نتيجه اش عالي بود. نمي دونيد به تنهائي چقدر تو كم كردن دور كمر موثره.
من ابراكت (اولي) رو بنا بر توصيه meshop گرفتم. نتيجه اش رو اعلام مي كنم.
يكي از اقوام تافته جدا بافته رفته توتال كور گرفته. اينهو بشكه شده. ميگه چون ورزش مي كنم بايد بخورم اما ورزشش بدرد عمه اش مي خوره.:lol:
من ابراكتم رو از بچه هاي پي تي خريدم. خيلي راضيم.
سلام
والا من یه مدتیه که شکمم خیلی اومده جلو علت اصلیش هم سربازی بود که اصلا زندگی ما رو نابود کرد
الان که سربازی تموم شده به فکر کوچک کردن این شکم افتادم اعتقادی هم به قرص و دوا و کمربند و اینها ندارم و می گم تا تکون نخوری کوچک نمیشه
برای همین می خوام یه دونه از این دستگاه های دراز نشست بگیرم که توی تلوزیون تبلیغ می کنه یکی از اقوام این رو خریده بود با نام AB ROCKETبه قیمت 90 تومن که خیلی خوشم نیومد البته بد نبود و باهاش راحت می شد دراز نشست و حرکات دیگه انجام داد و یه خوبی دیگش هم اشغال کم جا بود
خلاصه گویا مدل های مختلفی داره و قیمت هم از همین 90 شروع میشه حالا این چند تا عکس دیگه
خلاصه از کسانی که بدنسازی می کنند و واردند خواستم کمک بگیرم که بهم بگند کدوم مدل اینها خوبه هزینه هم تا 150 تومن مهم نیست ولی بیشتر نشه
در ضمن از این تردمیلها که روش می دوی هم دارم
و اگه بشه یه برنامه هم برای من که خیلی وقته ساکن هستم و تکون نمی خورم و فقط می خورم و می خوابم هم بدید که کم کم شروع کنم و برم جلو
خلاصه خیلی خیلی ممنون
سلام. من چند تا سوال داشتم. لطفا راهنمایی کنید.
1. در مجموع صدای تردمیل در آپارتمان چقدر هست؟ وقتی دیوار به دیوار همسایه نشسته، میشه تو اتاق خواب گذاشت و استفاده کرد؟ در چه حد صدا تولید میکنه؟ چون من اگر بگیرم میخوام روی دور تند و بالا کار کنم و پیست دو و میدانی رو برای خودم شبیه سازی کنم.
2. مصرف برق اینا چجوریه؟ میدونم که مدل های مختلف فرق داره ولی حدودی میخوام بدونم. سر ماه قبض شونصد هزار تومنی میاد؟
3. من شنیدم 99% تا میخرن بعد از چند روز زده میشن و میذارن کنار یا میفروشن. واقعا دکور هست؟ یا مصرف داره؟ چی میشه که سریع همه بی انگیزه میشن؟
خیلی متشکرم.
باز هم ممنونم از همه دوستان.
فکر میکنین علتش چیه که استفاده نمیشه؟ چون به هر حال حکم همون راه رفتن یا دویدن رو داره دیگه.
بعد اینها کلا آداپتور دارن دیگه؟ باتری داخلی که گفتید مربوط میشه به پنل خودش که ضربان قلب و سرعت و... نشون میده؟