parsipersian
Registered User
- نوشتهها
- 1,173
- لایکها
- 1,789
دوستان میخوام آرشیو سایت رو کامل کنم ، روزی تا چند پست بزارم مشکلی پیش نمیاد؟
نه مشکلی پیش نمیاد، چون تعداد پست زیاد مهم نیست بیشتر کیفیت پست مهمهدوستان میخوام آرشیو سایت رو کامل کنم ، روزی تا چند پست بزارم مشکلی پیش نمیاد؟
دوستان میخوام آرشیو سایت رو کامل کنم ، روزی تا چند پست بزارم مشکلی پیش نمیاد؟
مشکلی پیش نمیاد..دوستان میخوام آرشیو سایت رو کامل کنم ، روزی تا چند پست بزارم مشکلی پیش نمیاد؟
کدوم یکی بهتره, ONLINENIC INC, ریسلر کلاب یا جاهای دیگه؟
میارن باباواقعا باورم شد که راست میگی
امروز رفتم **** وظیفه یه صحنه ای دیدم حیرت زده شدم! دو تا سرباز داشتن DVD سریال کره ای به هم میدادن و از فیلمی که دیشب دیده بودن تعریف میکردن!!!! اون هم چه سربازی، کسی که زمان ورود حتی جفت جیب پشتی تا وسط رو بازرسی میکرد!
سرباز هایی که مال اون شهر و بومی هم نیستن که شب برگردن خونشون، دم و دستگاه پخش DVD از کجا آوردن؟!!
نشنیده بگیرواقعا باورم شد که راست میگی
امروز رفتم **** وظیفه یه صحنه ای دیدم حیرت زده شدم! دو تا سرباز داشتن DVD سریال کره ای به هم میدادن و از فیلمی که دیشب دیده بودن تعریف میکردن!!!! اون هم چه سربازی، کسی که زمان ورود حتی جفت جیب پشتی تا وسط رو بازرسی میکرد!
سرباز هایی که مال اون شهر و بومی هم نیستن که شب برگردن خونشون، دم و دستگاه پخش DVD از کجا آوردن؟!!
کلا به شانست خیلی بستگی داره و اینکه چطوری با افراد اونجا ارتباط برقرار کنی و از فرصت هایی که برات پیش میاد نهایت استفاده رو بکنیواقعا باورم شد که راست میگی
برای ایرانی ها ریسلو بهتر از همه ستکدوم یکی بهتره, ONLINENIC INC, ریسلر کلاب یا جاهای دیگه؟
خداییش نشستی اون مرجع رو با حوصله گشتی پیدا کردی؟ عجب حوصله ای داری شمااین مسئله به خیلی موارد بستگی داره
مثلا بعضی سیاست های اشتباه توی مدیریت یا تلگرام و گروه های پاسخگویی و چت در زمینه های مختلف یا پرکارتر شدن افراد متخصص مثه خودت
پ.ن : یادمه تو هر کلاسی میرفتیم چه 2 نفر چه 100 نفر همیشه حداقل 1 دونه نخاله رو داشت، همونی که وقتی کلاسو تعطیل میکردیم و یکمی خوشحال می شدیم میومد اعتراض میکرد که چرا کلاسو کنسل میکنید؟ حالا اصن خودش کلا بود و نبودش سره کلاس فرقی نداشت ولی خب ... :general210:
مرجع
ولی به نظر من همون مورد اول بیشترین ضربه رو به اینجا زد
الان من خودم جواب بیشتر سوال ها و مشکلاتی که واسه م پیش میاد رو توی سایت هایی مثل Stackoverflow پیدا میکنم
سایت هایی که عمرشون شاید نصف یا یک سوم PT هم نباشه ولی فوق العاده کار راه بندازن
چقدر حیف که پی تی با این همه سابقه و یوزر درست و حسابی نتونست مثل اینا بشه
نه والاخداییش نشستی اون مرجع رو با حوصله گشتی پیدا کردی؟ عجب حوصله ای داری شما
اینا که چیزی نیست حالا برو خیلی چیزای بهتری هم میبینیواقعا باورم شد که راست میگی
این ایرانی ها که خدمت میکنن فوق العاده هستنولی از همه اینا گذشته 2 سال دیگه که سربازیت تموم شد میای تو این تاپیک و همه ی این خاطره ها برات زنده میشه و کلی حال میکنی
خودت سربازی رفتی؟کلا به شانست خیلی بستگی داره و اینکه چطوری با افراد اونجا ارتباط برقرار کنی و از فرصت هایی که برات پیش میاد نهایت استفاده رو بکنی
ولی از همه اینا گذشته 2 سال دیگه که سربازیت تموم شد میای تو این تاپیک و همه ی این خاطره ها برات زنده میشه و کلی حال میکنی
سوالتو بی جواب میذارم تا کاربرا خودشون قضاوت کننخودت سربازی رفتی؟
هرکی هم رفته باشه تو یکی جایی نمیری افتاد ؟ :|خودت سربازی رفتی؟
به جایی که میری خیلی بستگی دارهقبل اینکه برم خدمت کلی استرس داشتم
این فک و فامیلامونم میومدن از خاطرات سربازی ۴۰ سال پیششون تعریف میکردن
گفتم ای بابام هی دوسال بایس گشنه و تشنه مث سگ کار کنم،نمیرم اصن ولش کن.
رفتیم شب اول کوبیده بهمون دادن و عصرش چایی نبات و کیک و پذیرایی و فلان
یه چند روزی گذشت دیدیم نه بابا سربازی اونجوریام که میگن نیس.
.ارشدا و فرماندها اکثرا رفاقتی برخورد میکردند از آش و بی غذاییم خبری نبود،کوبیده و جوجه و عدس پلو و قیمه و قرمه سبزی صبحونه هم خامه و پنیر و خرما و چایی و..
منتها مرض دارن یه عده میخوان تو دل آدمو خالی کنن خاطره میگن ده تا میذارن روش
یه بیست دقیقه پای حرفش بشینی دیگه میرسه به کتک کاری با فرمانده کل ارتش و پرسنل وزارت دفاع و...
البته من درک میکنما،موقع توالت شستن و نگهبانی دادن،فکرت خیلی جاها میره و خیلی برنامه ریزیا میکنه!!!!!!
بعد خدمت میای اون افکار رو بازگو میکنی
از فحش بدتر بود این سوالسوالتو بی جواب میذارم تا کاربرا خودشون قضاوت کنن
دختر آوردن راحت تره از همه چیه آخه خخخنشنیده بگیر
دختر بردن داخل پادگان :general106::general106::general106::general106:
اونکه آرههرکی هم رفته باشه تو یکی جایی نمیری افتاد ؟ :|
به جایی که میری خیلی بستگی داره
زمون من هم بابام خودش تو مهاباد و اونورا خدمت کرده بوده از بدشانسیشم دوره تخیلی بعد از جنگ بوده انقدر بد میگفت که ...
من خودمم بدترین جای ممکن افتادم ( یگان تشریفات حرم ) واس همین طاقت نیوردم و رفتم دنبال معافی
حالا از اونور یکی میفته یه جایی که فقد بخور بخوابه
چرا؟سوالتو بی جواب میذارم تا کاربرا خودشون قضاوت کنن
:general710::general710::general710:هرکی هم رفته باشه تو یکی جایی نمیری افتاد ؟ :|
:general710::general710::general710::general710:از فحش بدتر بود این سوال
نه باواز فحش بدتر بود این سوال
از پایانِ باز خوشم میادچرا؟
بگو دیگه
خانوم نیستی که سنتو بپرسیم