خب/ مجددا درود بر دوستان گلم. منم مثل رضا خیلی خوشحالم که جمعمون جمع شده.
بعد از مدتها یه بار دیگه یه گشتی تو حواشی ایتالیایی بزنیم و ببینیم چه خبرها و گمانه زنی هایی وجود داره.
همونطور که دوستان گفتند این چند روزه با ویدال تموم کردیم و خب میشه گفت یه خرید نیمچه بزرگ داشتیم البته خیلی رویایی نیست و باید دید تو یووه چه خواهد کرد ولی در کل قابل قبول هست.
با قیمت بالایی که برای توز اعلام شد دیگه گمانه زنی هم براش خنده دار هست و واقعا این رقم بسیار بالاست.
اگرو هم که دیگه برای ما تموم شد. یه جورایی هم خیلی حیف شد. مهره خیلی خوبی بود و البته جوان.
حالا ما روسی رو تو سیبل میبینیم که شاید با ما تموم کنه و این محتمل به نظر میاد. از یه طرف بهتر از اگرو هست بدلیل ایتالیایی بودن و اینکه خیلی تو بورس نیست شاید برای ما بهتر باشه. سطح فنی اش هم که کاملا قابل قبوله. سرعتش عالیه و توپ حروم کن هم نیست. در کل با توجه به قیمتش گزینه درجه یکی محسوب میشه و کمک بزرگی محسوب میشه.
داستان سیسوکو همچنان ادامه داره و من فکر میکنم اخرش موندگار بشه. (البته اصلا از خبرهای اخبرش مطلع نیستم) ولی با رفتن ملو حالا دیگه احتمال اومدن باستوس بیشتر میشه و البته خیلی لازم هم هست. باستوس میتون زنجیره ما رو تکمیل تر کنه. البته به نظر خودم ما یه زوج مکمل خوب برای دیگر جناحمون نیاز داریم.
یه خبری دیدم که توش زده تو این چند سال بیش از سی بازیکن به یووه اومدند که باری از زمین بردارند ولی موفق نشدند و براحتی و با قمیت کم راه خروج رو پیش گرفتند. مثل همین ملو و اکویلانی و همین امائوری و یا متاسفانه دیه گو و نمونهای دیگه که زیاد بوده مخصوصا تو خط حمله و هافبک. مبلغ سرمایه گذاری رو این بازیکنها به بیش از دویست میلیون میرسه و این دقیقا همون نکته ای هست که جواد جان گفتند: ضرر!!!
یه خبری در مورد بوفون دیدم که تو این تور امریکا مطرح شده / عین حرفهاش به طور خلاصه:
این یک ایده است که در سه - چهار سال گذشته به ذهن من راه یافته. دوست دارم تا زمانی که اعتماد به نفس دارم و یووه نیز به من اعتماد دارد در یووه بمانم اما در سر فکر دارم و آن ایتنکه بعد از دوران حرفه ای بازی در یک تیم چینی یا امریکایی مربیگری کنم.
اینم اصل و چکیده هر آنچه که در نقل و انتقالات تا به این لحظه داشتیم:
JUVENTUS
Acquisti: Pirlo (Milan), Ziegler (Sampdoria), Lichtsteiner (Lazio), Pazienza (Napoli), Amauri (Parma), Almiron (Bari), Ekdal (Bologna), Marrone (Siena), Pasquato (Modena), Vidal (Bayer Leverkusen).
Cessioni: Rinaudo (Napoli), Salihamidzic (Wolfsburg), Immobile (Pescara), Costantino (Latina), Tiago (svincolato), Melo (Galatasaray)
All. CONTE
.
ظاهرا قضیه گرفتن وارگاس جدی میشه و یووه علاوه بر بونوچی برای معاوضه داره مارتینز رو هم اضافه میکنه. به نظر خودم بونوچی خیلی حیفه که بدن بره. برای ما خیلی خوب جواب داده و بسیار اینده داره.
کونته همچنان تو حرفهاش گفته که یه فوتبال تمام هجومی رو در سر داره با همون سیستم شناور بین (دو - چهار-چهار و چهار- دو - چهار) برای همین منظور مهره های خاص خودش رو خواسته که ممکنه ستاره هم نباشند !!!
برای این منظور وارگاس رو خیلی جدی خواسته و الینا هلندی از هامبورگ رو . تو این مطلب اینطور گفته شده که اگر این دو رو مد نظر باشگاه بدونیم در ردیف سوم باستوس قرار میگیره. یعنی الویت سوم میشه باستوس! و در نهایت از افلای هلندی هم نام برده شده.
آخرین خبر هم یه مقداری متفاوته. تعجب نکنید ولی جدید ...؟!!!
ظاهرا یه جورایی روند مذاکرات یووه و ویارئال به بن بست خورده و متوقف شده. البته باشگاه ویارئال ظاهرا پیشنهاد 32 تایی از انگلیس بدست آورده که اونها رو دو دل کرده ولی در مقابل همونطور که آقا رضا زده خود روسی بیشتر تمایل داره که به یووه بیاد.و این مهمتره. فعلا همین باشه تا ببینیم چی میشه.
برای شروع فکر کنم خوب بود :دی از فرم ایده آل خارج فعلا انگار.