- نوشتهها
- 1,771
- لایکها
- 34
به نقل از Shahab3 :سلام دوستان
من می خوام یک DVD Rom برای کامپیوترم بخرم کسی اینجا می تونه یک DVD Rom درجه یک به من معرفی کنه؟
متشکر از همکاریتون
من Asus رو پيشنهاد مي كنم .
به نقل از Shahab3 :سلام دوستان
من می خوام یک DVD Rom برای کامپیوترم بخرم کسی اینجا می تونه یک DVD Rom درجه یک به من معرفی کنه؟
متشکر از همکاریتون
از لحاظ قدرت خوندن دسکهای مورد دار چطوره؟؟به نقل از rax :منم با جكي عزيز در مورد DVD ASUS موافقم چون قيمت مناسبي هم داره....(حدود 25 هزار )
اخه من خودم یه دونه پایونر از اینا که دیسک میکشه داخل دارمبه نقل از rax :البته به قدرت پلكستور نيست ولي در عوض خيلي از پايونير و پلكستور كم صداتره....
من DVDRW pioneer DVR-109 رو امتحان كردم كه خيلي از بقيه تو خوندن قدرت داشت ولي
انقدر سرو صدا ميكنه كه ادم فكر ميكنه داره منفجر ميشه......
بهر صورت واقعا قيمت مناسب فاكتور مهمي تو خريد كردنه...
بطور مثال پلكستور حدود 45 هزار تومنه و يا پاييونير حدود 42 هزار كه ايا واقعا ارزش پرداخت اين
همه پولو رو دارن.....
من با asus , lite on موافقم .به نقل از oliver75 :با سلام
مي خواستم ببينم سي دي رايتر سوني بخرم يا asus.
والا من باشم حتما DVD-Rom و CD-Writer را جدا ميگيرم علاوه بر اينكه ديرتر خراب ميشه امكان راست همزمان از سي دي به سي دي و... را پيدا مي كنم و غير از اين دو تا هميشه عالي تر از يكيست.به نقل از mori :Combo Drive آري يا نه؟
به نظز شما گرفتن يك DVD ROM & CD-Writer بهتره يا اينكه يه Combo Drive بگيرم و خيال خودم رو راحت كنم؟
در كل براي Combo Drive اگه جواب مثبته چه ماركي خوبه؟
امروز قيمت كه كردم
Sony 43000
TDK 51000
LiteOn 41000
NEC هم بود قيمتش يادم نيست
مارك هاي ديگه هم بايد باشه
خلاصه چه كنم؟
خب من فكر مي كنم برو سراغ كمبو TDK اگر نمي توني جداگانه بخري. اما نمي دانم... پيدا مي كني يا نه...؟به نقل از mori :خوب حالا كدوم مارك؟
من كه از سوني بدي زياد شنيدم
در مورد بقيه هم نظري ندارم
به قول بحريني ،شرلوك و... شديدا تكذيب مي شه .به نقل از tsotodeh :من هم همین نظر رو دارم
ولی جکی فکر نکنم مواافق باشه (مثله همیشه )
داش موري همونطور كه ساير رفقا هم گفتن ،من هم تر جيح مي دم كه دو وسيله جدا باشن ،ولي اگه اختلاف قيمتش برات مهمه و همونطور كه مي گي مصرفت زياد نيست ،پس همون Combo رو بخر . من Lite On رو تر جيح مي دم . الان كه سرير هم داره Lite on رو گارانتي مي كنه و با يكسال گارانتي مي فروشه .به نقل از mori :Combo Drive آري يا نه؟
به نظز شما گرفتن يك DVD ROM & CD-Writer بهتره يا اينكه يه Combo Drive بگيرم و خيال خودم رو راحت كنم؟
در كل براي Combo Drive اگه جواب مثبته چه ماركي خوبه؟
امروز قيمت كه كردم
Sony 43000
TDK 51000
LiteOn 41000
NEC هم بود قيمتش يادم نيست
مارك هاي ديگه هم بايد باشه
خلاصه چه كنم؟