سلام.دوستان یه سوال
فرض میکنیم من یه کودک تازه کار باشم که میخواد تازه شروع کنه به برنامه نویسی میخوام یه زبان برنامه نویسی یاد بگیرم که جامع و کامل باشه (هم برا سایت هم برا برنامه و اپ نوشتن هم همه چی) بقولا یه زبان اچار فرانسه باشه حال حوصله یادگیری اسکریپت و بک اند و مک اند چیزای متفرقه ندارم همچین چیزی وجود داره؟
همچین زبان اچار فرانسه ای و همه کاره ای وجود داره ؟
پایتون قابلیت هاش چی هست؟
آقا استفاده کردی؟ چه عملکردهای بهینه ای بهش اضافه شده؟20 روز دیگه .Net Core 3 میاد با کلی بهینه سازی (بعضی موارد در حد چند صدبرابر سریعتر شده)
https://devblogs.microsoft.com/dotnet/performance-improvements-in-net-core-3-0/
من میخواستم برای یادگیری ساخت اپلیکیشن برای موبایل طبق گفته ی فرادرس اول الگوریتم و فلوچارت-سپس زبان سی-سپس اسمال بیسیک -و سپس برای ورود به اندروید زبان جاوا رو یاد بگیرم ولی طبق نوشته هایی که خوندم میگند یک زبان جدید به نام زبان کاتلین جایگزین زبان جاوا داره میشه و بهتره به جای زبان جاوا زبان کاتلین رو قبل ورود به اندروید یاد بگیرید!!پس این نادرسته؟ببین الان برنامه نویس نیستی، باید یه زبان fun پیدا کنی واسه یادگیری منطق برنامه نویسی. یکی js ترجیه میده، یکی c، یکی java. اولین زبانی که باهاش برنامه نویسی یاد میگیری واقعا مهم نیست که چی باشه. بعدش که برنامه نویسی یاد بگیری، میتونی سایت / اپ ات رو بسازی.
ببین بالای 80 درصد برنامه نویسی منطقه ، زیر 20 درصد کد. مثلا یه پروژه خیلی بزرگ که چندین سال روش کار شده رو که میبینی ، میبینی مثلا حتی 10 هزار خط کد داره. 10 هزار خط حدود 5 روز واسه یه برنامه نویس وقت میبره نوشتن اش، پس چرا یه پروژه بزرگ هم همین قدر کد داره؟ اینجاست که میفهمی برنامه به ظاهرش نیست. مثلا یه کتاب داستان ، 100 صفحه است که حدود 1 ماه کپی دستی اش وقت میبره، ولی یه نفر یه عمر وقت گذاشته تجربه کسب کرده واسه نوشتن اش.
خلاصه جوابت اینه که برنامه نویسی رو با زبانی شروع کن که واست راحت تره، بعد سوییچ کن. زبانی که بعدا برات مناسب خواهد بود، الان واسه شروع برات مناسب نیست. اگه بخوای تک زبانه کار کنی، احتمالا خیلی بیشتر وقتت رو میگیره.
پ.ن : البته اگه خیلی مهمه برات تک زبانی، java و javascript گزینه خوبیه، اولی واسه اندروید، دومی برا وب.
ای داد بیداد من 300 تومن بابت خرید این مجموعه های آموزشی ویدیویی پول دادم که یکیش هم اسمال بیسیک بود...من به این امید اسمال بیسیک رو خریدم که فکر کردم نزدیک به زبان برنامه نویسی اکسس و اکسل هست!یعنی کار نکنم از همین الان اسمال بیسیک رو؟1. small basic برای یادگیری ساخته شده. برای برنامه نویسی یک زبان قوی تر لازم هست.
2. بله. تا روز آخر عمر هم امید به یادگیری هست. فقط هرچقدر سن میره بالا سرعت کار میاد پایین یعنی برای نوشتن برنامه و یادگیری برنامه نویسی بیشتر از کسی که 20 سالش هست باید وقت بزارید.
3. سوال مبهمه. هر فردی تعریفی از حرفه ای و استعداد خودشو داره نمیشه به این سوال جواب دقیق داد.
4. با ساخت سایت و بازاریابی میشه به موسسات نرم افزار رو فروخت (راه های جانبی کسب درآمد هم داره مثل بروزرسانی / پشتیبانی و مانیتورینگ و...)
شما اول باید پلتفرم مورد نظر رو مشخص کنی بعد میشه در مورد زبان پیشنهاد داد. ولی قطعا زبان C / small basic / visual basic جزء گزینه ها نیست.
سلام. نه، کاتلین زبان جدیدیه که گوگل برای اندروید معرفی کرده. یه سری مزایا نسبت به جاوا داره یه سری معایب(معایب اش مثلا کمتر بودن آموزش های فارسی منظورمه). به نظر من که زیاد فرقی نداره، من موبایل زیاد کار نکردم، ولی در همون حدی که کار کردم، بخاطر اینکه جاوا آموزش های یوتیوب و ... اش بیشتر بود جاوا رو انتخاب کردم. ولی خوب به قول دوستمون کاتلین خیلی خلاصه تر و جدید تره. خلاصه بنظرم خیلی سخت نگیرید روی انتخاب زبان.ولی طبق نوشته هایی که خوندم میگند یک زبان جدید به نام زبان کاتلین جایگزین زبان جاوا داره میشه و بهتره به جای زبان جاوا زبان کاتلین رو قبل ورود به اندروید یاد بگیرید!!پس این نادرسته؟
من که خودم وقتی بچه بودم qbasic یاد گرفتم، توی دانشگاه هم سر کلاس c نمیرفتم، شب امتحان زیر 10 ساعت c رو خوندم و نمره ام هم خوب شد.ترتیب یادگیری رو چجوری قرار بدم؟با کدوم شروع کنم؟
من زبانم تا حدودی که فیلم های اموزشی رو بفهمم خوبه-مثلا اموزش های لیندا اهنگسازی رو با همین فیلمهای انگلیسی یاد گرفتم و نه با کتاب های فارسی--به نظرت در مورد یادگیری زبان برنامه نویسی با فیلم های خارجی هم همینقدر زبان بلد بودن کافیه؟اگه اره که پس من همون کاتلین رو از الان شروع به یادگیریش کنم به جای جاوا؟[/QUOTE]"ya3ya6, post: 12726428, member: 206293"
سلام. نه، کاتلین زبان جدیدیه که گوگل برای اندروید معرفی کرده. یه سری مزایا نسبت به جاوا داره یه سری معایب(معایب اش مثلا کمتر بودن آموزش های فارسی منظورمه). به نظر من که زیاد فرقی نداره، من موبایل زیاد کار نکردم، ولی در همون حدی که کار کردم، بخاطر اینکه جاوا آموزش های یوتیوب و ... اش بیشتر بود جاوا رو انتخاب کردم. ولی خوب به قول دوستمون کاتلین خیلی خلاصه تر و جدید تره. خلاصه بنظرم خیلی سخت نگیرید روی انتخاب زبان.
اتفاقا تو یه سایت خارجی که دوستمون معرفی کرده بود که کدوم زبان برنامه نویسی برای شما مناسبه و چند تا پرسش تو سایت بود آخرش به من پایتون رو پیشنهاد کرد اون سایت خارجی!در حالیکه من اصلا اسم پایتون رو هم نشنیده بودم و هیچ گرایشی بهش ندارم!من که خودم وقتی بچه بودم qbasic یاد گرفتم، توی دانشگاه هم سر کلاس c نمیرفتم، شب امتحان زیر 10 ساعت c رو خوندم و نمره ام هم خوب شد.
به نظر من توی ایران چون اکثرا با c و java شروع کردن، شما میتونی آموزش های پایه برنامه نویسی فارسی قوی رو توی این زبان ها پیدا کنی، ولی زبانی مثل جاوا اسکریپت رو نه. ولی باز python رو چرا. واسه همین پایتون برای شروع برنامه نویسی توی ایران معمولا پیشنهاد میشه. چون از طرفی مدرنه، از طرفی آموزش فارسی براش هست. ولی خوب نظر شخصی ام اینه که جاوا و سی هم اکیه، خیلی فرقی نداره.
1-یعنی چی پس میگیرن کورس ویژوال بیسیک رو؟چجوری پس بدم؟خب میگن این برداشته فایل ها رو کپی کرده تو هاردش الان میخواد زرنگی کنه بده به ما و به جاش یه کورس دیگه برداره!منظورت کدوم کورسه؟اسمال بیسیک؟یا ویژوال بیسیک در اکسل؟خلاصه بگم، بنظر من که small basic برای شروع یادگیری ات خوبه. ترتیبش میشه این:
1-الگوریتم و فلوجارت
2-زبان اسمال بیسیک
3-زبان C
4-مقدماتی زبان کاتلین
ولی بجای c بنظرم python بذار. (تو فرادرس هم هست). اینترنت محله ما هنوز خرابه، درست بشه کورس پایتون فرادرس رو دارم ، چون اشتباه خریدی مشکلی نداره از نظر کپی رایت ،میفرستم برات. (البته خودشونم فک کنم پس میگیرن).
کورس ویژوال بیسیک رو هم به نظرم اگه پس میگیرن ، پس بده:
اینم بگم که بنظرم مهم اینه که شروع کنی. بعد که شروع کردی ، یه ماه که گذشت بعد درگیر این مسائل بشو که کدوم زبان بهتره و ...راهنمای خرید
eduforms.faradars.org
پ.ن: به نظرم 35 سال اکیه برا یادگیری برنامه نویسی. ربطی به سن نداره خیلی. اینکه پرسیدین که چه مدت به درآمد میرسید هم: به نظرم کسی که شروع میکنه ، اگه تمام وقت وقتش رو بذاره روی برنامه نویسی، زیر 1 سال هم میتونه به درآمد برسه. ولی خوب درآمدی که هر شخص مد نظرشه متفاوته، و اینکه برای بازاریابی و فروش قراره تیم بشه یا تنها کار کنه هم هست، این ها باعث میشه به قول دوستمون سوال رو نشه به سوالت جواب خاصی داد. بهترین کار اینه به نطرم که تمرکزت رو بذاری روی برنامه نویسی، ولی در عین حال توی رویداد ها و ... شرکت کنی و ... تا با آدم های مختلف آشنا شی تا برای بازاریابی و فروشت بعدا مشکل نداشته باشی. (اینکه اپلیکیشن موبایل بسازی و توی مارکت ها انتظار داشته باشی بدون بازاریابی درآمد خوبی داشته باشی ، یا انتظار داشته باشی راحت پروژه های ساخت اپلیکیشن پیدا کنی و انجام بدی، غیر واقعیه. یا باید استخدام بشی جایی یا باید مهارت بازاریابی | فروش ات خوب باشه، که چون تخصص بازاریابی و فروش جداست بهتره تیم پیدا کنی.)
آره کافیه زبان متوسط برای دیدن آموزش. ولی راجع به کاتلین یا جاوا، راستش من نظری ندارم. بنابر نظر دوستمون که گفت kotlin ساده تر و خلاصه تر و مدرن تره، بنظرم kotlin کار کنید. (حالا باز خواستید یکم بیشتر سرچ کنید)به نظرت در مورد یادگیری زبان برنامه نویسی با فیلم های خارجی هم همینقدر زبان بلد بودن کافیه؟اگه اره که پس من همون کاتلین رو از الان شروع به یادگیریش کنم به جای جاوا؟
منظورم ویژوال بیسیک در اکسل بود. لینکی که گذاشته بودم رو بخون، گفته پس میگیرن، ولی شرایط و ... اش رو از خودشون بپرس.یعنی چی پس میگیرن کورس ویژوال بیسیک رو
آره پایتون راحت تره. چون زبان ات ضعیف نیست بنظرم بهتره همون پایتون کار کنی، چون زبان مدرن تریه و ریسورس های انگلیسی اش خیلی بیشتره نسبت به c.به نظرم اگه به جای سی پایتون رو شروع کنم بهتره--لطف میکنی لینک پایتون رو برام تو خصوصی بفرستی
من دیدی رو که دارم میگم، الزاما نمیگم درسته. صرفا دیدم اینطوریه:شاید روزی بتونم فقط یکساعت برای برنامه نویسی وقت بزارم
مرسی. اندروید، انتشار توی مارکت ها مثل کافه بازار. این نقل قوله: "منظورم از درامدزایی و ساخت اپلیکیشن برای اندروید بیشتر ساخت برنامه و گزاشتن توی سایت های کافه بازار و شبیه این سایتهاست".من هنوز نمیدونم دوستمون برای چه پلتفرمی میخواد برنامه بنویسه که پیشنهاد بدم.
بالاتر هم پرسیدم جوابی نداد.
فک کنم اون سیستم حضور غیاب و ... رو که قبلا گفتند برای این بود که بکگراند برنامه نویسی | کامپیوتر شون رو بگن، و دلیل علاقه مند شدن به برنامه نویسی.قبلش هم دسکتاپ/وب/موبایل بود.
مرسی. اینکه با شروع برنامه نویسی با روزی 1 ساعت وقت گذاشتن، میشه توی مارکت های اندروید موفق شد نظری نداری؟ پشنهاد میکنی این کار رو، یا میگی "وقتت رو تلف نکن ، با این میزان وقت گذاشتن شانس موفقیت توی مارکت ها خیلی کمه." ؟برای اندروید به نظر من برنامه نویس هایی که میخوان شروع کنن بهتره با Java وقت تلف نکنن. Kotlin گزینه بهتریه
حساب کنی ما با 10 تا انگشت سالم باید ماهی 2 میلیارد دربیاریم.اینجور سوالات هم نمیشه جواب داد. 1 ساعتو میشه مثل Elon Musk استفاده کرد میشه مثل ح.ف استفاده کرد...
برنامه نویس اندرویدم انقدر زیاد شده که فقط با گذاشتن اپ تو مارکت نمیشه به درآمد رسید. مگر اینکه ایده خاص وایرال باشه یا مثل یه سریا که 200 تا سورس پیدا میکنن رو همش تبلیغات میزارن (هر کدوم 500-1000 تا هم دانلود بشه میشه 100-200 هزار نصب فعال) و میشه باهاشون کسب درآمد کرد
مورد بوده با 1 انگشت سالم ماهی 200-300 میلیون درمیاورده. @Ehsan_king99 در جریانه، اصن خودش منو در جریان گذاشت
5 هزار تا توی روز یکم زیاده آخهبه 2 میلیاردم میشه رسید عدد نشدنی ای نیست با این وضعیت دلار
2 میلیارد = 166 هزار دلار در ماه یا 5500 دلار در روز
من بودم کلا این راهو نمیرفتم. ریسکش بالاست
به جاش پروژه میساختم برای فروش مستقیم. مثلا الان جو افتاده هر ایرانی یک سیستم حمل و نقل یا تاکسی اینترنتی میشه با فروش بیل به اونایی که دنبال طلا میگردن (اکثرشونم پیدا نمیکنن) پول در آورد.
اسمش رو شنیدم. راست میگه از طرفی، مثلا kickstarter رو ببینی، توزیعش معمولا اینطوریه که اون 2، 3 تا fund زیاد (مثلا 2 - 3 تا هزار دلار)، با کل مجموع پایینترش یکی میشه. یعنی اگه روی 10 درصد مردم که پولدارن تمرکز کنی، سودش معادله با اینکه روی 90 درصد دیگه تمرکز کنی، دردسرش هم خیلی کمتره.یه سئو کار معروف هست اسمش Neil Patel میگفت محصول زیر 1000 دلار نفروشید. حساب خودشم نشون داد که روزی 3-10 تا فروش داشت با محصول 1000 دلاریش
به جز اینکه شرکت داره و کارای طراحی سایت، مارکتینگ و سئو انجام میده.