• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
آره ! نظر منم همینه بهتره یه مدت تعطیلش کنیم تا پوزیشن های جدید دستمون بیاد :دی

تایلند جای خوبی نیست اونجا هیچ چیز اون طور که شما فکر میکنید نیست ( خودت تا تهش برو ) :دی
فک نکنم تلویزیون بازی بوریرام واستقلالو نشون بده:lol:مثل والیبال میشه

melika0511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
خب مقدم بانوی استقلالیمونو تو تاپیک کل کل گرامی میداریم ............. ایشون خیلی آتیششون تند بود و میخواستن با داش امیر ما کل کل کنن .......... ولی ظاهرا با دو یه تا پست پرسپولیسی مقاومتشون شکست ...................:D

بابا دودقه ما نبودیما - چی همه سفسته پشت سر آدم میچینین شما - داداش ما تا دلتون بخواد اینقدر که قهرمانی و افتخارات داریم که به این زودیا کم نمیاریم
ما والا شما رو در حدی نمیبینیم که بخوایم واستون کری بخونیم -
میدونین که کری خوندن شما واس تیم ما مثل کری خوندن طرفدارای اوساسونا واسه رئال و بارساس خخخخخخخ .....!!!!:D
یا مثلا تو لیگ جزیره مثل طرفدارای تیم سوانسی واسه منچسر یونایتد و سیتی و چلسیه .......!!!!!:D
این از جواب شما - راستی شما آقا امیر ، پرسپولیس افسانه ای رو خوب اومدی- جات خالی یه شیکم سیر با بروبچ نشستیم خندیدیم :Dخخخخخخخخخخخ!!!!!!
راستی بیاین از حق دور نشیم - بیاین با همدیگه کل افتخارات استقلال پرسپولیس رو بریزیم رو دایره انصافا ببینیم مال کی بیشتره ؟ نظره ........!!!!!!

Last edited by a moderator:

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
بابا دودقه ما نبودیما - چی همه سفسته پشت سر آدم میچینین شما - داداش ما تا دلتون بخواد اینقدر که قهرمانی و افتخارات داریم که به این زودیا کم نمیاریم
ما والا شما رو در حدی نمیبینیم که بخوایم واستون کری بخونیم -
میدونین که کری خوندن شما واس تیم ما مثل کری خوندن طرفدارای اوساسونا واسه رئال و بارساس خخخخخخخ .....!!!!:D
یا مثلا تو لیگ جزیره مثل طرفدارای تیم سوانسی واسه منچسر یونایتد و سیتی و چلسیه .......!!!!!:D
این از جواب شما - راستی شما آقا امیر ، پرسپولیس افسانه ای رو خوب اومدی- جات خالی یه شیکم سیر با بروبچ نشستیم خندیدیم :Dخخخخخخخخخخخ!!!!!!
راستی بیاین از حق دور نشیم - بیاین با همدیگه کل افتخارات استقلال پرسپولیس رو بریزیم رو دایره انصافا ببینیم مال کی بیشتره ؟ نظره ........!!!!!!

بانو اینجا نبودیم نداریم .باید باشی ............ تا داغه جواب بدی .............. کری یعنی همین ...........:happy:

ضمنا شما مقررات و بخون تا پست محترمتون ادیت نشه!!!!!

سیتی و چلسی که عددی نیستن .......یونایتد هم که قرمزه ..............سروره

افتخارات هم صد بار بررسی شده .شوما دیر رسیدی....................

این از جواب شما ..................... اس اسی نبود دیگه;)

poriya211

Registered User
لایک‌ها
67
اولا خواهر فیفا رنکینگ تیم های ملی رو میده نه باشگاهی ولی از لحاظ افتخارات ما در سایت فیفا از شما سر تریم
اولا پرسپولیس بهترین تیم 3 دهه بوده الان فقط حدود 4 پنج ساله افت داشته و شما هم دو ساله که اوج گرفتین .
و اینکه جواب بقیه کری هاتون صفحه های قبل داده شده لطفا به 5 صفحه قبل توجه کنید.

بابا ما همیشه تو لیگ بالای 4 ام بودیم جز یه فصل اونوقت 2 ساله اوج گرفتیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
گرامی شما دسته 3 هم بودید ...جهت یادآوری!!!!!!:)
برو ماجراشو بخون بعد بیا بگو دسته سوم بودیم
در ضمن منظور پوریا لیگ برتر بود
اون موقع ها لیگ برتری وجود نداشت

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
برو ماجراشو بخون بعد بیا بگو دسته سوم بودیم
در ضمن منظور پوریا لیگ برتر بود
اون موقع ها لیگ برتری وجود نداشت

شما چه انسان منطقی هستید .آفرین ..... قبول دارید که دسته 3 بودید قبل از لیگ برتر!

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
گرامی شما دسته 3 هم بودید ...جهت یادآوری!!!!!!:)

برادر گرام
من یه سوال یا به نوعی خواسته از شما دارم :
میخوام بدونم این درسته که کل افتخار باشگاه پرسپولیس تو کل کل فقط این موارد باشه ؟ 6 تایی - دسته 3 - 10.10.3
یعنی اگر این 3 مورد رو فاکتور بگیریم در مورد باشگاه چیزی برای شما باقی مونه ؟ ( دقت کنید گفتم باشگاه نه بازیکن ! )

poriya211

Registered User
لایک‌ها
67

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
برادر گرام
من یه سوال یا به نوعی خواسته از شما دارم :
میخوام بدنم این درسته که کل افتخار باشگاه پرسپولیس تو کل کل فقط این موارد باشه ؟ 6 تایی - دسته 3 - 10.10.3
یعنی اگر این 3 مورد رو فاکتور بگیریم در مورد باشگاه چیزی برای شما باقی مونه ؟ ( دقت کنید گفتم باشگاه نه بازیکن ! )

عزیز دل برادر این سه تا که شما میفرمایید با کل افتخارات اس اس برابری میکنه ! خودش 100 تا ایتمه .......... ولی خدایی موردهای نابی هم هستا:D

اینجای حرف شما خیلی به دلم نشست ............دقت کنید گفتم باشگاه نه بازیکن !..................خدایی به خاطرش میشه شونصد صفحه کل کل کرد!!!

آقا داوود دسته سه بودیم قهرمان آسیا هم شدیم شما چی ...اصلا همش لالیگا بودید تو آسیا چی دارید؟

آره درسته داداش گلم اونم هست .اینم هست ....من که منکزش نیستم !...... ولی فعلا ما با اینش کار داریم که همانا دسته 3 میباشد ................:happy:

melika0511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
بانو اینجا نبودیم نداریم .باید باشی ............ تا داغه جواب بدی .............. کری یعنی همین ...........:happy: ضمنا شما مقررات و بخون تا پست محترمتون ادیت نشه!!!!! سیتی و چلسی که عددی نیستن .......یونایتد هم که قرمزه ..............سروره افتخارات هم صد بار بررسی شده .شوما دیر رسیدی.................... این از جواب شما ..................... اس اسی نبود دیگه;)
والا ما یه چی میزنیم تو تاپیک تا ده دقیقه منتظر میشینیم میبینیم خبری نی - اونوقت شما حرف از داغی میزنی --- ( اون اوساسونا و رئال بارسا رو هم نمیگم چون خودت فهمیدی و ریختی تو خودت بهت حق میدم - آخه یه چند فصلی میشه فک کنم از هفتم هشتم بالاتر نیومدین) چرا زدی تو جاده خاکی و حرفای بیخود و بچه گانه میزنی - منچستر قرمزه، سروره چیه دیگه - یعنی هرچی قرمزه سرورته ؟؟؟؟ مثل بچه دبستانی ها کری میخونی تو.... میخوای یه چند تا مثال +18 از رنگ بزنم از قرمزی که دیگه تا عمر داری نگی قرمز سروره !!!!!! حیف ک قوانین اینجا اجازه نمیده گل پسر ......! در مورد افتخارات هم که همه میدونن کدوم تیم حرف اول رو میزنه میگی نه تو نت یه سرچ بزن اصلا به حرفای من و بقیه هم نیگا نکن تا باورت شه والا تا جایی ک من میدونم استقلال از قهرمانی تو آسیا بگیر تا بازی های رو در رو با پرسپولیس و گل زده بیشتر تو دربی و زود ترین گل و ...... هیچ حرفی واسه گفتن نذاشته...!! حالا خود دانی یا باز حرف خودتونو بزنین و هی بگین 6 استقلالی ها هم هی بگن 4 4 4 4 4 4 4 4 - (هرچند اونایی ک میگن 6 فک کنم اون موقع بابازرگ گرامیشون هم در قید حیات نبودن خخخخخ..!!) ولی هنوز از حادثه 4 چیزی نگذشته و فرهاد محبوب دلهاست هنــــــــــوز .. اگه هم میگین تو ده دقیقه 3 تا زدین که من اینو بهتون بگم مگه استقلال تو ده دقیقه 3 تا بهتون نزد ؟؟؟؟؟؟مثل اینکه یادتون رفته همین دوفصل پیش بازی جام حذفی به وقت اضافه کشیده شد و تو وقت اضافه دوم استقلال تونست 3 تا گل بزنه و بازی رو 3 به صفر ببره نه 3به 2 - خخخخخخخخخخ!!!! حالا دیگه چی بهانه ای دارین ............!!! خواهشا کسایی که ادعای کری دارن اول یکمی اطلاعاتشونو ببرن بالا که ما شرمندشون نشیم .......!!! نفر بعدی لطفا ....

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
عزیز دل برادر این سه تا که شما میفرمایید با کل افتخارات اس اس برابری میکنه ! خودش 100 تا ایتمه .......... ولی خدایی موردهای نابی هم هستا:D

بابا نشد دیگه ! :D
ببین داداش افتخارات ما رو که شامل 2 قهرمانی آسیا - 3 تا لیگ - 5 تا حذفی - 3 تا نایب قهرمانی آسیا با همین 3 تا مورد کوچیک عوض می کنی ؟؟؟؟؟؟
جهت یادآوری عرض کنم : همین الان با اینکه بازی سپاهان 3 امتیاز رو از ما گرفتن و 1 امتیاز هم به نا حق از ما کم شد باز هم رتبه ما تو جدول از شما بالاتره
045.gif

بقیه موارد که الان ما درگیر آسیا هستیم ولی شما در گیر نفت تهران جای خود دارد
085.gif

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
والا ما یه چی میزنیم تو تاپیک تا ده دقیقه منتظر میشینیم میبینیم خبری نی - اونوقت شما حرف از داغی میزنی --- ( اون اوساسونا و رئال بارسا رو هم نمیگم چون خودت فهمیدی و ریختی تو خودت بهت حق میدم - آخه یه چند فصلی میشه فک کنم از هفتم هشتم بالاتر نیومدین) چرا زدی تو جاده خاکی و حرفای بیخود و بچه گانه میزنی - منچستر قرمزه، سروره چیه دیگه - یعنی هرچی قرمزه سرورته ؟؟؟؟ مثل بچه دبستانی ها کری میخونی تو.... میخوای یه چند تا مثال +18 از رنگ بزنم از قرمزی که دیگه تا عمر داری نگی قرمز سروره !!!!!! حیف ک قوانین اینجا اجازه نمیده گل پسر ......! در مورد افتخارات هم که همه میدونن کدوم تیم حرف اول رو میزنه میگی نه تو نت یه سرچ بزن اصلا به حرفای من و بقیه هم نیگا نکن تا باورت شه والا تا جایی ک من میدونم استقلال از قهرمانی تو آسیا بگیر تا بازی های رو در رو با پرسپولیس و گل زده بیشتر تو دربی و زود ترین گل و ...... هیچ حرفی واسه گفتن نذاشته...!! حالا خود دانی یا باز حرف خودتونو بزنین و هی بگین 6 استقلالی ها هم هی بگن 4 4 4 4 4 4 4 4 - (هرچند اونایی ک میگن 6 فک کنم اون موقع بابازرگ گرامیشون هم در قید حیات نبودن خخخخخ..!!) ولی هنوز از حادثه 4 چیزی نگذشته و فرهاد محبوب دلهاست هنــــــــــوز .. اگه هم میگین تو ده دقیقه 3 تا زدین که من اینو بهتون بگم مگه استقلال تو ده دقیقه 3 تا بهتون نزد ؟؟؟؟؟؟مثل اینکه یادتون رفته همین دوفصل پیش بازی جام حذفی به وقت اضافه کشیده شد و تو وقت اضافه دوم استقلال تونست 3 تا گل بزنه و بازی رو 3 به صفر ببره نه 3به 2 - خخخخخخخخخخ!!!! حالا دیگه چی بهانه ای دارین ............!!! خواهشا کسایی که ادعای کری دارن اول یکمی اطلاعاتشونو ببرن بالا که ما شرمندشون نشیم .......!!! نفر بعدی لطفا ....

ببین تو که منو نمیبینی .پس تو سوم شخص استفاده کردنت رعایت کن ............... بعدشم شوما مثلا خیلی با کلاس افاضه فرمودی که مال ما بچه گانه شد ..... من سطح نوشته شوما رو دیدم تو همون سطح هم جواب دادم ..... این آمارهایی هم که میدی همش برعکسه .... تو همین انجمن تاپیک آمار هست برو بخون ..........از فرهاد هم چیزی نگو .که میدونم از کمبود اسطوره دست به دامن این شدی! .............. ضمنا اطلاعات شما همه غلطه ....... شما تا تمبر گواهینامت خش نشده فعلا برو اطلاعاتت رو زیاد کن ....چون تو یه موضوعاتی وارد شدی که راحت شکست میخوری .......زت زیاد !!..........نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نفر بعد لطفا ...................

poriya211

Registered User
لایک‌ها
67
تاجیا تازه یه نکته جالب پرسپولیس هرچی بازیکن هم داشته باشه که تو لیگ خارجی رفته بازی کرده قبول ..اما این تیمه که باید شخصیت قهرمانی داشته باشه تیمه که باقی میمونه

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
بابا نشد دیگه ! :D
ببین داداش افتخارات ما رو که شامل 2 قهرمانی آسیا - 3 تا لیگ - 5 تا حذفی - 3 تا نایب قهرمانی آسیا با همین 3 تا مورد کوچیک عوض می کنی ؟؟؟؟؟؟
جهت یادآوری عرض کنم : همین الان با اینکه بازی سپاهان 3 امتیاز رو از ما گرفتن و 1 امتیاز هم به نا حق از ما کم شد باز هم رتبه ما تو جدول از شما بالاتره
045.gif

بقیه موارد که الان ما درگیر آسیا هستیم ولی شما در گیر نفت تهران جای خود دارد
085.gif

خوشم میاد شما با خنده شروع میکنی اینم از من:D

خدایی اینا که شما گفتی رو با اون سه تا مقایسه نمیشه کرد ............ چون رو در رو بوده:p

الانم که طوری نشده .....چند تا پنالتی براتون گرفتن ............ چند تا پنالتی هم برا حریف نگرفتن ..رفتین صدر ...............یعنی نمیخاستین برین؟؟؟؟

:p:p چرا شکلک من زبون درازی نمیکنه پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:p

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
تاجیا تازه یه نکته جالب پرسپولیس هرچی بازیکن هم داشته باشه که تو لیگ خارجی رفته بازی کرده قبول ..اما این تیمه که باید شخصیت قهرمانی داشته باشه تیمه که باقی میمونه

آقا پوریا شخصیت قهرمانی اس اس که میفرمایید ............خدایی نکرده به پنالتی فصل قبل که ترکی آبی بهتون تقدیم کرد و باعث قهرمانیتون!!!!!!!!!!!! شد که ربطی نداره:happy:

خدایی شخصیت قهرمانی هم به این موردا میگنا!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا