• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفت و گو در خصوص دستگاههای ورزشی خانگی ( تردمیل - توتال کور و ....)

كدام دستگاه بدنسازي رو اول براي منزل توصيه مي كنيد؟

• Total voters
    3
  • Poll closed .

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
اگه با دنده ی سبک بزنی 100% کوچک میکنه.اینو من خودم تجربه کردم.
در مورد طناب علاوه بر اینکه نمیشه مدام زد برای خانم ها خیلی مناسب نیست زیادش.
این ایروبیک هایی که زنجیره های طولانی دارن و توی ایران خیلی هم مد شدن برای کسی که ایروبیک تا حالا کار نکرده خیلی سخته.
ولی فکر میکنم سی دی های آسون تر هم پیدا میشن.
توی ماهواره هم کانال های 4 و direct8 زیاد ایروبیک نشون میدن.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تمرین با ویدئوهای ورزشی خیلی سخته. خیلی سریع حرکات رو انجام می دن و من همش اشتباه می کنم!!!
راستی شما میگی دوچرخه ثابت رون و باسن رو کوچیک می کنه و Ronan میگه رون رو خیلی بزرگ می کنه.
در هر صورت دیگه قید دوچرخه ثابت رو زدم!!!

خیلی که نه فکر کنی رونتون 2 برابر بشه ... اما کلا خانمها دوست دارن رون کوچیک داشته باشن

برای همینم من دوچرخه رو پیشنهاد نکردم ... اما اگرم میگیرید باید سرعت سبک با شدت زیاد بزنید

تا عضله رونو در نیاره ... یه خورده سنگین بشه قشنگ رونتون میزنه بیرون و خیلی ها دوست ندارن

اگه با دنده ی سبک بزنی 100% کوچک میکنه.اینو من خودم تجربه کردم.
در مورد طناب علاوه بر اینکه نمیشه مدام زد برای خانم ها خیلی مناسب نیست زیادش.
این ایروبیک هایی که زنجیره های طولانی دارن و توی ایران خیلی هم مد شدن برای کسی که ایروبیک تا حالا کار نکرده خیلی سخته.
ولی فکر میکنم سی دی های آسون تر هم پیدا میشن.
توی ماهواره هم کانال های 4 و direct8 زیاد ایروبیک نشون میدن.

آره دنده بایک سبک و شدت باید زیاد باشه ... کانال 4 کلا یه حرکت ایروبیک داره خیلی خوبه ... قشنگم توضیح

میده

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
همون طور كه دوستمون گفتن؛ عرض شود كه: دوچرخه ثابت پايين تنه را خيلي بزرگ ميكنه. من هم تردميل داشتم هم دوچرخه. دوچرخه چيز مزخرفيه. اصلا طرفش نرين.

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
همون طور كه دوستمون گفتن؛ عرض شود كه: دوچرخه ثابت پايين تنه را خيلي بزرگ ميكنه. من هم تردميل داشتم هم دوچرخه. دوچرخه چيز مزخرفيه. اصلا طرفش نرين.

پس اینطور که شما میگید این دوچرخه سوارهای حرفه ای که توTour De France و اینا شرکت میکنند باید پایین تنه های خیلی بزرگی داشته باشن.

اگر یکی از اینا رو نشون من بدی که پایین تنه خیلی بزرگی دارن ممنون میشم.
Tour%20de%20France.jpg

Tour_de_france_2005_8th_stage_olr_02.jpg

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تامی جان :

اولین مساله اینه که اینا مردن ... خانوما اصلا دوست ندارن پاهاشون خط خط بیفته یا ررونشون دربیاد ... موضوع بعدی

اینه که این دوچرخه سوارا روزی 40 کیلو متر میبینی تمرین میکنن ... ایشون فوق فوقش میتونه روزی 40 دقیقه بره

دقیقه مثل وزنه سنگین و سبکه ... شما پرس سینه رو 60 تا بری سینت کات میشه ... اگر 8 تا بری با وزن سنگین

سینت بزرگ میشه ... برای همینه این دوچرخه سوارا رون مناسبی دارن

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
فکر کنم خود پریا بیخیال این تاپیک شد ولی بحث ما هنوز ادامه داره:lol:
همون طور که خودت میدونی سیستم آزادسازی انرژی همین که از 3 دقیقه بیشتر بشه وارد سیستم هوازی میشه.حالا میخواد روزی 45 دقیقه باشه یا روزی 45 کیلومتر.
تا زمانی که چربی وجود داشته باشه( حتی اگر به این تئوری عقیده داشته باشیم که همزمان با چربی سوزی میشه عضله هم ساخت) در نهایت با از بین رفتن چربی و با توجه با اینکه عضله کمتر از چربی جا اشغال میکنه سایز رون کمتر میشه.بخصوص اگر شخص کالری مصرفی رو کاهش داده باشه.
تازه در مورد خانم ها با توجه به میزان کم تستسترون که خیلی سخت عضله میسازن این موضوع بیشتر صادقه که توی مواردی که با سنگین ترین وزنه ها هم کار کنن در نهایت 1 یا 2 سانت به دور عضلشون اضافه میشه.

در مورد سفت شدن ساق پا موافقم . یعنی اگر کسی دوست داره ساق پاش شل باشه بهتره دوچرخه و حتی دو و کار با استپ رو کنار بزاره.
من برای اینکه آدمی نیستم که بدون مطالعه حرفی بزنم توی گوگل هم سرچ کردم.میتونید یه نگاهی به این لینک ها بیندازید:

http://www.lifemojo.com/health/does-biking-make-your-thighs-bigger
http://realwomensfitness.com/womens-weight-loss/how-to-lose-fat-off-your-butt-and-legs-easily/
http://wiki.answers.com/Q/Does_riding_a_stationary_bike_make_your_butt_bigger_or_smaller

در هر حال من خوشحال میشم نظر مخالف رو هم بشنوم.مثلا همین نظر در مورد سوارکاری خانم ها هست که میگن رون و باسن رو بزرگ میکنه که من چون در موردش مطالعه نکردم نمیتونم نظر بدم. ولی به نظرم مهم اینه که آدم به چیزایی که فقط میشنوه اعتماد نکنه.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
فکر کنم خود پریا بیخیال این تاپیک شد ولی بحث ما هنوز ادامه داره:lol:
همون طور که خودت میدونی سیستم آزادسازی انرژی همین که از 3 دقیقه بیشتر بشه وارد سیستم هوازی میشه.حالا میخواد روزی 45 دقیقه باشه یا روزی 45 کیلومتر.
تا زمانی که چربی وجود داشته باشه( حتی اگر به این تئوری عقیده داشته باشیم که همزمان با چربی سوزی میشه عضله هم ساخت) در نهایت با از بین رفتن چربی و با توجه با اینکه عضله کمتر از چربی جا اشغال میکنه سایز رون کمتر میشه.بخصوص اگر شخص کالری مصرفی رو کاهش داده باشه.
تازه در مورد خانم ها با توجه به میزان کم تستسترون که خیلی سخت عضله میسازن این موضوع بیشتر صادقه که توی مواردی که با سنگین ترین وزنه ها هم کار کنن در نهایت 1 یا 2 سانت به دور عضلشون اضافه میشه.

در مورد سفت شدن ساق پا موافقم . یعنی اگر کسی دوست داره ساق پاش شل باشه بهتره دوچرخه و حتی دو و کار با استپ رو کنار بزاره.
من برای اینکه آدمی نیستم که بدون مطالعه حرفی بزنم توی گوگل هم سرچ کردم.میتونید یه نگاهی به این لینک ها بیندازید:

http://www.lifemojo.com/health/does-biking-make-your-thighs-bigger
http://realwomensfitness.com/womens-weight-loss/how-to-lose-fat-off-your-butt-and-legs-easily/
http://wiki.answers.com/Q/Does_riding_a_stationary_bike_make_your_butt_bigger_or_smaller

در هر حال من خوشحال میشم نظر مخالف رو هم بشنوم.مثلا همین نظر در مورد سوارکاری خانم ها هست که میگن رون و باسن رو بزرگ میکنه که من چون در موردش مطالعه نکردم نمیتونم نظر بدم. ولی به نظرم مهم اینه که آدم به چیزایی که فقط میشنوه اعتماد نکنه.

من دوچرخه سواری رو با توجه به تجربه خودم میگم ... به شدت روی رونم بزرگ شده بود و عضله ای

جوری که اگر میخوابیدم رو زمین پامو یه ذره میاوردم بالا به شکل عجیبی رونم میزن بیرون

بعد تا جایی که من میدونم خانم ها روی رونشون خیلی حساسن و اصلا دوست ندارن حتی حالت کات به خودش

بگیره ... برای همینم پیشنهاد نکردم که دوچرخه بگیره ... خودت حساب کن وقتی دوچرخه میری بیشترین

فشار روی رونته ... اما زمانی که ترد میل کار میکنی از عضله سر شونه تا ساق پا درگیه ... تمام بدن رو درگیر

میکنه ... دقیقا مثل شنا ... اما دورچرخه رو میشینی بیشترین عضله ای که درگیر میشه عضلات ساق و رونه

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
والا اینم یکی از اون شایعه های رایج توی باشگاههاست که دوچرخه ران رو بزرگ می کنه!!
تمرین هوازی تمرین استقامتی اصلا باعث رشد عضله نمیشه!!نمونه بارزش دونده های ماراتن که ظاهری شبیه قحطی زده ها دارند.
مساله اینه 80% رشدی که شما در بدنسازی می گیرید به دلیل **** غذاییتونه یعنی با یه برنامه تمرینی علمی با شدت تمرین بالا که منجر به تحریک عضله بشه و از همه مهم تر **** غذایی حاوی نسبت مشخص کربوهیدرات/پروتیین/چربی و استراحت شما در مدت زمان طولانی شاهد رشد عضله خواهید بود. حالا کسی که **** کم کالری داره و هوازی هم کار می کنه چطوری می تونه توقع رشد عضلانی داشته باشه؟!
مطمئن باشید عضله سازی به این راحتی نیست.
تنها قسمتی که دوچرخه سواری باعث رشدش میشه ساق پاست که داشتن ساق پاهای خوش فرم واقعا مزیتیه.اونهم به این دلیل که ساختار عضلات ساق فرق داره و چون در فعالیتهای روزانه زیاد درگیر هستند به فشار غیر متعارف بهتر جواب می دهند که البته اینهم در افراد مختلف با ژنتیکهای مختلف متفاوته.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
والا اینم یکی از اون شایعه های رایج توی باشگاههاست که دوچرخه ران رو بزرگ می کنه!!
تمرین هوازی تمرین استقامتی اصلا باعث رشد عضله نمیشه!!نمونه بارزش دونده های ماراتن که ظاهری شبیه قحطی زده ها دارند.
مساله اینه 80% رشدی که شما در بدنسازی می گیرید به دلیل **** غذاییتونه یعنی با یه برنامه تمرینی علمی با شدت تمرین بالا که منجر به تحریک عضله بشه و از همه مهم تر **** غذایی حاوی نسبت مشخص کربوهیدرات/پروتیین/چربی و استراحت شما در مدت زمان طولانی شاهد رشد عضله خواهید بود. حالا کسی که **** کم کالری داره و هوازی هم کار می کنه چطوری می تونه توقع رشد عضلانی داشته باشه؟!
مطمئن باشید عضله سازی به این راحتی نیست.
تنها قسمتی که دوچرخه سواری باعث رشدش میشه ساق پاست که داشتن ساق پاهای خوش فرم واقعا مزیتیه.اونهم به این دلیل که ساختار عضلات ساق فرق داره و چون در فعالیتهای روزانه زیاد درگیر هستند به فشار غیر متعارف بهتر جواب می دهند که البته اینهم در افراد مختلف با ژنتیکهای مختلف متفاوته.

امیر خوبی ؟

ببین حرفت دقیقا درسته

اگر دوچرخه سواری استفامتی بشه عضله شکل میگیره و بزرگ نمیشه

اما مطمینا یه خانوم که تازه کاره چقدر میتونه دوچرخه بره ؟ میتونی استقامتی کار کنه ؟

مورد بعدی اینه که توی مثال ذکر کردی کسایی که دو ماراتون میرن مثل قحطی زده هان

و دقیقا بر عکسش کسایی که دوی 100 متر و 200 کتر میرن همه حجم عصلات خیلی بزرگی دارن

حرف منم دقیقا همینه ... اگر ایشون 45 دقیقه پا بزنه با سرعت بالا و درجه متوسط نتیجه میگیره

اما اگر مدت کم باشه و درجه سفت باشه عضله رون رو در میاره

چیزیه که خودم تجربه کردم و به شدت رون رو عضله ای کرده بود ... یه ذره پامو میاوردم بالا رونم میزد بیرون

تازه نه اسکات میرفتم نه جلو پا ... این حالت برای آقایون خوبه ... اما معمولا خانمها خوششون نمیاد

بازم من تجربه خودمو گفتم ... چیزی نیست که بگم از فلانی شنیدم یا تو باشگاه میگن

بازم تصمیم گیری با خودشونه

پریا27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم دوستان، مطالبتون رو خوندم. خوشحالم که میاین و نظرتون رو میگین. راستش خوشبختانه روزی که تصمیم داشتم برای خرید دوچرخه برم، یه مشکلی پیش اومد که نشد برم. میگم خوشبختانه چون با خوندن نوشته های شما و خصوصا" جناب Ronan تصمیمم عوض شد و حالا می خوام یکم پس انداز کنم. دوی ثابت بیشتر به کارم میاد. البته در حد 500 تومنیشو می خوام.

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
بالاخره رفتم یکی گرفتم اونم از نوع تناب دار، 93 تومن آب خرد :cool:، چیز خوبیم هست ما که راضی هستیم فشار نه تنها از طریق ارتفاع بلکه با میزان کمک گرفتن یا نگرفتن از دست ها و طنابها قابل تنظیم واقعا هر کی اولین بار این دستگاه حرفه ای رو طراحی کرده مخش کارمیکرده.
زیاد مشکل جا هم نداره تازه کمی هم کلاس داره، اگر مشکل جا هست و یک دستگاه غیر حرفه ای فقط برای آّب کردن شکم مدنظر با قیمت کمتر همونطور که جناب CP-YOU اشاره کردند ابرا هم چیز خوبیه.

CP-YOU جان دستت طلا که این تاپیک توپ رو زدی :happy:

Last edited:

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
سلام دوستان.
این واسه سومین باره تو تاپیکهای مشابه پست میزنم.
میگم تردمیل چه قیمتی خوبه بخرم ؟
خودم 184 قدمه و 80 کیلو وزن و شاید فکر کنید عالیه این تناسب ولی از زیر لباس خییلی خیلی کم شکم و یه خورده و اونم کم پهلو دارم.
حالا میخوام هم اینارو آب کنم و هم یه خورده از رونای پامو کوچیکتر کنم.
ممنون میشم واضح جواب بدید.

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
منم میخام تردمیل بخرم . قیمت حدود 1 میلیون میشه چیز خوب خریدش که ضربان قلب و ... نشون بده واسه چربی سوز ..

چیزایی که تو پست ronan بود رو داشته باشه

پریا27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،
بالاخره یه تردمیل خریدم. از این 5 کاره ها که شبکه 3 هر روز صبح ها نشون میده. حالا اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که چطور ازش استفاده کنم. مرسی.

پریا27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان :)
من یه تردمیل خریدم. از این 5 کاره ها که شبکه 3 هر روز صبح ها نشون میده. حالا اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که چطور ازش استفاده کنم. مرسی.

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
تردمیل در کنارش باید دمبل هم باشه چرا ؟
چون هم عضله اب میشه هم چربی ...یعنی شل شل میشی
من نزدیک 1 سالی میشه میزنم الان خیلی عضلاتم شل شده البته لاغر هم شدم
مارک تردمیل من Dk city هست طرف 700 800 باید باشه مدلاش

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
سلام دوستان :)
من یه تردمیل خریدم. از این 5 کاره ها که شبکه 3 هر روز صبح ها نشون میده. حالا اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که چطور ازش استفاده کنم. مرسی.

مبارک باشه پریا جان.ترد میل عالیه برا لاغری.فقط باید خودتون بخواید.عمو پوریا بیا برنامه بده :D
این پوریا یه دونه باشه.خیلی وقت میزاره.کلی هم کمک میکنه.من که کلی از لاغریم رو مدیونه نکاتی هستم که پوریا تو تاپیک ها مینیویسه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام دوستان،
بالاخره یه تردمیل خریدم. از این 5 کاره ها که شبکه 3 هر روز صبح ها نشون میده. حالا اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که چطور ازش استفاده کنم. مرسی.

مبارکتون باشه ... کار خیلی خوبی کردین ... شما روزی 30 دقیقه روش راه برید جوری که ضربانتون روی 135 باشه

احتمالا یه بندی داره که تهش گیره داره به لاله گوش وصل میشه ضربانتون رو نشون میده

30 دقیقه ضربان روی 135 باشه

بعد از 1 هفته برید روی 45 دقیقه

بعد از 1 ماه هم برید روی 1 ساعت

شیب هم 2 درجه بهش بدید

از مسگری هم برای پهلوهاتون استفاده کنید

بالا