• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه شغل میخوام

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
مدرک داشته باشی میتونی به استخدام دولتی ها و بانک ها و ... نیم نگاهی داشته باشی، تو بگیر کارش گیر میاد...
سرویس شرکت ها هم یعنی این که اگر واردی به کامپیوتر سرویس و نگه داری سالیانه سیستم هاشون رو بگیر مثلا ماهی 100 تومن! چند تا شرکت میشه خودش 400-500 ماهی!!
من چون برنامه نویسی تحت وب هم میکنم الان به جز سر کار خودم، نگه داری و بروز رسانی 2 تا سایت 2 تا شرکت دستم هست که از هر کدوم حداقل ماهی 100 تومن میگیرم که بازم کم خرجیه واسه خودش!
سایت با ایده خوب هم منظورم یه سایتی مثل فیدیلیو بزن و کنارش از تبلیغات و ... نون در بیار!

کلا توی این مملکت 2 مدل میشه خوب پول در آورد! اول کسایی که توی باند هستن و از ما بهترونن! دوم کسایی که پول خلاقیت و نوآوریشون رو میخورن...تو توی دسته اول نیستی سعی کن توی دومی باشی!

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
مدرک داشته باشی میتونی به استخدام دولتی ها و بانک ها و ... نیم نگاهی داشته باشی، تو بگیر کارش گیر میاد...
سرویس شرکت ها هم یعنی این که اگر واردی به کامپیوتر سرویس و نگه داری سالیانه سیستم هاشون رو بگیر مثلا ماهی 100 تومن! چند تا شرکت میشه خودش 400-500 ماهی!!
من چون برنامه نویسی تحت وب هم میکنم الان به جز سر کار خودم، نگه داری و بروز رسانی 2 تا سایت 2 تا شرکت دستم هست که از هر کدوم حداقل ماهی 100 تومن میگیرم که بازم کم خرجیه واسه خودش!
سایت با ایده خوب هم منظورم یه سایتی مثل فیدیلیو بزن و کنارش از تبلیغات و ... نون در بیار!

کلا توی این مملکت 2 مدل میشه خوب پول در آورد! اول کسایی که توی باند هستن و از ما بهترونن! دوم کسایی که پول خلاقیت و نوآوریشون رو میخورن...تو توی دسته اول نیستی سعی کن توی دومی باشی!

یعنی شما برای اون دو شرکت خودت سایت درست کردی؟ و هاست و دامین و امنیت و بروز رسانی و پشتیبانی با خودته و ماهی 100 تومن ازشون میگیری؟ یک مقدار در این مورد بیشتر توضیح دهید و اینکه چطور بااین شرکتها قراداد میبندی و کلا چطوری هست؟

درباره این سایت فیدیلیو هم توضیح میدی که چطوری درآمد کسب میکنه و چقدر در میاره و غیره.

Last edited:

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
یعنی شما برای اون دو شرکت خودت سایت درست کردی؟ و هاست و دامین و امنیت و بروز رسانی و پشتیبانی با خودته و ماهی 100 تومن ازشون میگیری؟ یک مقدار در این مورد بیشتر توضیح دهید و اینکه چطور بااین شرکتها قراداد میبندی و کلا چطوری هست؟

درباره این سایت فیدیلیو هم توضیح میدی که چطوری درآمد کسب میکنه و چقدر در میاره و غیره.

بله همه کارهاشون با منه! هزینه هاست و دومین طی یک قرارداد جداگانه بسته میشه که مثلا میشه سالی 200 تومن! ماهی 100-150 و کلا هرچقدر که تیغت ببره با توجه به کلفتی شرکت قرارداد سالیانه ساپورت و بروز رسانی میبندی و هر 3 ماه مثلا تسویه میکنی... به همین راحتی :دی
یه زمانی توی پارس دیتا بودم اینا رو توی اون شرکت تور زدم (زرنگ بازی!) بعدم از شرکت که اومدم بیرون جذبشون کردم...
ولی میتونی از دایرکتوری شرکت ها استفاده کنی و مخشون رو کار بگیری و اوائل قیمت کم کار کنی کم کم بری بالا...
فیدیلیو یه سایت جامع از رستوران ها و کافی شاپ های تهرانه، از طریق تبلیغات و رزرو میز و ... کسب درآمد میکنه... خیلی هم سایت مفید و خوبیه

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
داداش من ارزان ترین چیزی که در این باره شنیدم 1950 هست و کسانی که توی این کار هستند گفتند از این ارزان تر اصلا نیست.:D

درسخون که نیستم و کلی ترم رو با الافی گذروندم!!!:D ولی چون ضرر زیادی کردیم بابت این دانشگاه تصمیم گرفتم طی دو یا سه ترم دیگه تمومش کنم!!!!:D ولی وقتی مدرک گرفتم اون وقت چیکار کنم؟:eek:
اینی که گفتین سرویس چند تا شرکت رو بگیر و با یه سایت ایده بزن یعنی چی؟ منظورتون رو متوجه نشدم!!

داداش این دوست شما از کجا میگیره؟ که ما هم از اونجا بگیریم؟:D

اقا الان ديگه تهران نيست اگه بهش درسترسي پيدا كنم شمارشو ميدم كامل راهنماييت كنه

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
به نظر شما اگه دستگاه بسته بندی بخرم خوبه؟ درآمد توش هست؟ یا توی این اوضاع و این بازار که همه چیزش بسته بندیه جواب نمیده؟ خوبه یا بد؟ چقدر سرمایه میخواد و کلا مزایا و معایبش رو لطفا بگید.

به نظر شما اگه برم توی کار واسطه گری خوب هست؟ درآمدش چطوره؟ چقدر سرمایه میخواد؟ توی کدوم کار برم بهتره؟ مزایا و معایبش رو بگید و اینکه چقدر دردسر داره اینکار و به چه جور آدمی احتیاج داره و به درد من میخوره؟

به نظر شما چه دستگاهی بخرم و بزارم زیر زمین خونه که یه محصولی تولید کنه و ببرم بازار بفروشم و سود خوبی ازش در بیارم؟ و چقدر سرمایه میخواد و چقدر دردسر و همچنین مزایا و معایب.

به نظرتون بازاریابی شغله خوبی هست یا بد؟ پر دردسر یا کم دردسر؟ سرمایه میخواد؟ کار خیلی سختیه؟ اصلا آیا درآمدی توش هست؟

در رابطه با کار در خانه و تولید در خانه و فروش اون چه چیزهایی رو پیشنهاد میکنید؟ هر کدوم چقدر سرمایه میخواد و چقدر درآمد داره؟ مزایا و معایب؟

و همچنین شغلهایی هم که در رابطه های مختلف به ذهنتون میرسه بگید و مزایا و معایبش و سرمایه مورد نظر و غیره.

البته من خودم الان هیچ سرمایه ای شخصا ندارم و بیشتر مایلم یه کاری پیدا کنم که بتونم باهاش سرمایه جمع کنم. ولی اگر حتی شغلی بود که نیاز به سرمایه داشت و درآمد بالایی داشت میتونم از پدر مادرم قرض بگیرم و با اون پول سرمایه کارم بشه.

لطفا هرکس هر چیز در ذهنش هست بگوید و من را راهنمایی کند چون تازه میخوام وارد بازار کار و اینجور چیزا بشم.

با تشکر

ehsan_333

Registered User
لایک‌ها
48
پرورش قارچ بد نیست اگه بتونی تو زیرزمینتون رابندازی
یکی از آشناهامون تا قبل سربازی انجام مبداد همرو می خریدن حتی این خرابا و آشغالاشو این پیتزا فروشبا ازش می خریدن :)

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
پرورش قارچ بد نیست اگه بتونی تو زیرزمینتون رابندازی
یکی از آشناهامون تا قبل سربازی انجام مبداد همرو می خریدن حتی این خرابا و آشغالاشو این پیتزا فروشبا ازش می خریدن :)

داداش چقدر جا میخواد؟ چقدر سرمایه میخواد؟ چقدر درآمد داره؟ سخته یا آسون؟ گیر بهداشت و اینا نداره؟ همه میخرن؟ یه مقداری لطفا بیشتر توضیح دهید.

ehsan_333

Registered User
لایک‌ها
48
این بنده خدا یه جا طرفای رباط کریم اجاره کرده بود چیز خاصی نداشت زیاد به درآمد نرسید چون رفت سربازی میگن پولش خوبه ولی اون اوایل مسلما درآمد خوب نداره اگه جا داشته باشی با سرمایه کم میشه شروع کرد، بهداشتو نمی دونم ولی همرو می خرن حتی اونایی که فکر می کنی واقعا آشغالن این پیتزا فروشیا میومدن می خریدن کلا 3 تا کیفیت داره عالی، متوسط، آشغال که با قیمتهای مختلف هر گروهو می فروخت کلا کار جالبو با حالیه. ولی از چند نفر که این کارن راهنمایی بگیر ببین نظرشون چیه
حالا باز دیدمش کامل می پرسم ازش

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
داداش چقدر جا میخواد؟ چقدر سرمایه میخواد؟ چقدر درآمد داره؟ سخته یا آسون؟ گیر بهداشت و اینا نداره؟ همه میخرن؟ یه مقداری لطفا بیشتر توضیح دهید.

ariangharch.com
من قدیما یه بار تلفنی بعدش حضوری رفتم باهاشون صحبت کردم. مدیرشون خیلی آدم خوبیه. خیلی منصفانه و بدون طمع منو راهنمایی کرد. البته من به دلایلی که خود اون آقا برام توضیح داد کار رو انجام ندادم (یعنی متوجه شدم که من از پسش بر نمیام ) شما هم میتونی قبل از شروع با ایشون یا خیلی های دیگه که واقعا توی این کارن صحبت کنی. بعد تصمیمتو بگیر.

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
داداش سایتش فکر کنم مشکل داره ارور میده بالا نمیاد.

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
مشکلی نداره برای من مث هلو بالا میاد.

چطوری بالا میاد؟:D
من میگم کلا مشکل داره و ارور میده با مرورگرهای مختلف و وی پی و سیستم های دیگه هم نمیاد!!!
نمیدونم جریانش چیه مشکل از سرورشه یا چیز دیگه.

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
الان چک کردم. برای منم باز شد. بهر حال الان اطلاعات تماسشو در میارم پخ میکنم.

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان این پیشنهاد تولید قارچ نظر منم جلب کرد برای تولید مشکلی ندارم اما اگر بخوام پخشش کنم و بفروشمش باید چیکار کنم، جایی رو میشناسید که مسئولیت پخشش رو به عهده بگیره؟ هزینه پخشش چقدر مسشه؟ ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
کلا چقدر سرمایه میخواد؟ چقدر جا میخواد؟ چقدر درآمد داره؟

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
کسی هست یه توضیحی بده؟
یه ایمیل هم زدم ولی جواب ندادن (برای قارچ)

ehsan_333

Registered User
لایک‌ها
48
یه جای کوچیک واسه شروع کافیه حومه تهران می تونی بگیری که ارزون در بیاد حتی روستا خرج زیادی نداره فکر کنم با 2-3 میلیون میشه شروع کرد
اوایل شاید درآمد عالی نباشه ولی میوفتی رو غلطک به مرور
در مورد فروش هم مطمئن باش چیزی رو دستت نمی مونه همرو می برن فقط باید با مغازه دارا یا پیتزا فروشیا همکاری کنه که مشتری ثابتت شن بعدش خودشون میان می برن
ما زمین بی استفاده طرفای کردان داریم اگه خواستی البته باغه ولی اگه به کارت میاد خبر بده منم بدم نمیاد از این کار

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
به نظر شما اگه دستگاه بسته بندی بخرم خوبه؟ درآمد توش هست؟ یا توی این اوضاع و این بازار که همه چیزش بسته بندیه جواب نمیده؟ خوبه یا بد؟ چقدر سرمایه میخواد و کلا مزایا و معایبش رو لطفا بگید.

به نظر شما اگه برم توی کار واسطه گری خوب هست؟ درآمدش چطوره؟ چقدر سرمایه میخواد؟ توی کدوم کار برم بهتره؟ مزایا و معایبش رو بگید و اینکه چقدر دردسر داره اینکار و به چه جور آدمی احتیاج داره و به درد من میخوره؟

به نظر شما چه دستگاهی بخرم و بزارم زیر زمین خونه که یه محصولی تولید کنه و ببرم بازار بفروشم و سود خوبی ازش در بیارم؟ و چقدر سرمایه میخواد و چقدر دردسر و همچنین مزایا و معایب.

به نظرتون بازاریابی شغله خوبی هست یا بد؟ پر دردسر یا کم دردسر؟ سرمایه میخواد؟ کار خیلی سختیه؟ اصلا آیا درآمدی توش هست؟

در رابطه با کار در خانه و تولید در خانه و فروش اون چه چیزهایی رو پیشنهاد میکنید؟ هر کدوم چقدر سرمایه میخواد و چقدر درآمد داره؟ مزایا و معایب؟

و همچنین شغلهایی هم که در رابطه های مختلف به ذهنتون میرسه بگید و مزایا و معایبش و سرمایه مورد نظر و غیره.

البته من خودم الان هیچ سرمایه ای شخصا ندارم و بیشتر مایلم یه کاری پیدا کنم که بتونم باهاش سرمایه جمع کنم. ولی اگر حتی شغلی بود که نیاز به سرمایه داشت و درآمد بالایی داشت میتونم از پدر مادرم قرض بگیرم و با اون پول سرمایه کارم بشه.

لطفا هرکس هر چیز در ذهنش هست بگوید و من را راهنمایی کند چون تازه میخوام وارد بازار کار و اینجور چیزا بشم.

با تشکر

لطفا دوستان اگر پیشنهاد های دیگری دارید بیان کنید.

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سوالهای مهم دارم:
توی زیر زمین با 5 متر طول و 3 متر عرض و 2 متر ارتفاع آیا میشه قارچ کاشت؟
در این فضا چقدر سرمایه لازمه؟ چند کیلو جواب میده؟ کیلویی چنده؟
راستی هر 15 روز میشه بهره برداری کرد؟
از همه مهمتر اینکه چطوری بفروش باید بره؟ چگونه؟ آیا باید زیر نظر سازمان بهداشت باشه یا لازم نیست؟

بالا