• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفت و گو در خصوص دستگاههای ورزشی خانگی ( تردمیل - توتال کور و ....)

كدام دستگاه بدنسازي رو اول براي منزل توصيه مي كنيد؟

• Total voters
    3
  • Poll closed .

پریا27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تردمیل در کنارش باید دمبل هم باشه چرا ؟
چون هم عضله اب میشه هم چربی ...یعنی شل شل میشی
من نزدیک 1 سالی میشه میزنم الان خیلی عضلاتم شل شده البته لاغر هم شدم
مارک تردمیل من Dk city هست طرف 700 800 باید باشه مدلاش

اتفاقا" تردمیلم 2 تا دمبل هم داره. ولی چرا میگی عضله هم باید آب بشه؟! اگه عضله آب کنیم که شل و چروک میشه تنمون!!
راستی تردمیلم ساخت تایلنده. 870.000 تومن بابتش پول دادم. 5 کاره س. دمبل، درازنشست، ویپره و مسگری هم داره. شیبش هم دستی تنظیم میشه.
حقیقتش من دنبال تردمیل تک کاره بودم و می خواستم شیبش هم اتومات باشه و البته قیمتش هم 700.000-600.000 تومن. ولی فروشنده ی محترم همش می گفت شیب زانو درد و کمر درد میاره و ... :wacko: خلاصه این مدل رو بهم پیشنهاد کرد و منم خریدم.
حالا خیلی می ترسم که به قول دوستان جالباسی بشه و من پیش شوهرم ضایع بشم. آخه از اولشم مخالف خرید تردمیل بود و می گفت پول هدر دادنه.:(

پریا27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مبارک باشه پریا جان.ترد میل عالیه برا لاغری.فقط باید خودتون بخواید.عمو پوریا بیا برنامه بده :D
این پوریا یه دونه باشه.خیلی وقت میزاره.کلی هم کمک میکنه.من که کلی از لاغریم رو مدیونه نکاتی هستم که پوریا تو تاپیک ها مینیویسه

ممنونم دوست عزیز. حقیقتش منم منتظر ورود آقا پوریا هستم. راستی شما چطور لاغر شدی؟ چند کیلو؟ و چقدر زمان برد؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اتفاقا" تردمیلم 2 تا دمبل هم داره. ولی چرا میگی عضله هم باید آب بشه؟! اگه عضله آب کنیم که شل و چروک میشه تنمون!!
راستی تردمیلم ساخت تایلنده. 870.000 تومن بابتش پول دادم. 5 کاره س. دمبل، درازنشست، ویپره و مسگری هم داره. شیبش هم دستی تنظیم میشه.
حقیقتش من دنبال تردمیل تک کاره بودم و می خواستم شیبش هم اتومات باشه و البته قیمتش هم 700.000-600.000 تومن. ولی فروشنده ی محترم همش می گفت شیب زانو درد و کمر درد میاره و ... :wacko: خلاصه این مدل رو بهم پیشنهاد کرد و منم خریدم.
حالا خیلی می ترسم که به قول دوستان جالباسی بشه و من پیش شوهرم ضایع بشم. آخه از اولشم مخالف خرید تردمیل بود و می گفت پول هدر دادنه.:(

توی اون یکی تاپیک جوابتون رو دادم

ولی فروشنده بسیار نادانی بوده که چنین حرفی زده

شیب در حد معمولش اتفاقا باعث میشه زانو آسیب نبینه

چون زمانی که شیب 0 باشه وقتی زانو میخواد بره جلو یه جورایی پرتاب میشه پا و ممکنه در دراز مدت صدمه

بزنه به زانو ... برا همین همیشه روی 1 تا 2 درجه شیب باید راه رفت یا دوید

بعضی ها برای اینکه جنسشونو بفروشن هر خزعبلاتی رو میگن به خدا :hmm:

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453

پریا27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مبارکتون باشه ... کار خیلی خوبی کردین ... شما روزی 30 دقیقه روش راه برید جوری که ضربانتون روی 135 باشه

احتمالا یه بندی داره که تهش گیره داره به لاله گوش وصل میشه ضربانتون رو نشون میده

30 دقیقه ضربان روی 135 باشه

بعد از 1 هفته برید روی 45 دقیقه

بعد از 1 ماه هم برید روی 1 ساعت

شیب هم 2 درجه بهش بدید

از مسگری هم برای پهلوهاتون استفاده کنید

ممنونم، راجع به اون بندی که گفتین گیره داره و به لاله گوش وصل میشه، راستش تردمیل من یه بند قرمز رنگی داره که تهش گیره داره ولی آقایی که اومده بود خونه مون واسه نصب و آموزش، گفتش که اون ترمز اضطراریه و باید به لباسم وصل کنم تا اگه یه وقت موقع دویدن، کنترلمو از دست دادم، اون سر این بند که به دستگاه وصله کشیده میشه و تردمیل بالافاصله خاموش میشه و بنابراین مانع از سقوط من یا هرکسی که داره استفاده می کنه میشه.
سمت چپ و راست تردمیل هم دو تا دستگیره داره که اگه دستمو رو قسمت نقره ای رنگشون بذارم ضربان قلبو نشون میده.
و... آقای آموزش دهنده گفتش که اصلا" با شیب دستگاه کار نکنم. چون مبتدی هستم. فکر کنم تردمیل من فقط یه درجه شیب داره.
راستی آقای رونان نمی دونم یادتون میاد یا نه، حدود 3 ماه قبل راجع به ورزش و **** غذایی از شما راهنمایی گرفتم. من فقط 2 هفته ورزش کردم و غذامو کم کردم و چند نفری که منو دیدن می گفتن لاغر شدم ولی وقتی خودمو وزن کردم، دیدم هیچ تغییری نکردم!!! و خیلی نا امید شدم. اصلا" به نظرتون همچین چیزی ممکنه؟

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
سلام پوریا جان

منم یه 2-3 هفته ای میشه که تردمیل گرفتم (تک کاره ، ولی نبض و از این جور چیزا داره ) یه یه چیزی هم داره مثل کمر بند که به دور سینه بشته میشه ، که سرعت و شیب رو اتوماتیک کم و زیاد میکنه ، نبض هم نشون میده ( بلوتوثیه )

قبلا" 110 کیلو بودم ( 4-5 ماه پیش )
الان شدم 90 ( البته تو این یه ماه اخیر هفته ای 2-3 روز ورزش میکردم )
الان وزرنم کم میاد پایین
رژیمم میگیرم

الان رو تردمیل چطوری عمل کنم که وزنم بیاد پایین ؟
با سرعت 6.5 ثابت تند راه برم خوبه ؟

قدمم 177 هست

جالب اینجاست که یه 4-5 روزی رفتم مسافرت
تو این 4-5 روز هم هر چی دلم خواست خوردم ( پیتزا ، نوشابه ، خامه ، مربا و ....) آبکی :D ( به مقدار زیاد :D )

پیش خودم گفتم بعد این 4-5 روز حتما یه 2-3 کیلویی اضاف میکنم
وقتی اومدم خونه وزن کردم ، دیدم 2 کیلو کم کردم ( داشتم ششاخ در میوردم )

Last edited:

پریا27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام پوریا جان

منم یه 2-3 هفته ای میشه که تردمیل گرفتم (تک کاره ، ولی نبض و از این جور چیزا داره ) یه یه چیزی هم داره مثل کمر بند که به دور سینه بشته میشه ، که سرعت و شیب رو اتوماتیک کم و زیاد میکنه ، نبض هم نشون میده ( بلوتوثیه )

الان وزرنم کم میاد پایین
رژیمم میگیرم

قدمم 177 هست

سلام، شما با استفاده از تردمیل 20 کیلو کم کردین یا **** غذایی؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام پوریا جان

الان وزرنم کم میاد پایین
رژیمم میگیرم

قدمم 177 هست

جالب اینجاست که یه 4-5 روزی رفتم مسافرت
تو این 4-5 روز هم هر چی دلم خواست خوردم ( پیتزا ، نوشابه ، خامه ، مربا و ....) آبکی :D ( به مقدار زیاد :D )

پیش خودم گفتم بعد این 4-5 روز حتما یه 2-3 کیلویی اضاف میکنم
وقتی اومدم خونه وزن کردم ، دیدم 2 کیلو کم کردم ( داشتم ششاخ در میوردم )

دوست عزیز :

برای اینکه مطالب جمع آوری بشه تو تاپیک مربوطه این پست رو بزنید اونجا جواب بدم که اگر کسی هم مشکل

شمارو داشت با خوندنش متوجه بشه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنونم، راجع به اون بندی که گفتین گیره داره و به لاله گوش وصل میشه، راستش تردمیل من یه بند قرمز رنگی داره که تهش گیره داره ولی آقایی که اومده بود خونه مون واسه نصب و آموزش، گفتش که اون ترمز اضطراریه و باید به لباسم وصل کنم تا اگه یه وقت موقع دویدن، کنترلمو از دست دادم، اون سر این بند که به دستگاه وصله کشیده میشه و تردمیل بالافاصله خاموش میشه و بنابراین مانع از سقوط من یا هرکسی که داره استفاده می کنه میشه.
سمت چپ و راست تردمیل هم دو تا دستگیره داره که اگه دستمو رو قسمت نقره ای رنگشون بذارم ضربان قلبو نشون میده.
و... آقای آموزش دهنده گفتش که اصلا" با شیب دستگاه کار نکنم. چون مبتدی هستم. فکر کنم تردمیل من فقط یه درجه شیب داره.
راستی آقای رونان نمی دونم یادتون میاد یا نه، حدود 3 ماه قبل راجع به ورزش و **** غذایی از شما راهنمایی گرفتم. من فقط 2 هفته ورزش کردم و غذامو کم کردم و چند نفری که منو دیدن می گفتن لاغر شدم ولی وقتی خودمو وزن کردم، دیدم هیچ تغییری نکردم!!! و خیلی نا امید شدم. اصلا" به نظرتون همچین چیزی ممکنه؟

نه اون بند که همونطور که خودتون گفتید مربوط به Stop کردنه ترد میله ... مال شما سنسور داره که همون کارو

میکنه ... هر 2 دقیقه یک بار دستتونو بزارید روی سنسورا تا ضربانتون رو متوجه بشید ... رنج ضربان برای شما که

مبتدی هستید باید بین 135 تا 139 باشه ... بیشتر یا کمتر نشه

اون آقای نسب کننده کلا نقش باقالی رو بازی میکنه ... شما زیاد بهش توجه نکنید :lol:

حتی اگر فقط 1 شیب داره روی شیب بزارید راه برید

در مورد وزن کردن و سایز هم باید بگم بعضی اوقات شما 2 کیلو هم کم کنی خیلی به چشم میاد چون

روی صورت و شکم سریع اثر میزاره و اطرافیان متوجه میشن

و ممکنه اون موقعی که خودتونو کشیدید آب زیاد خورده باشید و دستشویی نرفته باشید که نشون بده وزن تغییری

نکرده و مثلا فرداش صبح برید روی وزنه ببینید 2 کیلو کمتر شدید

کلا وقتی ورزش میکنید تا 48 ساعت شما کالری میسوزونید و وزن کم میکنید

مثلا من خودم وقتی میخوام بدنمو خشک کنم و هوازی خوب کار میکنم اگه الان 90 باشم بعد از ورزش میشم 89

و فرداش صبح میشن 88 یا 87.5 ... یعنی موقع خواب هم شما وزن کم میکنید

زیاد هم استرس نداشته باشید ... با برنامه ای که بهتون میدم خیلی راحت ماهی 3 تا 5 کیلو چربی آب میکنید

mm00

Registered User
لایک‌ها
250

بابا شیب نباشه که لاغر نمیکنه .... شیب که میزاری عرق ادم مثل چی میاد!
Ronan جان من شیب رو رو 12 13 میزارم (حالا تردمیلا فرق داره) ولی کلا شیب زیاد با سرعت 6 میرم به نظرت برای زانو ها مشکلی پیش نمیاد؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
من یه خورده چاق شدم . و زانوهام موقع پیاده روی زیاد خسته میشه چیزی که قبلا سابقه نداشت . به نظرتون برای کم کردن 5 کیلو و موندن توی همون روزی چه قدر روی چه سرعتی باید بدووم ؟
مرسی

پریا27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،
من امروز 15 دقیقه رو تردمیل دویدم و نهایتا" ضربان قلبم رسید به 110. پاهام خسته شد و دیگه نتونستم ادامه بدم :blush:. هر دفعه هم که دستمو از رو سنسور بر می داشتم، نمایشگر 0 میشد و وقتی می خواستم دوباره ضربان قلبمو ببینم، از 72 شروع میشد و تا می رسید به عدد واقعی من کلافه می شدم. اینا که گفتم طبیعیه یا ... کجای کارم اشتباهه؟

dash sadegh

Registered User
لایک‌ها
0
شما با این پول فقط می تونید اسکیت فضایی به عبارت بهتر وسیله ای هست که هم برا عضلات شکم و پشت و روز ران و بازو بهتره فکر کنم حدودا210 تومن باشه.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بابا شیب نباشه که لاغر نمیکنه .... شیب که میزاری عرق ادم مثل چی میاد!
Ronan جان من شیب رو رو 12 13 میزارم (حالا تردمیلا فرق داره) ولی کلا شیب زیاد با سرعت 6 میرم به نظرت برای زانو ها مشکلی پیش نمیاد؟

شیب 12 زیاده ... البته شیب زیاد باعث میشه تنفستون عالی بشه ... بعد از مدتی کاملا مشهوده

سر بالایی به شدت تنفسو قوی میکنه

اما برای لاغری بهتره روی شیب 2 تا 4 باشه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام،
من امروز 15 دقیقه رو تردمیل دویدم و نهایتا" ضربان قلبم رسید به 110. پاهام خسته شد و دیگه نتونستم ادامه بدم :blush:. هر دفعه هم که دستمو از رو سنسور بر می داشتم، نمایشگر 0 میشد و وقتی می خواستم دوباره ضربان قلبمو ببینم، از 72 شروع میشد و تا می رسید به عدد واقعی من کلافه می شدم. اینا که گفتم طبیعیه یا ... کجای کارم اشتباهه؟

خوب اوایل کاره و بدنت عادت نداره ... چند تا کار رو انجام بده

15 دقیقه قبلش 1 لیوان قهوه بخور

در طول روز 2 تا فنجون چایی سبز بخور

این سنسوره هم طبیعیه ... دستت عرق کنه دیر نشون میده ضربانو ... دستتو خشک کن تا سریع تر بزنه

برای اینکه پات درد نگیره قبلش 5 دقیقه حرکات کششی انجام بده که عضلات رونت باز کنه خودشو

مثلا صاف وایسا بدون اینکه زانوت خم بشه نوک دستاتو بزن به زمین و به همون حالت بمون

حرکات کششی قبل از ترد میل خیلی مهمه

یه بشین رو زمین ... پاهاتو کامل دراز کن ... با دستت نوک انگشتای پاتو بگیر و توی همون حالت تا میتونی

بمون

parinaz2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .من یه دستگاه تردمیل میخواستم بخرم.بین دو گزینه توربو2400 و توربو 250 نمیدونم کدام یکی را انتخاب کنم.توربو 2400 موتورش 2 اسب بخار هست و دارای امکانات ویبراتور - مسگری - کش - تخته شنا – درازنشست هست ولی دارای سیستم خنک کننده و دادن برنامه به دستگاه نمی باشد. ولی سیستم توربو 250 موتورش 3 اسب بخاره و دارای سیستم خنک کننده و دادن برنامه به دستگاه هست ولی امکانات ویبراتور - مسگری - کش - تخته شنا – درازنشست را ندارد .آیا داشتن امکانات ویبراتور - مسگری - کش - تخته شنا – درازنشست و تردمیل در یک دستگاه کارایی بهتر داره یا اینکه این امکانات در دستگاه جداگانه ای باشد؟ممنون میشم کسانی که در این زمیته تجربه یا اطلاع دارند من را راهنمایی کنند که کدام یکی را بخرم؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان بهترین کفش ها برای دویدن رو تردمیل و همزمان کار با وزنه در باشگاه چیه؟ یعنی یه کفش می خوام هم به درد تردمیل بخوره هم کار توی سالن با وزنه ها..

قیمت زیر 100

jayhawk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من واسه خريد تردميل از جمهوري تا منيريه پياده راه رفتم تا يك ترد ميل با كيفيت و البته ارزون پيدا كنم"

نتايج جستجوهاي من:

ا- تردميل بي اچ BH Fitness ساخت اسپانيا و داراي سيستم منحصر به فرد PCS
www.BHFitness.com
دو شركت مدعي هستد كه نماينده انحصاري هستند
يكي مهتاب طب 021-66403666
و ديگري شركت آوانا http://www.avanaco.com/Home-Fitness.aspx TEL: +98 (21) 22669982-3

2- تردميل استرانگ مستر تايوان Strenght master كه نماينده آن فروشگاه ورزشی پناهی تو ميدان منيريه هست
میدان منیریه ، خیابان ابوسعید ، پلاک 198تلفن55389573 ، 55373142

3- تردميل توربو فيتنس Turbo Fitness كه نمايندگي اون شركت ستاره افق ورزش هست
http://www.turbofitness.ir/trubo_fitness.html
فروشگاه مركزي خ وليعصر نرسيده به خ جمهوري پ 1221 پزشكي امين تلفن 66499500

4- تردميل proteus خ وليعصر نرسيده به خ جمهوري "ايران گام" شماره 1167 تلفن 66407555

jayhawk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من واسه خريد تردميل از جمهوري تا منيريه پياده راه رفتم تا يك ترد ميل با كيفيت و البته ارزون پيدا كنم"

نتايج جستجوهاي من:

ا- تردميل بي اچ BH Fitness ساخت اسپانيا و داراي سيستم منحصر به فرد PCS
www.BHFitness.com
دو شركت مدعي هستد كه نماينده انحصاري هستند
يكي مهتاب طب 021-66403666
و ديگري شركت آوانا http://www.avanaco.com/Home-Fitness.aspx TEL: +98 (21) 22669982-3

2- تردميل استرانگ مستر تايوان Strenght master كه نماينده آن فروشگاه ورزشی پناهی تو ميدان منيريه هست
میدان منیریه ، خیابان ابوسعید ، پلاک 198تلفن55389573 ، 55373142

3- تردميل توربو فيتنس Turbo Fitness كه نمايندگي اون شركت ستاره افق ورزش هست
http://www.turbofitness.ir/trubo_fitness.html
فروشگاه مركزي خ وليعصر نرسيده به خ جمهوري پ 1221 پزشكي امين تلفن 66499500

4- تردميل proteus خ وليعصر نرسيده به خ جمهوري "ايران گام" شماره 1167 تلفن 66407555

5- تردميل Jkexer فروشگاه كالاي پزشكي شفا تلفن 66495541

6- تردميل يورك York تلفن 66967159

بالا