیمتش گزینه درجه یکی محسوب میشه و کمک بزرگی محسوب میشه.

داستان سیسوکو همچنان ادامه داره و من فکر میکنم اخرش موندگار بشه. (البته اصلا از خبرهای اخبرش مطلع نیستم) ولی با رفتن ملو حالا دیگه احتمال اومدن باستوس بیشتر میشه و البته خیلی لازم هم هست. باستوس میتون زنجیره ما رو تکمیل تر کنه. البته به نظر خودم ما یه زوج مکمل خوب برای دیگر جناحمون نیاز داریم.

یه خبری دیدم که توش زده تو این چند سال بیش از سی بازیکن به یووه اومدند که باری از زمین بردارند ولی موفق نشدند و براحتی و با قمیت کم راه خروج رو پیش گرفتند. مثل همین ملو و اکویلانی و همین امائوری و یا متاسفانه دیه گو و نمونهای دیگه که زیاد بوده مخصوصا تو خط حمله و هافبک. مبلغ سرمایه گذاری رو این بازیکنها به بیش از دویست میلیون میرسه و این دقیقا همون نکته ای هست که جواد جان گفتند: ضرر!!!

یه خبری در مورد بوفون دیدم که تو این تور امریکا مطرح شده / عین حرفهاش به طور خلاصه:
این یک ایده است که در سه - چهار سال گذشته به ذهن من راه یافته. دوست دارم تا زمانی که اعتماد به نفس دارم و یووه نیز به من اعتماد دارد در یووه بمانم اما در سر فکر دارم و آن ایتنکه بعد از دوران حرفه ای بازی در یک تیم چینی یا امریکایی مربیگری کنم.

اینم اصل و چکیده هر آنچه که در نقل و انتقالات تا به این لحظه داشتیم:
JUVENTUS
Acquisti: Pirlo (Milan), Ziegler (Sampdoria), Lichtsteiner (Lazio), Pazienza (Napoli), Amauri (Parma), Almiron (Bari), Ekdal (Bologna), Marrone (Siena), Pasquato (Modena), Vidal (Bayer Leverkusen).
Cessioni: Rinaudo (Napoli), Salihamidzic (Wolfsburg), Immobile (Pescara), Costantino (Latina), Tiago (svincolato), Melo (Galatasaray)
All. CONTE​
.

ظاهرا قضیه گرفتن وارگاس جدی میشه و یووه علاوه بر بونوچی برای معاوضه داره مارتینز رو هم اضافه میکنه. به نظر خودم بونوچی خیلی حیفه که بدن بره. برای ما خیلی خوب جواب داده و بسیار اینده داره.

کونته همچنان تو حرفهاش گفته که یه فوتبال تمام هجومی رو در سر داره با همون سیستم شناور بین (دو - چهار-چهار و چهار- دو - چهار) برای همین منظور مهره های خاص خودش رو خواسته که ممکنه ستاره هم نباشند !!!
برای این منظور وارگاس رو خیلی جدی خواسته و الینا هلندی از هامبورگ رو . تو این مطلب اینطور گفته شده که اگر این دو رو مد نظر باشگاه بدونیم در ردیف سوم باستوس قرار میگیره. یعنی الویت سوم میشه باستوس! و در نهایت از افلای هلندی هم نام برده شده.

آخرین خبر هم یه مقداری متفاوته. تعجب نکنید ولی جدید ...؟!!!
ظاهرا یه جورایی روند مذاکرات یووه و ویارئال به بن بست خورده و متوقف شده. البته باشگاه ویارئال ظاهرا پیشنهاد 32 تایی از انگلیس بدست آورده که اونها رو دو دل کرده ولی در مقابل همونطور که آقا رضا زده خود روسی بیشتر تمایل داره که به یووه بیاد.و این مهمتره. فعلا همین باشه تا ببینیم چی میشه.

برای شروع فکر کنم خوب بود :دی از فرم ایده آل خارج فعلا انگار.

image.php

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب / مالدیو رو دارن میبرن بچه ها :دی
تو این زمان من سه تا خبر برم:

در مورد سیسوکو : گفته شده که با اومدن ویدال احتمال خروج اون هم مثل ملو زیاده و این وسط صحبت از یک تیم المانی هست . اونم هامبورگ. البته مدیر داخلی هامبورگ گفته ما پرونده تابستانی انتقالاتمون رو تموم شده میدونیم !

در مورد روسی: باید گفت بر ... معرکه لعنت. بعد اگرو که داستان شد با وجود رقبال گردن کلفت حالا نوبت روسی هست. پیشنهاد خود ویا رئال اگر اشتباه نکنم 23 تا بود و من حالا میبینم که پیشنهاد یووه این بوده: بیست و پنج میلیون بعلاوه پاداش ها. این وسط اگرو که هنوز رئال رو هم انتخاب نکرده پرس رئال رو به فکر روسی انداخته. جالب اینکه ظاهرا با پیشنهاد سی میلیونی مدیران ویارئال رو وسوسه کردند. خب این هم از این تا ببینیم اخرش چی میشه. یه چیزی که من بهش امید دارم اینه که بهر حال یکی از این دو تا باید بیاد تورین.

و سومی این که: همونطور که قبل گفتم گزینه جدیدی ظاهرا انتخاب شده و اونم Elia هست / تو هامبورگ هست و هلندی. اینم بگم که قبل از اتمام فصل یه دوره حرف از این بازیکن شده بود اگر یادتون باشه. در ضمن وقتی یووه اینو بخواهد میشه به انتقال سیسوکو هم جدی تر نگاه کرد چون بازم طرف حساب هامبورگ میشه.

image.php

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

جواد جان ممنون خیلی وقت بود انقدر راحت از خلاصه خبرها مطلع نشده بودم :)

juve-sporting.jpg

بازی بعدی
یوونتوس ایتالیا ؟ - ؟ اسپورتینگ لیسبون پرتغال
زمان : یک شنبه 2 مرداد 1390 - ساعت 3:30 بامداد
تیم فوتبال یوونتوس در اولین دیدار خود در تور تابستانی امریکا - کانادا به مصاف تیم اسپورتینگ لیسبون پرتغال خواهد رفت. تیم اسپورتینگ که یکی از معتبرترین باشگاه های کشور پرتغال محسوب می شود در فصل گذشته مقام سوم لیگ این کشور را به دست اورد و همواره در رده ی بهترین تیم های پرتغالی قرار دارد.

این بازی از شبکه RTP ه اتبرد هم به طور مستقیم پخش می شه.

image.php

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ملو.2سالی هست که میخواستش
فکر کنم رضا فلیپه ملو رو میگه , بازیکن بدی نبود با 12 تا اومد یووه با 1.5 تا از یووه رفت به این می گن ضرر
فکرشو بکن زیر نظر ونگر چه می شد؟! اما احمق هی گفت من یووه ایم و تو یووه می مونن و آخر هم با اوردنگی انداختنش بیرون!!! ماشاا... رسم رفاقت رو تمام کردید در حقش :دی
پ ن: کریم کیه بابا.روسی رو عشقه
واقعا این همه هیاهوی دور و برش رو نمی فهمم! اینقدرا هم بزرگ نیست. کلا 15 میلیون بیشتر نمی ارزه!
دو تا روسی کنار هم میشه یا کریم بنزما :دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب توی این چند روزه خبر زیاد مهمی نبوده به جز این که به تیم اسپورتیگ 2 بر 1 باختیم که گل یووه رو الکس با یک شوت زیبای از راه دور وارد دروازه اسپورتینگ کرد

و خبر دیگه هم این بود که از آگرو و سانچس به اگرو و روسی رسیدیم الانم بحت بر اینه که ووچینیچ رو بگیریم به جای اینها :(

این ماروتا هم که داره گزینه ها رو از فوق ستاره ( مثلا ) به ستاره و از ستاره به خوب و از خوب به متوسط تبدیل می کنه آخرشم می گه این بیشتر به دردمون می خوره و آخرشم تیم بد بسته می شه و اونوقت هم ازش انتظار داریم که خوش بدرخشه :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام دوستان

مخلص رفقا.

نمیدونم شاید تا پایان فصل نقل و انتقالات منتظر یه خرید بزرگ تو نوک حمله بمونیم و شاید نهایتا حتی در حسرتش هم بسوزیم. گاهی خبرهایی میشه. یهو جو و شوری راه میوفته و ادم فکر میکنه این دیگه تمومه ولی خب تا حالا که همه دفعات داستان نیمه کاره مونده و بی سرانجام مثبت!

جواد جان موافقتم. از اگرو رسیدیم به روسی و حالا ووچینیچ. تازه نباید فراموش کنیم که قبل از روسی اسمهای بزرگ دیگه ای هم در کار بود. بنزما. هیگواین و ابراهیموویچ (هر چند ازش بدم میاد) و برزیلی نیمار و سانتوس شیلیایی و ...
خب انگار بازم راهی جز صبر و انتظار و دعا نیست. مثل همیشه تا ببینیم چی میشه.

بریم سر اخبار اگر چیزی گیر بیاد.
ووچینیچ

از همون وچینیچ شروع کنیم. جالبه طرف مشتری هم داره و داشته. سابق البته سال قبل فرگوسن خواسته بودش که ندادنش و الانم اینتر خواهانش هست. ظاهرا کونته برای گرفتنش نه تنها چراغ سبز نشون داده بلکه اعلام کرده که بازیش رو میپسنده. کار تا جایی جلو رفت که این ماروتا (...) اسم مارکیزیو رو هم برای معاوضه وسط کشید. خلاصه اینکه گفته میشه شرایط پیش روی ووچینیچ در رم براش قابل توجه نیست و قصد و نیتش بر این هست که هر طور شده جایی غیر رم بازی کنه. البته منبع این خبر خود سری آ ایتالیاست و میشه موثق دونستش. رقمی که در این مورد دیدم پانزده میلیون بود.

به نظر خودم مهاجم بدی نیست. یعنی اگر قرار باشه یاکینتا و آمائوری تو زمین ول بچرخند من ترجیح میدم این تو زمین باشه ولی (یه ولی بزرگ داره) این خودش مهره ای نیست که بتونه گره کار ما رو باز کنه. جوان 23-24 ساله هم که نیست. اینده ای هم نداره و یه خرید تسکین بخش میتونه باشه نهایتا. مثل همون قضیه پول دور ریختن های چند ساله اخیر. تازه با فرض اینکه اله نوک نیست و حضور فابیو و ماتری من نیمدونم این کجای کار رو میگیره.

----------------------------------------
اما در مورد روسی.
خبرها بر این منوال است که یووه تنها تیمی هست که خود روسی صراحتا از علاقه به ان حرف زده. انگار هر جا رئال پا بذاره بارسا هم یه خودی نشون میده. البته نباید کاتالان رو خیلی جدی بدونیم چون خرید بزرگشون رو انجام دادند اما با توجه به خروج کرکیچ و مبلغ بالای این انتقال شاید بازم یه تکونی بدهند تا روسی رو هم بگیرند . خبری دیگه از رئال نیست و حالا تنها گزینه پا قرص ماییم. ای خدا این ماروتا چه میکنه؟؟؟ ظاهرا اینطور که گفته شده تکلیف تا 4 شنبه یا 5 شنبه مشخص میشود. البته ظاهرا یووه باید بیشتر سر کیسه رو شل کنه. میگن اخلاف 5 میلیون شده. حالا اونها سی تا میخواهند و یووه هم بیست و پنج تا گفته بود.
وارگاس
هیچیش معلوم نیست . در واقع رو هوا یه حرف و شایعه ای مطرح شده. البته یه صحبتهایی شده ولی چیزی رو با قطعیت اعلام نکردند.
مدیر برنامه های این بازیکن گفته : یوونتوس؟ نمیدونم با از ماروتا پرسید. اونها میخواهند. من هم در اخبار شنیدم. (دقیقا همین :دی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
مدیر فیورنتینا هم گفته اون بازیکن بزرگیه و انتقالش به هر جا تقریبا یه پروژه محسوب میشه و از ارکان ماست. البته طبق وظایف ما این جا هستیم تا اگر مورد پیشنهادی بوجود آمد ان را تا حد متعارف پیگیری کنیم.

دیگه فکر کنم روشه که تا چه حد میشه روش حساب کرد.

یه خبر هم در این مورد دیدم تو کالچو 24 که گفته بود. فیورنتینا خواسته این بازیکن رو با فابیو کواگلیارلا معاوضه کنه. و این عبارت رو در برابرش نوشته بود: این معامله دشوار خواهد بود اما غیر ممکن نیست .
-----------------------------------------
ممد سیسوکو
این بشر به نظرم خیلی دوست داشتنی هست هر چند خیلی از اون فصل اولش فاصله گرفت.
خب ظاهرا درهای خروجی جلوش بدجوری باز هستند و البته باشگاهای خوبی هم میخواهندش.
اینطور عنوان شده که تقریبا میشد انتقالش به سیتی رو باور کرد اما ناگهان وکیلش از پیشنهاد عالی سوسیه داد خبر داد و اینکه علاوه بر این لیورپول هم آماده مذاکره است.

حالا نمیدونم این سنگهای بزرگ نشان از زدن خواهد بود یا نزدن.
Campbell

اول جدی نگرفتمش ولی بعد جاهای دیگه هم دیدمش.
بازیکنی هست که ظاهرا تو کوپا امریکا خوب نشون داده. یه سرچ بزنید میبینیدش.
http://www.ca2011.com/jogadores_individual.php?idAt=e3b21256183cf7c2c7a66be163579d37
این پروفایلش هست تو سایت بازیها. گفته شده یووه و فیورنتینا به همراه سویا خواهنش شدند.
-------------------------------------------
مارکیزیو

خب گفتم که ماروتا مارکیزیو رو برای معاوضه با ووچینیچ مطرح کرده. خب مارکیزیو زده تو دهن ماروتا. به کفاشیان بجای این ماروتا بود بهتر بود. طرف گیجه.
مارکیزیو گفته: حتی اگر این تنها راه باشد برای من پرچم فروشی نیست.
جالب اینکه تو یه نظر سنجی هواداران با قاطعیت رای به انجام نشدن این معاوضه دادند و مخالف این قضیه بودند.

لوگانو
مدافع تیم ملی اروگوئه. همون شماره دویی که خیلی ها دوسش دارند.
سی و یک سالشه و گفته میشه که یووه اعلام تمایل کرده که جذبش کنه. منبعش هم اسکای اسپورت هست.
الان فنر باغچه هست و گفته میشه یه مشکلات گذرنامه ای هم داره که اگر بخواهد بیاد باید برطرف بشه.

با این که سنش بالاست ولی من میگم: لایک ایت.
------------------------------------------

خب فکر کنم اصل و حق مطلب ادا شده :دی

به امید خبر های خوب برای تیممون.

image.php

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Campbell

اول جدی نگرفتمش ولی بعد جاهای دیگه هم دیدمش.
بازیکنی هست که ظاهرا تو کوپا امریکا خوب نشون داده. یه سرچ بزنید میبینیدش.
http://www.ca2011.com/jogadores_indi...a66be163579d37
این پروفایلش هست تو سایت بازیها. گفته شده یووه و فیورنتینا به همراه سویا خواهنش شدند.
دیر رسیدید آقا...
تموم کردیم باهاش! در روزهای آینده آرسنالی خواهد شد :)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
امیر جان حالا اگر ونگر پسندیده باشه میشه روش حساب کرد ولی قطعا برای ما الان مفید نیست. چون وضع یووه طوری هست که باید چند بازیکن تاثیر گذار خوب و البته نه چندان مسن داشته باشه. از این دست بازیکنهای اینده دار و جوان کم نداریم . بیشتر به تجربه نیاز داریم. خیرشو ببینید داداش.

اینم لینک هایلایت بازی ای که به اسپورتینگ باختیم. اگر گل الکس رو ندیدید از دست ندید. /// به ترکیب تیم هم دقت کنید. همین نکته ای که بالا گفتم وجود داره. واقعا دو تا بازیکن تاثیر گذار داشته باشیم راحت تیم میره در حد قهرمانی.
[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=EtJ6iXZStaw"]‪Juventus vs Sporting Portugal : HIGHIGHTS JUV vs SCP‬‏ - YouTube[/nomedia]

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
مرسی جواد جان.کارت عالیه حاجی
بابت ویدیو هم مرسی.الکسه دیگه.کاریش نمیشه کرد :p
راستی یه خبر خوندم که کونته با ماروتا صحبت کرده و گفته کیفیت بازیکن ها اصلا قابل قبول نیست و به چند تا بازیکن با سطح بازی بالاتری احتیاج داریم
به شدت هم از کزاسیچ و بونوچی شاکی بوده.این که کراسیچ آماده نباشه خیلی خیلی خبر بدی هستش.:(
من هنوز هم مطمینم تا 5 6 سال دیگه هم باید حسرت یکی مثل عمو کامورانزی رو بخورم :(:(
تو این شیوه ای که کنته می خواد عملی کنه 2تا وینگر چپ و راست عالی لازمه.
کامورانزی و عمو پاول.همین الان هم اینا بیان بازی کنن قطعا بهتر از په په و کراسیچ هستند.7 سال ما رو از لحاظ وینگر تامین کردع بودند :(

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب با این صحبت کونته خیالمون کمی راحت شد که حداقل روسی رو می رن می گیرن البته اگه ماروتا گوشش بدهکار باشه :D

راستی دیشب هم یه بازی با کلوپ آمریکا داشتیم که توی این بازی گویا تیم 4 3 3 رفته تو میدان و با نتیجه یک بر صفر هم پیروز بیرون
آمده گل یووه رو هم پاسکواتو بازیکن جوان تیم زده :دی

این هم ویدیوی خلاصه بازی که از همونجا که داش جواد گذاشته بود کش رفته شده :دی

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=q493A5eT1zU&feature=player_embedded"]‪Juventus vs Club America 1:0 FULL HIGHLIGHTS (26.7.2011)‬‏ - YouTube[/nomedia]

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام دوستان.

مخلص جواد جان و داش رضا.

ببینیم امروز چه خبره؟!

اول در مورد بازی ای که جواد جان ویدیوش رو گذاشت بگم که این گلی که این پسر زده فوق العاده هست. از اون گلهایی که خیلی وقته تو یووه نمیبینیم. واقعا زیبا زد. یکی مثل این رو الکس به بارتز زده قبلا. اونم خیلی محشره.

به قول مختارنامه : و اما بعد :دی

در مورد سیسوکو یه تصحیح انجام بدم. دیروز تو تیمهای خواهانش من به سیتی اشاره کردم که البته منظورم من سیتی بود ولی خب امروز در ادامه همون جریان دریافتم که منظور از سیتی ، استوک سیتی بوده که خلاصه رد هم شده.پوزش :دی. بهر حال او و امائوری از مهمترین خروجی های یووه خواهند بود و باشگاه ظاهرا رو فروششون حساب ویژه کرده.
در مورد سیسوکو میشه گفت که همونطور که دیروز گفتم سوسه داد خیلی پیشنهاد خوبی بهش داده ظاهرا و امروز خبر از یه تیم فرانسوی هم شده. گفته شده که پاری سن ژرمن هم خواستش. بهر حال اگر قراره بفروشنش همون بهتر زودتر بفروشن تا وقت هست.
/////////////////////////
در مورد امائوری هم همچنان پارما خواهنش هست و یووه داره بهشون سخت میگیره. البته قیمت یووه خداییش زیاد نیست ولی خب اونها میخوان کمتر بدن. اینم مثل همون قبلی بهتر بدن بره. کار ما از این حرفها گذشته. بازیکنهایی که گرون خریدیم و حالا کیفیت لازم رو برامون ندارند.
////////////////////////
یووه به برباتوف و خب البته وکیلش دیگه پیغام داده که آیا مایلی به یووه بیای ؟ تا اگه موافق باشه مذاکرات رو شروع کنند که گفته من به ترک منچستر فکر نمیکنم. /// زحمت کشیدی :دی
/////////////////////
بعد دیگه عرض شود که توتو اسپورت امروز نوشته که : کدام یکی راه راه پوش میشود؟ ووچینیچ یا جوزپه؟ و بعد اشاره کرده که یووه راههای مختلف را امتحان میکند و نهایتا حالا از گزینه های بیشمار مایوس شده و احتمالا یکی از این دو به یووه خواهد آمد. جالب اینکه اینجا هم اشاره ای شده که یووه حتی به منچستر هم فکر کرد1 که خب منظورش حتما همین خبر بالایی بوده.
////////////////////
کونته در مورد بازی گفته این نتیجه خفیف بود و البته به نظرم بازی بهتر بود. این بازی از انچه ما در تورنتو داشتیم برتر بود و تیم امریکا (منظور همین تیمه) هم بد نبود. انچه ما در برابر لیسبون دیدیم خوب نبود ولی باید فشار تمرینات را هم در نظر بگیریم. ما در اینجا هستیم که تیم را بسازیم و این نیازمند دیدن چنین بازیهایی است تا ما مشکلات را بهتر ببینیم. من کم کم از روند تیم راضی و امیدوار میشوم. اخرش هم درباره مارکیزیو گفته بازی قبل با این بازی متفاوت بود. پس از تست برابر اسپورتینگ ما دوباره در وسط و کنار پیرلو او را قرار دادیم و اینبار اوضاع خوب بود. من به او اعتقاد دارم و قصدم این است که او در ترکیب باشد.
/////////////////////
اگرو ظاهرا فردا یا پس فردا خبر نهاییش رو در مورد قرارداد جدیدش با من سیتی خواهیم شنید. قراردادی که این بابا عربه مالک سیتی (شیخ منصور :دی) ازش به عنوان پروژه نام برده. سیتی میخواهد تو دو سه فصل اینده تو لیگ قهرمانان موفقیت بدست بیاره و این خرید در راستای اون هدف هست. مانچینی هم که خیلی کیف کرده کلی تعریف و تشکر کرده. ظاهرا با اومدن اگرو توز بخواهد بره چون قیمت اگرو هم تا 45 تا تخمین زده میشه. واقعا گرونه. بعد اینکه زنجیره انتقالات میره جلو تا ببینی توز کجا بره و اون از مشتریان روسی باشه یا نباشه و ... نهایتا اینکه دو تا گزینه ارزانتینی که نه با هیگواین میشه سه تا کلا پر.
///////////////////////
در راستای همین زنجیره که تو خبر بالایی گفتم برسید به اینکه اگر این انتقال صورت بگیره با پول خوبی که بدست اتلتیکو میرسه برای پر کردن جای خالی اگرو دست بکار خواهد شد. و اونوقت کجا ؟ بله دیگه ویارئال و شخص اقای روسی. این خبری هست که به عنوان گمانه زنی کالچو 24 درج کرده. :wacko:
////////////////////
رم گفته ووچینیچ رو میده به شرطی که فابیو یا مارکیزیو رو بگیره. تف! امیدوارم رو همین خواسته شون پافشاری کنند تا یووه بیخیال بشه و بره همون روسی رو بگیره. یعنی فکرشو بکن این ماروتا واقعا پنبه هست. بابا 5 میلیون بزار روش برو بگیر این روسی رو. بجاش یکی از این بازیکنهای ضعیف رو بده بره. میخواهیم چیکار اینها رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
///////////////////////
دقیقا و با قاطعیت میشه گفت چکیده کاملی بود از خبر ها فکر کنم.
واقعا ادم حرص میخوره نادونی این ماروتا رو میبینه. جالب اینکه بقیه هم به این مساله ورود نمیکنند بگن فلان کار رو بکن. ببینیم چی میشه!

image.php

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام/ مخلصم.
خیلی سریع بریم چند تا خبر داشته باشیم و بریم سومین دست پخت کیروش رو برابر سومین تیم در پیت نظاره کنیم.

لوگانو قضیه اش جدی شد. من میپسندم. با توجه به بار جوانی مدافعین و البته با استعداد بودنشون میتونه گزینه عالی ای باشه. یه قرارداد دو ساله البته کفایت میکنه. سی و یک ساله هست فکر کنم. باشگاه ترک هم ظاهرا اذیت نمیکنه. قیمت 7 الی 8 میلیون تعیین شده که به نظرم عادلانه هست البته یه کمی زیاده ولی خب باید کنار اومد.
-------------------------------------------------------------------
برنامه کالچو رو دیدم / گفتم کاملش رو براتون بذارم. انگار این مشکل اتچ نمیخواهد حل بشه. اینجا آپ کردم بزنید تو گوشش. یک و نیم مگ هست. بعدا شکیل ترش رو دیدم میذارم باز.pdf
اگرو رو هم که شنیدید حتما. 45 میلیون پوند دادند تا رفت سیتی. معادل دلاریش میشه فکر کنم نزدیک 60 تا یا 65 تا. تف!
ممد سیسوکو داره رفتنش به پاری سن ژرمن قطعی میشه. قرارداد سه ساله هست یه شرط تمدید هم داره برای یک سال که میشه 4 سال. خوب توضیح نداده بود که سالی چقدر . فکر کنم سالی هفت میلیون بود با یک میلیون پاداش و یا اینکه سه سال اول 7 میلیون و یه سال آخر سه و نیم میلیون. یه چیز تو این مایه ها. حالا وقتی رفت دقیقش معلوم میشه.
آکویلانی داره میاد فیورنتینا.

مارکیزیو بازم تاکید کرده به موندن. : تنها چیزی که به آن فکر میکنم این است که من یک قرارداد 5 ساله با یووه دارم و با هیچ کس صحبتی نمیکنم.
خبر خاصی از مهاجم هم نیست و در حالی که امروز 5 شنبه بود و موعد تصمیمگیری در مورد روسی خبری نیست.

@ رضا.
توجیه بوده ولی خب تا حال و هوای روسونری از سرش بپره یه کم وقت میگیره.
فکر کنم میخواست ارسال کنه بعد یهو دبه کرد یا پشیمون شد :دی

خوش باشین.

image.php

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
بازیکن مورد علاقم رفت.
حالا که رفتنی شدی بدون که دلمون همیشه پیشت بود
تو رو دلنری احمق ..... نابود کرد :( خدا بزنه تو کمرش
هیچ وقت بازیها تو تیم رانیری رو فراموش نمیکنیم
خدا حافظ مومو

@جواد:سریتر براش تعریف کنید که وقتی الکس هست فقط یه نفر کاشته میزنه :)

Last edited:

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
برتري يووه با تك گل كواليارلا

يوونتوس در سومين و اخرين ديدار دوستانه خود در تورنمنت امريكا – كانادا به مصاف تيم كونئو رفت و در نهايت با تك گل فابيو كواليارلا به پيروزي رسيد تا تورنمنت خود را با برتري به پايان برساند تابا يك شكست، دو پيروزي دومين اردوي تابستاني خود را به اتمام برساند.

در اين بازي كونته از تركيب استوراري، موتا، بارتزالي، بونوچي، زيگلر، په په، پاتزينتزا، ماركيزيو، پاسكواتو، كواليارلا و توني بهره برد و در طول بازي گريگرا، سورنسن، كيه ليني، كراسيچ، مارونه، پيرلو، ايموبيله، دل پيرو و متري استفاده كرد.

در مجموع 90 دقيقه يووه خوب ظاهر شد و نمايش بهتري نسبت به ديدارهاي گذشته ارائه كرد و در نتيجه رضايت مربي خود را در برداشت تا او به همراه تيفوسي ها به اينده بيانكونري اميدوارتر شوند.

پ ن : جواد جان ویدیو ی خلاصه ی بازی هم با شما.

پ ن 2 : چه حالی میده با یه اسم چند نفر رو مورد خطاب قرار میدی :p

پ ن 3: جواد جان خیلی مخلصیم :D

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به همگی

ویدیو:
آقا رضا( هییر یو آر) : [nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=7Xb8RqjX6Sg"]‪Chivas (Guadalajara) Vs Juventus 0-1 | All Goals & Highlights | 28-7-2011 Juventus 1-0 Chivas‬‏ - YouTube[/nomedia]
بهتر از این گیر نیومد راستش. بیشتر فقط گل رو گذاشتن.

ممد سیسوکو هم که رفت. منم مثل رضا دوسش داشتم. اون موقع هم که فیفا بازی میکردم خیلی باهاش حال میکردم و همیشه فیکس بود. بهر حال این دو فصل با بازی نکردن افت کرد و امیدوارم موفق باشه. اون شاهکار منفیش :دی آخرین صحنه ماندگارش در ذهنم خواهد بود که با اون حرکت عجیب باعث شد تا کاپتان تو سن سیرو به میلان گل بزنه و برنده بشیم.

--------------------------------------
خبر خاص دیگه که بگم اینکه همون فرضیه درست خواهد بود. چی؟ اینکه با رفتن اگرو حالا اتلتیکو پول خوبی داره و قطعا بجای اگرو روسی رو با قیمت خوبی خواهد خرید.
مدیر ویارئال گفته روسی در اینجا موندنی شده. توافقاتی حاصل شده بود با یووه ولی ما بخاطر مشکلات مالی قصد فروشش را داشتیم اگر چه خود او هم یووه را دوست دارد ولی مشکلات ما برطرف شده است و او اینجا میماند.

--------------------------------------
با توجه به خبر بالا گفته میشه یووه سراسیمه به سمت ووچینیچ می رود. قیمت یووه 15 میلیون بعلاوه پاداش است و اونها انگار 17 تا بیست تا خواستند.
------------------------------------
برای وارگاس باید بگم که فیورنتینا ممکنه جیلاردینو رو از دست بده.
برای همین ظاهرا به شرط انتقال جیلا ، فیورنتینا حاضره وارگاس رو به یووه بده و بجاش امائوری رو بگیره.

--------------------------------
با اجازه/ ارادت

image.php

بالا