سلام جناب cp_you
به نظرتون این وسیله برای من بهتره یا کمربنده سونای استیم ابلت ؟؟
من قدم 190 هست و وزنم 90 کیلو
و بیشتر برای پهلو و قسمت نشیمنگاه میخام کوچیک بشه
:lol::happy:
بیشتر برای رون به بالا تا پهلو میخام
و در ضمن اینکه روزی 1 ساعت و نیم هم از دیروز ثبت نام کردم میرم باشگاه بدنسازی
در کنارش روزی نیم ساعت هم این
کمربند سونا خوب نیست ؟
اون بهتره یا این برا این مورد ؟/
سلام
ببین دوست من ، من فکر می کنم بخصوص در مورد شما که آقا هم هستید sh3ll و رنان بهتر می تونن راهنماییتون کنن
چیزایی که من می دونم در این حده
1- من نمی فهمم کمربند سونا چی کار می خواد با شما بکنه ؟ تعریق و از دست دادن آب بدن که با خوردن 4 تا لیوان آب جبران میشه ؟!! اصلا امروز خطر کم آب موندن بدن بقدری ثابت شده هست که بهتره در موردش صحبت نکنیم
ضمن اینکه شما اگر هم به این سیستم اعتقاد دارید ( که من ندارم ) خب یک شکم بند لاستیکی به قیمت 7-8 تومن از ورزشی فروشها تهیه کنید و برید بدوید و حسابی عرق کنید .
بازم می گم من این مورد رو اصلا توصیه نمی کنم
چون عرق کردن ربطی به چربی از دست دادن نداره
2- روزی 1 ساعت و نیم می خواید برید باشگاه ؟!! خوب بنظر من برید عطاری مرگ موش بخرید راحت تره . زودترم به نتیجه می رسید
دوست عزیز بقول شاعر " رهرو آنست که اهسته و پیوسته رود "
بیشتر از 45 دقیقه ورزش چیزی نیست که خیلی توصیه شده باشه بخصوص به مبتدی ها
خطر تمرین زدگی و مصدومیت هم همیشه وجود داره . پس 3 روز در هفته هوازی 3 روز باشگاه و وزنه زدن شاید عاقلانه تر باشه
3- ببین ابکینگ پرو بسیار بسیار دستگاه کاملتری هست نسبت به کمربند لاغری و ابراکت و توتال کور و ...
هم از نظر قیمت خیلی مناسبتره هم از نظر کارایی
اما چیزی که شما باید بدونی اینه که برای چربی آب کردن یا چربی سوزی ، وزنه زدن خیلی فایده خاصی نداره ( البته در پستهای قبل توضیح دادم که باروش خاصی می شود وزنه زدن رو هم تقریبا به یک فرایند هوازی تبدیل کرد ) اما اگر صرفا قصد کاهش وزن دارید باید بهتون بگم که هیچ چیزی مثل ورزشهای هوازی و در راسشون دویدن ( با همون سیستم خاصی که رنان 10 بار اینجا و جاهای مختلف تکرار کرده ولی هیچکس وقت نمیذاره بخونه ! ) به شما کمک نخواهد کرد. از روزی 20-10 دقیقه بصورت ناشتا دویدن شروع کن تا روزی 45 دقیقه برسونش
البته باید بدونی که ایده آل ترین حالتش وقتی که ضربان قلب رو بتونی کنترل کنی ( در این مورد نوشته های رنان رو پیگیری کنی متوجه می شی ) و البته اگر نتونستی بازم ناشتا یا هروقت شد ( بلافاصله بعد از باشگاه زمان خیلی خوبیه ) بدو بهرحال کالری مصرف می کنی
سیستم دویدن بصورت اینتروال هم سیستم خیلی خیلی خوب و موثریه که من خودم صبحا 3-4 بار در هفته اینکار رو می کنم و واقعا می تونم بگم بی نظیره . در این مورد هم sh3ll که ورزشکار هم هست قول داده برامون بنویسه اما امان از زن و بچه که نمی ذارن آدم یه مقاله بنویسه :happy:
وزنه زدن در کنار ورزش هوازی بدلیل بالا بردن وزن عضلات بدن قطعا به بالا رفتن متابولیسم و سوخت و ساز بدن کمک می کنه
یعنی ایده آل ترین حالتش استفاده از سیستم هوازی و در کنارش وزنه زدن هست اما اگر می خواید یکیش رو انتخاب کنید قطعا انتخاب شما باید سیستم هوازی باشه نه سیستم اسید لاکتیک و وزنه زدن
در نهایت ابکینگ پرو بعنوان یک دستگاه ورزش خانگی نمونه کاملی هست که برای درگیر کردن عضلات قسمتهای مختلف بدن بسیار کاربرد داره .
اما برخلاف تمام تبلیغاتی که میشه حتی ابکینگ هم به تنهایی خیلی به چربی سوزی ربط نداره چه برسه به اسباب بازیهایی مثل ابراکت و توتال کور ولی در کنار ورزش های هوازی و بخصوص برای کسانی که باشگاه نمی تونن برن دستگاه کاملیه
4- بعنوان بی ضرر ترین مکمل هایی که می تونید مصرف کنید بهتون موارد زیر رو می تونم توصیه کنم
چای سبز ( هم چایش هست هم تی بگ و هم قرصش که من تی بگش رو توصیه نمی کنم ) نیم ساعت پیش از ورزش ( چه هوازی چه وزنه ) و 500 میلی گرم الی 1 گرم الکارنیتین 1 ساعت پیش از ورزش
همچنین مصرف قهوه در طول روز هم می تونه براتون مفید باشه
اما باتوجه به قد و وزن شما . شما خیلی به مکمل احتیاج نداری و اگر داشتی از همینا جلوتر نرو
یکم روی هوازی کار کنی و یکمم وزنه بزنی که عضلاتت فرم بگیره هیکل خوبی پیدا خواهی کرد