• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفت و گو در خصوص دستگاههای ورزشی خانگی ( تردمیل - توتال کور و ....)

كدام دستگاه بدنسازي رو اول براي منزل توصيه مي كنيد؟

• Total voters
    3
  • Poll closed .

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
توان موتورهاي تردميل مشخص است. تا 100 كيلو يه موتور 1.2 اسبي جواب ميده. قيمتش هم حدود 900 تومنه

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
پس برای عضلات سینه و پشت و شکم حتما باید کار با وزنه انجام بدیم درسته ؟
اصلا هم اینطور نیست در مورد سوال عنوان تاپیک هم تردمیل اخرین گزینس و بهترین هم اسکی فضایی هست برای تناسب اندام پ ن : این جور مسایل تخصصی و تجربی هست و من توصیه میکنم حتما از اهل فن و یا کسانی که قبل تجربه استفاده داشتن سوال کنید و فکر نمیکنم گوگل و 4 تا تئوری توی کتابها بهتون کمکی کنه پس بهتره حرف کسی مد نظرتون قرار بدید که حداقل یه عکس با شورت ورزشی داشته باشه

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
ممنون دوستان که راهنمایی کردید
من 80 کیلوام
هدفمم وزن کم کردن نیست چون چاق نیستم
به قول معروف حساب چند سال دیگه رو می کنم که سنم می ره بالا برای تحرک می خوام استفاده کنم
یعنی مهمترین فاکتور برای انتخاب ترد میل قدرت موتورش و وزن ماست؟

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
ممنون دوستان که راهنمایی کردید
من 80 کیلوام
هدفمم وزن کم کردن نیست چون چاق نیستم
به قول معروف حساب چند سال دیگه رو می کنم که سنم می ره بالا برای تحرک می خوام استفاده کنم
یعنی مهمترین فاکتور برای انتخاب ترد میل قدرت موتورش و وزن ماست؟

ديشب يه تردميل تايواني ديدم با موتور 1.5 اسب كه تا 110 كيلو رو جواب ميده. با شيب 15 درجه و تنظيم اتومات
قيمت 785 تومان با حمل و نصب و تحويل در محل. سه تا 250 تومن هم ميگيره. يعني يك سوم بدي و ما بقي با 4 قسط ولي من مابقي رو دو قسطه مي خوام بدم.
شايد يه اسكي فضائي يا استپ هم بردارم. توتال كور هم دارم مي گيرم. ببينم واسه المپيك تو كدوم رشته و از كدوم كشور شركت كنم كه بصرفه!:happy:

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
اصلا هم اینطور نیست در مورد سوال عنوان تاپیک هم تردمیل اخرین گزینس و بهترین هم اسکی فضایی هست برای تناسب اندام پ ن : این جور مسایل تخصصی و تجربی هست و من توصیه میکنم حتما از اهل فن و یا کسانی که قبل تجربه استفاده داشتن سوال کنید و فکر نمیکنم گوگل و 4 تا تئوری توی کتابها بهتون کمکی کنه پس بهتره حرف کسی مد نظرتون قرار بدید که حداقل یه عکس با شورت ورزشی داشته باشه

ببينم عكس با مايو هم قبوله؟

اين دستگاهها خوبه ولي در كنارش شنا هم عاليه!;)

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
اگه قصد خرید تردمیل رو دارید به فکر فشاری که روی مفصلها به خصوص زانوها میاره باشید

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173

سلام دوست عزیز
من پاک سر در گم شدم هر کسی یک چیزی می گه دلیل شما برای این که اسکی فضایی بهتره چیه؟
اکثرا اینجا از تردمیل دفاع می کنند
تفاوتشون اینقدر هست که ارزش تفاوت پولی را که می دیدم داشته باشه ؟
ممنون می شم راهنمایی کنید

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
سلام
بهترین مارک برای تردمیل و اسکی فضایی به ترتیب کدومه؟ وساخت کدوم کشوره؟

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
بهترین مارک برای تردمیل و اسکی فضایی به ترتیب کدومه؟ وساخت کدوم کشوره؟

تو اين مدتي كه من بررسي مي كردم ميگن اكثراً تايوانيه. برخي هم تحت ليسانس آمريكا و برخي موتورها هم آمريكائيه.

اين مدلي كه من ديدم، بدون قيد و شرط دستگاه را تا 5 سال گارانتي ميكنه. اين خيلي خوبه.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
سلام دوست عزیز
من پاک سر در گم شدم هر کسی یک چیزی می گه دلیل شما برای این که اسکی فضایی بهتره چیه؟

من خودم طرفدار پروپاقرص اسكي فضائي يا الپتيكال بودم. اما از تردميل بيشتر و بهتر ميشه نتيجه گرفت.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49

Damn

Registered User
لایک‌ها
630

بستگی داره بخای بری روی جلد مجلات جوون پسند بری یا نه ;)

سلام دوست عزیز

نظر شخصی من اگر میخای ( اینجور که فهمیدم هدفت تناسب اندام و سلامتیه ) از بین اسکی فضایی و دوچرخه یکی انتخاب کن که اسکی فضایی بهتره چون کلیه عضلاتت درگیر میشه بدون اینکه فشار اضافی روی مفاصل بیاد
دوچرخه هم خیلی خوبه من خودم یه مدلش دارم که باهاش میتونی عضلات سرشونه و پشت رو هم تقویت کنی ( البته نه در حین پا زدن ) دسته هاش مثل اسکی فضایی متحرکه
و برای شخص من این دوچرخه بهتره چون بنظرم کسل کننده و یکنواخت نمیشه بر خلاف تردمیل
و یه چیز دیگه که درست و غلطش نمیدونم اما احساس میکنم تردمیل برای تیپ های بدنی که چربی بالایی دارن مناسب تر باشه
بهترین انتخاب انتخاب خودته
کسی نمیتونه بگه برای شما چی بهتر هست باید ببینی چه چیزی نیاز داری و با کدوم میتونی بهتر و بیشتر کار کنی
اگرم اشنایی نداری میتونی به یکی از باشگاه ها بری و حداقل یک جلسه کار کنی متوجه تفاوت و سازگاریشون با بدنت میشی
در مورد تردمیل خودم ترجیح میدم تو فضای ازاد بدوم تا روی یه همچین چیز کسل کننده ای

من خودم طرفدار پروپاقرص اسكي فضائي يا الپتيكال بودم. اما از تردميل بيشتر و بهتر ميشه نتيجه گرفت.
شما که خودت طرفدار بودی چه دلایلی باعث شد تغییر عقیده بدی ؟
چه نتیجه ای میخاستی از اسکی بگیری که نگرفتی و رفتی سراغ تردمیل ؟
پ ن : باز هم میگم این سوال شما اصلا درست نیست چون کارایی اینا با هم فرق میکنه
ببین چی نیاز داری / نمیدونم میتونم منظورم برسونم یا نه منظورم اینه که ببین اصلا با کدومش میتونی کار کنی چند ساعت / چند روز در هفته / زده نمیشی و ..

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
شما که خودت طرفدار بودی چه دلایلی باعث شد تغییر عقیده بدی ؟
چه نتیجه ای میخاستی از اسکی بگیری که نگرفتی و رفتی سراغ تردمیل ؟
پ ن : باز هم میگم این سوال شما اصلا درست نیست چون کارایی اینا با هم فرق میکنه
ببین چی نیاز داری / نمیدونم میتونم منظورم برسونم یا نه منظورم اینه که ببین اصلا با کدومش میتونی کار کنی چند ساعت / چند روز در هفته / زده نمیشی و ..[/QUOTE]

من حدود دو سال تو باشگاهي عضو شدم. اسكي فضائي خيلي با نشاط بود و تمرينم رو تو سنگين ترين برنامه دستگاه به 30 دقيقه رسونده بودم. خيلي جالب بود و خسته كننده هم نبود اما نتيجه اي كه بايد مي گرفتم رو نگرفتم. زمان زيادي مي بره تا بخواي كالري مدنظرت رو بسوزوني. اما تردميل بقول دوستان مثل گذاشتن كره روي آتيشه كه سريع تر چربيها رو مي سوزونه.
دوچرخه ثابت برام خيلي خسته كننده است و ترجيح ميدهم تو فضاي آزاد دوچرخه سواري كنم.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
خوب پس همونطور که گفتم نمیتونی این دستگاه زیر سوال ببری
شما میخواستی چربی بیشتری اب کنی که با تردمیل بهتر نتیجه گرفتی
حالا اگر این چربی ها تا حدی اب بشه تردمیل دیگه بدردت نمیخوره اونوقته که میری سمته اسکی
خودش باید ببینه چی بدردش میخوره نه که مثلا منن بیام بگم 100% فلان چیز خوبه
این حرفه ساده لوحانه و از روی بی سوادیه

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
سلام دوستان
واقعا ازتون ممنونم اون دیدی را که می خواستم بهم دادید
من نیاز زیادی به چربی آب کردن ندارم هدفم تحرک بیشتر روزانه است و سلامتی مخصوصا پبشگیری از بیماری های ناشی از بی تحرکی مثل دیابت و بیماری های قلبی
با این اوصاف و با کمک راهنمایی های شما تصمیم گرفتم اسکی فضایی بخرم
بعضی دوستان می گفتن که به خاطر تحرک بالای اسکس فضایی بدن زود خسته می شه و نمی شه با این دستگاه 30 دقیقه و بیشتر کار کرد می خواستم ببینم این صحت داره؟
از طرفی بیشتر از نیم ساعت با اسکس فضایی به طور پیوسته می شه کار کرد؟ عوارض برای بدن نداره؟ یا بهتره که دو تا نیم ساعت کار کنیم ؟
و در آخر چه مارکی برای اسکی فضایی بهتره؟ بهترین اسکس فضایی ها تایوانی هستند ؟
من چون تحرکم روزانه کمه برای افزایش تحرک بدنم می خوام استفاده کنم

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
خوب پس همونطور که گفتم نمیتونی این دستگاه زیر سوال ببری
شما میخواستی چربی بیشتری اب کنی که با تردمیل بهتر نتیجه گرفتی
حالا اگر این چربی ها تا حدی اب بشه تردمیل دیگه بدردت نمیخوره اونوقته که میری سمته اسکی
خودش باید ببینه چی بدردش میخوره نه که مثلا منن بیام بگم 100% فلان چیز خوبه
این حرفه ساده لوحانه و از روی بی سوادیه

اين حرف كه هر كسي و هر سليقه اي و هر فيزيكي متفاوته درسته.

دوستاني كه 100% تردميل رو تائيد كردند براي اثر سريع و مفيدش در سوزاندن كالريه.

اصولاً فقط با يك دستگاه و يك فعاليت خاص نمي شه نتيجه گرفت و در استفاده از دستگاهها و تمرينات بايد تناسب و تعادل رو هم در نظر گرفت كه اندام متعادل شده و اثرات جانبي هم نداشته باشه.

جمله آخرت رو هم اصلاح كن كه نگويند اين طرز نوشتن از روي بي فرهنگيه.;)

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
بخاطر مزيتهايي كه ابراكت داره. من بجاي توتال كور يك ابراكت گرفتم. هنوز استفاده نكردم اما نتيجه اشو اينجا اعلام مي كنم.

يه ابراكت از تو سايت با قيمت تمام شده 80500 تومان خريدم. پس از ديدن سي دي دارم هر روز حدود 500 تا دراز و نشست با برنامه مي زنم. هم مفرحه هم احساس مي كنم شكمم خيلي سفت شده. دور شكمم رو هم دارم كنترل مي كنم. در دراز مدت فكر كنم عالي باشه.

Last edited:

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
Matrix نمیدونم پایین ترین قیمتش چنده ... »هبث Fitness بهترینه ... تا 14 میلیون تومن ترید میل داره

بقیه مارکارو تایید نمیکنم

ميگن اكثراً تايواني بعضي با امتياز و يا موتورهاي آمريكائي هستند

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
مصرف برق تردمیل چقدره؟ مصرف برقش بالاست؟
مخصوصا با این اوضاع و احوال که می خوان یارانه ها را هم بردارن

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
سلام دوستان
واقعا ازتون ممنونم اون دیدی را که می خواستم بهم دادید
من نیاز زیادی به چربی آب کردن ندارم هدفم تحرک بیشتر روزانه است و سلامتی مخصوصا پبشگیری از بیماری های ناشی از بی تحرکی مثل دیابت و بیماری های قلبی
با این اوصاف و با کمک راهنمایی های شما تصمیم گرفتم اسکی فضایی بخرم
بعضی دوستان می گفتن که به خاطر تحرک بالای اسکس فضایی بدن زود خسته می شه و نمی شه با این دستگاه 30 دقیقه و بیشتر کار کرد می خواستم ببینم این صحت داره؟
از طرفی بیشتر از نیم ساعت با اسکس فضایی به طور پیوسته می شه کار کرد؟ عوارض برای بدن نداره؟ یا بهتره که دو تا نیم ساعت کار کنیم ؟
و در آخر چه مارکی برای اسکی فضایی بهتره؟ بهترین اسکس فضایی ها تایوانی هستند ؟
من چون تحرکم روزانه کمه برای افزایش تحرک بدنم می خوام استفاده کنم
خواهش میشه :)
من بیشتر از این دیگه نمیدونم چی بگم یه تک جلسه برو باشگاه بدنسازی خرجش 2 تومنه
هر کدوم یه تست بزن
در مورد مارکم تخصص ندارم

اين حرف كه هر كسي و هر سليقه اي و هر فيزيكي متفاوته درسته.

دوستاني كه 100% تردميل رو تائيد كردند براي اثر سريع و مفيدش در سوزاندن كالريه.

اصولاً فقط با يك دستگاه و يك فعاليت خاص نمي شه نتيجه گرفت و در استفاده از دستگاهها و تمرينات بايد تناسب و تعادل رو هم در نظر گرفت كه اندام متعادل شده و اثرات جانبي هم نداشته باشه.

جمله آخرت رو هم اصلاح كن كه نگويند اين طرز نوشتن از روي بي فرهنگيه.;)
متوجه نشدم ؟:)

بالا