ALPINER
Registered User
به نظر من دوچرخه از همه چیز بهتره
اگر تازه كاري سه چرخه بيتره.:lol:
به نظر من دوچرخه از همه چیز بهتره
یه سوال، شما چند کیلویی و این دستگاه تا چه وزنی رو تحمل میکنه؟ همچنان راضی هستی؟ توی این یک - دو ماه تغییری کردی؟بخاطر مزيتهايي كه ابراكت داره. من بجاي توتال كور يك ابراكت گرفتم. هنوز استفاده نكردم اما نتيجه اشو اينجا اعلام مي كنم.
يه ابراكت از تو سايت با قيمت تمام شده 80500 تومان خريدم. پس از ديدن سي دي دارم هر روز حدود 500 تا دراز و نشست با برنامه مي زنم. هم مفرحه هم احساس مي كنم شكمم خيلي سفت شده. دور شكمم رو هم دارم كنترل مي كنم. در دراز مدت فكر كنم عالي باشه.
سلام دوستان
من چند سال پیش تردمیل گرین لایفز رو خریدم، از بس که خوب بود برای پدرم هم پارسال از همون مدل خریدم.
به شما هم توصیه می کنم اگر قصد خرید دارین حتما دستگاه های تردمیل گرین لایفز را هم تست کنید.
فروشگاه مرکزیشون توی خیابان ولیعصر پایین تر از تخت طاووس بود.
یه سوال، شما چند کیلویی و این دستگاه تا چه وزنی رو تحمل میکنه؟ همچنان راضی هستی؟ توی این یک - دو ماه تغییری کردی؟
من رفتم از نزدیک دیدم خیلی پلاستیکی به نظر میرسن.. مخصوصا چرخهای پشت دستگاه...
روزي 3 بار در عرض يك هفته 4 سانتيمتر دور كمرم كمتر شده. باور كردني نيست.
البته من ابراكت خريدم.
میشه سوال پایین رو پاسخ بدیروزي 3 بار در عرض يك هفته 4 سانتيمتر دور كمرم كمتر شده. باور كردني نيست.
البته من ابراكت خريدم.
میشه بگی دور کمرت چقدر بوده؟؟؟؟و این که دختری یا پسر و تو هر ست چند تکرار میزدی؟:blink:
ممنونم از توضیح خوب و کاملتونمن پنج شنبه رفتم و یک Total Core خریدم. از اول به نیت خرید Ab-Rocket رفته بودم ولی بعد از تست هر دو دستگاه از نزدیک Total Core رو انتخاب کردم چون مهم ترین عامل انتخابم نیروی کشندگی یعنی فنر یا کش بود.
نیروی کشندگی Total Core به مراتب بهتر از Ab-Rocket بود در حالی که نیرو های فنر ابراکت با وجود قرار دادن سفت ترین فنر با هم از TotalCore ضعیف تر بود و چند فروشنده هم همین مطلب رو عنوان کردند و می گفتند که برای بهبود بهتر ابراکت باید فنر را خودت بدهی بیرون قوی تر کنند و فنر های ابراکت چون از کمر دائم در حال انحنا هستند برای همین زود خاصیت خودشون رو از دست می دهند .
روی اون چرخ های پلاستیکی پشتی هم که شما عنوان کردید اصلا نیرویی نیست که باعث خرابی یا شکستن بشود.
من توی یک ماه آینده تست می کنم اگه تغییری حاصل شد در همین تاپیک عنوان می کنم.
سلام
نظرتون در مورده elliptical trainer چی هست؟
به نظر از تردميل بيشتر بدن را درگير ميکنه اينطور نيست؟
برای سفت کردن بدن و کاهش وزن کدوم بهتر من واقعاً گيج شدم!
سلام
قیمت توتال کور و ابراکت خیلی اومده پایین,انگار بازار رقابتی شده!!!
توتال کور:60000
ابراکت:37000
توتال کور با یک سال گارانتی و خدمات!!!:blink:
چه مدل و موتورش چند اسبه؟
دوست عزیز من یه دستگاه توتال کور می خوام میشه بگید این قیمت هارو از کجا دارید یا شماره فروشگاه رو بهم بدید
اصفهان هستم
اگه برام زحمت پ خ این موارد رو بکشید خیلی بهتره ممنون میشم