چون وزن من زمان خرید زیاد بود، من برای خودم مدل GL7000 گرین لایفز را خریدم. 3 اسب بخار قدرت داره.
اما برای پدرم مدل GL3010 گرین لایفز را خریدم. 2 اسب بخار قدرت موتورشه. پدرم با سرعتهای متوسط روزی نیم ساعت با اون کار می کنه.
بقول علی توی بازار ( منیریه ) ریخته
سایت راین و لطیفی رو هم چک کن . اینا هم می سازن
برای یک میلیونمین بار :دی قبل از خرید حتما خود بشین و استفاده کنن ببین چطوریه
خانمها باید چک کنن ببینن آیا می تونن از پس شکم زدنش بر بیان ؟ ( بنظر من اگر همونطور که گفتم از سبکترین حالت شروع کنن و عجله نکنن میشه )
اقایون باید چک کنن آیا کشهاش می تونه برای حرکات دست و شانه و ... براشون مفید باشه ؟ ( بنظر من برای آقایونی که 3-4 ماهی هست باشگاه می رن درحد گرم کردن می تونه باشه و البته فکر کنم امکان تقویتشون هم هست ( مثلا دیدم گره می زنن کش رو !! ) البته در هر حال کش ها می تونن برای اتصال به زیر تخته جهت تقویت و سنگین کردن حرکات شکم و کرانچ مفید باشن )
بقول علی توی بازار ( منیریه ) ریخته
سایت راین و لطیفی رو هم چک کن . اینا هم می سازن
برای یک میلیونمین بار :دی قبل از خرید حتما خود بشین و استفاده کنن ببین چطوریه
خانمها باید چک کنن ببینن آیا می تونن از پس شکم زدنش بر بیان ؟ ( بنظر من اگر همونطور که گفتم از سبکترین حالت شروع کنن و عجله نکنن میشه )
اقایون باید چک کنن آیا کشهاش می تونه برای حرکات دست و شانه و ... براشون مفید باشه ؟ ( بنظر من برای آقایونی که 3-4 ماهی هست باشگاه می رن درحد گرم کردن می تونه باشه و البته فکر کنم امکان تقویتشون هم هست ( مثلا دیدم گره می زنن کش رو !! ) البته در هر حال کش ها می تونن برای اتصال به زیر تخته جهت تقویت و سنگین کردن حرکات شکم و کرانچ مفید باشن )
من حدود دو سال پیش یه دونه الیوانیس رو گرفتم حدود 400 تومن همه چی داره و فقط تنظیم شیبش دستی هست که هیچ فرقی با برقیش نداره
هیچ مشکلی تا حالا پیدا نکرده و هر موقع دوران **** با برنامه غذایی صحیح استفاده کردم حدود 10 کیلو از وزنم کم کردم
دوستانی که میخوان وزن کم کنند نباید روی تردمیل بدوند باید روی تردمیل با شیب ملایم پیاده روی کنند و این پروسه رو حدود 40 الی 60 روز با **** ادامه بدند و نتیجه میگریند
دراز و نشست ؛ دراز و نشسته دیگه . البته اگر درست انجام بشه . این دستگاه کمک شایانی در درست انجام دادنش می کنه
اولیش همون شیب ها هست
دومیش اینه که یک پشتی که کاملا تا بالای سر شما آمده از عضلات کمر و گردن شما محافظ می کند تا مثل مواقعی که غلط دراز و نشست انجام می دهید به کمر و گردنتان فشار مخرب وارد نشود
سوما شما اگر تشریف ببرید باشگاه می بینید که اونجا گاهی ما وزنه بغل می گیریم و دراز و نشست می ریم که در این دستگاه شما می تونید با اتصال کشها به زیر تخته این وضعیت رو شبیه سازی کنید
چهارما بدلیل اینکه موقع دراز و نشست شما دارید از دستگیره استفاده می کنید و عضلات شانه و کول و بازو ( بخصوص پشت بازو ) درگیر هستند این عضلات بخوبی تقویت می شوند و برای رفع مشکلی مثل افتادگی شانه خیلی موثر است
پنجما حرکت کرانچ که برای تقویت عضلات زیر شکم و پهلو ها بسیار مفید است چه بصورت آنچه در کاتالوگ نشان داده شده و چه بصورت بالا و پایین بردن پاها ( کرانچ معکوس ) بسیار راحتتر از وقتیکه بدون میز دراز و نشست می روید انجام می شود
اینها صرفا تفاوتهای دراز و نشستش بود و اگر تاپیک رو مطالعه کرده باشید حتما با سایر امکانات این دستگاه هم آشنا شده اید اما بازم تاکید می کنم دراز و نشست راه کم کردن وزن نیست . حالا هی ما بگیم . شما گوش ندید
امروز می خوام به معرفی دستگاهی بپردازم که برخلاف سایر دستگاههایی که در ماهواره تبلیغ می شوند صرفا یک کالای لوکس و تبلیغاتی نبوده بلکه برعکس بسیار کاربری و مفید می باشد
و باز هم برخلاف کالاهای تبلیغاتی مثل ابراکت یا توتال کور ، صرفا روی عضلات شکم کار نمی کند بلکه طیف وسیعی از عضلات بدن را درگیر و تقویت می نماید
AB KINGPRO WITH ROPE یا ابکینگ پرو طنابدار
همانطور که در عکس فوق می بینید این دستگاه شامل یک تخته متحرک جهت نشستن و یا خوابیدن است که قابلیت تنظیم از حالت بسیار ساده تا بسیار سنگین ( شیب معکوس ) را دارد
در زیر دستگاه چهار طناب ( کش ) تعبیه شده است ( در هر طرف یک کش یا طناب معمولی و یک کش یا طناب قوی . مجموعا چهار تا ) دو عدد دستگیره که با گیره به طنابها متصل می شوند و با آن حرکتهای کششی متنوعی را اجرا خواهید کرد ( در ادامه ) دو عدد مچ بند مخصوص پا که با گیره به طنابها ( کش ها ) متصل می شوند و با آنها حرکات متنوعی انجام خواهید داد ( در ادامه )
..........................................
تفاوت عمده این دستگاه با توتال کور یا ابراکت
الف ) توتال کور و ابراکت صرفا روی عضلات شکم کار می کنند درحالیکه ابکینگ پرو می تواند عضلات پا و ران و سینه و شانه و پشت و بازو و ... را هم تقویت کند
تبصره : جدیدا ابراکت و توتال کور هایی در بازار دیده می شوند که یک تخته و دو عدد کش دارند برای درگیر کردن عضلات دست و شانه که اولا به گفته بعضی فروشنده ها مدل اصلی فاقد این کش ها هست و درواقع مدل fake جهت فروش بیشتر به اضافه کردن کش ها اقدام کرده و دوما این کشها بلحاظ کیفیت و قابلیت افزایش فشار تمرین در مقابل کش های ابکینگ پرو بیشتر شبیه شوخی هستند ( در ادامه خواهید دید )
ب ) ابراکت و بخصوص توتال کور بعد از عادت کردن بدن شما به فشار تمرینات دیگر قادر نیستند فشار بیشتری به عضلات شما وارد کنند و عملا بلااستفاده می شوند در صورتیکه در ابکینگ پرو شما هرلحظه می توانید با تغییر شیب تخته فشار بیشتری به عضلات شکم و سینه و ... وارد کنید . از طرفی با افزودن طناب ها به قلاب زیر تخته بازهم می شود این فشار را بیشتر و بیشتر نمود .
تبصره : در ابراکت البته سه فنر جهت تغییر فشار دستگاه تعبیه شده است که کسانی بالای 90 کیلو وزن دارند رسما باید از همون اول فنر سوم ( قوی ترین فنر ) را استفاده کنند و فنرهای 1 و 2 برایشان بلا استفاده است .
ج )قیمت مناسب نسبت به کارائی فوق العاده بهتر و متنوع تر دستگاه
د ) برای وزن های بالای 90 کیلو توتال کور و ابراکت رسما جوکی بیش نیستند و شما می تونید این مطلب رو با یک سرچ ساده در اینترنت از زبان یوزر ها ( نه فروشنده ها ) بشنوید . چون فنر های این دستگاهها توانایی بالا آوردن افراد سنگین وزن را ندارد اما ابکینگ پرو با طراحی خلاقانه و علمی خود این مشکل را ندارد
ه ) این دستگاه که براساس سیستم لولایی طراحی شده معمولا خراب شدنی نیست
.......................
در عکس زیر شما چگونگی تنظیم تخته راه بوسیله پین های زیر آن از حالت مبتدی تا پیشرفته می بینید .
سازنده دستگاه توصیه کرده هفته های اول از حالت Beginners استفاده کنید تا عضلاتتان کم کم به فشار بیشتر عادت کنند
این پایین کلیک کنید
در عکس زیر نحوه انجام حرکت دراز و نشست و کرانچ چپ و راست را با این دستگاه می بینید . حرکت کرانچ برای کوچک کردن پهلو ها بسیار مفید می باشد .
این پایین کلیک کنید
در عکس زیر دراز و نشست بصورت پیشرفته را می بینید که فشار فراوانی عضلات شکم و پهلو و ران و بخصوص عضلات زیر شکم وارد می کنند
این پایین کلیک کنید
در عکس زیر شما نحوه اضافه کردن طنابها ( کش ها ) را به قلاب زیر تخته مشاهده می کنید . اینکار باز هم فشار را به ماهیچه ها بیشتر و بیشتر می کند . توجه داشته باشید که دو جفت طناب ( کش ) در این دستگاه وجود دارد که جفت اول ( سبز رنگ ) معمولی و جفت دوم ( قرمز رنگ ) محکم و سنگین می باشند .
تبصره : شما می توانید با استفاده همزمان از طنابها ( کش ها ) ی معمولی و قوی . فشار تمرین را به اوج برسانید
یعنی همزمان هم کشهای سبز هم قرمز را به قلابهای متصل کنید .
در عکسهای زیر نحوه استفاده از طنابها و دستگیره ها را برای انجام حرکات کششی مخصوص سینه و زیر بغل و بازو و ... را می بینید
تبصره 1 : همواره می توانید با تعویض طناب ها یا استفاده همزمان از آنها فشار تمرین را افزایش دهید
تبصره 2 : با کمی خلاقیت شخصی می توانید حرکتهای متنوع تری را برای خودتان تجسم و طراحی کنید
در عکسهای زیر نحوه استفاده از مچ بند پا برای انجام حرکات کششی مخصوص پا و ران و باسن را خواهید دید .
عکس 1
عکس 2
تبصره 1 : همواره می توانید با تعویض طناب ها یا استفاده همزمان از آنها فشار تمرین را افزایش دهید
تبصره 2 : با کمی خلاقیت شخصی می توانید حرکتهای متنوع تری را برای خودتان تجسم و طراحی کنید
از کجا بخریم ؟
مراکز فروش محصولات ورزشی ازجمله منیریه در تهران
فروشگاههای بزرگ کالاهای ورزشی
تولید کنندگاه کالاهای ورزشی ایرانی از جمله بازرگانی لطیفی
تبلیغات اینترنتی
( بنده مطلقا فروشنده نیستم و صرفا دستگاه رو معرفی کردم . تهرانی ها به منیریه مراجعه کنند . شهرستانی ها هم به سایت تولید کننده های کالاهای ورزشی یا فروشنده های اینترنتی )
قیمت ؟
نمونه ایرانی ابکینگ پرو بدون طناب حدودا 50 هزارتومان و با طناب 80 هزار تومان
نمونه خارجی ابکینگ پرو بدون طناب حدودا 80 هزار تومن و با طناب حدودا 100 هزار تومان
جهت اطلاعات بیشتر ؟
هم می تونید به سایت های اینترنتی مراجعه کنید
هم اگر سوالی بود اینجا مطرح کنید ،
جمع بندی
شما با ابکینگ پرو طناب دار می توانید بسیاری از حرکات ورزش بدنسازی رو در منزل و براحتی انجام بدهید
وجود دو عدد دمبل ، متناسب با قدرت و فرم بدنی شما در کنار ابکینگ پرو طنابدار ( بعنوان تخته پرس ) شما را صاحب یک باشگاه خانگی و جمع و جور خواهد کرد
با تشکر ویژه از دوست عزیزم آقای " فربد " در تالار نی نی سایت :happy: که زحمت عکسهای بروشور و توضیحات را برعهده گرفتند .