• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفت و گو در خصوص دستگاههای ورزشی خانگی ( تردمیل - توتال کور و ....)

كدام دستگاه بدنسازي رو اول براي منزل توصيه مي كنيد؟

• Total voters
    3
  • Poll closed .

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
کسی نبود راهنمایی کنه؟

برو بگو يه دوچرخه ثابت 300 تومني ميخوام.:lol:

گارانتي دار بگير. مهم نيست ماركش چي باشه. دوچرخه ثابتهاي راين رو شنيدم خوبه. اما دوچرخه ثابت خسته كننده نيست؟

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
برو بگو يه دوچرخه ثابت 300 تومني ميخوام.:lol:

گارانتي دار بگير. مهم نيست ماركش چي باشه. دوچرخه ثابتهاي راين رو شنيدم خوبه. اما دوچرخه ثابت خسته كننده نيست؟

خوب اینحوری بگم میندازن به مدل مگنتی داره با یه مدل دیگه از این لحاظ کدوم بگیرم

خسته کننده کنه انجور

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
ببین دو دستس
یکی مگنتی یکی سیمی
خوب مسلما مگنتی بهتره و رنج قیمتی بالاتری هم داره
ضمن اینکه مگنتی بدون صدا هم هست و این خودش یه مزیت دیگست
رنج قیمتی هم که مد نظرت هست یه مارک خوبش میتونی بخری
مورد دیگری که مهمه دنده دوچرخه هست که بهصورت مانوئل و اتومات هست اگر اشتباه نکنم
اگر توی شهرهای شمالی کشور هستی (مازندران ) میتونم به یه متخصص معرفیت کنم جهت مشاوره در غیر اینصورت سوالای اساسیت بگو ازش بپرسم جوابش بگم

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
امروز می خوام به معرفی دستگاهی بپردازم که برخلاف سایر دستگاههایی که در ماهواره تبلیغ می شوند صرفا یک کالای لوکس و تبلیغاتی نبوده بلکه برعکس بسیار کاربری و مفید می باشد
و باز هم برخلاف کالاهای تبلیغاتی مثل ابراکت یا توتال کور ، صرفا روی عضلات شکم کار نمی کند بلکه طیف وسیعی از عضلات بدن را درگیر و تقویت می نماید

AB KINGPRO WITH ROPE یا ابکینگ پرو طنابدار

kb0lrpivhjrx8u2ah9nzt.jpg

همانطور که در عکس فوق می بینید این دستگاه شامل یک تخته متحرک جهت نشستن و یا خوابیدن است که قابلیت تنظیم از حالت بسیار ساده تا بسیار سنگین ( شیب معکوس ) را دارد
در زیر دستگاه چهار طناب ( کش ) تعبیه شده است ( در هر طرف یک کش یا طناب معمولی و یک کش یا طناب قوی . مجموعا چهار تا )
دو عدد دستگیره که با گیره به طنابها متصل می شوند و با آن حرکتهای کششی متنوعی را اجرا خواهید کرد ( در ادامه )
دو عدد مچ بند مخصوص پا که با گیره به طنابها ( کش ها ) متصل می شوند و با آنها حرکات متنوعی انجام خواهید داد ( در ادامه )

..........................................

تفاوت عمده این دستگاه با توتال کور یا ابراکت

الف ) توتال کور و ابراکت صرفا روی عضلات شکم کار می کنند درحالیکه ابکینگ پرو می تواند عضلات پا و ران و سینه و شانه و پشت و بازو و ... را هم تقویت کند
تبصره : جدیدا ابراکت و توتال کور هایی در بازار دیده می شوند که یک تخته و دو عدد کش دارند برای درگیر کردن عضلات دست و شانه که اولا به گفته بعضی فروشنده ها مدل اصلی فاقد این کش ها هست و درواقع مدل fake جهت فروش بیشتر به اضافه کردن کش ها اقدام کرده و دوما این کشها بلحاظ کیفیت و قابلیت افزایش فشار تمرین در مقابل کش های ابکینگ پرو بیشتر شبیه شوخی هستند ( در ادامه خواهید دید )

ب ) ابراکت و بخصوص توتال کور بعد از عادت کردن بدن شما به فشار تمرینات دیگر قادر نیستند فشار بیشتری به عضلات شما وارد کنند و عملا بلااستفاده می شوند در صورتیکه در ابکینگ پرو شما هرلحظه می توانید با تغییر شیب تخته فشار بیشتری به عضلات شکم و سینه و ... وارد کنید . از طرفی با افزودن طناب ها به قلاب زیر تخته بازهم می شود این فشار را بیشتر و بیشتر نمود .
تبصره : در ابراکت البته سه فنر جهت تغییر فشار دستگاه تعبیه شده است که کسانی بالای 90 کیلو وزن دارند رسما باید از همون اول فنر سوم ( قوی ترین فنر ) را استفاده کنند و فنرهای 1 و 2 برایشان بلا استفاده است .

ج ) قیمت مناسب نسبت به کارائی فوق العاده بهتر و متنوع تر دستگاه

د ) برای وزن های بالای 90 کیلو توتال کور و ابراکت رسما جوکی بیش نیستند و شما می تونید این مطلب رو با یک سرچ ساده در اینترنت از زبان یوزر ها ( نه فروشنده ها ) بشنوید . چون فنر های این دستگاهها توانایی بالا آوردن افراد سنگین وزن را ندارد اما ابکینگ پرو با طراحی خلاقانه و علمی خود این مشکل را ندارد

ه ) این دستگاه که براساس سیستم لولایی طراحی شده معمولا خراب شدنی نیست

.......................

در عکس زیر شما چگونگی تنظیم تخته راه بوسیله پین های زیر آن از حالت مبتدی تا پیشرفته می بینید .
سازنده دستگاه توصیه کرده هفته های اول از حالت Beginners استفاده کنید تا عضلاتتان کم کم به فشار بیشتر عادت کنند
این پایین کلیک کنید
l5m4nu7jnwobdpj73y79.jpg

در عکس زیر نحوه انجام حرکت دراز و نشست و کرانچ چپ و راست را با این دستگاه می بینید . حرکت کرانچ برای کوچک کردن پهلو ها بسیار مفید می باشد .

این پایین کلیک کنید
9g5iniak6el17nyizsbd0.jpg

در عکس زیر دراز و نشست بصورت پیشرفته را می بینید که فشار فراوانی عضلات شکم و پهلو و ران و بخصوص عضلات زیر شکم وارد می کنند

این پایین کلیک کنید
07o0j65tn1go279mj6bdv.jpg

در عکس زیر شما نحوه اضافه کردن طنابها ( کش ها ) را به قلاب زیر تخته مشاهده می کنید . اینکار باز هم فشار را به ماهیچه ها بیشتر و بیشتر می کند . توجه داشته باشید که دو جفت طناب ( کش ) در این دستگاه وجود دارد که جفت اول ( سبز رنگ ) معمولی و جفت دوم ( قرمز رنگ ) محکم و سنگین می باشند .

zaa9xcdw3juq479gj5z6j.jpg

تبصره : شما می توانید با استفاده همزمان از طنابها ( کش ها ) ی معمولی و قوی . فشار تمرین را به اوج برسانید
یعنی همزمان هم کشهای سبز هم قرمز را به قلابهای متصل کنید .

در عکسهای زیر نحوه استفاده از طنابها و دستگیره ها را برای انجام حرکات کششی مخصوص سینه و زیر بغل و بازو و ... را می بینید

8xedfhbn51vi2j2p43wct.jpg

15gt0nvhfjnsdfy7zov7.jpg

تبصره 1 : همواره می توانید با تعویض طناب ها یا استفاده همزمان از آنها فشار تمرین را افزایش دهید
تبصره 2 : با کمی خلاقیت شخصی می توانید حرکتهای متنوع تری را برای خودتان تجسم و طراحی کنید

در عکسهای زیر نحوه استفاده از مچ بند پا برای انجام حرکات کششی مخصوص پا و ران و باسن را خواهید دید .

عکس 1
22g4o76s8cmcc59zsr6u.jpg

عکس 2
8lj9t5kroad3143evoxs.jpg

تبصره 1 : همواره می توانید با تعویض طناب ها یا استفاده همزمان از آنها فشار تمرین را افزایش دهید
تبصره 2 : با کمی خلاقیت شخصی می توانید حرکتهای متنوع تری را برای خودتان تجسم و طراحی کنید

از کجا بخریم ؟

مراکز فروش محصولات ورزشی ازجمله منیریه در تهران
فروشگاههای بزرگ کالاهای ورزشی
تولید کنندگاه کالاهای ورزشی ایرانی از جمله بازرگانی لطیفی
تبلیغات اینترنتی

( بنده مطلقا فروشنده نیستم و صرفا دستگاه رو معرفی کردم . تهرانی ها به منیریه مراجعه کنند . شهرستانی ها هم به سایت تولید کننده های کالاهای ورزشی یا فروشنده های اینترنتی )

قیمت ؟

نمونه ایرانی ابکینگ پرو بدون طناب حدودا 50 هزارتومان و با طناب 80 هزار تومان
نمونه خارجی ابکینگ پرو بدون طناب حدودا 80 هزار تومن و با طناب حدودا 100 هزار تومان

جهت اطلاعات بیشتر ؟

هم می تونید به سایت های اینترنتی مراجعه کنید
هم اگر سوالی بود اینجا مطرح کنید ،

جمع بندی

شما با ابکینگ پرو طناب دار می توانید بسیاری از حرکات ورزش بدنسازی رو در منزل و براحتی انجام بدهید
وجود دو عدد دمبل ، متناسب با قدرت و فرم بدنی شما در کنار ابکینگ پرو طنابدار ( بعنوان تخته پرس ) شما را صاحب یک باشگاه خانگی و جمع و جور خواهد کرد

با تشکر ویژه از دوست عزیزم آقای " فربد " در تالار نی نی سایت :happy: که زحمت عکسهای بروشور و توضیحات را برعهده گرفتند .

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سی پی یوی عزیز

تاپیک باحالی زدی مرسی

عکسا باز نمیشه

www.irfreeup.com توصیه میشه

منظور جان
از همون سایتی که گفتی استفاده کردم
ببین عکسها درست شد ؟

عکس ها با پیلتر پکن هم باز نمیشه ....

علیرضا جان
عکسها برای من باز می شد
ولی خب آپلودسنترش رو عوض کردم
الان می تونید ببینید ؟

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
آقا ممنون از اطلاع رسانی شما ....

پس ابراکت هم توصیه نمیشه ؟!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

آقا :happy:

ببین دوست عزیز من چون فروشنده نیستم چند تا مطلب رو می تونم صادقانه بهت بگم

اگر هدف لاغر شدنه همین ابکینگ پرو هم با این فرم تکمیل و متنوعش خیلی نمی تونه به تنهایی به شما کمک کنه چه برسه به ابراکت و توتال کور
هرکس با سیستم بدنسازی آشنا باشه می دونه با وزنه زدن و حرکتهایی که هوازی محسوب نمی شن عملا چربی خاصی سوخته نمی شه
یعنی شما برای چربی سوزی و لاغر شدن
باید و باید و یکبار دیگه باید
در کنار وزنه زدن از سیستم های هوازی هم بهره ببرید و تغذیه تون رو اصلاح کنید

100% در کنار **** متعادل و اصولی و تمرینات هوازی ، استفاده از وزنه که به رشد عضلات کمک می کند بسیار مفید خواهد بود . زیرا بدنی که توده عضلانی بیشتری دارد انرژی بیشتری می طلبد و این به چربی سوزی و لاغر شدن کمک شایانی می کنه

تبصره : البته همین وزنه زدن رو هم می شه با تکنیک خاصی تبدیل به یک ورزش شبه هوازی کرد ( مثلا استراحت بین ست ها رو کم کرد ) که این نه در تخصص منه که توضیحش بدم و نه در بحث ما می گنجه
ولی همینقدر بدونید که تنوع کار با ابکینگ پرو باعث میشه شما عضلات کل بدن رو درگیر کنید و همین سیستم شبه هوازی که توضیح دادم رو بهتر اجرا کنید .

حالا باز بریم سراغ این وسائل و فرض رو بذاریم بر اینکه شما تغذیه رو کنترل می کنید و برای هوازی لااقل پیاده روی می کنید
ببینید

اولین اصل در استفاده از این دستگاهها اراده شما و استفاده منظم از اون هست .
اگر فکر می کنید که واقعا قرار است ظرف ده روز شکمی که مثلا باندازه یک هندوانه بزرگ شده تخت بشود . سخت در اشتباهید .
اگر فکر می کنید که بدون هیچ فشاری ( با همون لبخندی که در تبلیغات دیده می شود ) شما روی یک صندلی راحتی بالا و پایین می روید و وزن کم می کنید و شکمتان سفت می شد . سخت اشتباه می کنید

باید به عضلاتتون فشار بیاد و باید فشار رو حس کنید و باید عرق بریزید تا اون معجزه ای که ازش صحبت میشه خودش رو بعد از 4-5 هفته کم کم نشون بده ( تازه نشون بده )

از این جهت ابکینگ پرو دستگاه بسیار جدی محسوب میشه . اینجا هیچ فنری شما رو بالا نخواهد آورد
این شما هستید که با دستگیره دستگاه و به کمک عضلات بازو و شانه و کول خودتان را بالا می کشید . این وسط سیستم لولایی و قوانین اهرم ها به کمک شما می آیند و شما با یک فشار متعادلی که شاید 70 درصدش روی عضلات شکم هست و 30 درصد روی عضلات دست و شانه و ... دراز و نشست می روید و البته قوانین اهرم ها و سیستم لولایی به کمک شما می آید تا فشار زیادی به کمرتان وارد نشود
اما عضلات شکم و زیر شکم و پهلو بشدت درگیر می شوند
همچنین که عضلات بازو و شانه و ... نیز تقویت می گردند

تبصره 1 : در هفته های نخست قطعا باید دستگاه رو روی حالت مبتدی بگذارید تا یکباره وارد مراحل پیشرفته و سنگین تمرین نشوید و باصطلاح دچار تمرین زدگی نگردید
تبصره 2 : در هفته ی اول درست مثل روزهای اولی که باشگاه تشریف می برید عضلات دست و کول و شکم درد خواهند گرفت و به مرور عادت خواهید کرد

بعد از اون بنظر من ابکینگ پرو از هر نظر تکمیل تر و علمی تر از اون دوتای دیگه هست . از هر نظر که فکرش رو بکنید
تنها مزیت ابراکت و توتال کور به ابکینگ پرو می تونه جمع و جور تر بودنشون باشه . بهرحال ابکینگ رو نه میشه بالای کمد گذاشت و نه زیر تخت
خیلی بزرگ نیست ولی اگر خیلی محدودیت جا دارید خب باید ابعاد کوچکتر ابراکت و توتال کور رو هم در نظر بگیرید
به عقیده شخصی من کاربرد ابکینگ پرو آنقدر متفاوت و موثر تر از اون دوتای دیگه هست که بشه از بزرگتر بودنش صرف نظر کرد . بخصوص که قیمت مناسبتری هم به نسبت کاراییش داره

زیاد به مقایسه ابکینگ با ابراکت و توتال کور نمی پردازم . توضیحات پست اول بخوبی تفاوت این دستگاهها را مشخص نموده

دومین مسئله
اضافه وزن شما و وضع فیزیک بدنیتون هست

مثلا اگر شانه های افتاده دارید ( که اینروزها اغلب مردم بدلیل پشت میز نشینی دارند ) شک نکنید ابکینگ پرو به شما کمک شایانی خواهد کرد و این اصلا در توان ابراکت یا توتال کور نیست
یا اگر گودی کمر دارید شک نکنید می تونید روی ابکینگ حساب ویژه ای باز کنید
یا اگر اضافه وزن شما زیاد هست یا بطور کل شما بالای 90 کیلو هستید باید بدونید فنر های ابراکت و توتال کور نمی تونن شما رو جابجا کنن . احتمال خراب شدن این دستگاهها هم برای وزن های بالا بسیار بیشتر از احتمال خرابی ابکینگ هست .

اما بطور کلی بین توتال کور و ابراکت بنظر من طراحی ابراکت بهتر صورت گرفته چرا که

اولا دستگیره ای کنار نشیمنگاه داره که گرفتنش به انجام حرکات شکم کمک می کند
دوما طول پشتی اون بلند تر از توتال کور هست و نمیذاره فشار بیش از حد به گردن و پشت وارد بشه
سوما فنرهاش 3 درجه مختلف دارند که بهرحال می تواند فشار تمرینات رو به مرور اضافه کند ( اگرچه برای افراد سنگین وزن همونطور که قبلا توضیح دادم این خاصیت خیلی کاربرد ندارد چراکه از همون اول باید سراغ قویترین فنر بروید و دیگه فنر قوتر از اون برای بالا بردن فشار کار وجود ندارد )

جمع بندی

اگر وزنتون 60-70 کیلو هست و به هر دلیلی شکم دارید
و خیلی آدم با حوصله ای نیستید و اهل تلاش کردن هم نیستید و نمی خواید روی عضلات دیگر بدنتون کار بشه و ....
خب ابراکت انتخاب بدی نیست .
ولی اگر وزنتون بالاست . یا دوست دارید در خانه تمرینات متنوع تری داشته باشید . دوست دارید دستگاهی داشته باشید که بدلیل قابلیت چندباره افزایش فشار تمرین ( همانطور که در پست اول توضیح داده شد ) ماهها بلکه سالها براتون مفید باشه و ... خب ابکینگ پرو واقعا قابل قیاس با اون دوتای دیگه نیست
ابراکت و توتال کور حتی اگر کار هم بکنند بعد از عادت کردن شما به فشار تمرین دیگر بلا استفاده می شوند
تنها راه پیش پای شما اینست که مثلا اگر تا دیروز 30 دقیقه شکم می زدید حالا 1 ساعت بزنید . دوماه بعد باید 2 ساعت شکم بزنید تا بهتون فشار وارد بشه !!!
اما در ابکینگ پرو شما می توانید همواره مثلا 20 دقیقه تمرین کنید اما این 20 دقیقه با تمهیداتی که در پست اول توضیح داده شد می تواند بارها و بارها سنگین و سنگین تر بشود

دقت کنید مبنای صحبت من ابکینگ پرو طناب دار ( with rope ) هست .

توصیه مهم :
توصیه من همیشه اینه که قضاوت در مورد دستگاه رو به گفته های یوزهای این دستگاهها معطوف کنید و نه تبلیغات فروشنده ها . ضمن اینکه اگر یکبار تشریف ببرید مثلا منیریه اونوقت شما فروشگاههایی رو می بینید که اولا این اجناس رو به مراتب ارزونتر از تله شاپینگ ها و فروشنده های اینترنتی می فروشند و از طرفی خودتون می تونید مثلا ابکینگ رو استفاده کنید و ببینید که می تونه شما رو بالا بیاره یا خیر ! ( البته همه فروشگاهها این اجازه رو به مشتری نمی دهند )

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سی پی یو جان

قیمتش چنده ؟ واسه شهرستانها هم ارسال میشه ؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سی پی یو جان

قیمتش چنده ؟ واسه شهرستانها هم ارسال میشه ؟

مهرداد :( گلم من که گفتم فروشنده نیستم
اگر فروشنده بودم می رفتم توی بازارچه تاپیک می زدم

این فقط معرفی این دستگاه هست چون احساس کردم واقعا اگر بچه ها بدونن چنین دستگاه کاملی وجود داره سراغ سایر وسائل فانتزی نخواهند رفت .

قیمتش رو هم در همون پست اول گفتم
مدل بدون طناب که من خیلی توصیه نمی کنمش خارجیش حدودا 80 و ایرانیش حدودا 50 تومن
مدل طناب دار یا کشدار که کاربرد خیلی خوبی داره ایرانیش 80 تومن و خارجیش حدودا 100 تومن
عقیده شخصی من اینه که بین خارجی و داخلیش هم حداکثر 10% تفاوت کیفیت هست چون وسیله پیچیده ای نیست .

اینکه شهرستان ارسال میشه یا نه رو باید از فروشنده هاش بپرسین
ولی اگر کمکت می کنه می تونم بگم که بازرگانی لطیفی ( سازنده ایرانی ) تهران و کرج و چالوس و نور و رشت و مشهد نمایندگی داره .

برید مراکز ورزشی فروشی شهر خودتون هم پیداش می کنید .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خیلی ممنونم

حتما در موردش تحقیق و جستجو میکنم :)

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
منظور جان
از همون سایتی که گفتی استفاده کردم
ببین عکسها درست شد ؟

علیرضا جان
عکسها برای من باز می شد
ولی خب آپلودسنترش رو عوض کردم
الان می تونید ببینید ؟
بله باز میشه. بسیار عالی

Aref.sh

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من 175 قد دارم وزنم 65 کیلو میخواستم وزنمو زیاد کنم دستگاهی هست که بتونم تو خونه استفاده کنم!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
من 175 قد دارم وزنم 65 کیلو میخواستم وزنمو زیاد کنم دستگاهی هست که بتونم تو خونه استفاده کنم!

شما جدای تمرین های مخصوص حجم نیاز به تغذیه مناسب دارید و اگر خیلی اصرار به افزایش وزن داشته باشید احتمالا مکمل هم باید مصرف کنید گرچه بنظر من شما خیلی کمبود وزن نداری و به این چیزا نیازی نیست . فقط باید تغذیه ات رو پر کالری تر کنی
اسم مکمل اومد باید هشدار بدم که هرچیزی رو به اسم مکمل دادن بهتون مصرف نکنید لطفا
لاغر بودن به از دست دادن کبد و کلیه می ارزه

ضمنا بنظر من شما نیازی به تمرینات هوازی نداری و از این جهت تردمیل خیلی بهت کمک نمی کنه
اگر دنبال دستگاه خانگی هستید باید دنبال دستگاههای قدرتی و وزنه زدن باشی . باشگاه برید بهتره

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26

یعنی واقعا معلوم نیست که ایشون خانم هستند؟!
از نحوه نوشتن پست ها کاملا مشخصه...

در ضمن ممنون بابت توضیحاتت CPU عزیز
ولی هیچ چیز دویدن در سیستم های اینتروال و HITT و کار با وزنه نمیشه، اینا همش بچه بازیه!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
یعنی واقعا معلوم نیست که ایشون خانم هستند؟!
از نحوه نوشتن پست ها کاملا مشخصه...

در ضمن ممنون بابت توضیحاتت CPU عزیز
ولی هیچ چیز دویدن در سیستم های اینتروال و HITT و کار با وزنه نمیشه، اینا همش بچه بازیه!

ممنون از شما و توجه تون به این تاپیک

صد در صد اگر قصد و غرض صرفا کاهش وزن هست هیچی مثل دویدن در سیستم های اینتروال و HITT و ... بقیه فرمایشات شما نمیشه ، موافقم

منم در پاسخ آقا شهرام این رو گفتم .
برای کاهش وزن بعنوان یک دستگاه خانگی چیزی جای تردمیل و بعد از اون با فاصله دوچرخه ثابت رو نمی گیره
و بازم 100%
هیچی مثل دویدن بیرون از منزل و وزنه زدن توی باشگاه نمیشه

معرفی این دستگاه صرفا جهت این بود که اگر کسی به هردلیلی نمی تونه بره باشگاه و دوست داره از یک وسیله خانگی جهت تقویت عضلات شکم و سینه و شانه و باز ، پا و ران و ... استفاده کنه
اونوقت برای یک آدم معمولی این دستگاه واقعا کابرد داره و مثل ابراکت و توتال کور بقول شما بچه بازی نیست

البته قطعا یک پروش اندام کار حرفه ای با دور بازوی 59 سانت نمی تونی روی کشهای این دستگاه حساب کنه
اما برای افراد معمولی واقعا چند لول بالاتر از ابراکت و توتال کور هست .

....
دوستم
یک تاپیک بزن یا همینجا بنویس
و در مورد سیستم های اینتروال و HITT یکم اطلاعات بده به من و دوستان
مطمئنا بدرد خیلی ها می خوره
خیلی ها معتقدند از تمرینات هوازی نتیجه لازمه رو نمی گیرن . آشنایی با مثلا سیستم اینتروال قطعا می تونه به کیفیت کارشون کمک کنه
اگر وقتش رو داری حتما اینکار رو بکن
از همین الانم دستت درد نکنه

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
طرز صحبت کردن سی پی سو منو یاد علی دایی میندازه

قبلا مثل سرمربی گری تیم ملی دایی حرف میزد

جدیدا آروم شده و با ادب
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28271%29.gif

نکنه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه

وارد کنندش فک و فامیلتون نیست این قدر با ادب شدی ؟

huhsmileyf3.gif

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
طرز صحبت کردن سی پی سو منو یاد علی دایی میندازه

قبلا مثل سرمربی گری تیم ملی دایی حرف میزد

جدیدا آروم شده و با ادب
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28271%29.gif

نکنه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه

وارد کنندش فک و فامیلتون نیست این قدر با ادب شدی ؟

huhsmileyf3.gif

ببخشید ، عذل می خوام اما با والدکننده نسبتی ندالم :happy:

بالا