ALPINER
Registered User
توان موتورهاي تردميل مشخص است. تا 100 كيلو يه موتور 1.2 اسبي جواب ميده. قيمتش هم حدود 900 تومنه
اصلا هم اینطور نیست در مورد سوال عنوان تاپیک هم تردمیل اخرین گزینس و بهترین هم اسکی فضایی هست برای تناسب اندام پ ن : این جور مسایل تخصصی و تجربی هست و من توصیه میکنم حتما از اهل فن و یا کسانی که قبل تجربه استفاده داشتن سوال کنید و فکر نمیکنم گوگل و 4 تا تئوری توی کتابها بهتون کمکی کنه پس بهتره حرف کسی مد نظرتون قرار بدید که حداقل یه عکس با شورت ورزشی داشته باشهپس برای عضلات سینه و پشت و شکم حتما باید کار با وزنه انجام بدیم درسته ؟
ممنون دوستان که راهنمایی کردید
من 80 کیلوام
هدفمم وزن کم کردن نیست چون چاق نیستم
به قول معروف حساب چند سال دیگه رو می کنم که سنم می ره بالا برای تحرک می خوام استفاده کنم
یعنی مهمترین فاکتور برای انتخاب ترد میل قدرت موتورش و وزن ماست؟
اصلا هم اینطور نیست در مورد سوال عنوان تاپیک هم تردمیل اخرین گزینس و بهترین هم اسکی فضایی هست برای تناسب اندام پ ن : این جور مسایل تخصصی و تجربی هست و من توصیه میکنم حتما از اهل فن و یا کسانی که قبل تجربه استفاده داشتن سوال کنید و فکر نمیکنم گوگل و 4 تا تئوری توی کتابها بهتون کمکی کنه پس بهتره حرف کسی مد نظرتون قرار بدید که حداقل یه عکس با شورت ورزشی داشته باشه
اصلا هم اینطور نیست در مورد سوال عنوان تاپیک هم تردمیل اخرین گزینس و بهترین هم اسکی فضایی هست برای تناسب اندام پ ن : این جور مسایل تخصصی و تجربی هست و من توصیه میکنم حتما از اهل فن و یا کسانی که قبل تجربه استفاده داشتن سوال کنید و فکر نمیکنم گوگل و 4 تا تئوری توی کتابها بهتون کمکی کنه پس بهتره حرف کسی مد نظرتون قرار بدید که حداقل یه عکس با شورت ورزشی داشته باشه
سلام
بهترین مارک برای تردمیل و اسکی فضایی به ترتیب کدومه؟ وساخت کدوم کشوره؟
سلام دوست عزیز
من پاک سر در گم شدم هر کسی یک چیزی می گه دلیل شما برای این که اسکی فضایی بهتره چیه؟
اکثرا اینجا از تردمیل دفاع می کنند
تفاوتشون اینقدر هست که ارزش تفاوت پولی را که می دیدم داشته باشه ؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام
بهترین مارک برای تردمیل و اسکی فضایی به ترتیب کدومه؟ وساخت کدوم کشوره؟
بستگی داره بخای بری روی جلد مجلات جوون پسند بری یا نهببينم عكس با مايو هم قبوله؟
اين دستگاهها خوبه ولي در كنارش شنا هم عاليه!
سلام دوست عزیز
من پاک سر در گم شدم هر کسی یک چیزی می گه دلیل شما برای این که اسکی فضایی بهتره چیه؟
اکثرا اینجا از تردمیل دفاع می کنند
تفاوتشون اینقدر هست که ارزش تفاوت پولی را که می دیدم داشته باشه ؟
ببينم عكس با مايو هم قبوله؟
اين دستگاهها خوبه ولي در كنارش شنا هم عاليه!
شما که خودت طرفدار بودی چه دلایلی باعث شد تغییر عقیده بدی ؟من خودم طرفدار پروپاقرص اسكي فضائي يا الپتيكال بودم. اما از تردميل بيشتر و بهتر ميشه نتيجه گرفت.
خوب پس همونطور که گفتم نمیتونی این دستگاه زیر سوال ببری
شما میخواستی چربی بیشتری اب کنی که با تردمیل بهتر نتیجه گرفتی
حالا اگر این چربی ها تا حدی اب بشه تردمیل دیگه بدردت نمیخوره اونوقته که میری سمته اسکی
خودش باید ببینه چی بدردش میخوره نه که مثلا منن بیام بگم 100% فلان چیز خوبه
این حرفه ساده لوحانه و از روی بی سوادیه
Matrix نمیدونم پایین ترین قیمتش چنده ... »هبث Fitness بهترینه ... تا 14 میلیون تومن ترید میل داره
بقیه مارکارو تایید نمیکنم
خواهش میشهسلام دوستان
واقعا ازتون ممنونم اون دیدی را که می خواستم بهم دادید
من نیاز زیادی به چربی آب کردن ندارم هدفم تحرک بیشتر روزانه است و سلامتی مخصوصا پبشگیری از بیماری های ناشی از بی تحرکی مثل دیابت و بیماری های قلبی
با این اوصاف و با کمک راهنمایی های شما تصمیم گرفتم اسکی فضایی بخرم
بعضی دوستان می گفتن که به خاطر تحرک بالای اسکس فضایی بدن زود خسته می شه و نمی شه با این دستگاه 30 دقیقه و بیشتر کار کرد می خواستم ببینم این صحت داره؟
از طرفی بیشتر از نیم ساعت با اسکس فضایی به طور پیوسته می شه کار کرد؟ عوارض برای بدن نداره؟ یا بهتره که دو تا نیم ساعت کار کنیم ؟
و در آخر چه مارکی برای اسکی فضایی بهتره؟ بهترین اسکس فضایی ها تایوانی هستند ؟
من چون تحرکم روزانه کمه برای افزایش تحرک بدنم می خوام استفاده کنم
متوجه نشدم ؟اين حرف كه هر كسي و هر سليقه اي و هر فيزيكي متفاوته درسته.
دوستاني كه 100% تردميل رو تائيد كردند براي اثر سريع و مفيدش در سوزاندن كالريه.
اصولاً فقط با يك دستگاه و يك فعاليت خاص نمي شه نتيجه گرفت و در استفاده از دستگاهها و تمرينات بايد تناسب و تعادل رو هم در نظر گرفت كه اندام متعادل شده و اثرات جانبي هم نداشته باشه.
جمله آخرت رو هم اصلاح كن كه نگويند اين طرز نوشتن از روي بي فرهنگيه.