• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفت و گو در خصوص دستگاههای ورزشی خانگی ( تردمیل - توتال کور و ....)

كدام دستگاه بدنسازي رو اول براي منزل توصيه مي كنيد؟

• Total voters
    3
  • Poll closed .

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
دوستم
یک تاپیک بزن یا همینجا بنویس
و در مورد سیستم های اینتروال و HITT یکم اطلاعات بده به من و دوستان
مطمئنا بدرد خیلی ها می خوره
خیلی ها معتقدند از تمرینات هوازی نتیجه لازمه رو نمی گیرن . آشنایی با مثلا سیستم اینتروال قطعا می تونه به کیفیت کارشون کمک کنه
اگر وقتش رو داری حتما اینکار رو بکن
از همین الانم دستت درد نکنه

روی چشمم:)

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
طرز صحبت کردن سی پی سو منو یاد علی دایی میندازه

قبلا مثل سرمربی گری تیم ملی دایی حرف میزد

جدیدا آروم شده و با ادب
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28271%29.gif

نکنه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه

وارد کنندش فک و فامیلتون نیست این قدر با ادب شدی ؟

huhsmileyf3.gif

حالا یه بنده خدایی پیدا شده دلش به حال سلامت مردم بیچاره سوخته، تو نذار پوریا کارشو بکنه:D
من احساس می کنم اوشون دکتر می باشند:p

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنون دوستان که راهنمایی کردید
من 80 کیلوام
هدفمم وزن کم کردن نیست چون چاق نیستم
به قول معروف حساب چند سال دیگه رو می کنم که سنم می ره بالا برای تحرک می خوام استفاده کنم
یعنی مهمترین فاکتور برای انتخاب ترد میل قدرت موتورش و وزن ماست؟

ببین دوست عزیز ترد میل فقط برای لاغری نیست ... کلا ورزشهای هوازی قلب رو قوی میکنن

همونطورکه وزنه عضله رو قوی میکنه هوازی هم قلب شمارو قوی میکنه ... شما میتونید کاردیو کار کنید

تا به جای چربی سوزی مستقیم روی قلبتون تاثیر بزاره و شدیدا نفستون رو زیاد میکنه

سلام
من 175 قد دارم وزنم 65 کیلو میخواستم وزنمو زیاد کنم دستگاهی هست که بتونم تو خونه استفاده کنم!

شما باید وزنه بزنید ... این قد و وزنی که گفتی خیلی بد نیست اما باید ببین استخون بندیت چطوریه

کسی هستش که مثل شما قدش 175 وزنشم 65 اما به قدری بد هیکله که حد نداره ... چربی دور شکم زشتی

داره کلا باسنش عرضش از شونه هاش بیشتره

کسی هم هست 175 قدشه و 76 وزنشه اما کاملا ایده آل و خوش هیکله

شما جدای تمرین های مخصوص حجم نیاز به تغذیه مناسب دارید و اگر خیلی اصرار به افزایش وزن داشته باشید احتمالا مکمل هم باید مصرف کنید گرچه بنظر من شما خیلی کمبود وزن نداری و به این چیزا نیازی نیست . فقط باید تغذیه ات رو پر کالری تر کنی
اسم مکمل اومد باید هشدار بدم که هرچیزی رو به اسم مکمل دادن بهتون مصرف نکنید لطفا
لاغر بودن به از دست دادن کبد و کلیه می ارزه

ضمنا بنظر من شما نیازی به تمرینات هوازی نداری و از این جهت تردمیل خیلی بهت کمک نمی کنه
اگر دنبال دستگاه خانگی هستید باید دنبال دستگاههای قدرتی و وزنه زدن باشی . باشگاه برید بهتره

ممنون از همکاری دکتر سی پی یو که جدیدا خوش اخلاق شده :happy:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
حالا یه بنده خدایی پیدا شده دلش به حال سلامت مردم بیچاره سوخته، تو نذار پوریا کارشو بکنه:D
من احساس می کنم اوشون دکتر می باشند:p

نه جون حامد ... خیلی اخلاقش عوض شده ... من باورم نمیشه همون Cp-You باشه ... اوشون رو نمیدونم

ولی ایشون که یحتمل دکترن ... در هر صورت ببین خدا چه قدرتی که نداره ... انسان رو یکشبه زیر و رو میکنه

در هر صورت خوش اخلاق که میشه خوبه :happy:

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
نه جون حامد ... خیلی اخلاقش عوض شده ... من باورم نمیشه همون Cp-You باشه ... اوشون رو نمیدونم

ولی ایشون که یحتمل دکترن ... در هر صورت ببین خدا چه قدرتی که نداره ... انسان رو یکشبه زیر و رو میکنه

در هر صورت خوش اخلاق که میشه خوبه :happy:

:happy:

spmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی رنج ۲۰۰ چی خوب هست؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

چشمت بی بلا گلم
ولی همیشه چشم می گی و انجام نمی دی ؟ :happy:

لطفا در مورد اینتروال و HITT یکم توضیح بده . قطعا به درد همه ما ها می خوره
من البته در مورد اینتروال می دونم اما در مورد HITT چیزی نمی دونم

منتظرم
مرسی

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
چشمت بی بلا گلم
ولی همیشه چشم می گی و انجام نمی دی ؟ :happy:

لطفا در مورد اینتروال و HITT یکم توضیح بده . قطعا به درد همه ما ها می خوره
من البته در مورد اینتروال می دونم اما در مورد HITT چیزی نمی دونم

منتظرم
مرسی

اینتروال همون اینترلیو هست و HITT همون تکنولوژی HT در CPU هست :p

KaBuTaR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام جناب cp_you

به نظرتون این وسیله برای من بهتره یا کمربنده سونای استیم ابلت ؟؟

من قدم 190 هست و وزنم 90 کیلو

و بیشتر برای پهلو و قسمت نشیمنگاه میخام کوچیک بشه :p:lol::happy:

بیشتر برای رون به بالا تا پهلو میخام
و در ضمن اینکه روزی 1 ساعت و نیم هم از دیروز ثبت نام کردم میرم باشگاه بدنسازی

در کنارش روزی نیم ساعت هم این

کمربند سونا خوب نیست ؟

اون بهتره یا این برا این مورد ؟/

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
ببین دو دستس
یکی مگنتی یکی سیمی
خوب مسلما مگنتی بهتره و رنج قیمتی بالاتری هم داره
ضمن اینکه مگنتی بدون صدا هم هست و این خودش یه مزیت دیگست
رنج قیمتی هم که مد نظرت هست یه مارک خوبش میتونی بخری
مورد دیگری که مهمه دنده دوچرخه هست که بهصورت مانوئل و اتومات هست اگر اشتباه نکنم
اگر توی شهرهای شمالی کشور هستی (مازندران ) میتونم به یه متخصص معرفیت کنم جهت مشاوره در غیر اینصورت سوالای اساسیت بگو ازش بپرسم جوابش بگم

اوکی شد که چی بگیرم نه من تهرانم بقیه رو پم میکنم برات مرسی از راهنمایت

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام جناب cp_you

به نظرتون این وسیله برای من بهتره یا کمربنده سونای استیم ابلت ؟؟

من قدم 190 هست و وزنم 90 کیلو

و بیشتر برای پهلو و قسمت نشیمنگاه میخام کوچیک بشه :p:lol::happy:

بیشتر برای رون به بالا تا پهلو میخام
و در ضمن اینکه روزی 1 ساعت و نیم هم از دیروز ثبت نام کردم میرم باشگاه بدنسازی

در کنارش روزی نیم ساعت هم این

کمربند سونا خوب نیست ؟

اون بهتره یا این برا این مورد ؟/

سلام

ببین دوست من ، من فکر می کنم بخصوص در مورد شما که آقا هم هستید sh3ll و رنان بهتر می تونن راهنماییتون کنن
چیزایی که من می دونم در این حده

1- من نمی فهمم کمربند سونا چی کار می خواد با شما بکنه ؟ تعریق و از دست دادن آب بدن که با خوردن 4 تا لیوان آب جبران میشه ؟!! اصلا امروز خطر کم آب موندن بدن بقدری ثابت شده هست که بهتره در موردش صحبت نکنیم
ضمن اینکه شما اگر هم به این سیستم اعتقاد دارید ( که من ندارم ) خب یک شکم بند لاستیکی به قیمت 7-8 تومن از ورزشی فروشها تهیه کنید و برید بدوید و حسابی عرق کنید .
بازم می گم من این مورد رو اصلا توصیه نمی کنم چون عرق کردن ربطی به چربی از دست دادن نداره

2- روزی 1 ساعت و نیم می خواید برید باشگاه ؟!! خوب بنظر من برید عطاری مرگ موش بخرید راحت تره . زودترم به نتیجه می رسید
دوست عزیز بقول شاعر " رهرو آنست که اهسته و پیوسته رود "
بیشتر از 45 دقیقه ورزش چیزی نیست که خیلی توصیه شده باشه بخصوص به مبتدی ها
خطر تمرین زدگی و مصدومیت هم همیشه وجود داره . پس 3 روز در هفته هوازی 3 روز باشگاه و وزنه زدن شاید عاقلانه تر باشه

3- ببین ابکینگ پرو بسیار بسیار دستگاه کاملتری هست نسبت به کمربند لاغری و ابراکت و توتال کور و ...
هم از نظر قیمت خیلی مناسبتره هم از نظر کارایی
اما چیزی که شما باید بدونی اینه که برای چربی آب کردن یا چربی سوزی ، وزنه زدن خیلی فایده خاصی نداره ( البته در پستهای قبل توضیح دادم که باروش خاصی می شود وزنه زدن رو هم تقریبا به یک فرایند هوازی تبدیل کرد ) اما اگر صرفا قصد کاهش وزن دارید باید بهتون بگم که هیچ چیزی مثل ورزشهای هوازی و در راسشون دویدن ( با همون سیستم خاصی که رنان 10 بار اینجا و جاهای مختلف تکرار کرده ولی هیچکس وقت نمیذاره بخونه ! ) به شما کمک نخواهد کرد. از روزی 20-10 دقیقه بصورت ناشتا دویدن شروع کن تا روزی 45 دقیقه برسونش
البته باید بدونی که ایده آل ترین حالتش وقتی که ضربان قلب رو بتونی کنترل کنی ( در این مورد نوشته های رنان رو پیگیری کنی متوجه می شی ) و البته اگر نتونستی بازم ناشتا یا هروقت شد ( بلافاصله بعد از باشگاه زمان خیلی خوبیه ) بدو بهرحال کالری مصرف می کنی
سیستم دویدن بصورت اینتروال هم سیستم خیلی خیلی خوب و موثریه که من خودم صبحا 3-4 بار در هفته اینکار رو می کنم و واقعا می تونم بگم بی نظیره .
در این مورد هم sh3ll که ورزشکار هم هست قول داده برامون بنویسه اما امان از زن و بچه که نمی ذارن آدم یه مقاله بنویسه :happy:

وزنه زدن در کنار ورزش هوازی بدلیل بالا بردن وزن عضلات بدن قطعا به بالا رفتن متابولیسم و سوخت و ساز بدن کمک می کنه
یعنی ایده آل ترین حالتش استفاده از سیستم هوازی و در کنارش وزنه زدن هست اما اگر می خواید یکیش رو انتخاب کنید قطعا انتخاب شما باید سیستم هوازی باشه
نه سیستم اسید لاکتیک و وزنه زدن

در نهایت ابکینگ پرو بعنوان یک دستگاه ورزش خانگی نمونه کاملی هست که برای درگیر کردن عضلات قسمتهای مختلف بدن بسیار کاربرد داره . اما برخلاف تمام تبلیغاتی که میشه حتی ابکینگ هم به تنهایی خیلی به چربی سوزی ربط نداره چه برسه به اسباب بازیهایی مثل ابراکت و توتال کور ولی در کنار ورزش های هوازی و بخصوص برای کسانی که باشگاه نمی تونن برن دستگاه کاملیه

4- بعنوان بی ضرر ترین مکمل هایی که می تونید مصرف کنید بهتون موارد زیر رو می تونم توصیه کنم
چای سبز ( هم چایش هست هم تی بگ و هم قرصش که من تی بگش رو توصیه نمی کنم ) نیم ساعت پیش از ورزش ( چه هوازی چه وزنه ) و 500 میلی گرم الی 1 گرم الکارنیتین 1 ساعت پیش از ورزش

همچنین مصرف قهوه در طول روز هم می تونه براتون مفید باشه

اما باتوجه به قد و وزن شما . شما خیلی به مکمل احتیاج نداری و اگر داشتی از همینا جلوتر نرو
یکم روی هوازی کار کنی و یکمم وزنه بزنی که عضلاتت فرم بگیره هیکل خوبی پیدا خواهی کرد

Last edited:

KaBuTaR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دستتون درد نکنه
خدایی کفم برید

این الکارنتینن چیه ؟؟

رنان مثه شما واضحح جواب نمیده . خیلی کلاس میزاره

والا این مربی باشگاهه گفت بیا یه گلوتامین بهت بدم و یه اسید آمینه
که دیگه چاق نشی و چتقیا بشه عضله

والا من 50.000 تومان بیشتر برا این دستگاهها بیشتر نمیخام بدم به همین خاطر پرسیدم کمربند چطوره ؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
دستتون درد نکنه
خدایی کفم برید

این الکارنتینن چیه ؟؟

رنان مثه شما واضحح جواب نمیده . خیلی کلاس میزاره

والا این مربی باشگاهه گفت بیا یه گلوتامین بهت بدم و یه اسید آمینه
که دیگه چاق نشی و چتقیا بشه عضله

والا من 50.000 تومان بیشتر برا این دستگاهها بیشتر نمیخام بدم به همین خاطر پرسیدم کمربند چطوره ؟

1- بدت نیاد دوست من
اما شما هم مثل همه ما ایرانی ها دنبال لقمه آماده هستی
رنان اینجا http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2926350&postcount=5 خیلی واضح توضیح داده چی به چیه . خیلی هم مبسوط .

2- توی باشگاهها هرکس دوربازوش زیادتر باشه استاد تره ! درحالیکه هیکل گنده به سواد ارتباط خاصی نداره
اولین اصلی که باید یادبگیری اینه که توی باشگاه کر باشی و هیچ توصیه ای رو الکی روحساب هیکل طرف نپذیری
من نمی دونم اون روزی 1.5 ساعت وزنه زدن رو مربی بهت گفته یا ابتکار خودت بوده ؟ اگر مربی گفته خب ، بعدشم برای اینکه نمیری برات گلوتامین تجویز کرده :happy:
گلوتامین بخصوص در مورد لاغری کاری نمی کنه و در پروسه چاق شدن هم خیلی موثر نیست . کار اصلی گلوتامین ریکاوری عضلات هست . برای کسانی که خیلی پرفشار کار می کنن یا در دوره کات ( چربی سوزی ) هستند .
در صورت اصل بودن مکمل بدی نیست اما برای شما که تازه یکروزه شروع کردی به ورزش و زیاد اضافه وزن عجیب و غریبی نداری که بخوای **** سفت و سخت بگیری و تمرین وحشتناک بکنی ضروری هم نیست
بخصوص وقتی می گی نمی خوای 50 تومن بیشتر هزینه دستگاه خونگی کنی . من ترجیح می دادم پول گلوتامین رو بذاری روی 50 تومن و با 80 تومن یک ابکینگ پرو کشدار وطنی بخری

آمینو اسیده ها هم مکمل های بدی نیستن بخصوص در دوران کات . من جای شما باشم سراغ هیچکدوم اینها نمی رم چون شما هدفت بدنسازی حرفه ای نیست . پروتئین لازم رو می تونی از طریق تغییرات جزئی در تغذیه تامین کنی . سینه مرغ و تاحدی ماهی برای شما می تونن خوب باشن

بازم می گم که شما بهتره دنبال مکمل نری یا اگر خواستی بری همون چای سبز و قهوه و الکارنیتین رو بعنوان مکمل استفاده کنی . الکارنتین ایرانی و خارجی در داروخانه ها هست که ایرانیش قیمت خاصی هم نداره
برای اطلاعات بیشتر

http://fdo.mui.ac.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=725

اما اگر گیردادی که حتما خودت رو توی کمی خرج بندازی ( که خرج بی موردی هست ) وایسا sh3ll بیاد و در مورد مکمل ها برات یکم توضیح بده
مثلا می تونی از

پروتئین وی 100% ویا amino 2222 Optimum که الکارنیتین هم توش داره استفاده کنی ، اینجوری فرایند عضله سازی بدون چربی هم در شما سریعتر رخ می ده

اما بنظر من گیر نده به خودت
ضمنا اگر **** گرفتی مولتی ویتامین فراموش نشه

KaBuTaR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مواد خریداری شده امروز توسط جناب ابلیس طبق سفارش استاد cp_you

300 گرم چای سبز اعلا 1500 تومان

قهوه 3000 تومان

ماسک گیاهی آرنیس جلبک دریایی 2000 تومان ( عطاره گفت )

وقت گرفتن پیش دکتر جراح پلاستیک که اونروز ازتون پرسیدم 12000 تومان

ابلیس ورشکست شد رفت

ممنون*/.یاحق*/.=+

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
مواد خریداری شده امروز توسط جناب ابلیس طبق سفارش استاد cp_you

300 گرم چای سبز اعلا 1500 تومان

قهوه 3000 تومان

ماسک گیاهی آرنیس جلبک دریایی 2000 تومان ( عطاره گفت )

وقت گرفتن پیش دکتر جراح پلاستیک که اونروز ازتون پرسیدم 12000 تومان

ابلیس ورشکست شد رفت

ممنون*/.یاحق*/.=+

شما خانم هستید یا آقا ؟ ماسک گیاهی واسه چی بود دیگه ؟ :blink:
شما می گی با 4500 پول چای سبز و قهوه دادن ورشکست شدی اونوقت می خواستی بری آمینو و گلوتامین بگیری :happy:

ضمنا یادتون نره که چای سبز رو نباید مثل چای معمولی دم کرد .
بهتره متن زیر رو از سایت مادون درپیت تبیان بخونید

http://www.tebyan.net/nutrition_health/(foods)/drinks/2008/10/16/76693.html

تبصره 1 : چای سبز رو نیمساعت - 45 دقیقه قبل ورزش میل کنید . ترجیحا دو لیوان . در طول روز هم 1-2 لیوان قهوه بنوشید . 4-5 ساعت پیش از خواب دیگه قهوه نخورید . قهوه و چای رو بدون قند بخورید

تبصره 2 : اگر طعم چای سبز رو نمی تونید تحمل کنید . بذارید کمی ولرم بشه بعد یکنفس برید بالا :دی

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
تشکر از استارتر واقعا جامع بود
پ ن : انقدر مفید بودی من نمیدونستم

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
تشکر از استارتر واقعا جامع بود
پ ن : انقدر مفید بودی من نمیدونستم

خواهش می کنم
اینجا تاپیک من نیست . بنظرم بخش ورزش بدلایلی خیلی غیرعلمی داره پیش میره و از همه دوستان عاجزانه ( تیریپ مشکلات درشهر :D ) تقاضا دارم که تجربیات علمی و معقول خودشون رو در اختیار دیگران قرار بدن تا این فضای عجیب و غریبی که اینجا حاکم شده یکم تعدیل بشه

پ.ن : ای چشمتو بگیره :happy:

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
دم شما گرم تاپيك قشنگي بود:)

nasim26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،
من 27 سالمه، قدم 150 و وزنم 60.
می خوام یه وسیله ورزشی بخرم که هم وزن کم کنم هم بدنمو فرم بده. چون تو این 2 سال اخیر 10 کیلو وزن زیاد کردم. حالا هم شکم دارم، هم فرم سینه ها و باسنم تغییر کرده. سینه هام تا حدی شل شده و باسنم هم که دیگه گرد و برجسته نیست.
تردمیل خیلی گرونه و نمی تونم بخرم. گرچه 200000 تومنیشو دیدم ولی احتمالا" کاراییش خوب نیست.
اگه آب راکت و اسکی فضایی بگیرم خوبه؟ نظرتون چیه؟

بالا