• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفت و گو در خصوص دستگاههای ورزشی خانگی ( تردمیل - توتال کور و ....)

كدام دستگاه بدنسازي رو اول براي منزل توصيه مي كنيد؟

• Total voters
    3
  • Poll closed .

پریا27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:heart:
من با خوندن مطالب خانم CPU تصمیم گرفته بودم که یه آبکینگ پرو طناب دار بخرم ولی جدیدا" با دیدن تبلیغات دستگاه تن ساز، حسابی دودل شدم.:wacko: نمی دونم واقعا کاراییش اونطور که تو تبلیغات نشون داده میشه، هست یا نه همش اغراقه؟!؟! :eek:
من 27 سالمه... قدم 152 و وزنم 59. می خوام لاغر شم... حدودا" 6 کیلو و سینه هام سفت و کوچیکتر بشه و شکمم هم آب شه. باسنم کوچیکه و گرد و جالب نیست. می خوام فرم بگیره...
حتما" فکر می کنید چه توقعاتی از یه وسیله ورزشی دارم. اونم از یه ارزون قیمتش!!! :p چی کار کنم؟ گرونتر از اینشو نمی تونم بخرم.:(
حالا خواهشا" بهم بگید کدوم از این دو تا وسیله بهتره برای من؟
مرسی دوستان.​

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
پریا جان
همون طور که خودت گفتی شما باید لااقل 6 کیلو وزن کم کنی.بهترین راه برای این کار، کار با دستگاه و وزنه همراه حرکات ایروبیکه.
با توجه به چیزایی که گفتی به نظرم چاقیت از نوع سیبه که راحت تر آب میشه.اولین جایی هم که آب میشه سینه است چون 90 درصدش چربیه.:p
البته انتظار نداشته باش که معجزه بشه و یه ماهه تمام این تغییرات به وجود بیاد.
در مورد این وسایل هم نمیتونم نظر بدم.به نظرم یه جفت کفش ورزشی که بشه باهاش دوید و یه جفت دمبل که بشه وزنش رو زیاد کرد از هر دو مفید تره.

پریا27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز:heart:
ممنونم از کمکت:)
حقیقتش من امکان دویدن و ورزش در پارک یا کلا" هوای آزاد و بیرون از منزل رو ندارم و به باشگاه و استخر و ... نمی تونم برم. من این وسایل رو برای داخل آپارتمان می خوام. دمبل هم می خوام تهیه کنم ولی نمی دونم در چه وزنی باشه؟!
در ضمن حدستون درسته. چاقی من از نوع سیبی یا شکمی هستش. ممنونم از جوابتون.

پریا27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا!!! خسته شدم به خدا اینقدر منتظر جواب موندم.:(
یعنی بین اینهمه آقایون و خانمهای ورزشکار کسی نیست که راهنماییم کنه؟!؟!؟!؟!

پریا27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:grrr: منو بگو که می خوام از این سایت کمک بگیرم؟! بهتره برم از جای دیگه اطلاعات کسب کنم.

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
سعی کن دمبلی بخری که بشه بهش وزنه اضافه کرد.فکر میکنم دمبلی که از 1 تا 5 کیلو قابل تغییر باشه برات مناسبه.
البته اگر تا حالا با دمبل کار نکردی توصیه نمیکنم سرخود این کار رو بکنی چون ممکنه به مفاصلت آسیب بزنی.بهتره مربی یا یه آدم وارد بالای سرت باشه.

پریا27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم از شما.
راستی در مورد آبکینگ پرو و تن ساز و سایر وسایل ورزشی نمی تونید راهنمایی کنید؟!
اگه سایتی رو سراغ دارید که بتونم از اونجا کسب اطلاعات کنم، لطفا" به من بگید. ممنونم.

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
نه متاسفانه.چون این وسایل بیشتر تجاری هستن.البته مفید هم هستن ولی نه در حدی که تبلیغات نشون میدن.

پریا27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،
به نظرتون دوچرخه ثابت یا تردمیل 200.000 تومنی:blush: به درد می خوره؟ اصلا" وجود داره؟!؟! متاسفانه بیشتر از این نمی تونم هزینه کنم. :( امروز برای خرید میرم. قصد داشتم ابکینگ پرو طنابدار بگیرم، که از هر جایی پرسیدم نداشتن. حالا می خوام دوچرخه ثابت بگیرم. البته اگه تردمیل تو این قیمتی که گفتم پیدا بشه که تردمیل می گیرم. فقط نمی دونم ایرانیش (دوچرخه یا تردمیل) خوبه یا نه؟ چون با این پول خارجیشو که نمی تونم بخرم!!!:p حالا میشه لطفا" بگید کدومشون رو با چه مشخصاتی بگیرم. لطفا" منو راهنمایی کنید. ممنونم.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
دوست عزیز ما هم با این پولا رفتیم تردمیل بخریم اما یه ربع بهمون خندیدن :دی طرف که آشنا بود گفتش که یه تردمیل معمولی با تحمل وزن نسبتآ کم رو حداقل 450-الی 550 باید هزینه کنم ! منم پشیمون شدم و الان شبا میرم تو پارک میدَوَم :lol:
حالا قیمت دوچرخه و .. رو نمی دونم :دی در کل اگه جایی گیر آوردید با این قیمتا بگید ما هم بخریم :دی

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
فکر کنم برای شما تردمیل بهتره.چون گفتی چاقیت از نوع سیبه.اگر هم دوچرخه گرفتی با دنده نسبتا سنگین بزن.
راست میگه تو پارک دویدن هم گزینه خوب و کم هزینه ایه. یا میتونی با ویدیوهای ورزشی ورزش کنی.

پریا27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب اگه تردمیل این قیمتی نمی شناسید، دوچرخه ثابت 200.000 تومنی خودم دیدم. منتها نمی دونم ایرانی بود یا خارجی و خوب بود یا نه؟

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
خوب اگه تردمیل این قیمتی نمی شناسید، دوچرخه ثابت 200.000 تومنی خودم دیدم. منتها نمی دونم ایرانی بود یا خارجی و خوب بود یا نه؟
فکر کنم از این زنجیری های معمولی باشه اون قیمتا !
من تو باشگاه بدنسازی که میرم از اونا هست و خوبه انصافآ .

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
دوست عزیز ما هم با این پولا رفتیم تردمیل بخریم اما یه ربع بهمون خندیدن :دی طرف که آشنا بود گفتش که یه تردمیل معمولی با تحمل وزن نسبتآ کم رو حداقل 450-الی 550 باید هزینه کنم ! منم پشیمون شدم و الان شبا میرم تو پارک میدَوَم :lol:
حالا قیمت دوچرخه و .. رو نمی دونم :دی در کل اگه جایی گیر آوردید با این قیمتا بگید ما هم بخریم :دی

پس اونی که هر شب از جلوی من رد میشه تویی؟ :دی

یه مدل دوچرخه من دیدم مکانیکی بود اما خیلی روون بود و یه نمایشگر کوچیک داشت اسمش رو یادم نیست بهترین مدلی بود که تا الان دیدم حتی از مدلهای فول دیجیتالی هم بهتر بود
بدنه ش قرمز بود زین بزرگی هم داشت

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام دوستان،
به نظرتون دوچرخه ثابت یا تردمیل 200.000 تومنی:blush: به درد می خوره؟ اصلا" وجود داره؟!؟! متاسفانه بیشتر از این نمی تونم هزینه کنم. :( امروز برای خرید میرم. قصد داشتم ابکینگ پرو طنابدار بگیرم، که از هر جایی پرسیدم نداشتن. حالا می خوام دوچرخه ثابت بگیرم. البته اگه تردمیل تو این قیمتی که گفتم پیدا بشه که تردمیل می گیرم. فقط نمی دونم ایرانیش (دوچرخه یا تردمیل) خوبه یا نه؟ چون با این پول خارجیشو که نمی تونم بخرم!!!:p حالا میشه لطفا" بگید کدومشون رو با چه مشخصاتی بگیرم. لطفا" منو راهنمایی کنید. ممنونم.

پریا خانم :

یک سری براتون توضیح دادم که ترد میل خیلی بهتره برای لاغری ... دوچرخه رونها رو خیلی بزرگ میکنه

و خانم ها معمولا رون بزرگو دوست ندارن و قشنگ هم نمیشه ... اما با این قیمت 100 % ترید میل نمیتونید بگیرید

برعکس تامی گرل من میگم قدرتشو باید متوسط بزاری و سرعت پا زدنتو بالا ببری ... هر 3 دقیقه به مدت 30 ثانیه

سنگین کنی تا ضربانت بره بالا ... دوباره برگردی به همون سرعت متوسط و شدت زیاد

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
پریا خانم :

یک سری براتون توضیح دادم که ترد میل خیلی بهتره برای لاغری ... دوچرخه رونها رو خیلی بزرگ میکنه

و خانم ها معمولا رون بزرگو دوست ندارن و قشنگ هم نمیشه ... اما با این قیمت 100 % ترید میل نمیتونید بگیرید

برعکس تامی گرل من میگم قدرتشو باید متوسط بزاری و سرعت پا زدنتو بالا ببری ... هر 3 دقیقه به مدت 30 ثانیه

سنگین کنی تا ضربانت بره بالا ... دوباره برگردی به همون سرعت متوسط و شدت زیاد

در کل دوچرخه برای کسی که لاغری سیب داره فعالیت هوازی ایده آلی نیست.چون اگر بخواد با دنده سبک بزنه رون و باسن رو آب میکنه ( من خودم مدتی که روزی نیم ساعت همراه برنامم دوچرخه میزدم 1.5 سانت از دور رونم کم شد.)
اگر بخواد سنگین بزنه هم هوازی نمیشه.
ضمن اینکه تنها عضلات پایین تنه درگیر هستند و هرچقدر هم با بالا و پایین آوردن سرعت و قدرت بخوای سختش کنی در هر حال low imapct هست.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
در کل دوچرخه برای کسی که لاغری سیب داره فعالیت هوازی ایده آلی نیست.چون اگر بخواد با دنده سبک بزنه رون و باسن رو آب میکنه ( من خودم مدتی که روزی نیم ساعت همراه برنامم دوچرخه میزدم 1.5 سانت از دور رونم کم شد.)
اگر بخواد سنگین بزنه هم هوازی نمیشه.
ضمن اینکه تنها عضلات پایین تنه درگیر هستند و هرچقدر هم با بالا و پایین آوردن سرعت و قدرت بخوای سختش کنی در هر حال low imapct هست.

خوب دیگه ... من میگم سنگین نزنه ... چون میخوان لاغر کنن ... اما Low Impact هم باشه وقتی ضربانو بالا ببره

رو چربی سوزیش خیلی تاثیر داره ... ولی دوچرخه بیشتر مکمل خوبیه برای ترد میل ... به تنهایی من نمیپسندم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه برای لاغری میخواید فکر کنم طناب هم گزینه ی بدی نباشه. راحت و موثر و ارزون!;)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اگه برای لاغری میخواید فکر کنم طناب هم گزینه ی بدی نباشه. راحت و موثر و ارزون!;)

طناب برای زانوی همه خوب نیستش ... طناب میتونه مکمل باشه اما به تنهایی نمیشه

چون خسته کنندست طرف 10 دقیقه میره دیگه میندازتش کنار

آرومم که نمیشه زد چون گیر میکنه

پریا27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم برای شما تردمیل بهتره.چون گفتی چاقیت از نوع سیبه.اگر هم دوچرخه گرفتی با دنده نسبتا سنگین بزن.
راست میگه تو پارک دویدن هم گزینه خوب و کم هزینه ایه. یا میتونی با ویدیوهای ورزشی ورزش کنی.

تمرین با ویدئوهای ورزشی خیلی سخته. خیلی سریع حرکات رو انجام می دن و من همش اشتباه می کنم!!!
راستی شما میگی دوچرخه ثابت رون و باسن رو کوچیک می کنه و Ronan میگه رون رو خیلی بزرگ می کنه.
در هر صورت دیگه قید دوچرخه ثابت رو زدم!!!

بالا