• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفت و گو در خصوص دستگاههای ورزشی خانگی ( تردمیل - توتال کور و ....)

كدام دستگاه بدنسازي رو اول براي منزل توصيه مي كنيد؟

• Total voters
    3
  • Poll closed .

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
اول وزن كم كنيم.

بعدش هم بدن متعادل و آماده اي داشته باشم.

برای کم کردن وزن من خودم با اینکه چاق نبودم اما یکم اضافه وزن داشتم.
رفتم از یکی از این دکترا که شبکه 5 هم میاد یه **** غذایی گرفتم در عرض 3 ماه با یه **** راحت 20 کیلو کم کردم.
اینو می گم که بدونی لازم نیست برای کم کردن وزن عذاب بدی خودتو.
برای عضله هم یه دستگاهی هستش که الان اسمش یادم نمیاد، همین که این کانال های بیگانه فارسی :دی تبلیغ می کنن خوبه.
به اینصورت هستش که می خوابی و دوتا دسته داره که بوسیله اونا بلند می شی روی شکم. اون رو شنیدم خفن تاثیر داره.
اسکی فضایی و تردمیل هم خوب هستش.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
برای کم کردن وزن من خودم با اینکه چاق نبودم اما یکم اضافه وزن داشتم.
رفتم از یکی از این دکترا که شبکه 5 هم میاد یه **** غذایی گرفتم در عرض 3 ماه با یه **** راحت 20 کیلو کم کردم.
اینو می گم که بدونی لازم نیست برای کم کردن وزن عذاب بدی خودتو.
برای عضله هم یه دستگاهی هستش که الان اسمش یادم نمیاد، همین که این کانال های بیگانه فارسی :دی تبلیغ می کنن خوبه.
به اینصورت هستش که می خوابی و دوتا دسته داره که بوسیله اونا بلند می شی روی شکم. اون رو شنیدم خفن تاثیر داره.
اسکی فضایی و تردمیل هم خوب هستش.

ممنونم. اگر اسم و آدرس دكتر رو داري بگو. اما مي خوام كه بدن آماده اي هم داشته باشم. دوتا پله ميرم نفس نفس نزنم. وضع بدني ام خيلي افتضاحه. قبلاً مرتب كوه و شنا مي رفتم مشكلي نداشتم. الان غافل شدم.

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
کلا دوچرخه ثابت رو حذف کن! به هیچ درددی نمیخوره جز گرم کردن واسه حرکات پا! زیادی هم بری خیلی عوارض داره
تردمیل خیلی به کارت میاد به نظر من! ولی جای این کارا برو باشگاه توی روحیت هم تاثیر زیادی میذاره!

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
کلا دوچرخه ثابت رو حذف کن! به هیچ درددی نمیخوره جز گرم کردن واسه حرکات پا! زیادی هم بری خیلی عوارض داره
تردمیل خیلی به کارت میاد به نظر من! ولی جای این کارا برو باشگاه توی روحیت هم تاثیر زیادی میذاره!

ممنونم. باشگاه زمانبره ولي خوب براي سلامتي بايد وقت بزاريم. مسئله روحيه اش هم كه عاليه. اما دوستي دارم كه ديسك كمرش رو عمل كرد و با دوچرخه ثابت 20 كيلو كم كرد.
جلو تلويزيون بد نيست!:happy:

afshkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
در مورد تردمیل مارک کتلر کسی اطلاعاتی داره؟
آیا خوبه؟ چه مدلی ازش خوبه؟

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
نظرتون در مورده elliptical trainer چی هست؟
به نظر از تردميل بيشتر بدن را درگير ميکنه اينطور نيست؟
برای سفت کردن بدن و کاهش وزن کدوم بهتر من واقعاً گيج شدم!

من موافقم. خصوصاً اينكه:
1- به زانوها و كمر فشار نمي آره.
2- اكثر عضلات خصوصاً كتف ها رو هم درگير مي كنه كه خيلي عاليه.
3- خسته كننده نيست و مي توني مرتب كار كني.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
از همه دوستان ممنونم. مي خوام اسكي فضائي يا الپتيكال خوب بخرم كه به زودي ها خراب نشه. ميشه آدرس فروشگاه، مركز فروش و يا مارك معرفي كنيد؟
:happy:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنون ميشم اگر يكي كمكم كنه. نمي خوام بقول مادرم بعد از مدتي جالباسي بشه!:blush:

ترد میل بخر چون همه جا رو درگیر میکنه .. پاها دست و کلا همه جای بدنت ... و همه جا رو به اندازه لاغر میکنه

یا بورو پاسداران روبروی بانک سامان یا شریعنی بالاتر از پمپ بنزین ... اونجا ترید میل های خوبی داره

همه جور قیمت از 400 500 تا 2 میلیون

Borat

Registered User
لایک‌ها
31
فشار خونتو چك كن ! فشار بالا يكي از همين عوارضش نفس نفس زدن و زود خسته شدنه ...

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
ترد میل بخر چون همه جا رو درگیر میکنه .. پاها دست و کلا همه جای بدنت ... و همه جا رو به اندازه لاغر میکنه

یا بورو پاسداران روبروی بانک سامان یا شریعنی بالاتر از پمپ بنزین ... اونجا ترید میل های خوبی داره

همه جور قیمت از 400 500 تا 2 میلیون

مارك خاصي معروفه؟ البته بنظر من الپتيكال (اسكي فضائي) خيلي نشاطش بيشتره و بيتره.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مارك خاصي معروفه؟ البته بنظر من الپتيكال (اسكي فضائي) خيلي نشاطش بيشتره و بيتره.

الپتیکال بیشتر رون پا رو شکل میشه و باسن رو ... اما ترید میل همه جای بدن رو

روی الپتی بعد از نهایت 10 تا 15 دقیقه شدیدا خسته میشی

در صورتی که روی ترد میل اینجوری نیست ... 1 ساعت هم میتونی بری

نتیجه ای که با ترد میل میگیری 4 برابر طریع تر از الپتی هست

مارک معروف هم life Fitness امریکایی هست که قیمتاش از 3 شروع میشه تا 15 میلیون

مارکهای معمولی نمیدونم چیا خوبه ... منظور تو رنج 300 تا 500

چقدر میخوای هزینه کنی ؟

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
الپتیکال بیشتر رون پا رو شکل میشه و باسن رو ... اما ترید میل همه جای بدن رو

روی الپتی بعد از نهایت 10 تا 15 دقیقه شدیدا خسته میشی

در صورتی که روی ترد میل اینجوری نیست ... 1 ساعت هم میتونی بری

نتیجه ای که با ترد میل میگیری 4 برابر طریع تر از الپتی هست

مارک معروف هم life Fitness امریکایی هست که قیمتاش از 3 شروع میشه تا 15 میلیون

مارکهای معمولی نمیدونم چیا خوبه ... منظور تو رنج 300 تا 500

چقدر میخوای هزینه کنی ؟

ممنونم. خيلي برام مهمه كه خسته كننده نباشه و ادامه بدم. (زود دلم رو نزنه)

حدود 600 تا 1 تومن برام خوبه حالا اگر مورد خيلي خاص باشه تا 1.5 هم موردي نداره.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنونم. خيلي برام مهمه كه خسته كننده نباشه و ادامه بدم. (زود دلم رو نزنه)

حدود 600 تا 1 تومن برام خوبه حالا اگر مورد خيلي خاص باشه تا 1.5 هم موردي نداره.

100 % ترد میل بگیر که هم خسته نشی هم کاراییش برات بیشتر باشه ... رفتن روی ترد میل روزی 45 دقیقه

مثل گذاشتن کره روی آتیشه ... چربیهاتو میریزه پایین ... از صورتت گرفته تا چربیهای انگشت پات

همرو آب میکنه ... ترد میلهای پاسدارانیه خوبه ... میتونی بری از اونجا بخری ... یدونه 3 تومنی داشت

خیلی عالی بود ... چند کیلویی ؟ قدت چنده ؟ استخون بندیت چجوریه ؟

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
100 % ترد میل بگیر که هم خسته نشی هم کاراییش برات بیشتر باشه ... رفتن روی ترد میل روزی 45 دقیقه

مثل گذاشتن کره روی آتیشه ... چربیهاتو میریزه پایین ... از صورتت گرفته تا چربیهای انگشت پات

همرو آب میکنه ... ترد میلهای پاسدارانیه خوبه ... میتونی بری از اونجا بخری ... یدونه 3 تومنی داشت

خیلی عالی بود ... چند کیلویی ؟ قدت چنده ؟ استخون بندیت چجوریه ؟

ممنونم.
قد 176
وزن 90
استخوان بندي نسبتاً درشت. عضلاتم هم بد نيست چون حرفه اي شنا مي كردم. ولي الام كه كوه و شنا رو گذاشتم كنار كمي شكم دارم.

3 تومن بايد خيلي عالي باشه.

elnaz shakeri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من نخر و بیخیال شو! من الان 6 ماهه که دارم تو باشگاه استفاده میکنم!

فقط به درد پیاده روی میخوره! من فقط تو باشگاه برای گرم کردن قبل از تمرین با وزنه ازش استفاده میکنم!

بعد اینکه وقتی روش راه میری چون همه چی اطرافت بر خلاف پیاده روی ثابته خیلی حوصلت سر میره!

برای من که در مورد وزن کم کردن هیچ فایده ای نداشت

بجاش میتونی صبح زود بری پیاده روی !

رو تردمیل دویدن اشتباهه چون کمر درد میاره فقط پیاده روی با سرعت و شیب مختلف!

اتفاقا به نظر من بخر. ببین خوبیه تردمیل اینه که موقع دویدن تمام عضلات بدن را هم به کار می اندازه و همین باعث چربی سوزی می شه. منم زياد موافق با تردمیل نبودم اما یکی از دوستام بهم پیشنهاد کرد و من خریدم الن یک سالی هست دارم استفاده می کنم زانو درد و کمر درد که نگرفتم هیچی 25 کیلو وزن هم کم کردم:D:D:D تردمیلی هم که بهت پیشنهاد می کنم بخری مدل T-940از شرکت power first

Last edited:

elnaz shakeri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا به نظر من بخر. ببین خوبیه تردمیل اینه که موقع دویدن تمام عضلات بدن را هم به کار می اندازه و همین باعث چربی سوزی می شه. منم زياد موافق با تردمیل نبودم اما یکی از دوستام بهم پیشنهاد کرد و من خریدم الن یک سالی هست دارم استفاده می کنم زانو درد و کمر درد که نگرفتم هیچی 25 کیلو وزن هم کم کردم

elnaz shakeri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
hamidK بابا تردمیل خیلی توپه قبول دارم ورزش کردن کلا پشتکار می خواد. اما این که بدون تو مدت زمان مثلا 1ساعت چقدر کالری سوزوندی یا چه مسافتی دویدی و چقدر دویدی خیلی مهمه من تردمیل T-940 راين را خريدم همه امکاناتی داره خیلیم راضیم از من می شنوی استفاده کن

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
سلام

والا من یه مدتیه که شکمم خیلی اومده جلو علت اصلیش هم سربازی بود که اصلا زندگی ما رو نابود کرد

الان که سربازی تموم شده به فکر کوچک کردن این شکم افتادم اعتقادی هم به قرص و دوا و کمربند و اینها ندارم و می گم تا تکون نخوری کوچک نمیشه

برای همین می خوام یه دونه از این دستگاه های دراز نشست بگیرم که توی تلوزیون تبلیغ می کنه یکی از اقوام این رو خریده بود با نام AB ROCKETبه قیمت 90 تومن که خیلی خوشم نیومد البته بد نبود و باهاش راحت می شد دراز نشست و حرکات دیگه انجام داد و یه خوبی دیگش هم اشغال کم جا بود

lasoiauid1cgohf0g1ua.gif

خلاصه گویا مدل های مختلفی داره و قیمت هم از همین 90 شروع میشه حالا این چند تا عکس دیگه

owy53wv8u6l38ubsbdo8.jpg

yp61pnyb977cyrbsyis.jpg

خلاصه از کسانی که بدنسازی می کنند و واردند خواستم کمک بگیرم که بهم بگند کدوم مدل اینها خوبه هزینه هم تا 150 تومن مهم نیست ولی بیشتر نشه

در ضمن از این تردمیلها که روش می دوی هم دارم

و اگه بشه یه برنامه هم برای من که خیلی وقته ساکن هستم و تکون نمی خورم و فقط می خورم و می خوابم هم بدید که کم کم شروع کنم و برم جلو

خلاصه خیلی خیلی ممنون

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
سومی رو من تبلیغشو زیاد شنیدم و دیدم.
و بنظر فنی تر میاد(توتال کور)

اما توقع معجزه نداشته باش. یعنی روزی چند دقیقه بزنی و یهو مانکن بشی. باید کارای دیگه هم بکنی

بالا