سی پی یو جان ممنون به خاطر توضیحات خوب و کاملی که دادی !
کلا برای بدن من جواب میده ! یعنی چون وزنم زیر 80 کیلو هست و دور بازوی انچنانی ندازم میگم
حدست درست بود الان که دیدم این دستگاه رو با سیتاپ سیت دان اشتباه گرفتم !:blush:
الان من چطوری می تونم بفهمم که چه حرکتهایی یعنی تمام حرکتهایی رو که با این دستگاه میشه
انجام داد رو بدونم! البته چند مورد رو که از کاتالوگ گذاشته بودید دیدم می خواستم ببینم ایا
خود شرکت حرکتها رو کامل توضیح داده !
مثلا برای حرکتهایی که روی سینه و شکم انجام میشه ایا استفاده موثر و بلند مدت از این دستگاه
باعث شکل گرفتن عظلات میشه یا فقط حجم میده ! البته با فرض بودن وزنه در کنار دستگاه !
خواهش می کنم عزیزم
اگر رفتنی منیریه اون سیت آپ سیت دان رو هم چک کن . شاید بهتر هم باشه . کی می دونه ؟!
ببین اینکه حجم میده یا ...
قبلا یکی از دوستان صحبت کرد در موردش ( البته توی تاپیک بدنسازی ) . ببخشید توضیح واضحات می دم . می دونم شما خودت اینا رو بهتر از من می دونی . این عادت منه که الکی توضیح بدم :happy:
اصلا نباید فکر کرد که بدن فیتنسی بدن جمع و جور و کوچکیه . بله در قیاس با بادی بیلدینگ کار ها بدن فیتنسی یا بادی کلاسیکی حجم کمتری داره اما در هرصورت فیتنس کارها هم حجم قابل قبولی دارند
شما اگر بدنتون توده عضلانی خاصی نداره اول باید حجم بیارید . اول باید عضلاتتون رو بصورت کافی رشد بدید بعد برید سراغ کات کردن و ...
البته میشه همراه چربی سوزی و ازبین بردن چربی های زیر پوست ، عضله هم ساخت و بقول بادی بیلدینگ کارها حجم خشک آورد . ولی اینکار مستلزم تمرین و تغذیه علمی هست . مثلا مکملهایی مثل پروتئین وی 100% یا آمینو اسید ها یا BCAA یا حتی بعضا NO ها می تونن شما رو حین چربی سوزی در رسیدن به حجم خشک کمک کنن
و البته همه اینها رو می تونی با یک تغذیه علمی هم بدست بیاری و نیازی به مکمل نباشه
در هرصورت شما قطعا باید عضلات بدنت رو تقویت کنی و رشد بدی و این وسیله به همراه دمبل ها حتما اینکار رو می تونه برات بکنه . تمرینات هوازی در کنار وزنه زدن هم که از اهم واجبات هست .
برای رسیدن به بدن عضلانی با حجم یک فیتنس کار ، این وسیله در کنار دمبل و هوازی حتما می تونه کمکت بکنه
اما در مورد کاتالوگ
ببین این دستگاه همراهش کاتالوگ خیلی خوبی نیست . یعنی بستگی به وارد کننده داره
به پسرخاله من یک ورق دادن همین عکسا پشت و روش کپی شده بود !
اما یکی از دوستانم ( که این عکسهای اینجا رو از ایشون گرفتم ) دفترچه نسبتا کاملی در اختیارش داره . البته حرکتهاش همیناس که اینجا گذاشتم اما مثلا روش اسمبل و جمع و جور کردن دستگاه رو هم توضیح داده
چیزی که باید بخصوص بعد از خرید دمبل ها انجام بدی
اینه که یکنفر اینکاره حسن :lol: رو از فامیل و آشناها پیدا کنی بیاری برای راهنمایی
یا مثلا همینجا یا توی فاروم های بادی بیلدینگ دوره بیوفتی از خبره های اینکار کمک بگیری
چرا ؟
چون اولا دمبل اسمش دمبل اما یک میلیون حرکت رو میشه باهاش انجام داد که بعضی هاش حتما کمک تخته ابکینگ رو می خواد ( مثل پلاور . مثل پرس سینه خوابیده . مثل جلو بازو نشسته و ... ) و بعضی هاشم کاری به دستگاه و تخته اش نداره مثل نشر از جانب و ...
وزنه زدن هم حتما باید بشکل صحیحش انجام بشه والا شما هی زور می زنی و نتیجه نمی گیری
دوما یک فرد با تجربه می تونه با خلاقیت از همون کش های زیر دستگاه ده تا کار دیگه هم بگیره . مثلا چیزی شبیه نشر از جانب رو میشه با این دستگاه زد که توی کاتالوگش نیست . یا زیر بغل سیم کش مثلا یا ...
پس بهتره از یکنفر که بخوبی با حرکات بدنسازی آشنایی داره کمک بگیری
توی کاتالوگش نه همه ی حرکتها رو کشیده و نه میشه با دو تا عکس روش صحیح حرکتها رو خیلی متوجه شد