سلام دوستان
به این حالت نمیگن خنثی !
میلان 2- 0 جلو میافتاد میلان تیمی نیست که بعدش مساوی کنه
نوید جان بازی تموم شده و دیگه نتیجش بر نمی گرده هم ما یوونتوسی ها و هم شما میلانی ها قبول دارید که داوری افتضاح بود مثلا برای مثال به صحنه ای اشاره می کنم که بوریلو ( که البته زیاد بازیکن نرمالی نیست ) توسط مدافع شما مشتی به کمرش اصابت کرد و می تونست داوری با هوشیاری کمک داوران اون صحنه یک اخراجی را برای میلان در بر داشته باشه و نتیجه تغییرات بزرگی کنه ( فکر کنم این صحنه بعد از گل اول قبل از صحنه مشکوک میلان اتفاق افتاد ) در کل فقط بعد از بازی می تونند جریمه کنند چه داوران رو چه بازیکنان رو و این زیاد دردی از تیم ما ها دوا نمی کنه

--------------
نمی توانستم به تالیاونتو کمکی کنم
یک بار دیگر درون دروازه بیانکونری ایستاد و درخشید، جان لوئیجی بوفون که همانند گذشته سنگربانی بزرگ نشان داد در دیدار شب گذشته تیمش برابر روسونری با واکنش های مناسب توانست یک بار دیگر شایستگی های خود را ثابت کند. از وی در خصوص گلی که میلانی ها به ثمررساندند و مردود اعلام شد سوال می کنند.
" صادقانه باید بگویم که سرعت بسیار بالا بود و من نمی توانستم چیزی را تشخیص دهم، اگر هم می توانستم نمی توانستم به تالیاونتو کمکی کنم."
تساوی در شبی که خوب بازی نکردید می تواند این معنا را داشته باشد که شما همچنان در کورس فتح اسکودتو هستید؟
یک امتیاز خوب که می تواند ما را به جلو حرکت دهد و نشان دهد که همچنان بی شکست هستیم. ما خوب کار می کنیم و چیز دیگری نمی توانم بگویم.
کونته از سیستم جدیدی که استفاده می کند به نظر راضی تر است. فکر می کنیم که این روش از روش قدیمی بهتر است.
فکر می کنم که نیاز به تغییرات در هر بازی و با توجه به سیستم حریف و نفرات مان باشد. امروز میلان هم از نظر فنی و هم از نظر سرعت بسیار خوب بازی کرد. در نیمه نخست میلانی ها بهتر از ما بودند. اما اینکه سیستم چطور بود را باید از مربی سوال کنید.
گل نوچرینو از روی اشتباه بونوچی به دست امد، هدیه ای از وی به نوچرینو بود.
نمی دانم. من اماده بودم اما نتوانستم خوب عکس العمل نشان دهم.
چه چیزی به بونوچی به خاطر این اشتباهش گفتید؟
هیچ چیز. یک بدشانسی بود که در این لحظه رقم خورد.
تو منتظر بودی که ده دقیقه ای برای دل پیرو در این شب در نظر گرفته شود؟
همان طور که مربی می گوید اله همیشه حلال مشکلات است چه بازی کند و چه بازی نکند. اما این طور انتخاب کردن بسیار مشکل است.
الکس خیلی خوب است و از نظر فیزیکی در امادگی کامل هست، من تمرینات او را دنبال می کنم می دانم که چطور تمرین می کند. باید بگویم که از نظر روحی نیز در شرایط عالی به سر می برد. در تمرینات به بازیکنان نیز مسائل بی نظیری را اموزش می دهد.