• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفت و گو در خصوص دستگاههای ورزشی خانگی ( تردمیل - توتال کور و ....)

كدام دستگاه بدنسازي رو اول براي منزل توصيه مي كنيد؟

• Total voters
    3
  • Poll closed .

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
نه معجره و اینها رو که می دونم یه زمانی ورزش می کردم

فقط می خوام بدونم کدوم یکی از اینها بادوام تره یعنی الکی 90 تومن پول ندم بعد از 1 ماه همچیش باز شه از هم این اب راکت رو که دیدم به نظر چیز محکمی نمی اومد قسمتهای مختلف اش با پیچ های تقریبا پلاستیکی به هم پیچ می شدند اونم جاهایش که بیشترین فشار و تحمل می کرد

این سومی هم به نظر محکم تر میاد ولی بازم اون قسمی که بیشترین فشار رو تحمل می کنه به نظر شکننده تر از همه جاش میاد

اون دومی که دسته هلالی بالاش داره خوبه به نظرم ولی خیلی بزرگه و این عیبه خیلی بزرگی هست

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
شکم شما به تنهایی با این دستگاه ها آب نمیشه! در کنارش حتما باید تمرینات هوازی + تغذیه درست رو داشته باشید

esool

Registered User
لایک‌ها
6
شکم شما به تنهایی با این دستگاه ها آب نمیشه! در کنارش حتما باید تمرینات هوازی + تغذیه درست رو داشته باشید
می بخشید میشه بیشتر توضیح بدید
من بد جوری شکم آوردم هر چی هم ورزش کردم تاثیر چندانی نکرد.

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
آره جدا این شکم شده معزلی

الان همه جا تبلیغ می کنند روش ولی کسی به جایی نمی رسه

کاش کسایی که به جایی رسیدند می اومدند توضیحی می دادند

یه حکایتی هم در این مورد و شکم یادم اومد بد نیست تعریف کنم نصف شبی : دی

روزی روزگاری زنی نان پز می رفت خونه این و اون و براشون نون می پخت خلاصه گذشت و گذشت این به کارش ادامه می داد ولی هر روز چاق تر از دیروز می شد و همینطور شکمش می اومد جلو با اینکه خیلی غذاش کم بود و اصلا ناهار و شام و صبحونه ش غذایی به حساب نمی اومد روی همین این خانم رفت پیش جناب حکیم و گفت حکیم من اصلا غذایی ندارم ولی روز به روز دارم چاق تر و نافرم تر از دیروز می شم حکیم بهش گفت کارت چیه گفت می رم خونه این و اون نون می پزم حکیم بهش گفت فردا صبح که پا میشی بری نون بپزی یه گونی هم با خودت ببر و هر تکه نونی که گذاشتی توی دهنت یه تکه همون قدری هم بکن و بنداز توی گونی و تا شب این کار رو بکن شبم گونی رو بر دار بیار پیش من ، زن نون پز فرداش همینکار رو کرد و از صبح هر نونی که می پخت و تکه ایی که می خورد یه تکه همون قدری هم می نداخت توی گو نی شب که شد دید ای دل غافل گونی شده پر نون و تازه نون ام داره ازش می زنه بیرون پاشد رفت پیش حکیم و گفت جناب حکیم فهمیدم دردم چیه حکیم هم بهش گفت اگه من اینو دیروز بهت می گفتم باور نمی کردی الان که دیدی می فهمی که تو در روز از چهار تا آدم گنده هم بیشتر نون می خوری

خلاصه درد همه ما فکر کنم همینه که داریم اینطوری بد فرم چاق می شیم این آت و آشغالهایی که هی از صبح می خوریم تا شب و اصلا هم حالیمون نیست

خوب حالی دارم ها :دی

Last edited:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من با اینکه شکم ندارم اما تو باشگاه بیشتر از اونایی که شکم دارن روی شکمم کار میکنم و حرکت میزنم :دی

اونا وایمیستن منو نگا میکنن

اراده ندارید آقاجون :دی

frog

Registered User
لایک‌ها
36
اگه کلا به فکر خرید از این دستگاهها هستید، توی بعضی از فروشگاهای لوازم ورشی گذاشتند، که می تونید قبل از خرید هم تست کنید . و با توجه به اینکه فشار خوبی میاره یا نه ، تصمیم به خرید بکنید .

ولی کلا برای کم کردن وزن برید پیش یه مربی بدن سازی .

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
خوب من خریدم

شد 110 تومن اسمش اب اسلایم پرو هست و تقریبا شکل همین عکس دومی هست که گذاشتم که حلقه بالاش داره

بسیار وسیله خوبی هست و اگه کسی هم خواست بخره حتما بره توی فروشگاه ورزشی بخره و با توجه به وزنی که داره مثلا من چون وزنم بالای 100 کیلو هست اصلا این اب راکت و اینها برام جواب نمی ده همین شکل دو هم جواب نمی ده و اینها برای وزن زیر 100 هستند و قیمتشونه م با این چیزی که توی تلوزیون می گند خیلی کمتره و بین 55 تومن هست تا 75 تومن که توی تهران بازم کمتر هست از شیراز

سنگین وزن که شد یه مقداری قیمت می ره بالا دیگه همین چیزه خاصی نداره

البته توی اینها اب راکت انگار وسیله ی خیلی خوبی هست ولی حیف که هفت هشت تا مغازه که رفتم همشون گفتند جواب وزن تو رو نمی ده

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
می بخشید میشه بیشتر توضیح بدید
من بد جوری شکم آوردم هر چی هم ورزش کردم تاثیر چندانی نکرد.
مصرف کربوهیدرات و چربی رو کاهش بدین
وعده های غذاییتون رو زیاد کنید ولی حجمش رو بیارید پایین(ما ایرانی ها عادت داریم تا مرز سیر شدن غذا بخوریم!!!)
صبح ناشتا نیم ساعت بدوید
حرکات شکم بیشتر شکم رو عضلانی میکنه تا بخواد چربی های اطراف اون رو آب کنه

برای راهنمایی بیشتر یکی از بچه های فروم http://www.powerbuilding.ir/forums/index.php اینجا اومده میتونید ازش راهنمایی بخواین جناب behkar
توی تاپیک های مربوط به بدنسازی همینجا چند تا پست دادن که بخونید خیلی کمکتون میکنه
http://forum.persiantools.com/t41205-page48.html

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
سلام

والا من یه مدتیه که شکمم خیلی اومده جلو علت اصلیش هم سربازی بود که اصلا زندگی ما رو نابود کرد

الان که سربازی تموم شده به فکر کوچک کردن این شکم افتادم اعتقادی هم به قرص و دوا و کمربند و اینها ندارم و می گم تا تکون نخوری کوچک نمیشه

برای همین می خوام یه دونه از این دستگاه های دراز نشست بگیرم که توی تلوزیون تبلیغ می کنه یکی از اقوام این رو خریده بود با نام AB ROCKETبه قیمت 90 تومن که خیلی خوشم نیومد البته بد نبود و باهاش راحت می شد دراز نشست و حرکات دیگه انجام داد و یه خوبی دیگش هم اشغال کم جا بود

lasoiauid1cgohf0g1ua.gif

خلاصه گویا مدل های مختلفی داره و قیمت هم از همین 90 شروع میشه حالا این چند تا عکس دیگه

owy53wv8u6l38ubsbdo8.jpg

yp61pnyb977cyrbsyis.jpg

خلاصه از کسانی که بدنسازی می کنند و واردند خواستم کمک بگیرم که بهم بگند کدوم مدل اینها خوبه هزینه هم تا 150 تومن مهم نیست ولی بیشتر نشه

در ضمن از این تردمیلها که روش می دوی هم دارم

و اگه بشه یه برنامه هم برای من که خیلی وقته ساکن هستم و تکون نمی خورم و فقط می خورم و می خوابم هم بدید که کم کم شروع کنم و برم جلو

خلاصه خیلی خیلی ممنون

به سایت ما هم سری بزنید

بد نیست

www.iran-meshop.net

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان مثل اینکه این شکم هم معضلی شده برای خودش.
ولی باور کنید با داشتن یک **** متعادل و ورزش در عرض 3 ماه میتونید پک های بیرون زده شکمتون رو ببنینید.

تو صیه هایی برای کو چک کردن شکم:(البته این جنبه عمومی داره و برای کسایی نیست که بدنسازی رو یه عنوان یک ورزش انتخاب میکنن.)

1- کالری مصرفیتون رو یکم کاهش بدید ولی به در حد مرگ برای کاهش وزن برای یم مرد 80 کیلویی مصرف روزانه 2000-2200 کالری مناسب هست و برای یک خانم 60 کیلویی مصرف 1600 الی 1800 کالری در روز. البته بازم تاکید میکنم که این میزان برای عموم افراد هست نه ورزشکار های بدنساز.

2- مهم ترین نکته مدیریت مصرف کربوهیدرات هست. نمیخوام اینجا کلاس درس تغذیه بزارم پس خلاصه میگم.
کربوهیدرات هایی مل قند-شکر- انواع شیرینی و بیسکوییت-انواع مربا- انواع نوشابه ها و آبمیوه های آماده و کلا هز چیز شیرین رو فقط و فقط به مقدار کم اون هم به وعده اول صبح محدود کنید و در باقی مواقع از انواع نان های سبوس دار و انواع میوه ها ترجیحا با پوست استفاده کنید.

2- روزانه 30 دقیقه به صورت صبح ناشتا پیاده روی و بعدا که پیشرفته تر شدید دوی صبح گاهی رو حتما تو برنامتون قرار بدین. یادتون باشه این زمان یعنی صبح ناشتا موقعی هست که بدن شما برای تامین انرژی مستقیم به بافت های چربی حمله میکنه ولی نباید زیاد بدن رو در این حالت نگه دارید همون نیم ساعت کافیه.

3- در طول روز سعی کنید پیاده روی های کو تاه داشته باشید. مسیر های کو تاه رو پیاده برید و سعی کنید ماشینتون رو جایی پارک کنید که بتونید تا رسیدن به محل کارتون 10 دقیقه قدم بزنید.

4- اجرای تمام حرکات تقویتی شکم اعم از انواع کرانچ و دراز نشست و استفاده از انواع دستگاه ها هیچ تاثیری در آب شدن چربی شکم شما نداره. چون این گونه ورزش ها اصولا در سیستم بی هوازی انجام میشه و نمیتونه از چربی ها برای تولید انرژی استفاده کنه.
اجرای این حرکات فقط عضلات شکم شما رو که زیر لایه ضخیمی از چربی هستن شکل میده ولی تااون لایه آب نشه شما نمیتونید عضلات شکمتون رو ببینید.
نکته دیگه یی که باید بگم اینه که عضلات شکم هم مانند تمام عضلات دیگر بدن در صورت تمرین بیش از اندازه شروع به کو چک شدن و به اصطلاح هاتروفی عضلانی میکنن و این خیلی بده چون شکم شما شل میشه. ورزش های تقویتی شکم رو در حد اعتدال و 3 بار در هفته و هر با ده دقیقه انجام بدید.
یک روش آسان برای فرم دادن به شکم که احتیاجی به هیچ دتگاهی هم نداره:
به صورت ایستاده از کمر خم بشید و دست ها رو از روبرو دراز کنید و بادست هاتون لبه جایی رو به صورت تکیه گاه بگیرید . در این حالت تنه شما موازی با زمین و شکم رو به زمین قرار داره. حالا شکم خودتون رو به طرف داخل بکشید تا جای ممکن این کار رو ادامه بدید . دست از تلاش برندارین وقتی تا آخرین درجه ممکنه هم شکم خود را به اصطلاح وکیوم کردید باز هم حس کشش به طرف داخل رو در عضلات خود به و جود بیارید و هر چند ثانیه که میتونید به همین صورت بمونید. این تمرین رو 3 بار در روز و هر بار 4 دفعه انجام بدیدو لازم به ذکر است این یکی از تمرین های مورد علاقه آرنولد بوده که صاحب یکی از بهترین فیگور های شکم در تاریخ هست.

5- هر چه به ساعات انتهایی روز نزدیک میشین مقدار مصرف کربوهیدرات رو کم تر کنید و سعی کنید حد اقل 1 ساعت قبل از خواب چیزی نخورید.

اگر این دستورات ساده رو به کار ببرید مطمئن باشید به نتایج دلخواه میرسید.

یک نکته در مورد انواع گن ها و کش های شکم بند :
این گن ها نه تنها هیچ تاثیری در کوچک شدن شکم شما نداره بلکه باعث میشه که به جای اینکه شما در طول روز عضلات فیله کمر و شکم رو خودتون نگه دارید عملا این گن براتون نگه میداره و همین امر باعث ضعیف شدن این عضلات میشه.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سکوت جان من چند جا توضیح مفصل دادم این مساله رو ... دراز نشست 1 میلی متر هم چربی شکم شما رو

آب نمیکنه ... فقط تنها کاری که میکنه اینه که عضلات زیر چربی رو سفت میکنه

چاق ترین انسان روی زمین هم عضله داره ... یعنی شکمش هم اگه 200 کیلو گوشت روش باشه بازم زیرش عضله

هست و دراز نشست اون عشله رو تقویت میکنه ... زمانی مفیده که شما شکم نداره و میخوای به عضلات

شکمت شکل بدی ... تنها راه چربی آب کردن رسوندن ضربان قلب شما به 135 تا 138 هست و لا غیر

باید پلار بخری تا ضربانت رو هر لحظه موقع ورزش نشون بده ... چون قبلا توضیح دادم دیگه خیلی توضیح نمیدم

اما تنها حالتی که امکان داره شکم رو آب کنید انجام دادن حرکات هوازی مثل دوچرخه سواری ... شنا ... راه رفتن سریع

هستش ;) بی خودی پولتون رو دور نریزید

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
سومی رو من تبلیغشو زیاد شنیدم و دیدم.
و بنظر فنی تر میاد(توتال کور)

اما توقع معجزه نداشته باش. یعنی روزی چند دقیقه بزنی و یهو مانکن بشی. باید کارای دیگه هم بکنی

سلام دوست عزیز

به نظر بله ولی در عمل خیر

برای مشاهده تفاوت ها به سایت www.iran-meshop.net و قسمت توضیحات دستگاه ابراکت مراجعه نمایید

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
اين تردميلهاي شركت راين چطورند. تا حدود 1 ميليون تومان چي بخرم. خودم 68 كيلو و برادرم 93 كليو است.

لطفاً راهنمائي كنيد.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اين تردميلهاي شركت راين چطورند. تا حدود 1 ميليون تومان چي بخرم. خودم 68 كيلو و برادرم 93 كليو است.

لطفاً راهنمائي كنيد.
وزنت اندازه منه! قدت چنتاس؟

بالا