در خرید تردمیل عجله نکنید
وقتی تردمیل مورد نیاز شما می باشد که اولا تصمیم جدی بر ورزش کردن و کاهش وزن داشته باشید و بعد از آن باید به دقت به نکات هر تردمیل توجه کرد پس ممکن است شما بتوانید با 1 الی 2 میلیون تومان یک تردمیل مناسب بخرید در صورتی که اگر به موارد توجه نکنید شاید یک تردمیل گران قیمت بدون استفاده بخرید . در قسمت های بعدی تمام نکات را به شما یاد آوری میکنیم .
چرا میخواهم تردمیل بخرم ؟
همانطور که میدانید ورزش های هوازی بهترین روش برای تناسب اندام و کاهش وزن می باشد که دویدن یک ورزش هوازی مناسب است . زیاد به دنبال عضله سازی در تردمیل نباشید زیرا بیشتر ورزش های سنگین مناسب اینکار است . تردمیل بیشتر برای کسانی مورد استفاده قرار میگیرد که یا میخواهند وزن کم کنند یا به ورزش کردن علاقه دارند .
آیا تردمیل برای من مضر است ؟
به صورت عادی خیر اما در صورتی که شما دارای بیماری های زانو و مفصلی و کمر درد مضمن باشید باید ابتدا با پزشک مربوطه مشورت کنید بعد اقدام به انتخاب
تردمیل کنید ولی به صورت کلی تردمیل اگر به صورت مناسب همراه با گرم کردن و پس از استفاده سرد کردن بدن باشد هیچ ضرری برای استفاده کننده نخواهد داشت .
وزن من چقدر است ؟
شما باید برای انتخاب یک تردمیل اول بدانید که حداکثر وزنی که قرار است روی تردمیل بیاید چقدر است ؟ یک موقع وزن شما 80 کیلو است و یک تردمیلی خریداری میکنید که این وزن را تحمل کند بعد همسر شما 120 کیلوگرم است و او هم میخواهد از تردمیل استفاده کند پس مطمئنا تردمیل منفجر می شود چون آن تردمیل قدرت تحمل وزن همسرتان را ندارد . برای اینکه بدانید برای هر وزن چه تردمیلی باید بخرید به جدول زیر توجه کنید :
تا وزن 80 کیلوگرم :
تردمیل 1.25 اسب
تا وزن 100 کیلوگرم :
تردمیل 1.5 اسب
تا وزن 120 کیلوگرم :
تردمیل 2 اسب
تا وزن 125 کیلوگرم :
تردمیل 2.5 اسب
تا وزن 140 کیلوگرم :
تردمیل 3 اسب
و برای وزن های بالاتر تردمیل های باشگاهی
پس اول از همه باید به قدرت موتور تردمیل دقت کنید .
امکانات جانبی تردمیل چقدر مهم است ؟
امکانات جانبی تردمیل شاید به عنوان یک وسیله اضافی قلمداد شود اما به نوبه خودش بسیار کار آمد و مهم است مثلا اگر تردمیل شما ساده باشد ممکن است بعد از مدتی از دویدن خسته شوید و اگر مثلا تردمیل شما یک ماساژور یا دمبل یا دراز و نشست و چرخش کمر و حتی یک کش ایروبیک داشته باشد میتواند یک ورزش متنوع را برای شما به ارمغان بیاورد و بیشتر از ورزش کردن لذت ببرید .
من ساکن آپارتمان هستم چه تردمیلی مناسب من است ؟
ضمن رعایت موارد بالا اگر ساکن آپارتمان هستید باید مطمئن شوید که تردمیل شما دارای ضربه گیر باشد که همسایه ها تاوان وزن اضافی شما را ندهند . ضمن اینکه در حال حاضر اکثر آپارتمان ها اندازه یک قوطی کبریت است اگر بتوانید یک تردمیل تاشو هم بخرید بسیار در استفاده از فضای منزل سود کرده اید .
چه عواملی در قیمت تردمیل تاثیر دارد ؟
جدا از بحث مارک و برند تردمیل سه عامل در قیمت تردمیل ها تاثیر گذار است :
اولین عامل قدرت موتور است . هرچه قدرت موتور زیادتر باشد گرانتر خواهد بود . عامل دوم شیب برقی یا دستی بودن تردمیل است که اگر برقی باشد گرانتر خواهد بود و عامل سوم هم لوازم و امکانات جانبی تردمیل مثل ماساژور دمبل کش ایروبیک دراز و نشست و ... می باشد که اگر تردمیل دارای این امکانات باشد قیمتش بالاتر خواهد بود .