فعلا که داری یاد میگیری heroku هاست رایگان nodejs و python داره (خیلی هم مشهوره)، ولی خوب محدودیت هایی مثل اینکه دامنه نمیتونی بش وصل کنی داره. موقع deploy پروژه های واقعی ، توی ایران python و nodejs یکم گرون تر اند، مثلا php کمترین پلن هاش که حدود سالی 60 - 100 تومنه، python و nodejs کمترین پلن هاش سالی حدود 150-200 تومنه، ولی خارج فک نکنم خیلی فرق کنه. هاست درست حسابی و معتبر هم مثلا heroku ماهی 25 دلاره کمترین پلن اش. (من خودم هاست های کم قیمت ایران رو برای کار های ساده میگیرم، خیلی هم مشکل خاصی ندارم، سرعتشون هم برای کار های متوسط بد نیست.)خیلی از هاستینگ های خارجی پایتون را ساپورت میکنند
روی هاست های اشتراکی این شرکت ها میشه پروژه های جنگو رو اجرا کرد؟ مثل php راحته ؟
یا بازم باید روی سرور اجرا بشه؟
خلاصه توی انتخاب زبان ات ، به هاست توجه نکن.
پ.ن » این چند وقته با ionic و angular کار کردم، از react خیلی راحت تر اند. ionic برای اینه که یه اپلیکیشن با جاوا اسکریپت مینویسی هم برای موبایل هم وب خروجی native میگیری. نسبتا هم راحته. ولی خوب ازونجایی که آموزش به زبان فارسی براش زیاد نیست، شاید یکم مشکل بر بخوری.
(مثلا من این آموزش رو دیدم ، خوب هم بود، ولی خوب آموزش فارسی مثل این کم هست : https://faranesh.com/programming/17646-develop-a-mobile-app-by-ionic-in-several-hours-project-base)
البته من خودم وقتی زبان ام زیاد خوب نبود ، فیلم آموزشی های برنامه نویسی به انگلیسی رو اکثرش رو میفهمیدم، چون مهمه طرف چه کدی مینویسه، نه اینکه چه حرفایی میزنه. واسه همین ممکنه زبانت که ضعیفه خیلی مشکلی نباشه.
خلاصه به نظرم اگه python یا javasctipt رو بتونی یاد بگیری خیلی بهتره (راحت تر اند نسبت به php و ...، مدرن تر هم هستن)، واسه همین به نظرم با این ها شروع کن، اگه دیدی گیر کردی و آموزش فارسی پیدا نکردی و نتونستی آموزش انگلیسی ها رو بفهمی، برو سمت php.
پ.ن 2: دپلوی کردن python و nodejs روی هاست های معتبر خارجی مثل heroku، خیلی راحته. مستقیم با پروژه github ات sync میشه. یعنی فقط کافیه با گیت هاب آشنا باشی و پروژه ات رو با github سینک کنی، بعد با یه دکمه deploy میشه.
Last edited: