سلام دوستان
بابت راهنمایی همتون ممنون
تردمیل های بدون موتور کارایی دارن؟ هم هزینه خریدشون کمتره هم هزینه مصرف برق ندارن
اگر اسکی فضایی را کنار تردمیل بدون موتور کار کنیم مشکلی نداره ؟ ( یعنی به جای تردمیل موتوردار اسکی فضایی و تردمیل بدون موتور بخرم )
و سوال قبلیم که جوابی نگرفتم اگر قرار باشه که یک ساعت در روز با اسکی فضایی و یا تردمیل کار کنم بهتره یک ساعت را پیوسته کار کنم یا دو تا نیم ساعت صبح و بعد از ظهر کار کنم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
ارادتمند
برو اسكي فضائي بخر تمومش كن. هم ارزونتره. هم برق نمي خواد. هم تو آپارتمان سروصدا نداره. لذتش هم بيشتره. (راه رفتن ادم مثل خانمهاي باكلاس ميشه):lol:
اگر خوشت نيومد هم راحت تر مي توني ردش كني و يه تردميل بخري. اگر نتونستي بفروشي هم من ازت مي خرم.
زمانبندي فعاليت ورزشي بستگي به وضعيت بدني، و آمادگي سيستم قلب و عروق و تنفسي داره. اين زمان رو بايد از روي ضربان قلبت بدست بياري. سبكهاي مختلف تمريني هست كه مي توني از اونها استفاده كني.
من پيشنهاد مي كنم مراحل را بصورت 1- گرم كردن (حفظ ضربان تا حدود 120-130 حدود 15 دقيقه) 2- رساندن ضربان به بالاي 150 3- بازگشت به حالت اوليه را انجام بدي. هرچه توانائيت بالاتر رفت مي توني زمانها و فشار تمرين رو بيشتر كني.
تركيب اسكي فضائي و تردميل هم عاليه. در استفاده از هردو عضلات بيشتري درگير مي شود.
ترد ميل بدون موتور از قديم مادرم داشت. جالب نيست. همون اسكي فضائي بهتره.