• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفت و گو در خصوص دستگاههای ورزشی خانگی ( تردمیل - توتال کور و ....)

كدام دستگاه بدنسازي رو اول براي منزل توصيه مي كنيد؟

• Total voters
    3
  • Poll closed .

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
مصرف برق تردمیل چقدره؟ مصرف برقش بالاست؟
مخصوصا با این اوضاع و احوال که می خوان یارانه ها را هم بردارن

اگر موتورهاي زير 1.2 اسب باشه خيلي زياد نيست. البته بستگي به تعداد مصرف كننده و دفعات استفاده داره.
در برابر كولري كه 10-12 ساعت در روز روشنه فكر نمي كنم زياد بشه.

البته اگر مصرف برق بالابود مي توني خلاصش كني يا اينكه شما بعد از اينكه مسلط شدي با حركت نقاله موتور رو به حركت در بياري كه در اينصورت برق هم توليد ميشه:lol:

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
خواهش میشه :)
من بیشتر از این دیگه نمیدونم چی بگم یه تک جلسه برو باشگاه بدنسازی خرجش 2 تومنه
هر کدوم یه تست بزن
در مورد مارکم تخصص ندارم

متوجه نشدم ؟:)

بسته به فيزيك بدني و اولويت بندي شخص در هدف از ورزش فرق مي كنه!;)

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
سلام دوستان
بابت راهنمایی همتون ممنون
تردمیل های بدون موتور کارایی دارن؟ هم هزینه خریدشون کمتره هم هزینه مصرف برق ندارن
اگر اسکی فضایی را کنار تردمیل بدون موتور کار کنیم مشکلی نداره ؟ ( یعنی به جای تردمیل موتوردار اسکی فضایی و تردمیل بدون موتور بخرم )
و سوال قبلیم که جوابی نگرفتم اگر قرار باشه که یک ساعت در روز با اسکی فضایی و یا تردمیل کار کنم بهتره یک ساعت را پیوسته کار کنم یا دو تا نیم ساعت صبح و بعد از ظهر کار کنم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
ارادتمند

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
سلام دوستان
بابت راهنمایی همتون ممنون
تردمیل های بدون موتور کارایی دارن؟ هم هزینه خریدشون کمتره هم هزینه مصرف برق ندارن
اگر اسکی فضایی را کنار تردمیل بدون موتور کار کنیم مشکلی نداره ؟ ( یعنی به جای تردمیل موتوردار اسکی فضایی و تردمیل بدون موتور بخرم )
و سوال قبلیم که جوابی نگرفتم اگر قرار باشه که یک ساعت در روز با اسکی فضایی و یا تردمیل کار کنم بهتره یک ساعت را پیوسته کار کنم یا دو تا نیم ساعت صبح و بعد از ظهر کار کنم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
ارادتمند

برو اسكي فضائي بخر تمومش كن. هم ارزونتره. هم برق نمي خواد. هم تو آپارتمان سروصدا نداره. لذتش هم بيشتره. (راه رفتن ادم مثل خانمهاي باكلاس ميشه):lol:
اگر خوشت نيومد هم راحت تر مي توني ردش كني و يه تردميل بخري. اگر نتونستي بفروشي هم من ازت مي خرم.
زمانبندي فعاليت ورزشي بستگي به وضعيت بدني، و آمادگي سيستم قلب و عروق و تنفسي داره. اين زمان رو بايد از روي ضربان قلبت بدست بياري. سبكهاي مختلف تمريني هست كه مي توني از اونها استفاده كني.
من پيشنهاد مي كنم مراحل را بصورت 1- گرم كردن (حفظ ضربان تا حدود 120-130 حدود 15 دقيقه) 2- رساندن ضربان به بالاي 150 3- بازگشت به حالت اوليه را انجام بدي. هرچه توانائيت بالاتر رفت مي توني زمانها و فشار تمرين رو بيشتر كني.
تركيب اسكي فضائي و تردميل هم عاليه. در استفاده از هردو عضلات بيشتري درگير مي شود.
ترد ميل بدون موتور از قديم مادرم داشت. جالب نيست. همون اسكي فضائي بهتره.

mir007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا هر كه مي دونه راجع به فرق دستگاه شكم TOTAL COREو َAb_rocketتوضيح بده با تشكر از پاسختان:D

mir007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اعضاي ورزشكار FROUM
من ميخواهم يك دستگاه ورزش شكم بخرم دستگاههاي موجود در بازار ab_rocketوtotal -core ميباشند مي خواهم بدانم كداميك مفيد تر براي ورزش شكم هستند با تشكر از راهنمايي شما:rolleyes:

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
با سلام خدمت اعضاي ورزشكار FROUM
من ميخواهم يك دستگاه ورزش شكم بخرم دستگاههاي موجود در بازار ab_rocketوtotal -core ميباشند مي خواهم بدانم كداميك مفيد تر براي ورزش شكم هستند با تشكر از راهنمايي شما:rolleyes:

برای مشاهده تفاوت ها به سایت www.iran-meshop.net و قسمت توضیحات دستگاه ابراکت مراجعه نمایید

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
لطفا هر كه مي دونه راجع به فرق دستگاه شكم TOTAL COREو َAb_rocketتوضيح بده با تشكر از پاسختان:D

1- ارتفاع ابراكت بيشتره. پس در عمل سر رو روي قسمت قابل تنظيم بالاي پشت سري قرار مي دهيم و هم راحت تره و هم نيازه به گرفتن دست پشت گردن نيست. خطر ديسك گردن نداره و خسته كننده نيست.

2- ميزان مقاومت پشتي در برابر دراز و نشست براي وزنها و توانائي هاي مختلف در ابراكت با 3 جفت فنر قابل تنظيم و تغيير است اما در توتال كور اين قابل تغيير نيست.

(مشاهده تفاوت ها : www.iran-meshop.net قسمت توضیحات دستگاه ابراکت)

تو تاپيكهاي همفكري براي دستگاههاي دراز و نشست هم بحث شده است.

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
با سلام

دوست من

اگر آقا هستی دستگاه آبکینگ پرو نیز بسیار دستگاه خوب و تاثیر گذاری هست و فشار بسیار بیشتری نسبت به ابراکت و توتال کور می آورد زیرا در این دو دستگاه فنر به شما کمک می کند اما در آبکینگ پرو این خودتان هستید که وزن خود را به بالا می آورید

اما به دلیل زوری که لازم دارد به خانم ها توصیه نمی شود مگر آنکه خانم ورزشکار و یا دارای قدرت زور و بازوی مناسبی باشد

موفق باشید

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
با سلام

دوست من

اگر آقا هستی دستگاه آبکینگ پرو نیز بسیار دستگاه خوب و تاثیر گذاری هست و فشار بسیار بیشتری نسبت به ابراکت و توتال کور می آورد زیرا در این دو دستگاه فنر به شما کمک می کند اما در آبکینگ پرو این خودتان هستید که وزن خود را به بالا می آورید

اما به دلیل زوری که لازم دارد به خانم ها توصیه نمی شود مگر آنکه خانم ورزشکار و یا دارای قدرت زور و بازوی مناسبی باشد

موفق باشید

سلام،
اين دستگاهي كه گفتي رو داري. تو سايت نديدم.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
سلام

بله چرا که نه

تهران با پیک موتوری و مشهد با تیپاکس

من ابراكت گرفتم خيلي راضي بودم و كلي هم تبليغ كردم. آخرين قيمت رو برام پي ام كن. فقط اصل باشه لطفاً

h@m1d

Registered User
لایک‌ها
3
ابراکت خیلی بهتره . ما که راضییم

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
دوستان دوچرخه چی بگیرم برای خونه میخوام تا رنج 300 تومان

ایناه که میگن مگنتی یا چیز های دیگه کدوم خوبه؟یه چیزی باشه که دوام داشته باشه

Last edited:

987654

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من دوچرخه از همه چیز بهتره

khebre

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من چند سال پیش تردمیل گرین لایفز رو خریدم، از بس که خوب بود برای پدرم هم پارسال از همون مدل خریدم.
به شما هم توصیه می کنم اگر قصد خرید دارین حتما دستگاه های تردمیل گرین لایفز را هم تست کنید.
فروشگاه مرکزیشون توی خیابان ولیعصر پایین تر از تخت طاووس بود.

بالا