سلام به همه
خب چند روز بیزی بودیم و کم اینجا رو سر زدیم.
رئیس خیلی خوشحال شدیم / پیش ما بیشتر بیا.
بریم خبر ها رو جمع و جور کنیم ببینیم چی هست!
نکته اینه که بدلیل وقفه چند روزه از روند مذاکرات عقبیم/ پس شاید دلایل گنگ بمونه.
از
وارگاس شروع کنیم.
کار رسیده به پول و امائوری. یووه میخواد ده تا هم سر بده و با امائوری تاخت بزنه ولی اونها کلید کردن میگن ما فابیو رو میخواهیم. ظاهرا خود امائوری هم بازی دراورده و بخاطر پیشنهاد پالرمو نمیخواد بره فلورانس. از این بازم خبر خواهد بود حتما.
بعدی اینکه
/ فارفان/ پروتی / و الیاس هم اومدن مجددا تو گزینه ها. فعلا همین.
یه خبر حاشیه ای: یه بازی دوستان بین ایتالی و اسپین هست. ظاهرا پراندلی میخواد روسی فیکس باشه. در این باره باهاش صحبت کرده و بعد که گزارشگر ها باهاش درباره یووه پرسیدن؛ سه بار این جمله رو تکرار کرده: یووه؟ حالا نه!!!
خب دست به دعا بردارید که بتونیم این خرید رو داشته باشیم.
چلسی پایه شده برا فروش
الکس. پیش خودشون بوده 12 میلیون یورو و اینطور که زده رقم با مذاکرات و توافق بویاس (همین مربی جدیده چلسی) رسیده به 9 میلیون. به خدا مفته. من بود نقد میدادم و بسته بندی میاوردمش.
اگه این بشه خیلی عالی میشه و با حفظ بونوچی دفاع تکمیله تکمیله.
بچه ها واقعا برا یان خرید باید خدا خدا کرد.
حرف یه دفاع دیگه هم افتاده که اگه الکس بشه دیگه اون الکیه.
برونو الوز از زنیت///همین. یه مصاحبه هم تو شبکه محلیشون کرده که دارم به یه تیم بزرگ اروپایی میرم.
باز
آمائوری / مدیر پالرمو گفته امائوری فراموش کردیم. گفته اون فقط 5 درصد شانس داره که بخواد بیاد اینجا. ما الان فقط روی خط دروازه تمرکز داریم و در تاریخ سی و یک اوت برای امائوری تصمیم میگیریم. یووه راههای مختلف رو امتحان میکنه و میخواد امائوری رو معاوضه کنه. اونها هرگز از رقم خود عقب نشینی نکردن و این برای ما ممکن نیست.
در مورد
بونوچی: وکیلش کلی حرف زده بود که من خیلی سر در نیاوردم. حرف تاریخ و عید پاک و ... بود. اخرش گفته بود که در مورد زنیت مواضع باشگاه روشنه و قابل بحث نیست. بونوچی هم شخصا علی رغم علاقه به خروج از کشور اعلام کرده که من برای رقابت با سایرین اماده هستم . البته ظاهرا خیلی خوشش نیومده که باشگاه دنبال دفاع هم پستش هست.
در مورد
باستوس/ به گزارش (که نمیدونم معتبره یا نه/ تو خبر بود/ violanews.com) لیون تصمیمش رو برای فروش باستوس عوض کرده و گفته یووه برای این کار پافشاری نشان نمیدهد و بدنبال گزینه های دیگر است. ما میخواهیم او را حفظ کنیم!!!!
دیوید ترزه گل.
نمیدونم تو اینگلیس جایی بنام سوانسی داریم یا نه ولی یه خبری هست که میگه باشگاه لیگ برتری این منطقه میخواد دیوید رو بگیره و شده رقیب ناپولی. یه باشگاه فرانسوی هم که اسم نبره دیوید رو میخواد که فکر کن مارسی هست احتمالا .
درباره
باستوس بازم یه خبر هست که یووه به طور فزاینده ای داره از باستوس دور میشه و شاید قصد داره اونو در فصل های بعد به عنوان بازیکن ازاد و وقتی که تیم در لیگ قهرمانان بود بگیره. یه ترس هم به این فرضیه داده که گفته ممکنه باستوس دو ساله با لیون تمدید بکنه.
النا/ قیمتش رو 7 تا تعیین شده و باشگاه منتظره تا اول تکلیف وارگاس و امائوری روشن بشه.
یه خبر دیگه که هم خوبه و هم بد. یووه باز دوباره با پورتو سر رونالدو داره مذاکره میکنه ولی قسمت بدش اینه که رم هم رقیب یووه شد سر این انتقال.
---------------------------------------------------------------------
قصه نانی رو با درخششی که داشت باز دوباره باید فراموش کرد. ضمن اینکه فرگوسن گفت هر 3 بازیکن رو به بازی میگیرم.
لوگانو خب احتمالا میاد و این شاید طول بکشه بخاطر حوادث فوتبال ترکیه ولی بعیده که نیاد.
کونته هم تو یه مصاحبه که بالا نذاشتم چون کم بود همچنان از روحیه بالای تیم میگه و اینکه من تغییرات رو انجام میدم و...
کلا به نظرم خرید های خیلی تاپی درسته نداشتیم ولی همین ویدال و ووچینیچ و لیخت و ... هم بد نیستن. ستاره نگرفتیم ولی خب بازیکن کوچیک هم نیستن. بهر حال تیم یه مقداری تقویت میشه. بتونیم الکس رو با یه گوش خوب دیگه بگیریم فکر کنم ابزار کونته برای بازی با 4 عنصر هجومی جور باشه.
تا ببینیم چی میشه.